![]() |
2007.09.29. 09:44
admin írta:ViSoR írta:Majd én felmondom rá magyarul:
Turn Right - Forduljon Jobbra
Turn Left - Forduljon Balra
Turn Around When You Can - Hova az anyádba mész gyökér?
Csak Mk4-en lehet képet cserélni? Mert cikk címe "MK4-es navigációs számítógép (rechner) bejelentkező kép cseréje"
Elméletileg lehet MKIII-on is de annak a módját én nem tudom.(De van itt olyan aki tudja)
2007.10.01. 13:23
ptoth írta:admin írta:ViSoR írta:Majd én felmondom rá magyarul:
Turn Right - Forduljon Jobbra
Turn Left - Forduljon Balra
Turn Around When You Can - Hova az anyádba mész gyökér?
Csak Mk4-en lehet képet cserélni? Mert cikk címe "MK4-es navigációs számítógép (rechner) bejelentkező kép cseréje"
Elméletileg lehet MKIII-on is de annak a módját én nem tudom.(De van itt olyan aki tudja)
A Lacinak köszönet a GifExtractor-ért.
Én most görcsölök az MK3-as logo-cseréjével. Nem minden megy úgy mint a leírásban.
Az Alcohol-os image átvált mode1-re mentésnél miután lecserélem a navboot-ot és ezt az MK3 nem fogadja el.
Akkor se tud elindulni az upgrade ha más programmal visszaalakítom mode2-re és kiírom...
Jelenleg itt tartok. Ha van valakinek ötlete, megköszönném.
(Ja a képcsere se volt könnyű mert nem elég a leírásban megadott grafikai feltételeknek megfelelni, le kell vinni a színek számát 128 alá. Nekem már 124-el ment a csere.)
P.
2007.10.01. 22:38
2007.10.02. 00:10
2007.10.02. 01:53
2007.10.02. 06:11
mert23 írta:MK3 eladó, irányára ára 44900 HUF
2007.10.02. 07:54
mount írta:mert23 írta:MK3 eladó, irányára ára 44900 HUF
Nekem MK2-esem van, sajnos ez nemtudja a madártávlatot, 4:3-as lcd-vel.
Ha megvenném bele az mk3-as egységet, simán kitudnám cserélni vajon a jelenlegi mk2-essel?
Mert akkor érdekelne
2007.10.02. 10:10
mount írta:mert23 írta:MK3 eladó, irányára ára 44900 HUF
Nekem MK2-esem van, sajnos ez nemtudja a madártávlatot, 4:3-as lcd-vel.
Ha megvenném bele az mk3-as egységet, simán kitudnám cserélni vajon a jelenlegi mk2-essel?
Mert akkor érdekelne
2007.10.03. 05:17
NaviProfi írta:MK3 vagy MK4!
Bármelyik berakható az MK2 helyére.
FONTOS! Az MK2 nem csatalakozik közvetlenül az antennára.
Egy kis dobozzal van összekötetésben, ami rácsatlakozik az antennára.
Az átszerelés sorrendje a következő:
- MK2 ki (4db kis drót segítségével, utána csatlakozok lehúzássa)
- egy vezetékkel össze van kötve az antennajel átalakító modullal
- ezt a modult meg kell keresni, általában az erősítő mögött van
- ki kell húzni ebből is a vezetéket és az antenna kábelt.
- vezesd fel a navi egység keretébe az antenna kábelt
- csatlakoztasd az "új" navi egységet, két elektromos csati + 1 antenna
- told be a helyére és KÉSZ! (vigyázz nem kell erőltetni a helyre nyomással
simán kell a helyére mennie, ha nem akkor mögötte a kábel beakadt)
ViSoR írta:Csak halkan megjegyzem, hogy nehogy összekeverd, de az MK3 sem tud madártávlatot.
2007.10.03. 07:48
2007.10.03. 08:56
ViSoR írta:Szerintem azt a dvd-s tudja csak (mk4). Legalábbis az mk3-masom nem hiszem.
2007.10.03. 16:48
NaviProfi írta:ViSoR írta:Szerintem azt a dvd-s tudja csak (mk4). Legalábbis az mk3-masom nem hiszem.
Igy van, csak az MK4 tudja. Megpróbálták a fejlesztők az MK3-nál is, de nem birta a grafikai proci feldolgozni, ezért kihagyták belöle, bár a frissitő lemezen még fel lelhetők a próba maradványai, de nem használhatók semmire. És a rossz hír, az MK4 se fog tovább fejlödni, marad ezen a szinten, csak a 7-es MK4-es tudja a perspektiv üzemmódban az utca neveket. Sőt, ha minden igaz a legújabb frissitő lemez -v30- már nem tartalmaz frissítést az MK4-hez, csak az 7-eshez.
