![]() |
2012.04.02. 19:34
2012.04.02. 19:41
2012.04.02. 19:48
kzolee írta:Egész jó.
Autógáz projekt hogy áll? Tapasztalatok?
2012.04.08. 19:58
2012.04.08. 20:25
2012.04.09. 19:02
2012.04.15. 14:14

2012.04.16. 14:07
Fazer írta:Ma volt egy kis időm... gondoltam kicserélem a bal hátsó kerékcsapágyat ami búg. Na ja... gondoltam... aztán vizuálisan elemezve kiderült hogy a TIS idevonatkozó segítsége hiányos és egyébként szart sem ér!
HA ki akarom szedni a csapágyat és nem egy komplett napot végig szívni, akkor az egész csonkállványt ki kell fordítani vagy leszedni, mert a csapágyat tartó 4 csavar a difi felől van becsavarva, anyjáig berohadta, plusz a féltengely mellett szerintem egy nőgyógyász sem tudna matatni!
Úgy hogy sűrű családfa emlegetés közepette visszaépítettem a tuskót és környékét, majd eltávolodtam az autótól....
Két szóban jellemezve mai tevékenységem összességét : hatalmas szopacs
2012.04.20. 19:01
bmw528mpower írta:Úgy gondoltam megpróbálom karbon fóliázást a saját autómon, és így sikerült.... A beruházás : 1 m2 karbon fólia 3000 Ft + 1db Tescós hőlégfúvó 2500 Ft. A fekete fólia elég volt a komplett belső térre a külső oszlopokra a vesére és még maradt a két tükörhéjra is.A csomagtér ajtót ezüst karbon fóliával húztam le, szerintem szépen sikerült. Könnyebben ment mint gondoltam... ha valaki kedvet kap és technikai tanács kell írjon nyugodtan, segítek... Ha fólia beszerzési forrás kell abban is tudok segíteni...
2012.04.20. 19:04
Gabii írta:Én is elkezdtem ezt a projektet,de kicsit elakadtam.
A váltó körüli dísz borítást hogy a pi*ába lehet kiszedni?
A 3-om csavar megtaláltam kapcsolók kint vannak de tovább nem megy,a teteje a kartámasznál nem akarja elengedni.
2012.04.20. 19:09
barbrady írta:Gabii írta:Én is elkezdtem ezt a projektet,de kicsit elakadtam.
A 3-om csavar megtaláltam kapcsolók kint vannak de tovább nem megy,a teteje a kartámasznál nem akarja elengedni.
Így:
LINK
2012.04.21. 00:06
Gabii írta:barbrady írta:Gabii írta:Én is elkezdtem ezt a projektet,de kicsit elakadtam.
Így:
LINK
Köszönöm.
2012.04.21. 00:16
adam001 írta:Gabii írta:barbrady írta:Gabii írta:Én is elkezdtem ezt a projektet,de kicsit elakadtam.
Így:
LINK
Köszönöm.
Hát nemtudom srácok ,de én ezt a 3ezer forintos carbon foliát biztos hogy nem merném felrakini! maximum beltérre! de kültérre semmiképp !!én 25 ezerért vettem 2 négyzetméter 3M-es ilyen carbon foliát ,csak arra van garancia hogy Bírja a gyűrődést.. én a tetőre rakatom a jövő héten...
2012.04.21. 19:48
peteeqe írta:adam001 írta:Gabii írta:barbrady írta:Gabii írta:Én is elkezdtem ezt a projektet,de kicsit elakadtam.
Így:
LINK
Köszönöm.
Hát nemtudom srácok ,de én ezt a 3ezer forintos carbon foliát biztos hogy nem merném felrakini! maximum beltérre! de kültérre semmiképp !!én 25 ezerért vettem 2 négyzetméter 3M-es ilyen carbon foliát ,csak arra van garancia hogy Bírja a gyűrődést.. én a tetőre rakatom a jövő héten...
így igaz.... a fóliáknál, tényleg nem csak a márkát kell megfizetni, más minőségben is
2012.04.30. 13:55
2012.04.30. 16:34
Robert9 írta:Ha már megláttam ezt a képet, eszembe jutott:
Ezen csak hideg levegő képes kijönni? Mert mikor fűtöttem télen, hiába volt elöl 60 fok, ezen csak a hideg fuvallat jött.
2012.04.30. 16:50
admin írta:Robert9 írta:Ha már megláttam ezt a képet, eszembe jutott:
Ezen csak hideg levegő képes kijönni? Mert mikor fűtöttem télen, hiába volt elöl 60 fok, ezen csak a hideg fuvallat jött.
Így van de létezik olyan is ami meleget is tud. Útólagse nehéz berakni.
iPhone Tapatalk
2012.04.30. 16:59
hamoriarpi írta:admin írta:Robert9 írta:Ha már megláttam ezt a képet, eszembe jutott:
iPhone Tapatalk
Ennek a verziónak eleve tudnia kell a meleget, mert ott van rajta a jobb oldali hideg-meleg választó. Lehet, hogy ki van akadva a bowden.
Az enyém valóban csak hideget tud, és azon nincs is jobb oldalon választó.
2012.04.30. 17:08
admin írta:hamoriarpi írta:admin írta:Robert9 írta:Ha már megláttam ezt a képet, eszembe jutott:
iPhone Tapatalk
Ennek a verziónak eleve tudnia kell a meleget, mert ott van rajta a jobb oldali hideg-meleg választó. Lehet, hogy ki van akadva a bowden.
Bovden nincs benne! Egy mikrokapcsoló van a tekerőnél ami a vezérlőn keresztül vezérli a flap motort.
Lehet valaki kicserélte a rostélyt de nincs bekötve.
iPhone Tapatalk
2012.05.01. 00:39
hamoriarpi írta:admin írta:hamoriarpi írta:admin írta:Robert9 írta:Ha már megláttam ezt a képet, eszembe jutott:
iPhone Tapatalk
Bovden nincs benne! Egy mikrokapcsoló van a tekerőnél ami a vezérlőn keresztül vezérli a flap motort.
Lehet valaki kicserélte a rostélyt de nincs bekötve.
iPhone Tapatalk
Kösz a pontosítástAzt hittem ez is úgy működik, mint az első középső, mert ott bowden van. Visszaolvasva nem egyértelmű, hogy ezt a klubtárs készítette a sajátjáról, vagy csak neten talált kép, mert akkor lehet neki is a buta verziója van, mint nekem.