Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.07.21. 20:53

Rjani530d írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/528/bmw_528i-3792482

Még véletlen se menjetek el Győrbe megnézni ezt ! Kb. két hónapja láttam. Nem tudom hogy sikerült ilyen szép képeket készíteni a belsejéről, mert mikor láttam, a vajszínű bőr majdnem fekete volt a beleragadt kosztól (vagy kopástól?). Hányadék módon nézett ki.

ha csak ez a baj vele, ne tántorítson el, mert egy ilyen ülést szinte újjá lehet varázsolni.

2010.07.21. 20:56

Norbi86 írta:

Még véletlen se menjetek el Győrbe megnézni ezt ! Kb. két hónapja láttam. Nem tudom hogy sikerült ilyen szép képeket készíteni a belsejéről, mert mikor láttam, a vajszínű bőr majdnem fekete volt a beleragadt kosztól (vagy kopástól?). Hányadék módon nézett ki.

Kár hogy ilyen az autó!Ebben a kereskedsében van ismerős épp múlthéten pénteken voltam ott de sajnos nem volt idő megnézni ezt az autót!

Volt nekik kb. egy hónapja egy 525d is. Az is elég viharvert volt kívül-belül. Azt elvitték, mert nincs már ott.
Néha egyébként ki lehet fogni ott jó vételt, de ezek nem azok voltak most.
Én is bejárok oda néha körülnézni, bár ismerősöm nincs ott.

Az a baj, hogy itt a megyében nemigen árulnak rendeset sosem. Persze lehet, hogy máshol is ugyanilyen a felhozatal, csak azt nem látom élőben.

2010.07.21. 20:59

Labi írta:

ha csak ez a baj vele, ne tántorítson el, mert egy ilyen ülést szinte újjá lehet varázsolni.

Ha én kocsit veszek, ilyeneket már be sem indíttatok! Legalább próbálkozzon a rendbe tenni. Ami ótvar belül, az nem volt karbantartva, az biztos.

2010.07.21. 21:03

[
Volt nekik kb. egy hónapja egy 525d is. Az is elég viharvert volt kívül-belül. Azt elvitték, mert nincs már ott.
Néha egyébként ki lehet fogni ott jó vételt, de ezek nem azok voltak most.
Én is bejárok oda néha körülnézni, bár ismerősöm nincs ott.

Az a baj, hogy itt a megyében nemigen árulnak rendeset sosem. Persze lehet, hogy máshol is ugyanilyen a felhozatal, csak azt nem látom élőben.[/quote]

Csak futólag láttam az autót mondhatni messziről csak addig láttam mig bementünk az irodába!Szerintem ez nem csak ebben a megyében van így sajnos ez mint sokan emlitettétek is nehéz dió jót találni!Pár hete egy emberke hirdetett egy 525 tds t az hatvanban volt de csak kivülről tett fel képeket,kértem emailban küldjön a beljeséről is de azóta küldi!Elmondása szerint ő hozta Németből 70000 km errel és akkor volt benne 165 000 amikor hirdette ami garantált mert csak ő használta,kivűlről nagyon szépnek tűnt kép alapján,ha elküldte volna képeket és a belseje is rendben lett volna akkor elmentem volna megnézni!

2010.07.21. 21:07

Azért szőrnyű,hogy az ember már rögtön ahogy meglát egy eladó autót mindjárt csak azt keresi ,hogy hol van a gikszer amivel átvernek és az jár a fejébe,hogy csak bele ne nyúljak valami roncsba :cry:

2010.07.22. 09:35

Szép napot mindenkinek!Keresgélés közben ezt találtam!Ez mennyire lehet jó állapotban?Az ára elég jó!Sajna a tulajt még nem sikerült elérnem!

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520 ... 39-4007139

Vagy esetleg valaki hátha ismeri az autót!

Előre is köszi!

2010.07.22. 09:58

Norbi86 írta:Szép napot mindenkinek!Keresgélés közben ezt találtam!Ez mennyire lehet jó állapotban?Az ára elég jó!Sajna a tulajt még nem sikerült elérnem!

Előre is köszi!

Egy db külső képről nem sok mindent lehet megállapítani. A leírás szerint sérült, műszaki nincs rajta, és gondolom sokba kerülne leműszakiztatni, azért nem csinálta meg. De azért próbáld meg elérni, hogy mit mond az autóról.

