![]() |
2012.05.01. 16:25
Robert9 írta:
Bocsánat, csak most látom , hogy ott jobb oldalt is van tekerő, meleg/hideg.
Nekem ilyenem nincs, csak a bal oldalán van tekerő (levegő/nincs levegő).
Kérdés: Mennyire macerás utólag betenni egy olyat, ami tud meleg/hideg levegőt is?
Valamint mi kell hozzá a kéttekerős box-on kívül?
...ééés, létezik-e hideg/meleg levegős box, de pohártartóval (hátra)? (Közben találtam, e-bay-ről lehet rendelni bármelyikbe külön pohártartót hátra, a pici téglalap alakú tároló helyére)
2012.05.01. 16:34
hamoriarpi írta:admin írta:hamoriarpi írta:admin írta:Robert9 írta:Ha már megláttam ezt a képet, eszembe jutott:
Ezen csak hideg levegő képes kijönni? Mert mikor fűtöttem télen, hiába volt elöl 60 fok, ezen csak a hideg fuvallat jött.
Így van de létezik olyan is ami meleget is tud. Útólagse nehéz berakni.
iPhone Tapatalk
Ennek a verziónak eleve tudnia kell a meleget, mert ott van rajta a jobb oldali hideg-meleg választó. Lehet, hogy ki van akadva a bowden.
Az enyém valóban csak hideget tud, és azon nincs is jobb oldalon választó.
Bovden nincs benne! Egy mikrokapcsoló van a tekerőnél ami a vezérlőn keresztül vezérli a flap motort.
Lehet valaki kicserélte a rostélyt de nincs bekötve.
iPhone Tapatalk
Kösz a pontosítástAzt hittem ez is úgy működik, mint az első középső, mert ott bowden van. Visszaolvasva nem egyértelmű, hogy ezt a klubtárs készítette a sajátjáról, vagy csak neten talált kép, mert akkor lehet neki is a buta verziója van, mint nekem.
2012.05.01. 16:46
hamoriarpi írta:Robert9 írta:
Bocsánat, csak most látom , hogy ott jobb oldalt is van tekerő, meleg/hideg.
Nekem ilyenem nincs, csak a bal oldalán van tekerő (levegő/nincs levegő).
Kérdés: Mennyire macerás utólag betenni egy olyat, ami tud meleg/hideg levegőt is?
Valamint mi kell hozzá a kéttekerős box-on kívül?
...ééés, létezik-e hideg/meleg levegős box, de pohártartóval (hátra)? (Közben találtam, e-bay-ről lehet rendelni bármelyikbe külön pohártartót hátra, a pici téglalap alakú tároló helyére)
A rotély és az alatta lévő rész (pohártartó vagy zseb) külön egységet képeznek. Bármelyik kombináció berakható bármelyikkel.
Hogy mi kell az upgrade-hez, azt Admin Laci biztosan leírja.
2012.05.03. 21:14
2012.05.04. 09:39
vaszarig írta:Május 1én én is ügyködtem egy kicsit!:) Beraktam a riasztót, a navit és a DSP-t is!A DSP tényleg nagyon jól szól!
Rá is ment 2 teljes napom a szerelésre, szét is robbantottam a belsejét teljesen, de úgy érzem, hogy megérte, jó lett!
2012.05.05. 10:12
2012.05.05. 10:47
2012.05.05. 11:02
2012.05.05. 11:04
spider2 írta:barbrady írta:Ma beszereltem az "új" kormányt. Hát elég sokat dob a belsőn![]()
Ebből következik, hogy eladó lett egy multikormány, a megfelelő topicba felteszem.
WTCC?![]()
Jó a kormány!
2012.05.05. 23:02
barbrady írta:Ma beszereltem az "új" kormányt. Hát elég sokat dob a belsőn![]()
Ebből következik, hogy eladó lett egy multikormány, a megfelelő topicba felteszem.
2012.05.06. 06:26
admin írta:barbrady írta:Ma beszereltem az "új" kormányt. Hát elég sokat dob a belsőn![]()
Hát még ha az alsó betétet hozzá karbonoznád a díszlécekhez
2012.05.06. 11:30
Jerry írta:vaszarig írta:Május 1én én is ügyködtem egy kicsit!:) Beraktam a riasztót, a navit és a DSP-t is!A DSP tényleg nagyon jól szól!
Rá is ment 2 teljes napom a szerelésre, szét is robbantottam a belsejét teljesen, de úgy érzem, hogy megérte, jó lett!
Gratula hozzá!
Átérzem a munka minden fázisát, mert én is szétborítottam már 3x is a komplett belsőt!
Kiváncsi lennék a DSP-s hangzásra.
Mennyibe került a komplett DSP projekt? Van róla adat?
2012.05.20. 19:54

2012.05.21. 09:37
barbrady írta:Tegnap ismét bekerült két extra az autóba![]()
2012.05.21. 09:46
LeviM5 írta:barbrady írta:Tegnap ismét bekerült két extra az autóba![]()
Szépen kilett belezve!A róló az egyik nem? És mi a másik?
2012.05.21. 10:11
2012.05.21. 11:07
Padre540 írta:LeviM5 írta:barbrady írta:Tegnap ismét bekerült két extra az autóba![]()
Ülésfűtés?
2012.05.21. 11:10
Jerry írta:barbrady írta:Tegnap ismét bekerült két extra az autóba![]()
![]()
Gratula!
Mozgalmas hétvégének látszik, még képeken keresztül is!
Sikerült minden, amit elterveztél?
Működik rendesen a fűtés is?
Egyedül a vezető ülés övfeszítőjét írja hibára, de azt majd átteszem a régi ülésről.
2012.05.21. 11:12
LeviM5 írta:barbrady írta:Tegnap ismét bekerült két extra az autóba![]()
2012.05.21. 11:19
barbrady írta:Jerry írta:barbrady írta:Tegnap ismét bekerült két extra az autóba![]()
![]()
Gratula!
Mozgalmas hétvégének látszik, még képeken keresztül is!
Sikerült minden, amit elterveztél?
Működik rendesen a fűtés is?
Hát nem unatkoztam
Sikerült, és működik is minden, még az ülésfoglaltság érzékelő is jó az ülésbenEgyedül a vezető ülés övfeszítőjét írja hibára, de azt majd átteszem a régi ülésről.