Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Szervizek és vélemények a szervizről!

2012.01.08. 18:41

afcajax írta:Debrecenben Vollay Feriékhez a Vágóhíd utcára szokta valaki hordani az autót?Ha igen esetleg meg tudja mondani h mennyi egy olajcsere pl. azon belül az olaj ára/L?Fel fogom hívni majd lassan ha aktuális lesz a dolog de addig megkérdezem itt is. Plussz bizonyos alkatrészeket, pl. szűrőket érdemes magamnak megvenni, értem ezalatt azt, h nagyon mellényúlni úgyse lehet ha beazonosítják a kocsimat. Gondolom egy szerelő is ugyanezt csinálja, h pl. bemegy Bárdihoz és bemondja az autóm adatait, vagy van vmi plussz hozzáadott értéke a folyamathoz ami miatt érdemes rájuk bízni a beszerzést is?Eddig én ha olyan volt mindig betoltam a vasat és mondtam h intézzék amit kell, csak valójában bizonyos elemeknél soha nem tudom meg h ténylegesen ki lettek e cserélve.Persze ha én viszem az se garancia h az kerül be ha egyáltalán lehet ilyet h egy 10L-es olajos kannával meg egy táska alkatrésszel beállítok h ezeket cseréljétek ki.Egy szó mint száz vkinek az említett helyen személyes tapasztalat ha van konkrét árakkal kérem ossza meg velem még mielőtt személyesen is odakullogok mert lehet nem is érdemes számításba venni se, bár alapvetően jókat hallottam az elbeszélések alapján, csak sajnos semmi kézzel foghatót.

Az előző e39-emet hozzá hordtam, mondjuk van vagy 8-10 éve. Tapasztalatom szerint lelkiismeretes és a Bmw-hez értő szerelő, emellett emberileg is szimpatikus, lehet nyaggatni hülye kérdésekkel, nem ráz le, hanem válaszol :D Arra viszont már nem emlékszek hogy mennyire volt drága, de nagyon biztos nem.

ide ne menj!

2012.01.12. 23:00

Sziasztok,

múlt héten felhívtam a XV. Vécseyben lévő M3Box szervízt, hogy mennyi egy viszko csere.
Azt mondja a Sanyi nevű kolléga, hogy 62000 az alkatrész és 5 a munkadíj.
Ez igen soknak tűnt, felhívtam a Bárdit, ahol listaáron 19000 a Sachs...

Kérlek ajánljatok egy szervízt, ahol értenek a BMW-hez és nem is horror az ár, mert nagyszervíz előtt állok!

Előre is köszönöm!

2012.01.12. 23:07

Heló
Keresd Muhaatit bátran,biztos segit.
Üdv lacir1

Re: ide ne menj!

2012.01.13. 08:43

zegyed írta:Sziasztok,

múlt héten felhívtam a XV. Vécseyben lévő M3Box szervízt, hogy mennyi egy viszko csere.

Kérlek ajánljatok egy szervízt, ahol értenek a BMW-hez és nem is horror az ár, mert nagyszervíz előtt állok!

Előre is köszönöm!

Az M3 box-ban csak a Wallisból szerzik be az alkatrészt.Az adatlapod szerint 25i-d van és 96-os ami nem lehetséges,így megnéztem 23i-hez,a bruttó ára a viszkónak 62078ft.
Keresd Muhaati-t! :D

Re: ide ne menj!

2012.01.13. 10:50

zegyed írta:Sziasztok,

Előre is köszönöm!

A falumban van nekem is szerelőm. Pü. ha érdekel.

2012.05.04. 22:33

Sziasztok!

Ezúton várunk mindenkit szeretettel szervízünkben. 1211 Budapest Színesfém utca 15 ( Csepel művek)
Az autó szervizelés mellett foglalkozunk motorkerékpárok javításával, tuninggal, gumizássál stb. Szervízeléssel, vagy bármilyen ehhez kapcsolatos problémával, kérdéssel forduljatok édesapámhoz bizalommal: Hart József tel: 06204499397
további információt és elérhetőséget itt találtok: Moto-For Kft.
Természetesen klubtagoknak kedvezményt biztosítunk ( az off autókra is) :D

Remélem ezzel nem offolom a topikot, bár lehet jobb helyen lenne ITT , de sajnos én nem tudok létrehozni új témát, bár lehet csak én nem tudom, hogy kell. Mindenkit várunk szeretettel és remélem a aki betér hozzánk megelégedéssel és jókedvel távozik majd.