2010.07.22. 10:02

barbrady írta:
Norbi86 írta:Szép napot mindenkinek!Keresgélés közben ezt találtam!Ez mennyire lehet jó állapotban?Az ára elég jó!Sajna a tulajt még nem sikerült elérnem!

Előre is köszi!

Egy db külső képről nem sok mindent lehet megállapítani. A leírás szerint sérült, műszaki nincs rajta, és gondolom sokba kerülne leműszakiztatni, azért nem csinálta meg. De azért próbáld meg elérni, hogy mit mond az autóról.

Egy telefont szerintem is megér! Lehet, hogy únja már árulni, levitte a padlóra az árát, csak vigyék!
Azért sok reményt ne fűzz hozzá, hogy jó!

2010.07.22. 10:03

Sajnos csak egy kép van fenn.probálom elérni,hogy e mailben küldjön még róla képet és a belsejéről is!azt írja,hogy egy éve áll az autó!!

2010.07.22. 10:05

Egy telefont szerintem is megér! Lehet, hogy únja már árulni, levitte a padlóra az árát, csak vigyék!
Azért sok reményt ne fűzz hozzá, hogy jó![/quote]

Tisztában vagyok vele,hogy biztos vannak hibái de az ára jó és még ha lassacskán is de idővel lehetne belőle jó autót csinálni persze ha nem olyan széthullott állapotban van!

2010.07.22. 10:17

Norbi86 írta:Egy telefont szerintem is megér! Lehet, hogy únja már árulni, levitte a padlóra az árát, csak vigyék!
Azért sok reményt ne fűzz hozzá, hogy jó!

Tisztában vagyok vele,hogy biztos vannak hibái de az ára jó és még ha lassacskán is de idővel lehetne belőle jó autót csinálni persze ha nem olyan széthullott állapotban van![/quote]

Ezen az egy képen nem tűnik olyan rossznak! Küldessél vele képeket még mailon szerintem is! Ha képes rá az illető!
3-400 ezer mondjuk hamar elmegy a javításokra, ha rossz a kocsi. Nyilván gumik KO. Betétek, tárcsák csere. Akksi csere, törés javíttatása, aztán már el is ment a haszon. Belseje is azért nincs lefotózva, mert olyan jó, nyilván.

2010.07.22. 10:26

Na sikerült beszélnem a tulajjal!Az autónak 6-ik hóban járt le a műszakija, azért adott ilyen árat meg mert már nem akar vele foglalkozni!A enyhe sérülés az a jobb sárvédőn egy horpadás!Minden működik az autón de termosztátot és ehhez tartozó valamit kell cserélni ami elmondása szerint gyári alkatrészből 16000 ft!Kértem képeket tőle!Azt mondja a motor rendben van!Egy kárpit tisztítás ráfér és egy belső takarítás!Ha kérem akkor levizsgáztatja!Az autót nem nagyon használják mert van máss autó amivel járnak!Ezek az eladó szavai!

2010.07.22. 10:33

Norbi86 írta:Na sikerült beszélnem a tulajjal!Az autónak 6-ik hóban járt le a műszakija, azért adott ilyen árat meg mert már nem akar vele foglalkozni!A enyhe sérülés az a jobb sárvédőn egy horpadás!Minden működik az autón de termosztátot és ehhez tartozó valamit kell cserélni ami elmondása szerint gyári alkatrészből 16000 ft!Kértem képeket tőle!Azt mondja a motor rendben van!Egy kárpit tisztítás ráfér és egy belső takarítás!Ha kérem akkor levizsgáztatja!Az autót nem nagyon használják mert van máss autó amivel járnak!Ezek az eladó szavai!

Elhozod 700-ért és még rá vagy 500. Előttem hozzá szóló írta biztos cserélni kell rajta jópár dolgot.

