![]() |
2007.10.31. 22:13
2007.10.31. 22:26
2007.10.31. 22:50
2007.10.31. 23:02
Anti520i írta:A budaörsi Rack autónál láttam egy 5-ös Bömbit,feketét,amit az első lámpájától a hátsóig végighúztak.Szándékosan valami éles dologgal.De az ilyen embert tényleg le kellene amortizálniHa neki nem jut ilyenre,akkor tartsa becsületben másét...
2007.10.31. 23:04
tom írta:Labi,ezt most komolyan kérdezed?Amikor még megvolt a boltom,nap mint nap láttam ilyeneket.Beáll a tata,vagy a mami az ezeréves járgánnyal,vagy az újjal(persze már a parkolást sem sikerül eltalálni)vágja ki a kocsi ajtaját,neki a másiknak,vagy éppen rátolat a másikra.De,hogy valamit mondjon.Á!
Ezért mindig megpróbáltam olyan helyre állni az akkori kocsimmal,ahol más már nem fért mellém.De így is tele volt apró horpadásokkal.
2007.10.31. 23:29
2007.11.01. 00:35
2007.11.01. 00:46
Nem fizetés kell ezeknek hanem kötéltom írta:fél szemmel meg füllel hallottam a legujabb "jóságot".A képviselőink alapfizetését 3-szorosára akarja emelni a kormány,hogy legyen miből fizetni a pluszjuttatások adóját.Vágjátok?
2007.11.01. 00:51
admin írta:Nem fizetés kell ezeknek hanem kötéltom írta:fél szemmel meg füllel hallottam a legujabb "jóságot".A képviselőink alapfizetését 3-szorosára akarja emelni a kormány,hogy legyen miből fizetni a pluszjuttatások adóját.Vágjátok?
2007.11.01. 03:31
2007.11.01. 03:33
Anti520i írta:A budaörsi Rack autónál láttam egy 5-ös Bömbit,feketét,amit az első lámpájától a hátsóig végighúztak.Szándékosan valami éles dologgal.De az ilyen embert tényleg le kellene amortizálniHa neki nem jut ilyenre,akkor tartsa becsületben másét...
2007.11.01. 09:50
admin írta:Nem fizetés kell ezeknek hanem kötéltom írta:fél szemmel meg füllel hallottam a legujabb "jóságot".A képviselőink alapfizetését 3-szorosára akarja emelni a kormány,hogy legyen miből fizetni a pluszjuttatások adóját.Vágjátok?
2007.11.01. 09:52
2007.11.01. 12:01
Labi írta:tom írta:Labi,ezt most komolyan kérdezed?Amikor még megvolt a boltom,nap mint nap láttam ilyeneket.Beáll a tata,vagy a mami az ezeréves járgánnyal,vagy az újjal(persze már a parkolást sem sikerül eltalálni)vágja ki a kocsi ajtaját,neki a másiknak,vagy éppen rátolat a másikra.De,hogy valamit mondjon.Á!
Ezért mindig megpróbáltam olyan helyre állni az akkori kocsimmal,ahol más már nem fért mellém.De így is tele volt apró horpadásokkal.
jaaa nem! csak akkor félreértettem vmit!![]()
azt hittem a történet arról szól amit anti520i társunk írt, hogy a pirosban álló autós nyitja rá a másikra az ajtaját és usgyí. amúgy én most is úgy állok be egy helyre, hogy nehogy rám tudják nyitni mert az a halálom!
2007.11.01. 12:04
Kaya írta:Anti520i írta:A budaörsi Rack autónál láttam egy 5-ös Bömbit,feketét,amit az első lámpájától a hátsóig végighúztak.Szándékosan valami éles dologgal.De az ilyen embert tényleg le kellene amortizálniHa neki nem jut ilyenre,akkor tartsa becsületben másét...
INNÉK A VÉRÉBŐL !!!
![]()
![]()
2007.11.01. 12:10
sxoe írta:Labi írta:tom írta:Labi,ezt most komolyan kérdezed?Amikor még megvolt a boltom,nap mint nap láttam ilyeneket.Beáll a tata,vagy a mami az ezeréves járgánnyal,vagy az újjal(persze már a parkolást sem sikerül eltalálni)vágja ki a kocsi ajtaját,neki a másiknak,vagy éppen rátolat a másikra.De,hogy valamit mondjon.Á!
jaaa nem! csak akkor félreértettem vmit!![]()
azt hittem a történet arról szól amit anti520i társunk írt, hogy a pirosban álló autós nyitja rá a másikra az ajtaját és usgyí. amúgy én most is úgy állok be egy helyre, hogy nehogy rám tudják nyitni mert az a halálom!
De hogy tudsz úgy beállni, hogy ne tudják rádnyittani? Ha sok parkoló van egymás mellett, pl egy bevásárlóközpontánál, vagy hipermarketnél akkor hogy állsz ott be?
2007.11.01. 12:50
2007.11.01. 14:27
sxoe írta:Nah jah az oszlop mellé meg a legszélső parkolóhelyre az oké. De akkor is csak az egyik oldalról van védve. Meg ugye ezt többen tudják, és sokszor nincs már ott hely. Nem tudom, hogy Pesten hogy lehet megoldani, de szerencsére itt még van olyan lehetőség is, hogy a bejárattól legmesszebb lévő helyek általában üresek. Én azokra pályáznék...
2007.11.01. 16:27
sxoe írta:Nah jah az oszlop mellé meg a legszélső parkolóhelyre az oké. De akkor is csak az egyik oldalról van védve. Meg ugye ezt többen tudják, és sokszor nincs már ott hely. Nem tudom, hogy Pesten hogy lehet megoldani, de szerencsére itt még van olyan lehetőség is, hogy a bejárattól legmesszebb lévő helyek általában üresek. Én azokra pályáznék...
2007.11.01. 18:59
tom írta:fél szemmel meg füllel hallottam a legujabb "jóságot".A képviselőink alapfizetését 3-szorosára akarja emelni a kormány,hogy legyen miből fizetni a pluszjuttatások adóját.Vágjátok?