Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.03.24. 21:36

ktlaci írta:Le kellene polírozni és lakkozni a felnijeimet, tudnátok ajánlani jó szakembert erre Pesten? Árak is érdekelnének ha tudtok mondani.

/Laci

Helo
Ködölésre tudok nagyon jó csapatot :wink:

2011.03.24. 22:01

ktlaci írta:Le kellene polírozni és lakkozni a felnijeimet, tudnátok ajánlani jó szakembert erre Pesten? Árak is érdekelnének ha tudtok mondani.

/Laci

Én megnéztem A Muha Ati felnijét ami szinterezve volt 4 éve és úgy döntöttem,hogy én is megcsináltatom.34 eft-ba kerül a 4 db és másfél hét alatt kész van de ez csak egy tipp! :roll:

2011.03.24. 23:25

/Laci

Polír lakkot felejtsd el, mert egy idő után lepattogzik kb 1,5 év.
Vagy tükör polír, ami karcolódik stb.... vagy fényezés.
Van egy barátok aki szépen fúj felniket és autókat Pesten, ha gondolod hívj és megadom a számát.

2011.03.27. 21:07

Ma kiszedtem a hátsó ülőlapot és ha már kint volt, gondoltam lemosom és leápolom a Balázs féle bőrápolóval. A meglepetés akkor ért, amikor a vizes szivacs nem csak a koszt szedte le, hanem a szürke színt is. 8O
Létezik olyan bőrfesték, ami sima vízzel lejön?
Gondolom az előző tulaj eladás előtt átkente valamivel, hogy szebbnek tűnjön.
Most, hogy a víz feloldotta, rettenetesen fest. Foltos, kopottas.
BALÁZS SEGÍTS!!! :help:

2011.03.27. 21:24

Jerry írta:Ma kiszedtem a hátsó ülőlapot és ha már kint volt, gondoltam lemosom és leápolom a Balázs féle bőrápolóval. A meglepetés akkor ért, amikor a vizes szivacs nem csak a koszt szedte le, hanem a szürke színt is. 8O

Jáááááááááááá :shoot
Egy dolognak örülök, hogy nem vettél bőrtisztítót, vagy nem tisztítottam meg, mert akkor nekem is lejött volna, és az én hibám lett volna.
Nagyon gáz.

Annyiba tudok segíteni, ha ebben a topicban visszaolvasol, akkor ott van pár bőrfesték, és színben is van olyan, ami a kocsihoz kell, de az egészet le kell festeni, nem csak azt a részt, ahol megkopott.
Szar cucc lehetett, ha víz is oldja.....

Összeszedtem gyorsan: Jó cuccok drágán
Ilyen weblapot én is tudok csinálni, de lehet jó cuccuk van.

2011.03.27. 21:39

XenonBalazs írta:
Jerry írta:Ma kiszedtem a hátsó ülőlapot és ha már kint volt, gondoltam lemosom és leápolom a Balázs féle bőrápolóval. A meglepetés akkor ért, amikor a vizes szivacs nem csak a koszt szedte le, hanem a szürke színt is. 8O

Egy dolognak örülök, hogy nem vettél bőrtisztítót, vagy nem tisztítottam meg, mert akkor nekem is lejött volna, és az én hibám lett volna.
Nagyon gáz.

Annyiba tudok segíteni, ha ebben a topicban visszaolvasol, akkor ott van pár bőrfesték, és színben is van olyan, ami a kocsihoz kell, de az egészet le kell festeni, nem csak azt a részt, ahol megkopott.

Ez az L1 egész jó lehet, ha egy klubtárs is használja és meg van elégedve vele. Lehet kipróbálnám, csak tudni kéne hol lehet hozzájutni a környékemen. Nameg az sem biztos, hogy én képes vagyok otthoni körülmények között elfogadható minőséget produkálni.

2011.03.27. 21:45

Jerry írta:
XenonBalazs írta:

Nagyon gáz.

Ez az L1 egész jó lehet, ha egy klubtárs is használja és meg van elégedve vele. Lehet kipróbálnám, csak tudni kéne hol lehet hozzájutni a környékemen. Nameg az sem biztos, hogy én képes vagyok otthoni körülmények között elfogadható minőséget produkálni.

Megcsinálom neked. De wax vagy polír+ kis kárpit+ bőrfestés+ápolás nem fér bele egy napba :(

Szét is bonthatjuk és megoldom neked, csak vedd meg, mert nincs rá időm elmenni.
( A tiéden teszteljük, ha jó én is veszek ( bár nekem repedezett ) ) :lol:

2011.03.27. 21:52

XenonBalazs írta:Megcsinálom neked. De wax vagy polír+ kis kárpit+ bőrfestés+ápolás nem fér bele egy napba :(

Szét is bonthatjuk és megoldom neked, csak vedd meg, mert nincs rá időm elmenni.

Ok, élek vele. Keresek valahol ilyet és ha megvan hívlak.

2011.03.27. 22:00

Ha ügyesen csinálja Balázs, akkor az én üléseimet is le kéne kenni. Elöl mindenképp. 8)

2011.03.27. 22:05

én használok L1-es bőrfestéket! megvagyok vele elégedve, sima vileda mosogatószivaccsal kenem fel

2011.03.27. 22:09

peteeqe írta:én használok L1-es bőrfestéket! megvagyok vele elégedve, sima vileda mosogatószivaccsal kenem fel

És honnan veszed?
Felkened és? Hogyan tovább?
Hogy lehet gyári színt kikeverni vele?