2010.07.22. 11:05

Norbi86 írta:Na sikerült beszélnem a tulajjal!Az autónak 6-ik hóban járt le a műszakija, azért adott ilyen árat meg mert már nem akar vele foglalkozni!A enyhe sérülés az a jobb sárvédőn egy horpadás!Minden működik az autón de termosztátot és ehhez tartozó valamit kell cserélni ami elmondása szerint gyári alkatrészből 16000 ft!Kértem képeket tőle!Azt mondja a motor rendben van!Egy kárpit tisztítás ráfér és egy belső takarítás!Ha kérem akkor levizsgáztatja!Az autót nem nagyon használják mert van máss autó amivel járnak!Ezek az eladó szavai!

Eladás előtt, se ki nem takarítja, se a pár filléres termosztátot nem cseréli ki, műszaki lejárva... Gondolhatod milyen autó lehet. Olajcsere gondolom Noé előtt volt, stb.
Átírás, biztosítás +100 rugó, sárvédő javítás, festés, alaphangon 50ezer. Műszaki vizsga kis fékjavítással +100.
Vettél egy kocsit, aztán viheted szerelőhöz, ahol majd fény derül még sok mindenre. Nem hiszem, hogy az álmaid autója lesz.

2010.07.22. 11:09

Ha rossz a termosztát, az hamar vezethet a motor túlmelegedéséhez! Az pedig nem túl jó! Jól nézd meg, mielőtt megveszed! Ha lehet, vidd el diagolni! Kérd meg Jacksont, hátha megnézi neked örök háláért cserébe!
Azonkívül lehet, hogy szerencséd van!
Csapj le rá, ha tényleg jó, mert egy pillanat alatt elviszik a Bp.-i kollégák!

2010.07.22. 11:13

Jó hogy regeltem ide mert ennek nagyon megörültem de nem akarok több százezret költeni rá!Majd a képek alapján kiderül mennyire komoly a sérülése!Lehet,hogy nem olyan rossz!Nem szeretnék senkinek plusz utat és gondot csinálni!

2010.07.22. 11:22

Norbi86 írta:Jó hogy regeltem ide mert ennek nagyon megörültem de nem akarok több százezret költeni rá!Majd a képek alapján kiderül mennyire komoly a sérülése!Lehet,hogy nem olyan rossz!Nem szeretnék senkinek plusz utat és gondot csinálni!

Ha jól rémli 1.2 mil. mondtál pénzt bamiért vennél, akkor ez még belefér a javítgatással együtt, de jól meg kell nézni(Jackson diag). Azt se felejtsd el, hogy az átírás egy 100, olajcsere, apróbb javítások amiket az előbb felsoroltak még egy 100, akkor is ha drágábban veszed az autót.

2010.07.22. 11:25

[

Eladás előtt, se ki nem takarítja, se a pár filléres termosztátot nem cseréli ki, műszaki lejárva... Gondolhatod milyen autó lehet. Olajcsere gondolom Noé előtt volt, stb.
Átírás, biztosítás +100 rugó, sárvédő javítás, festés, alaphangon 50ezer. Műszaki vizsga kis fékjavítással +100.
Vettél egy kocsit, aztán viheted szerelőhöz, ahol majd fény derül még sok mindenre. Nem hiszem, hogy az álmaid autója lesz.[/quote]

Na már kezdenek is röpködni a 100 ezrek! :D

Sose lesz BMW-m :D :D :D :D
Gondolod,hogy kapásból ennyi pént kéne rátolni?

2010.07.22. 11:29

Ha jól rémli 1.2 mil. mondtál pénzt bamiért vennél, akkor ez még belefér a javítgatással együtt, de jól meg kell nézni(Jackson diag). Azt se felejtsd el, hogy az átírás egy 100, olajcsere, apróbb javítások amiket az előbb felsoroltak még egy 100, akkor is ha drágábban veszed az autót.[/quote]

Igen a keretben beleférne de azért jobban örülnék ha tényleg csak a szükséges dolgokat kéne cserélni amit minden használt autó vásárlásakor!Jacksont sem szeretném zargatni biztos van más dolga is az én hülyeségeimen kívűl!Ha képek alapján tetszik akkor lehet elmegyek megnézni!mindeképp szabok a vételárnak egy határt mert szeretnék tartalékot hagyni!

2010.07.22. 11:35

Norbi!

Ezt nézted már?

Nekem ez így első ránézésre tetszik. Ráadásul közel is van hozzád!

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520 ... ng-3897169
Hozzászólás küldése

VigLink badge