![]() |
2010.10.16. 22:24
Imco írta:szekeres írta:
pirotechnikai vizsgára viszek embereket. + Xenonbalázs rendbeteszi a lámpáimat, ha igaz. Jó lenne összecsőditeni pár embert, de ez nekem hétköznap lesz szerintem és mondjuk 9-16h ig érek rá.
Vizsgázni nem megyek. A többi nem gáz elméletileg.
2010.10.16. 23:51
Imco írta:dd azt vetted meg, mit ajánlottam a vaterán? mert akkor ... őő egy sört adok minimum
2010.10.16. 23:58
Jackson, aki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2010.10.17. 12:05
jackson írta:Imco írta:dd azt vetted meg, mit ajánlottam a vaterán? mert akkor ... őő egy sört adok minimum
Köszia sört, igen!Na jó! Nem is!
A leggyorsabb helyi megoldást választottam. Ennyi idő alatt már megjött volna a tuti jó is postán.
No mind1. Megint okosodtam, és még Jacksont is láthattam!:)
[/quote]
2010.10.28. 08:49
2010.10.28. 08:57
fgyurika írta:Sziasztok!
Nekem a fűtésnél minden működik, csak annyi a gondom hogy szerintem nem nem fújja a levegőt elég erősen, hiába veszem föl maximumra.Ezt abból gondolom, hogy előtte 735-öm volt ugyan ebben az évjáratban és az dupla ennyire nyomta a levegőt.Ez valami hiba lehet vagy csak ennyivel kevesebbet tud, amit nem igazán tudok elképzelni.
Előre is köszönöm!
2010.10.28. 09:02
Celtic írta:fgyurika írta:Sziasztok!
Nekem a fűtésnél minden működik, csak annyi a gondom hogy szerintem nem nem fújja a levegőt elég erősen, hiába veszem föl maximumra.Ezt abból gondolom, hogy előtte 735-öm volt ugyan ebben az évjáratban és az dupla ennyire nyomta a levegőt.Ez valami hiba lehet vagy csak ennyivel kevesebbet tud, amit nem igazán tudok elképzelni.
Előre is köszönöm!
Sünit nézted már?
2010.10.28. 10:54
fgyurika írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm!
2010.11.01. 13:31
MPowerPH írta:Hy!
Fűtéssel kapcsolatban írnék. Olvastam, hogy másoknak is akad gondjuk ezzel. Nálam az a probléma már lassan 2 éve, hogy abnormális működés miatt néha fagyoskodok az autóban, és mára meguntam. A szellőzés auto -n van, 22C -ről indulok. Szépen felfűti az autót, hátul is szépen fújja a meleget. Aztán egyszer csak megáll, és elkezdi a hideg levegőt nyomni. 25C-re állítom a hőmérsékletet, megint fűt egy ideig, utána abbahagyja. Aztán 28C-re, ekkor is visszakapcsol a fűtés, de néha csak előre, hátul ilyenkor már hideget fúj ált. Aztán maximum fűtésen is megy egy darabig, de utána ott is megáll, és jön a hideg. Párásodás nincs, csak esőben, de azt nyáron is csinálja. Olyankor ha benyomom a klímát, egyből abbamarad. Mi okozhatja ezt a problémát? Én arra a kis ventilátorra gyanakszom a panelen belül. Hogy tudom ellenőrizni?
2010.11.01. 14:01
Maxi írta:MPowerPH írta:Hy!
Fűtéssel kapcsolatban írnék. Olvastam, hogy másoknak is akad gondjuk ezzel. Nálam az a probléma már lassan 2 éve, hogy abnormális működés miatt néha fagyoskodok az autóban, és mára meguntam. A szellőzés auto -n van, 22C -ről indulok. Szépen felfűti az autót, hátul is szépen fújja a meleget. Aztán egyszer csak megáll, és elkezdi a hideg levegőt nyomni. 25C-re állítom a hőmérsékletet, megint fűt egy ideig, utána abbahagyja. Aztán 28C-re, ekkor is visszakapcsol a fűtés, de néha csak előre, hátul ilyenkor már hideget fúj ált. Aztán maximum fűtésen is megy egy darabig, de utána ott is megáll, és jön a hideg. Párásodás nincs, csak esőben, de azt nyáron is csinálja. Olyankor ha benyomom a klímát, egyből abbamarad. Mi okozhatja ezt a problémát? Én arra a kis ventilátorra gyanakszom a panelen belül. Hogy tudom ellenőrizni?
