Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

csomagtér alsó elválasztó

2007.10.03. 19:49

sziasztok!kérlek segítsetek nekem!a touringon olyan problémával küszködök,hogy nem férek hozzá a pótkerékhez,kérékőrhöz,stb!az alsó lapon található zár nyitófülét nem lehet teljesen felhajtani,félúton elakad és elugrik.azt sem tudom,hogy a zárnak melyik a nyitott állapota (vízszintes v. függőleges állás).a kucsot sem lehet berakni a zárba,mert a nyitófület nem lehet teljesen felhajtani.hogy lehetne rongálás nélkül szétszedni?a segítséget előre is köszi!

2007.10.03. 21:24

A szervízben is előbb törésre gyanakodtak ki is mérték a tornyokat(Gyári értékek)illetve a kerék távolságokat keresztbe-kasba,ott meg 1mm eltérést találtak.Nem tudom,ez mennyire befolyásolja a kerékbeállítást.Legjobb az egészben,hogy a szervízben állt 1 pár hónapos e60-as,és új Passat szintén hasonló problémával,ugyanaz a gumifajta,ugyanúgy lekopott belsőrésszel.Sajna a gazdái nem foglalkoztak a kérdéssel(olcsóbb 1pár gumi,mint a megjavítás?)így nem lettem okosabb tőlük.Ahogy hallottam más gond miatt jöttek.A járgány vásárlásakor egyeletesen voltak a gumik kopva,aztán 1 kis alkatrészcsere a jobb keréknél,majd emiatt futóműállítás,pár ezer km autópályán,és elfogyott a 2hátsó gumi.
Még 1 kérdés:hogy lehet megkülönböztetni a gyári M-es alufelnit a replikától?láttam 1 üzletben vadi újat,szerintem gyanúsan olcsón adták.legalább is az én osztrákiában vett használt felnim volt hasonló árban.Na jó,gumival együtt.viszont nagyon szép.

Replika flni

2007.10.03. 22:00

A gyári M-es felni külsö peseme teljesen sik mert gyárilag is ragasztjáj a centirozo sulyt.
A replika felnin kivüröl is megvan a felütös suly helye ill fetünöen olcso.

2007.10.03. 22:12

tom írta:Még 1 kérdés:hogy lehet megkülönböztetni a gyári M-es alufelnit a replikától?láttam 1 üzletben vadi újat,szerintem gyanúsan olcsón adták.legalább is az én osztrákiában vett használt felnim volt hasonló árban.Na jó,gumival együtt.viszont nagyon szép.

szerintem onnan, hogy bele van nyomva a bmw jel meg a cikkszám. de a felniguruk majd megmondják a tutit :lol:

Futómű

2007.10.04. 20:02

Na megoldódott a futóműgondom. Futóművesnél voltam, aki nem csak beállított, de szét is szedett valamit, hogy a kormánymű meg a kormánykerék egyenesben álljon és közben szidta az autószerelőket.

tom: Azt mondta, hogy ha mindent kitekernek üvegre és még mindig szarul áll, de ellenben mechanikusan minden jó, az azért van, mert valami nem belevaló. M-es futómű egyik fele bepusztul, sima e39-futómű alkatrésszel pótolják, mert az olcsóbb pl. És itt kezdődik a szívás, hogy minden jó oszt mégis szar :)

Re: Futómű

2007.10.04. 22:22

ViSoR írta:Na megoldódott a futóműgondom. Futóművesnél voltam, aki nem csak beállított, de szét is szedett valamit, hogy a kormánymű meg a kormánykerék egyenesben álljon és közben szidta az autószerelőket.

tom: Azt mondta, hogy ha mindent kitekernek üvegre és még mindig szarul áll, de ellenben mechanikusan minden jó, az azért van, mert valami nem belevaló. M-es futómű egyik fele bepusztul, sima e39-futómű alkatrésszel pótolják, mert az olcsóbb pl. És itt kezdődik a szívás, hogy minden jó oszt mégis szar :)

a kormányösszekötő egyforma mindegyikben (leginkább sztem ettől függ, hogy áll a kormány), de még mindkét lengőkar is. a rugó meg a lengéscsillapító és a stabilizátor más, de ezeknek nem hiszem, hogy lenne hatása a kormány állására.
lényeg, hogy most már egyenesen áll a kormányod anélkül, hogy le kellett volna szedni az oszlopról :D

2007.10.04. 23:06

Köszi,köszi!

Nekem is kellene egy hozzáértő futóműves,aki érti a dolgát,meg ezt a szintszabályozós-sportfutóműves hülyéskedést.
Na,meg nem csak fellöki a gépre,aztán itt-ott nem jó,de "nemtudokállítanirajta" meg "nemtudommilehetaprobléma",hanem meg is tudja oldani.Úgyhogy debreceniek,aki ismer ilyen emberkét,jelezze!lécci,léci!

Futóműves

2007.10.05. 08:49

Debrecenit sajnos nem, de PESTIT tudok ajánlani.

