![]() |
2014.04.29. 08:31
csabi525tds írta:Akkor valaki esetleg tudna részletesebb leírást /segítséget adni,mert sokkal okosabb most nem lettem.
köszi
2014.04.29. 11:15
Jerry írta:csabi525tds írta:Akkor valaki esetleg tudna részletesebb leírást /segítséget adni,mert sokkal okosabb most nem lettem.
köszi
Részletes leírásért keresd a WDS nevű alkalmazást. Abban mindent megtalálsz a gyári vezetékelésről, a bekötési pontokról, stb.
2014.05.07. 19:40
2014.05.07. 19:50
zsinor79 írta:Sziasztok,
Multi kormányt szeretnék rakni egy 2000-es 520i-be és érdekelne egy ilyen: Part number: 61120022875.
Van ötletetek hol lehet beszerezni?
kösz előre is
2014.05.09. 10:46
2014.05.09. 17:27
Imco írta:zsinor79 írta:Sziasztok,
Multi kormányt szeretnék rakni egy 2000-es 520i-be és érdekelne egy ilyen: Part number: 61120022875.
kösz előre is
Ha gyöngyösön ismerős vagy, keresd Schnitzert.
2014.05.11. 20:53
zsinor79 írta:Imco írta:zsinor79 írta:Sziasztok,
kösz előre is
ok köszi a tippet
2014.05.11. 22:16
zsinor79 írta:zsinor79 írta:Imco írta:zsinor79 írta:Sziasztok,
kösz előre is
ok köszi a tippet
van esetleg ötlet, tapasztalt aki már beszerelte magának a multikormányt, hogy hol tudom kivinni a motorvezérlőhöz az az egy szerencsétlen szál madzagot? ma lebontottam a kesztyűtartót, de egy fél lyukat sem láttam ahol kiférne a madzag
2014.05.12. 23:47
2014.05.13. 00:52
csiatt írta: de memória funkcióm nincs az ülésekben.
2014.05.13. 01:32
Gallaca írta:csiatt írta: de memória funkcióm nincs az ülésekben.
Ez az akadály. Memóriafunkció kell hozzá, azt pedig az ülés csinálja/tárolja.
2014.05.13. 01:55
csiatt írta:Gallaca írta:csiatt írta: de memória funkcióm nincs az ülésekben.
Ez az akadály. Memóriafunkció kell hozzá, azt pedig az ülés csinálja/tárolja.
Az ülés vagy a memóriamodul? Külön csak memória modullal nem megoldható?
2014.05.13. 06:04
Gallaca írta:A memóriamodul. Talán megoldható. De a tükörnek is memóriapotisnak kell lennie. Nem tudom, hogy a memóriás ülésmotorok nélkül megy-e az egész, vagy reklamál. Az is lehet, hogy a memogomb is kell. Nem próbáltunk még ilyet.
2014.05.13. 07:47
Jerry írta:Gallaca írta:A memóriamodul. Talán megoldható. De a tükörnek is memóriapotisnak kell lennie. Nem tudom, hogy a memóriás ülésmotorok nélkül megy-e az egész, vagy reklamál. Az is lehet, hogy a memogomb is kell. Nem próbáltunk még ilyet.
Menni megy, csak reklamál, szerintem.
Amíg nem volt meg a memós tükröm, addig is ment az ülésemlékezés, de a kompjútert minden alkalommal teleírta tükörpotméter hibával.
Gondolom fordítva is hasonlóan menne.
2014.05.13. 08:23
Nem kell direktbe kötni, nem is tudod, nincsenek közvetlen kapcsolatban. P-buson kommunikálnak. A modulnak csak táp kell, és a p-bus vezeték. De ha nem kötöd be elé a k72 relét, vagy kötöd kapcsolt pozitívra, akkor folyamatosan szívja az akksidat. Nem minden autóban van motoros kormány, amiben memos az ülés.csiatt írta:Jerry írta:Gallaca írta:A memóriamodul. Talán megoldható. De a tükörnek is memóriapotisnak kell lennie. Nem tudom, hogy a memóriás ülésmotorok nélkül megy-e az egész, vagy reklamál. Az is lehet, hogy a memogomb is kell. Nem próbáltunk még ilyet.
Amíg nem volt meg a memós tükröm, addig is ment az ülésemlékezés, de a kompjútert minden alkalommal teleírta tükörpotméter hibával.
Olyasmire gondoltam, hogy valahogy a memória modult direktbe kötni a tükörre, és a váltóra...? Vagy ez hülyeség?
Minden memóriás belső motoros kormányállítású is?
2014.05.13. 08:59
Gallaca írta:Nem kell direktbe kötni, nem is tudod, nincsenek közvetlen kapcsolatban. P-buson kommunikálnak. A modulnak csak táp kell, és a p-bus vezeték. De ha nem kötöd be elé a k72 relét, vagy kötöd kapcsolt pozitívra, akkor folyamatosan szívja az akksidat. Nem minden autóban van motoros kormány, amiben memos az ülés.csiatt írta:Jerry írta:Gallaca írta:A memóriamodul. Talán megoldható. De a tükörnek is memóriapotisnak kell lennie. Nem tudom, hogy a memóriás ülésmotorok nélkül megy-e az egész, vagy reklamál. Az is lehet, hogy a memogomb is kell. Nem próbáltunk még ilyet.
Olyasmire gondoltam, hogy valahogy a memória modult direktbe kötni a tükörre, és a váltóra...? Vagy ez hülyeség?
Minden memóriás belső motoros kormányállítású is?
Ezt mobilról nyomtam.
2014.05.22. 19:51

2014.05.23. 11:12
Robert9 írta:E39 M kormánnyal kapcsolatban kérdeznék:
Bekerült az autómba az M Multi-kormány (1 indítós) (előtte 4 küllős multi volt, 1 indítós) és azóta a bal oldali gombok nem működnek, vagyis nem tudom a rádiót állítgatni. Valakinek konkrét megoldása? (az M kormány a saját gyűrűjével került beszerelésre.)
(Ha jól tudom, valamit az MFL modullal kéne csinálni.)
Észrevettem azt is, hogy a tempomat kapcsolók (annak ellenére, h jól működnek) kapcsolgatják a belső levegő keringtetést is, össze vissza.
Most néztem, hogy világítás is csak akkor van a gombokon, ha a gyújtást ráadom.
2014.05.23. 12:10
Robert9 írta:E39 M kormánnyal kapcsolatban kérdeznék:
Bekerült az autómba az M Multi-kormány (1 indítós) (előtte 4 küllős multi volt, 1 indítós) és azóta a bal oldali gombok nem működnek, vagyis nem tudom a rádiót állítgatni. Valakinek konkrét megoldása? (az M kormány a saját gyűrűjével került beszerelésre.)
(Ha jól tudom, valamit az MFL modullal kéne csinálni.)
Észrevettem azt is, hogy a tempomat kapcsolók (annak ellenére, h jól működnek) kapcsolgatják a belső levegő keringtetést is, össze vissza.
Most néztem, hogy világítás is csak akkor van a gombokon, ha a gyújtást ráadom.
2014.05.23. 14:00
hamoriarpi írta:96-os MFL Modulos kocsid van. Ki kell iktatni és újrazsinórozni WDS szerint. Sokszor leírtam, de senki nem olvas vissza szinte soha.