![]() |
2012.03.16. 16:17
bmw528mpower írta:Úgy gondoltam megpróbálom karbon fóliázást a saját autómon, és így sikerült.... A beruházás : 1 m2 karbon fólia 3000 Ft + 1db Tescós hőlégfúvó 2500 Ft. A fekete fólia elég volt a komplett belső térre a külső oszlopokra a vesére és még maradt a két tükörhéjra is.A csomagtér ajtót ezüst karbon fóliával húztam le, szerintem szépen sikerült. Könnyebben ment mint gondoltam... ha valaki kedvet kap és technikai tanács kell írjon nyugodtan, segítek... Ha fólia beszerzési forrás kell abban is tudok segíteni...
2012.03.16. 22:00
leslie írta:bmw528mpower írta:Úgy gondoltam megpróbálom karbon fóliázást a saját autómon, és így sikerült.... A beruházás : 1 m2 karbon fólia 3000 Ft + 1db Tescós hőlégfúvó 2500 Ft. A fekete fólia elég volt a komplett belső térre a külső oszlopokra a vesére és még maradt a két tükörhéjra is.A csomagtér ajtót ezüst karbon fóliával húztam le, szerintem szépen sikerült. Könnyebben ment mint gondoltam... ha valaki kedvet kap és technikai tanács kell írjon nyugodtan, segítek... Ha fólia beszerzési forrás kell abban is tudok segíteni...
A belső szép lett, de szerintem az oszlopok le fóliázása már túlzás ( persze ízlések és pofonok ... ) .
2012.03.17. 09:11
Imco írta:leslie írta:bmw528mpower írta:Úgy gondoltam megpróbálom karbon fóliázást a saját autómon, és így sikerült.... A beruházás : 1 m2 karbon fólia 3000 Ft + 1db Tescós hőlégfúvó 2500 Ft. A fekete fólia elég volt a komplett belső térre a külső oszlopokra a vesére és még maradt a két tükörhéjra is.A csomagtér ajtót ezüst karbon fóliával húztam le, szerintem szépen sikerült. Könnyebben ment mint gondoltam... ha valaki kedvet kap és technikai tanács kell írjon nyugodtan, segítek... Ha fólia beszerzési forrás kell abban is tudok segíteni...
A belső szép lett, de szerintem az oszlopok le fóliázása már túlzás ( persze ízlések és pofonok ... ) .
Nekem is tetszik!![]()
Az oszlopok lehet hogy csak szükségből készültek.
Nálam pl. mállik az oszlop tetején a festés, vagy mi a szösz az mert inkább valami müa. tűnik.
Adminok!
Nem lehetne "kipipálni", hogy az idézetekben a képeket ne idézze be?
Elkopik a görgőm!
2012.03.17. 13:20
bmw528mpower írta:
Sok fóliám maradt ezért csináltam meg az oszlopot is , de élőben nagyon jól néz ki... Sajnos az autóm törött volt és króm betétes díszlécek kerültek az első lökhárítóba, a krómos részeket is behúztam fóliával és nagyon jól sikerült az is, ha valakinek hasonló a gondja jobb megoldás fóliázni mint festeni...
2012.03.22. 09:02

2012.03.22. 14:46
gskill írta:Vásárlás utáni apróságok meg is jöttek reggelre...
Küldve az én GT-P1000-emről Tapatalk használatával.
2012.03.22. 21:26
admin írta:gskill írta:Vásárlás utáni apróságok meg is jöttek reggelre...
Küldve az én GT-P1000-emről Tapatalk használatával.
Egy kartergáz szürőt is cserélj mert ki tudja mikor volt. Lehet sose cserélték.
iPhone Tapatalk
De még akad rá alkalom, mert eltörött egy fék feszítő rugó és benéztem a fékolaj rendelést is 2012.03.26. 09:31
2012.03.26. 16:51
csavitouring írta:Sziasztok,
A kormányszög helyzet jeladót fel kell-e programozni, csere után? Vagy jobbra és balra végállásig kitekerem megtanulja és működik?
2012.03.26. 17:09
csavitouring írta:csavitouring írta:Sziasztok,
A kormányszög helyzet jeladót fel kell-e programozni, csere után? Vagy jobbra és balra végállásig kitekerem megtanulja és működik?
Időközben kicseréltem, a jeladót, de a lámpa a DSC lámpa világít. Mit kell tenni, hogy elaludjon? Kalibrálás diagal?
Kérlek segítsetek.
2012.03.26. 17:11
admin írta:csavitouring írta:csavitouring írta:Sziasztok,
Időközben kicseréltem, a jeladót, de a lámpa a DSC lámpa világít. Mit kell tenni, hogy elaludjon? Kalibrálás diagal?
Kérlek segítsetek.
Tudtomal kalibrálni kell diagal.
iPhone Tapatalk
2012.03.26. 18:17
csavitouring írta:admin írta:csavitouring írta:csavitouring írta:Sziasztok,
Kérlek segítsetek.
iPhone Tapatalk
Köszönöm,
Nehéz, gyorsan megy?
2012.03.26. 18:23
Imco írta:csavitouring írta:admin írta:csavitouring írta:csavitouring írta:Sziasztok,
Kérlek segítsetek.
iPhone Tapatalk
Köszönöm,
Nehéz, gyorsan megy?
Admin! A csere miatt, kell kalibrálni?
Már csak azért kérdem mert nekem 4 fokkal balra áll, de müxik a DSC -m.
Anélkül teszi ezt, hogy diagoltuk volna.
2012.03.29. 19:06
2012.03.29. 20:47
Johny540 írta:Sziasztok!A váltógombot le lehet szedni roncsolás nélkül valahogy?Valamint a középső lenyíló konzol is kifogott most rajtam,csak úgy tudom kiszedni,ha kiszedem az egész fejegységet?
2012.03.29. 23:47
Padre540 írta:Johny540 írta:Sziasztok!A váltógombot le lehet szedni roncsolás nélkül valahogy?Valamint a középső lenyíló konzol is kifogott most rajtam,csak úgy tudom kiszedni,ha kiszedem az egész fejegységet?
Szia!
4.-ben egy erős rántás és lent van a váltógomb roncsolás nélkül.A második kérdésről nem tudok nyilatkozni sajnos...
2012.04.01. 17:50
2012.04.01. 17:55
pistino1 írta:Ki akarom cserélni az ülésen a szövetet, még nem néztem, de könnyű kivenni, 4 csavar és kész, vagy ez is bmw-ésen bonyolult?
2012.04.01. 19:06
Jerry írta:pistino1 írta:Ki akarom cserélni az ülésen a szövetet, még nem néztem, de könnyű kivenni, 4 csavar és kész, vagy ez is bmw-ésen bonyolult?
Az ülés kivétele nem bonyolult.
Valóban négy csavar tartja. Ki kell még oldanod a biztonsági öv rögzítő csavarját, szét kell húznod a csatlakozót az ülés alatt és a biztonsági öv automata magasságállító bovdenét is ki kell kötnöd. Ezután már kijön az ülés. Jó tanács; szedd ki a fejtámlát, mert úgy könnyebben kifér az ajtón.
A bonyolultság inkább az ülés szétszedésénél következik. Erről PMiki írt egy nagyon jó szerelési útmutatót "A nagy közös ülés" topikban.
2012.04.01. 20:04
pistino1 írta:A donor ülést már szétszedtem és "levetkőztettem", már akkor megbántam az egészet.