![]() |
2011.03.24. 21:36
ktlaci írta:Le kellene polírozni és lakkozni a felnijeimet, tudnátok ajánlani jó szakembert erre Pesten? Árak is érdekelnének ha tudtok mondani.
/Laci
2011.03.24. 22:01
ktlaci írta:Le kellene polírozni és lakkozni a felnijeimet, tudnátok ajánlani jó szakembert erre Pesten? Árak is érdekelnének ha tudtok mondani.
/Laci
2011.03.24. 23:25
/Laci
2011.03.27. 21:07
2011.03.27. 21:24
Jerry írta:Ma kiszedtem a hátsó ülőlapot és ha már kint volt, gondoltam lemosom és leápolom a Balázs féle bőrápolóval. A meglepetés akkor ért, amikor a vizes szivacs nem csak a koszt szedte le, hanem a szürke színt is.
Létezik olyan bőrfesték, ami sima vízzel lejön?
Gondolom az előző tulaj eladás előtt átkente valamivel, hogy szebbnek tűnjön.
Most, hogy a víz feloldotta, rettenetesen fest. Foltos, kopottas.
BALÁZS SEGÍTS!!!
2011.03.27. 21:39
XenonBalazs írta:Jerry írta:Ma kiszedtem a hátsó ülőlapot és ha már kint volt, gondoltam lemosom és leápolom a Balázs féle bőrápolóval. A meglepetés akkor ért, amikor a vizes szivacs nem csak a koszt szedte le, hanem a szürke színt is.
BALÁZS SEGÍTS!!!
Jáááááááááááá![]()
Egy dolognak örülök, hogy nem vettél bőrtisztítót, vagy nem tisztítottam meg, mert akkor nekem is lejött volna, és az én hibám lett volna.
Nagyon gáz.
Annyiba tudok segíteni, ha ebben a topicban visszaolvasol, akkor ott van pár bőrfesték, és színben is van olyan, ami a kocsihoz kell, de az egészet le kell festeni, nem csak azt a részt, ahol megkopott.
Szar cucc lehetett, ha víz is oldja.....
Összeszedtem gyorsan: Jó cuccok drágán
Ilyen weblapot én is tudok csinálni, de lehet jó cuccuk van.
2011.03.27. 21:45
Jerry írta:XenonBalazs írta:Jerry írta:Ma kiszedtem a hátsó ülőlapot és ha már kint volt, gondoltam lemosom és leápolom a Balázs féle bőrápolóval. A meglepetés akkor ért, amikor a vizes szivacs nem csak a koszt szedte le, hanem a szürke színt is.
BALÁZS SEGÍTS!!!
Jáááááááááááá![]()
Egy dolognak örülök, hogy nem vettél bőrtisztítót, vagy nem tisztítottam meg, mert akkor nekem is lejött volna, és az én hibám lett volna.
Nagyon gáz.
Annyiba tudok segíteni, ha ebben a topicban visszaolvasol, akkor ott van pár bőrfesték, és színben is van olyan, ami a kocsihoz kell, de az egészet le kell festeni, nem csak azt a részt, ahol megkopott.
Szar cucc lehetett, ha víz is oldja.....
Összeszedtem gyorsan: Jó cuccok drágán
Ilyen weblapot én is tudok csinálni, de lehet jó cuccuk van.
Ez az L1 egész jó lehet, ha egy klubtárs is használja és meg van elégedve vele. Lehet kipróbálnám, csak tudni kéne hol lehet hozzájutni a környékemen. Nameg az sem biztos, hogy én képes vagyok otthoni körülmények között elfogadható minőséget produkálni.
2011.03.27. 21:52
XenonBalazs írta:Megcsinálom neked. De wax vagy polír+ kis kárpit+ bőrfestés+ápolás nem fér bele egy napba![]()
Szét is bonthatjuk és megoldom neked, csak vedd meg, mert nincs rá időm elmenni.
( A tiéden teszteljük, ha jó én is veszek ( bár nekem repedezett ) )
2011.03.27. 22:00
2011.03.27. 22:05
2011.03.27. 22:09
peteeqe írta:én használok L1-es bőrfestéket! megvagyok vele elégedve, sima vileda mosogatószivaccsal kenem fel
2011.03.27. 22:10
Jerry írta:XenonBalazs írta:Megcsinálom neked. De wax vagy polír+ kis kárpit+ bőrfestés+ápolás nem fér bele egy napba![]()
Szét is bonthatjuk és megoldom neked, csak vedd meg, mert nincs rá időm elmenni.
Ok, élek vele. Keresek valahol ilyet és ha megvan hívlak.
2011.03.27. 22:17
XenonBalazs írta:Jerry írta:XenonBalazs írta:Megcsinálom neked. De wax vagy polír+ kis kárpit+ bőrfestés+ápolás nem fér bele egy napba![]()
Ennél a cégnél lehet kapni. a weboldalon fent van a cím.
Tibi666: Először az enyém lesz szép, ha jó a cucc, teszt Jerry gépén.( Amúgy már 3X csináltam ilyet, csak bőrgarnitúrán és az jó lett, de annak a bőrfestéknek litere 38.000,- volt, igaz csak nagyon kevés kellett belőle, így megérte. )
2011.03.27. 22:17
Jerry írta:peteeqe írta:én használok L1-es bőrfestéket! megvagyok vele elégedve, sima vileda mosogatószivaccsal kenem fel
És honnan veszed?
Felkened és? Hogyan tovább?
Hogy lehet gyári színt kikeverni vele?
2011.03.27. 22:33
2011.03.27. 22:35
Jerry írta:XenonBalazs írta:Jerry írta:XenonBalazs írta:Megcsinálom neked. De wax vagy polír+ kis kárpit+ bőrfestés+ápolás nem fér bele egy napba![]()
Ennél a cégnél lehet kapni. a weboldalon fent van a cím.
Tibi666: Először az enyém lesz szép, ha jó a cucc, teszt Jerry gépén.( Amúgy már 3X csináltam ilyet, csak bőrgarnitúrán és az jó lett, de annak a bőrfestéknek litere 38.000,- volt, igaz csak nagyon kevés kellett belőle, így megérte. )
De azt írják, hogy nagyker.
Amúgy kiváncsi leszek, ha az enyémen jó lesz a szürke festék, akkor a te feketéden az hogy fog mutatni!
2011.04.22. 09:50
2011.04.22. 21:51
XenonBalazs írta:Egy kis érdekesség
LeviM5 figyelj! Ez egy olyan fény konzerváló, ami műszerfal és műanyag ápoló is. OT-gépeket ezzel szokták kenegetni a garázsban, ha poros. Kipróbáltam bejött. ( Nem úgy hígítottam, ahogy elő van írva, ezért kicsit maszatos lett, de a különbség látszik, még akkor is, ha a videó nem adja annyira vissza. )
2011.04.23. 20:19
LeviM5 írta:XenonBalazs írta:Egy kis érdekesség
LeviM5 figyelj! Ez egy olyan fény konzerváló, ami műszerfal és műanyag ápoló is. OT-gépeket ezzel szokták kenegetni a garázsban, ha poros. Kipróbáltam bejött. ( Nem úgy hígítottam, ahogy elő van írva, ezért kicsit maszatos lett, de a különbség látszik, még akkor is, ha a videó nem adja annyira vissza. )
Szépen csillog!
És a koszra fújtad???? Nem karcolodik?
Mitől ilyen mocskos? Ezzel hoztad el a 200kilós röfit?
2011.05.05. 10:38