Üdv: Dani

2012.07.23. 10:55

Sziasztok!

Elektromos hiba felderítésére a lenti problémára Budapesten (il. környékén) melyik szervizet ajánlanátok?
MRS modul nem elérhető diaggal + világit a légzsák visszajelző lámpa. Valaki mondja meg hogy a modult kell-e kicserélni vagy rossz valahol a K-BUS a modul felé. Ehhez kellene egy hozzáértő.

Köszönöm,
Viktor

2012.07.23. 20:22

godorv írta:Sziasztok!

Elektromos hiba felderítésére a lenti problémára Budapesten (il. környékén) melyik szervizet ajánlanátok?
MRS modul nem elérhető diaggal + világit a légzsák visszajelző lámpa. Valaki mondja meg hogy a modult kell-e kicserélni vagy rossz valahol a K-BUS a modul felé. Ehhez kellene egy hozzáértő.

Köszönöm,
Viktor

Másik topikba írtad hogy lóg az ülés alatt egy csatid nem a foglaltság jelző véletlenül?És azért világit a lámpa?

iPhone Tapatalk

2012.07.23. 20:35

admin írta:
godorv írta:Sziasztok!

Köszönöm,
Viktor

Másik topikba írtad hogy lóg az ülés alatt egy csatid nem a foglaltság jelző véletlenül?És azért világit a lámpa?

iPhone Tapatalk

Szia!

Nem tudok a légzsák vezérlő modullal kommunikálni, az a probléma (lehet hogy a lámpa is azért ég). Mint kiderült az ülés alatt a gerinctámasz motor csatija lóg az tuti, mert odakábelezték, vagy ki tudja miért. Azt akarom kideríteni hogy mi baja a légzsák rendszernek, gyanús hogy elszállt a modul.

Üdv,
Viktor

2013.01.05. 09:08

Sziasztok!

Egy kérdés csak! Ti mennyi pénzt tartanátok reálisnak 2 liter fagyállóért és 1 diagnosztikáért?

2013.01.05. 09:32

pisti530 írta:Sziasztok!

Egy kérdés csak! Ti mennyi pénzt tartanátok reálisnak 2 liter fagyállóért és 1 diagnosztikáért?

Márkaszerviz? Ha nem, számlával? Meddig tartott a diag?

2013.01.05. 10:17

barbrady írta:

Nem márka szervíz, számla nélkül, és a diag kb 10 perc.

2013.01.05. 11:27

pisti530 írta:
barbrady írta:

Kb. 5000 lenne a realis , szamla nelkul , stb. a diagert.
( altalaban 5-10.000.- egy diag. )

2013.01.05. 11:33

pisti530 írta:
barbrady írta:

Klubos berkekben ez 5 sör :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek simi64 az itt látható tagok köszönték meg: barbrady
Értékelés: 4.76%

2013.01.05. 11:46

Normális fagyálló kb. 1000-1500ft/l.,+ a diag ha idegennél voltál,akkor össz. 7-10000 ft. reális. :szerintem

2013.01.05. 12:33

[quote="simi64"][quote="pisti530"][quote="barbrady"][quote="pisti530"]Sziasztok!

Egy kérdés csak! Ti mennyi pénzt tartanátok reálisnak 2 liter fagyállóért és 1 diagnosztikáért?[/quote]

Márkaszerviz? Ha nem, számlával? Meddig tartott a diag?[/quote]

Nem márka szervíz, számla nélkül, és a diag kb 10 perc.[/quote]
Klubos berkekben ez 5 sör :mrgreen:[/quote]

Nos én muhaatinál 12-ezret fizettem úgy hogy még egy kis ajándékot is vittem neki " 4 üveg jófajta sört":facepalm:
Na ezért nem megyek oda többet. Ez a mutatvány a jimm powernél ahol BMW fanatic a góré kb 5 ezer. Gondoltam muhaatit kipróbálom hogy olyan jó-e ahogy itt mondják. "Drága mint az arany"
Bár csak 5 sörből megúsztam volna :roll:
Ezzel nem atit akartam lehúzni, csak furcsa hogy ódákat zengenek róla. Persze ettől még lehet elégedett vele az ember. ISMÉTLEM nem akarom atit leírni EZZEL!!!!