RUZSA Gumi-Futómű
, 1205 Budapest, Határ út 80/B. (2850-717)

Jó arc, 24 évig versenyzett, még most is verseny Subarukat is csinál.
2 próbakört is ment vele mire jó lett, fél 5-től fél 6-ig (munkaidőn túl) barkácsolták és 5ezer forintot kért.

2007.10.05. 10:31

tom írta:Köszi,köszi!

Nekem is kellene egy hozzáértő futóműves,aki érti a dolgát,meg ezt a szintszabályozós-sportfutóműves hülyéskedést.
Na,meg nem csak fellöki a gépre,aztán itt-ott nem jó,de "nemtudokállítanirajta" meg "nemtudommilehetaprobléma",hanem meg is tudja oldani.Úgyhogy debreceniek,aki ismer ilyen emberkét,jelezze!lécci,léci!

Debrecenben a Nord-Frank Kft-nek (Vámospércsi út vége) van nagyon komoly padja és az Autószövnek (István út). Én a Nord-Frankhoz hordom, korrektek és a gépük nagyon precíz.

2007.10.05. 10:39

Kellene nekem egy kis help!
a vasnak az allján az a műanyag burkolat leszakadt :S
2 részből áll van egy rész amit a motort takarja el és van a másik ami a váltót takarja el.
Tudna nekem valaki ilyet szerezni?
Vagy esetleg bontott új minden érdekel, nameg egy árat kb-ra tud mondnai valaki? :)

Sűrgős lenne, mert igy nem nagyon szeretnék járni vele... :cry:

2007.10.05. 10:46

Jó reggelt!

A NORD-nál már jártam,de a fenti szösszeneten kívűl más konkrét okosságot nem tudtak mondani,de az Autószöv-et még megnézem.
kzoli819!küldtem neked Privit télikerék ügyben(már ha sikerült és még aktuális)
Más:meg tudom nézni vhol az elküldött hozzászólasaimat,mert írtam egy érdekes jelenségről,amit már egyik topicban sem találok és reagálás sem érkezett rá.viszont nagyon fontos lenne a véleményetek

2007.10.05. 10:50

tom írta:Jó reggelt!

A NORD-nál már jártam,de a fenti szösszeneten kívűl más konkrét okosságot nem tudtak mondani,de az Autószöv-et még megnézem.
kzoli819!küldtem neked Privit télikerék ügyben(már ha sikerült és még aktuális)
Más:meg tudom nézni vhol az elküldött hozzászólasaimat,mert írtam egy érdekes jelenségről,amit már egyik topicban sem találok és reagálás sem érkezett rá.viszont nagyon fontos lenne a véleményetek

Megtudod nézni asszem a profilodnál vagy az adataidnál, lesz olyna hogy hozzászólásaim, és ott ki tudod szűrni a dolgot :)

2007.10.05. 11:21

Hero írta:Kellene nekem egy kis help!
2 részből áll van egy rész amit a motort takarja el és van a másik ami a váltót takarja el.
Vagy esetleg bontott új minden érdekel, nameg egy árat kb-ra tud mondnai valaki? :)

ha jól tudom, olyan 20+ezer az ára - 8O nem rossz ár egy (két) drab műanyag lemezért. az enyémről hinyzik a hátsó része, de a szerelő azt mondta, ne foglalkozzak vele, legalább jobb a váltó hűtése... (mondjuk a motor alatt ott van a takarás) ja: és csak egyben lehet venni, ha minden igaz.

2007.10.05. 15:44

Hero írta:Kellene nekem egy kis help!

SERIFF kartervédő!www.seriff.hu
Acél lemez (made in ussr), kb. 2-3 mm vastag.
30 pénz körül van, én is tetetek fel a jövőhéten :wink:

2007.10.05. 23:25

Nekem is a hátsó rész maradt el :)
Ezért szeretnék valami bontottatt venni, engem nem zavar ha koszos karcos stb csak ne legyen törött :)

2007.10.05. 23:54

Hogyan tört le? Fennakadtál valamin? 8O

2007.10.07. 14:17

sxoe írta:Hogyan tört le? Fennakadtál valamin? 8O

Elmartam egy nyulat...és nem 90 el :D
de mai napig nem értem hogy miér szakad le meg miér pont az :D

2007.10.07. 15:26

Hero írta:
sxoe írta:Hogyan tört le? Fennakadtál valamin? 8O

Elmartam egy nyulat...és nem 90 el :D
de mai napig nem értem hogy miér szakad le meg miér pont az :D

Jajj de naív vagy!!! Megijedt a nyuszi és belekapaszkodott!! De aztán mivel te nem 90-el mentél, hanem legalább 190-el, ezért a menetszél kifújta a nyuszit az autód alól, és neki kezében maradt az a műanyag cuccos!! :lol: :lol: :lol:

:kalapács

2007.10.07. 15:30

Fuuuuuuu de kemeny nyuszi lehetett !!! :twisted:

2007.10.07. 21:02

zajcev írta:Fuuuuuuu de kemeny nyuszi lehetett !!! :twisted:

hát vannak kemény nyulak, ez már a gyaloggaloppból is kiderült... :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge