Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.10.31. 22:13

A budaörsi Rack autónál láttam egy 5-ös Bömbit,feketét,amit az első lámpájától a hátsóig végighúztak.Szándékosan valami éles dologgal.De az ilyen embert tényleg le kellene amortizálni :twisted: Ha neki nem jut ilyenre,akkor tartsa becsületben másét...

2007.10.31. 22:26

nem tudom melyiket sajnáljam jobban! a tulajt, vagy az irigykedőt! :? nem mondom, h tipikus, csak tényleg sajnálatos!!

2007.10.31. 22:50

Labi,ezt most komolyan kérdezed?Amikor még megvolt a boltom,nap mint nap láttam ilyeneket.Beáll a tata,vagy a mami az ezeréves járgánnyal,vagy az újjal(persze már a parkolást sem sikerül eltalálni)vágja ki a kocsi ajtaját,neki a másiknak,vagy éppen rátolat a másikra.De,hogy valamit mondjon.Á!
Ezért mindig megpróbáltam olyan helyre állni az akkori kocsimmal,ahol más már nem fért mellém.De így is tele volt apró horpadásokkal.

2007.10.31. 23:02

Anti520i írta:A budaörsi Rack autónál láttam egy 5-ös Bömbit,feketét,amit az első lámpájától a hátsóig végighúztak.Szándékosan valami éles dologgal.De az ilyen embert tényleg le kellene amortizálni :twisted: Ha neki nem jut ilyenre,akkor tartsa becsületben másét...

én meg egy olyan e46 cupét amit egy handzsárral vertek körbe - szinte egyeten ép elem nem maradt rajta - ez sem lehetett véletlen :)

2007.10.31. 23:04

tom írta:Labi,ezt most komolyan kérdezed?Amikor még megvolt a boltom,nap mint nap láttam ilyeneket.Beáll a tata,vagy a mami az ezeréves járgánnyal,vagy az újjal(persze már a parkolást sem sikerül eltalálni)vágja ki a kocsi ajtaját,neki a másiknak,vagy éppen rátolat a másikra.De,hogy valamit mondjon.Á!
Ezért mindig megpróbáltam olyan helyre állni az akkori kocsimmal,ahol más már nem fért mellém.De így is tele volt apró horpadásokkal.

jaaa nem! csak akkor félreértettem vmit! :oops: :P azt hittem a történet arról szól amit anti520i társunk írt, hogy a pirosban álló autós nyitja rá a másikra az ajtaját és usgyí. amúgy én most is úgy állok be egy helyre, hogy nehogy rám tudják nyitni mert az a halálom! :wink:

2007.10.31. 23:29

Hy! Labi én nem a pirosnál gondoltam,amikor ott áll a Bömbi,hanem a parkolóban.
Valamelyik zsúfolt pécsi parkolóban....Centrum parkoló :?

2007.11.01. 00:35

fél szemmel meg füllel hallottam a legujabb "jóságot".A képviselőink alapfizetését 3-szorosára akarja emelni a kormány,hogy legyen miből fizetni a pluszjuttatások adóját.Vágjátok?

2007.11.01. 00:46

tom írta:fél szemmel meg füllel hallottam a legujabb "jóságot".A képviselőink alapfizetését 3-szorosára akarja emelni a kormány,hogy legyen miből fizetni a pluszjuttatások adóját.Vágjátok?
Nem fizetés kell ezeknek hanem kötél :!:

2007.11.01. 00:51

admin írta:
tom írta:fél szemmel meg füllel hallottam a legujabb "jóságot".A képviselőink alapfizetését 3-szorosára akarja emelni a kormány,hogy legyen miből fizetni a pluszjuttatások adóját.Vágjátok?

Bírom admin hozzászólásait. Mostanában, rövidek, tömörek, velősel 8) :lol:

2007.11.01. 03:31

elöbb kivittük a kutyat az asszonnyal hát mit látok .. kék fényeket. jó sokat.
odamentünk , hát, egy e60 elkalibrálta magát.
dobott egy laza 200at és nem tudott az ut végén befordulni. úgy 100ig lehuzta ugyan.
utrol le, vagy 10métert, kökeritésen át, kerten át, ház sarkának neki....
és a kicsi sárgák, vagy 17évesek ott röhögtek mellette. sértetlenül...
itt csepelen a széchenyi utca végén. ahol a jobbos kanyar után már késmárkinak hijják.
az auton kdv-s renszám.

mé nem adta nekem??????

2007.11.01. 03:33

Anti520i írta:A budaörsi Rack autónál láttam egy 5-ös Bömbit,feketét,amit az első lámpájától a hátsóig végighúztak.Szándékosan valami éles dologgal.De az ilyen embert tényleg le kellene amortizálni :twisted: Ha neki nem jut ilyenre,akkor tartsa becsületben másét...