2013.01.05. 13:06

pisti530 írta:
Nos én muhaatinál 12-ezret fizettem úgy hogy még egy kis ajándékot is vittem neki " 4 üveg jófajta sört":facepalm:
Na ezért nem megyek oda többet. Ez a mutatvány a jimm powernél ahol BMW fanatic a góré kb 5 ezer. Gondoltam muhaatit kipróbálom hogy olyan jó-e ahogy itt mondják. "Drága mint az arany"
Ezzel nem atit akartam lehúzni, csak furcsa hogy ódákat zengenek róla. Persze ettől még lehet elégedett vele az ember. ISMÉTLEM nem akarom atit leírni EZZEL!!!!

Nos én is emlékszem. Mindenkinek természetesen saját döntése, hol javíttatja a kocsiját. Ez tény.

Sajnos egy "iparos" nem tud 5 sörért dolgozni, mert éhenhal.

A fagyállóhoz a tények:

Fagyálló G12 -70°C ISO9002 1L 3,230 .
LIQUI MOLY Fagyálló G12 -70 C ISO9002 1 l
A Kühlerfrostschutz KFS 12 egy etilénglikolból és okosan összeállított inhibitor-csomagból álló hatóanyagkombináció, mely speciálisan a korszerű, nagyteljesítményű alumíniummotorokhoz került kifejlesztésre.
A Kühlerfrostschutz KFS 12 kiváló védelmet nyújt a fagy, korrózió és túlmelegedés ellen. A termék amin-, nitrit-, foszfát- és szilikátmentes. Vízzel megfelelő arányban keverve biztonságos üzemelést tesz lehetővé egész évben.

Ebből kaptál két litert, (6.460.-), és nem kézbe, hanem a gyenge fagyállóból leengedve, feltöltve, légtelenítve, készre átadva.

A diagot nem a "letöltött" progival csinálom, hanem egy 800.000.- ft-os műszerrel, amit negyedévente 40.000.-ért kell frissíttetnem. Ebbe nem fér bele az ingyen műszerezés.
Ráadásul nem egy hibakód-olvasást csináltunk, hanem az összes élő adatot lehívtuk, ellenőriztük.

Tehát egy "rendes" műszerezés, egy felfagyállózás munkadíjjal, és a két liter fagyálló volt a 12.000.- pénz.

Az, hogy ki mennyi ideig szöszmötöl valamivel, az egy dolog. Lehet ezt három órán keresztül molyolni, ami alapból 15.000.- +fagyálló. Mi viszonylag hamar végeztünk, egy órácska alatt kész volt a paripa.
Számolgassunk: egy óra : 5.000.- , egy műszerezés: 5.000.-, fagyálló 6.460.- : 16.460.-

Persze ezt lehet kivitelezni egy fusizónál, alap fagyállóval is.
U.i. : (szerk.):
Azért ezt erősen kétlem: Ez a mutatvány a jimm powernél ahol BMW fanatic a góré kb 5 ezer.
De ha így van, sok sikert az ottjavíttatáshoz!
Azért szívből sajnálom, hogy elveszítettem ezért egy klubbos ügyfelet, de 5.000-ért ............... az erősen mínuszos lett volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára muhaati 2013.01.05. 14:43-kor.

2013.01.05. 14:05

pisti530 írta:Nos én muhaatinál 12-ezret fizettem úgy hogy még egy kis ajándékot is vittem neki " 4 üveg jófajta sört" :facepalm:

Finoman szólva is megkérdőjelezhető az álláspontod. :!:

Ha már átmentél személyeskedésbe, én is megkérdezném, hogy mivel foglakozol, mennyit keresel havonta.

És egy órai munkádat meg lehet -e fizetni 5 üveg sörrel.

Mennyire óvodás dolog itt panaszkodni egy nyílt fórumon utólag, mikor felhívhattad volna előre, hogy ez mennyibe fog kerülni.

Nem atit húztad le, hanem magadat. :szerintem

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: 2 muhaati, XenonBalazs
Értékelés: 9.52%

2013.01.05. 14:16

Te meg a WC-n húzhatod le megad. Hozzád senki nem szólt.

2013.01.05. 14:18

Maradjunk a kulturált vitánál:! :!

iPhone Tapatalk
Hozzászólás küldése

VigLink badge