Sajnos nálam is előjött ez a hiba! Süni,vagy panel csere??? Szerintetek???
2010.11.01. 14:06
jackson írta:Maxi írta:MPowerPH írta:Hy!
Sajnos nálam is előjött ez a hiba! Süni,vagy panel csere??? Szerintetek???
Ha nem lennél olyan nagyon messze akkor azt mondanám diag-al 30 perc alatt tutira kipróbálnánk mi történik. Olyan szépen látszik mi vacakol a klíma státusz adatok között.
Folyik-e a meleg víz a bordákba, nyitnak-e a szelepek, mennyi a kivezérelt ventilátor fordulat stb.
Jackson, aki megnézné magának
2010.11.01. 14:47
Maxi írta:jackson írta:Maxi írta:MPowerPH írta:Hy!
2010.11.01. 14:52
rato44 írta:
NAH nekem is dettó 100%ban ugyanez a hiba van!!
Az biztos h nem süni hiba!
na most a szerelőm elmondta nekem h mi a gond de mivel kb fél éve volt elfelejtettem és nem is értettem annyira mit mond.
Az a lényeg h a klímapanel mögött van egy ventilátor, na az nekünk nincs benne a kocsiban.
Miután leállítod az autód télen, utána még ez a ventilátor jár pár percig, és sokan azt hiszik h elromlott mert lehet hallani. Elképzelhető h ezért szedték ki, nem tudom.
De ha jól emléxem ez a ventilátor okozza a hibát.
2010.11.01. 14:52
rato44 írta:Maxi írta:jackson írta:Maxi írta:MPowerPH írta:Hy!
NAH nekem is dettó 100%ban ugyanez a hiba van!!
Az biztos h nem süni hiba!
na most a szerelőm elmondta nekem h mi a gond de mivel kb fél éve volt elfelejtettem és nem is értettem annyira mit mond.
Az a lényeg h a klímapanel mögött van egy ventilátor, na az nekünk nincs benne a kocsiban.
Miután leállítod az autód télen, utána még ez a ventilátor jár pár percig, és sokan azt hiszik h elromlott mert lehet hallani. Elképzelhető h ezért szedték ki, nem tudom.
De ha jól emléxem ez a ventilátor okozza a hibát.
2010.11.01. 15:53
2010.11.01. 16:06
Maxi írta:A süni nem a ventit szabályozza? Mert nekem a hőfokkal van gondom. Mindig feljebb kell kapcsolni hogy melegebb legyen.
Maxi írta:Mindig feljebb kell kapcsolni hogy melegebb legyen.
2010.11.01. 16:20
simi64 írta:Maxi írta:A süni nem a ventit szabályozza? Mert nekem a hőfokkal van gondom. Mindig feljebb kell kapcsolni hogy melegebb legyen.
De igen. De nem a picit, hanem amelyik befúj az utastérbe, a nagyot.
A pici működik Neked? Ha megállítod az autót hallod?Maxi írta:Mindig feljebb kell kapcsolni hogy melegebb legyen.
Mindenkinél így működik. Hogy hűvösebb, ahhoz + lejjebb, fél fokonként
2010.11.01. 16:24
simi64 írta:Maxi írta:A süni nem a ventit szabályozza? Mert nekem a hőfokkal van gondom. Mindig feljebb kell kapcsolni hogy melegebb legyen.
A pici működik Neked? Ha megállítod az autót hallod?Maxi írta:Mindig feljebb kell kapcsolni hogy melegebb legyen.
2010.11.01. 16:27
Maxi írta:Megy a kicsi venti. De ez nem egy érzékelőre tereli a levegőt,vagy mi a szerepe? Amúgy kipucoltam,volt kosz bőven!
2010.11.01. 16:35
Maxi írta:simi64 írta:Maxi írta:A süni nem a ventit szabályozza? Mert nekem a hőfokkal van gondom. Mindig feljebb kell kapcsolni hogy melegebb legyen.
Megy a kicsi venti. De ez nem egy érzékelőre tereli a levegőt,vagy mi a szerepe? Amúgy kipucoltam,volt kosz bőven!