2011.03.27. 22:10

Jerry írta:
XenonBalazs írta:Megcsinálom neked. De wax vagy polír+ kis kárpit+ bőrfestés+ápolás nem fér bele egy napba :(

Ennél a cégnél lehet kapni. a weboldalon fent van a cím.

Tibi666: Először az enyém lesz szép, ha jó a cucc, teszt Jerry gépén. :lol: ( Amúgy már 3X csináltam ilyet, csak bőrgarnitúrán és az jó lett, de annak a bőrfestéknek litere 38.000,- volt, igaz csak nagyon kevés kellett belőle, így megérte. )

2011.03.27. 22:17

XenonBalazs írta:
Jerry írta:

Tibi666: Először az enyém lesz szép, ha jó a cucc, teszt Jerry gépén. :lol: ( Amúgy már 3X csináltam ilyet, csak bőrgarnitúrán és az jó lett, de annak a bőrfestéknek litere 38.000,- volt, igaz csak nagyon kevés kellett belőle, így megérte. )

De azt írják, hogy nagyker. :(
Amúgy kiváncsi leszek, ha az enyémen jó lesz a szürke festék, akkor a te feketéden az hogy fog mutatni! :D

2011.03.27. 22:17

Jerry írta:
peteeqe írta:én használok L1-es bőrfestéket! megvagyok vele elégedve, sima vileda mosogatószivaccsal kenem fel

És honnan veszed?
Felkened és? Hogyan tovább?
Hogy lehet gyári színt kikeverni vele?

felkenem és kész, nekem ugye fekete bőröm van, nem kell keverni semmi
itt érden a pipacs u. ban van egy cipész én ott veszem

2011.03.27. 22:33

Ja ha valakinek kell valamilyen autómosó cucc vagy eszköz, akkor szóljatok, mert holnap vagy holnap után jön a szállítmány. Árak az Euró árfolyamtól függenek, nem én szabom.
Megint lesz 10L bőrápoló 25L bőrtisztító, És kb 120L kárpittisztító, valamint felni tisztító stb. Jönnek bogarazó szivacsok is Vileda cuccok szilikon vízlehúzók, mikroszálas kendők stb.

2011.03.27. 22:35

Jerry írta:
XenonBalazs írta:
Jerry írta:

De azt írják, hogy nagyker. :(
Amúgy kiváncsi leszek, ha az enyémen jó lesz a szürke festék, akkor a te feketéden az hogy fog mutatni! :D

Nekem is szürke bőr van belűl :dance3

Re: Autóápolás,tisztítószerek stb.

2011.04.22. 09:50

Egy kis érdekesség
LeviM5 figyelj! Ez egy olyan fény konzerváló, ami műszerfal és műanyag ápoló is. OT-gépeket ezzel szokták kenegetni a garázsban, ha poros. Kipróbáltam bejött. ( Nem úgy hígítottam, ahogy elő van írva, ezért kicsit maszatos lett, de a különbség látszik, még akkor is, ha a videó nem adja annyira vissza. )

2011.04.22. 21:51

XenonBalazs írta:Egy kis érdekesség
LeviM5 figyelj! Ez egy olyan fény konzerváló, ami műszerfal és műanyag ápoló is. OT-gépeket ezzel szokták kenegetni a garázsban, ha poros. Kipróbáltam bejött. ( Nem úgy hígítottam, ahogy elő van írva, ezért kicsit maszatos lett, de a különbség látszik, még akkor is, ha a videó nem adja annyira vissza. )

Szépen csillog!
És a koszra fújtad???? Nem karcolodik?

Mitől ilyen mocskos? Ezzel hoztad el a 200kilós röfit? :D

2011.04.23. 20:19

LeviM5 írta:
XenonBalazs írta:Egy kis érdekesség

Szépen csillog!
És a koszra fújtad???? Nem karcolodik?

Mitől ilyen mocskos? Ezzel hoztad el a 200kilós röfit? :D

Lepke!
No igen!!!! Mint azt mondtam, hogy csak porra lehet fújni és mikroszálassal törölni, mert ez a "saras szemcsés" rész karcolhat!
De mint a mosogatószer reklámba is látjátok, hogy "íven" húzzák felfelé fordítva kicsit a mosogatószeres szivacsot... Én is így tettem, ezért nem karcolt.

Vaddisznót a fővadász intézi. Nem lehet elhozni, mert be kell vizsgáltatni ezeket a "SK" malacokat, hogy terjeszt-e betegséget. Utána lehet megvásárolni horror árban.

2011.05.05. 10:38

Az autó belsejében a tetőn meg ugye oldalt az ajtó kereten lévő anyagot mivel érdemes ápolni, tísztítani.Ugye se nem bőr se nem sima felület mint a műszerfal hanem olyan puhább bolytos anyag csak sajnos nem tudom mi a pontos megnevezése, mert nem is szövet.Remélem vki ebből sejti mire gondolok.Ha nem megpróbálom jobban körülírni.
Hozzászólás küldése

VigLink badge