2007.10.03. 18:12
2007.10.03. 19:39
2007.10.03. 23:13
pati írta:TIPP:
-ujra írható cd!!!!!!!!
-és amíg nem futtatod egy korábbi pl: v.28 verziót addig nem fog történni semmi.
-a kicserélt fájl neve és elérési útja ugyanaz legyen!!!
2007.10.03. 23:36
ptoth írta:pati írta:TIPP:
-ujra írható cd!!!!!!!!
-és amíg nem futtatod egy korábbi pl: v.28 verziót addig nem fog történni semmi.
Az újraírhatót nem olvassa az MK3. Amúgy a CD-k jók, mind formátumra mind tartalomra, a PC szerint.
A gyári frisítéseim megvannak. A v28-as nem jó a visszabutításhoz, mert az MK3-nál ugyan úgy 1-63-ast rak fel, vagyis nem
rak, mert nem érzékel firssíteni valót. Ezért butításhoz V21-es kell, mert azon 1-62-es van. Vagyis V29-est módosítgatom (abból a gyári le is fut) és a v21-el butítom vissza. Sajnos az általam módosított v29-es CD-ket nem fogadja el. Valószínűleg olyan ISO módosító program kell ami úgy cserél fájlt, hogy az LBA bejegyzéseket és a mode-ot nem bántja (természetesen ugyanolyan nevű és méretű fájlcsere esetén). Az ISO buster business verziója lehet hogy tudja, de ahhoz nincs kulcsom és nem találtam.
Várom a további tippeket...
2007.10.04. 07:13
admin írta:ptoth írta:pati írta:TIPP:
-ujra írható cd!!!!!!!!
Az újraírhatót nem olvassa az MK3. Amúgy a CD-k jók, mind formátumra mind tartalomra, a PC szerint.
A gyári frisítéseim megvannak. A v28-as nem jó a visszabutításhoz, mert az MK3-nál ugyan úgy 1-63-ast rak fel, vagyis nem
rak, mert nem érzékel firssíteni valót. Ezért butításhoz V21-es kell, mert azon 1-62-es van. Vagyis V29-est módosítgatom (abból a gyári le is fut) és a v21-el butítom vissza. Sajnos az általam módosított v29-es CD-ket nem fogadja el. Valószínűleg olyan ISO módosító program kell ami úgy cserél fájlt, hogy az LBA bejegyzéseket és a mode-ot nem bántja (természetesen ugyanolyan nevű és méretű fájlcsere esetén). Az ISO buster business verziója lehet hogy tudja, de ahhoz nincs kulcsom és nem találtam.
Várom a további tippeket...
És az UltraISO nem tudja? De szerintem valami más a trükk benne.
2007.10.04. 07:45
2007.10.04. 08:59
NaviProfi írta:Nem is fog sikerülni, semmilyen általatok kreált lemezzel, mert a legfontosabb trükköt általában kihagyják, hagy szenvedjenek a user-ek.
Az MK3 csak! "mode2"-ben írt lemezt tud kezelni szoftverelésként.
Amit ti átvariáltok logo cserével az mind "mode1" lesz, mert egyik iso kép kezelő sem tudja a mode2-t kezelni, bármilyen file csere után átírja az egész image file-t mode1-re.
Ajánlom figyelmetekbe: m2cdmgui (más néven: Mode2CDmaker)
Olvassatok utána a neten, így már sok információt találtok róla, ha még sem megy keressetek meg, segítek.
2007.10.04. 18:29
ptoth írta:NaviProfi írta:Nem is fog sikerülni, semmilyen általatok kreált lemezzel, mert a legfontosabb trükköt általában kihagyják, hagy szenvedjenek a user-ek.
Az MK3 csak! "mode2"-ben írt lemezt tud kezelni szoftverelésként.
Amit ti átvariáltok logo cserével az mind "mode1" lesz, mert egyik iso kép kezelő sem tudja a mode2-t kezelni, bármilyen file csere után átírja az egész image file-t mode1-re.
Ajánlom figyelmetekbe: m2cdmgui (más néven: Mode2CDmaker)
Olvassatok utána a neten, így már sok információt találtok róla, ha még sem megy keressetek meg, segítek.
A mode2-es problémán már sajnos rég túlvagyok. Ahogy szombati 8.44-es hozzászólásomban írtam, a megvariált ISO fájlt visszaalakítva mode2-esre, sajnos nem olvassa a navi. Több CDíró program CDinfója szerint is az elékészült lemezek mode2/form1-es formátumúak. Én is a mode2cdmaker-t használom ha a teljes tartalmat újrakészítem, vagy ha ISO-t akarom módosítás után használni a cdmage programot (mivel a másik nem tud ISO-t átírni). Eddig egyik megoldás sem jött össze. A legbíztatóbb leírás itt található: http://www.bimmerboard.com/forums/posts/293615
Sajnos ez sem megy így.