INNÉK A VÉRÉBŐL !!!
:twisted: :twisted: :twisted:

2007.11.01. 09:50

admin írta:

Egyet értek! :twisted: :twisted:

2007.11.01. 09:52

nem kezdtek el a rendőröknek pulcsit,zoknit árulni,mocskos rizsevők

2007.11.01. 12:01

Labi írta:
tom írta:Labi,ezt most komolyan kérdezed?Amikor még megvolt a boltom,nap mint nap láttam ilyeneket.Beáll a tata,vagy a mami az ezeréves járgánnyal,vagy az újjal(persze már a parkolást sem sikerül eltalálni)vágja ki a kocsi ajtaját,neki a másiknak,vagy éppen rátolat a másikra.De,hogy valamit mondjon.Á!

jaaa nem! csak akkor félreértettem vmit! :oops: :P azt hittem a történet arról szól amit anti520i társunk írt, hogy a pirosban álló autós nyitja rá a másikra az ajtaját és usgyí. amúgy én most is úgy állok be egy helyre, hogy nehogy rám tudják nyitni mert az a halálom! :wink:

De hogy tudsz úgy beállni, hogy ne tudják rádnyittani? Ha sok parkoló van egymás mellett, pl egy bevásárlóközpontánál, vagy hipermarketnél akkor hogy állsz ott be?

2007.11.01. 12:04

Kaya írta:

INNÉK A VÉRÉBŐL !!!
:twisted: :twisted: :twisted:

Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha nekem a kocsinak valaki nekivágná a szarja ajtaját, vagy mert frenkizett belémjött hátulról, én biztos, hogy úgy kezdeném, hogy szájbabaszom de úgy istenesen. De ahogy a vérmérsékletem ismerem valamivel összekúrnám még a kocsiját is a kis gecinek. Csak az a baj, hogy utána én húzom a rövidebbet, mert a kis csicskának jogai vannak és ő szépen feljelentene. És ugye az nem egészséges...

2007.11.01. 12:10

sxoe írta:
Labi írta:

De hogy tudsz úgy beállni, hogy ne tudják rádnyittani? Ha sok parkoló van egymás mellett, pl egy bevásárlóközpontánál, vagy hipermarketnél akkor hogy állsz ott be?

azért megvan a módja! oszlop mellé, srévizavé....nem állok be soha teljesen egyenesen..de mindíg a helyzettől függ! eddig mindíg bejött! :wink: ...a másik: én qvára odafigyelek, h nehogy nekiüssem vhogy a másiknak és asszem ezért is volt eddig szerencsém! valahogy megérzik a kedves honfitársak! :lol: :lol: ...kedves! Röhögnöm kell! :lol: :lol:

2007.11.01. 12:50

Nah jah az oszlop mellé meg a legszélső parkolóhelyre az oké. De akkor is csak az egyik oldalról van védve. Meg ugye ezt többen tudják, és sokszor nincs már ott hely. Nem tudom, hogy Pesten hogy lehet megoldani, de szerencsére itt még van olyan lehetőség is, hogy a bejárattól legmesszebb lévő helyek általában üresek. Én azokra pályáznék...

2007.11.01. 14:27

sxoe írta:Nah jah az oszlop mellé meg a legszélső parkolóhelyre az oké. De akkor is csak az egyik oldalról van védve. Meg ugye ezt többen tudják, és sokszor nincs már ott hely. Nem tudom, hogy Pesten hogy lehet megoldani, de szerencsére itt még van olyan lehetőség is, hogy a bejárattól legmesszebb lévő helyek általában üresek. Én azokra pályáznék...

Szeva!

Én is ezt mondom,ha sikerül,akkor vagy oszlop mellé vagy szélső parkolóhely :)
Igen,ez az Árkád parkolójával is így van,h mindenki a bejárat közelében parkol,és a messzebb lévő helyek meg üresek.De ez már sok embernek messze van,vagy 50m-re :lol:

2007.11.01. 16:27

sxoe írta:Nah jah az oszlop mellé meg a legszélső parkolóhelyre az oké. De akkor is csak az egyik oldalról van védve. Meg ugye ezt többen tudják, és sokszor nincs már ott hely. Nem tudom, hogy Pesten hogy lehet megoldani, de szerencsére itt még van olyan lehetőség is, hogy a bejárattól legmesszebb lévő helyek általában üresek. Én azokra pályáznék...

Nyáron a debreceni tacskó (tesco) parkolóban a bejárattól legtávolabb lévő parkolóhelyen álltam meg. az autóm körül (elől, hátúl, jobbról balról) 10 üres hely. Egy barom pont mögém állt és megkoccolta a lökhárítóm. Az ilyennel mit csinálsz?
Én mindig olyan helyen állok meg, ahol kevesen parkolnak. Már szemetszúrt a rendőröknek, mit keres egy BMW a város határában a szántóföld közepén :lol:
Viccet félretéve Debrecenben a belvárosban érdemes a mélygarázsokat használni. Egy helyi rendelet szerint, új építésű középületeket csak mélygarázzsal lehet építeni. A Kölcsey központ, a Hallköz üzletház, a Táblabíróság alatti parkolók rendszerint szinte üresek. És ezek a város közepén vannak. Pl. msot van ez a Da Vinchi kiállítás a Kölcseyben. Rengeteg ember látogatja. Már több mint 150ezren látták. A környéken lehetetlen megállni, pedig rohadt sok a hely. Én kapásból lementem a mélygarázsba és dúskáltam a helyben. 170 parkolóhelyből jó ha 10 foglalt volt.
Tehát ha valaki Debrecenben a belvárosban akarna parkolni, akkor menjen mélygarázsba. Még olcsóbb is, mint a felszíni parkolás!

2007.11.01. 18:59

valószínűleg így is lesz, mert nem a kormány dönti el, hanem saját maguknak kell megszavazni (a parlamentnek, és ebben nagyon egyet tudnak érteni), hogy mekkora legyen a fizu. elképzeltem mi lenne, ha én is eldönthetném, mekkora fizetésért szeretnék dolgozni - elég nagy a képzelőerőm... :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge