Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2006.05.23. 13:40

Ma reggel láttam egy e39-es klubtagot a Budaörsi úton,fekete touring volt,
és ha jól emlékszem KDC volt a rendszám kezdete. :D

2006.05.24. 00:04

Csa

Én mentem, hangmodult rendeztem, meg volt egy kis céges elintézni valóm is. Bocsi, h nem vettelek észre, a forgalmat figyeltem.........

2006.05.28. 11:20

Vettem Sonax felniápolószert,egész jól letisztította a felnit,a fékport is leszedte. :wink:

2006.05.28. 12:03

Kristof80 írta:Vettem Sonax felniápolószert,egész jól letisztította a felnit,a fékport is leszedte. :wink:

Azt hol vetted?Nagyon kellene nekem is olyan, mert már faxán rávan sülve a fékpor a felnimre és a mosóban se tudnak vele mit kezdeni... :(

2006.05.28. 20:58

...azért az a mosó elég szar lehet,ha nincs felni tisztító/ápolójuk...

2006.05.28. 21:14

taky írta:...azért az a mosó elég szar lehet,ha nincs felni tisztító/ápolójuk...

Van, de már annyira dúrván oda van égve a cuccos, hogy eddig semmilyen szer nem vitte le, kb ugy néz ki mint mikor kőferverődés vagy nem is tudom hogy magyarázzam el :lol:

2006.05.28. 21:52

Az NT autónál vettem,de biztos máshol is lehet kapni, 3000Ft körül van egy doboz.

2006.05.28. 22:17

Hero írta:
taky írta:...azért az a mosó elég szar lehet,ha nincs felni tisztító/ápolójuk...

Van, de már annyira dúrván oda van égve a cuccos, hogy eddig semmilyen szer nem vitte le, kb ugy néz ki mint mikor kőferverődés vagy nem is tudom hogy magyarázzam el :lol:

Hi,
nekem a régi mondeoómnak a felnijét nitrohígítóval gyógykezeltem. Azt sem tudták a mosóban letakarítani. Mindenféle sötét foltok és régi ragcsos súlyok nyoma. Szépen rendbetette, bár hosszútávon nem tudom mennyire bírja a felni bevonata.

Sepi

Minden, amit mondani akarsz

2006.05.28. 22:57

Hi!
A nitró gyorsan párolog, hosszútávon nincs gond.
Ha gondot csinál, azt azonnal, bemattul a felület.
( Inkább a nitrós üveggel, a kocsi körül való "matatásnak" lehetnek
veszélyei.)

2006.05.29. 17:01

nitrohigítóval én a kátránypöttyöket szoktam leszedni...eddig még sikerrel ;)

2006.05.29. 17:36

Na ezt a nitros dolgot beprobálom énis.
Kátrány ne is mondd... kb 1 hónapja mentem ét egy útépitésen és olyan frankon megszórták a bal oldalam hogy öröm volt nézni mikor kiszáltam...
Igaz fekete az auto de még igyis látszott mert olyan vastagon volt rajta a turha, de ezt a mosóba le birták kapni igaz töbszöri prób
lkozásra de sikerül :D

Minden, amit mondani akarsz

2006.05.29. 19:44

Hi!
Bitumen ("kátrány") és hasonlók ellen jó a benzin is.
Nem a benzin kúti - tulajdonképpen az is jó, csak büdös - hanem a különféle könnyű benzinek. Corában, Tescoban kapni tisztítás céljára.
Ha kevés kell, akkor a patikai "sebbenzin". Különféle szmötyik ellen nekem bevált az etilalkohol is. ( Érthetőbben sima "alkohol".) A nitróval szemben az előnyük, hogy nem okozhatnak bemattulós, megoldós meglepetéseket, fényezéssel nem lesz gond.
Bocsi ha túl beszéltem!

2006.05.30. 00:55

Mivel már nem vagyok E39 tulajdonos, ezért kérném az oldal szerkesztőjét valahogy töröljön ki a rendszerből... (ez elég fájdalmas)... Viszont amint új BMW-m lesz (év vége felé) újra itt leszek és előről kezdek mindent!

Addig is nyári csendespihenő.

mindenkinek sok szerencsét és jó BMW-zést kívánok!

2006.05.30. 07:24

eszel írta:Mivel már nem vagyok E39 tulajdonos, ezért kérném az oldal szerkesztőjét valahogy töröljön ki a rendszerből... (ez elég fájdalmas)... Viszont amint új BMW-m lesz (év vége felé) újra itt leszek és előről kezdek mindent!

Necsináld már!
Most átmeneti helyzet van de attól még maradj tag! 8O

2006.05.30. 17:39

Hero írta:
eszel írta:Mivel már nem vagyok E39 tulajdonos, ezért kérném az oldal szerkesztőjét valahogy töröljön ki a rendszerből... (ez elég fájdalmas)... Viszont amint új BMW-m lesz (év vége felé) újra itt leszek és előről kezdek mindent!

Necsináld már!
Most átmeneti helyzet van de attól még maradj tag! 8O

Na jó rendben van! Maradok tag, de akkor a kocsinak az adatait ki kell törölnöm... Sebaj. Majd igyexem beújítani egy újat...

P.S.: Ez most jól esett!

2006.05.30. 17:50

Helyes, nagyon helyes! :)

2006.05.31. 20:44

Eszel,nehogy elmenj! Közénk tartozol! Tudjuk vagyis tudom, hogy a szíved a BMW(k) iránt dobog! :) Örökre BMW-s maradsz ha van vasad ha nincs!

2006.05.31. 21:30

Hi,
lehet nem ebben a topicban, de valahol beszéltünk a BMW logós szelepsapkáról. Nekem is volt kb. 3 hétig miután Debrecenben nappal valaki megszabadított tőle :mereg: .
Felkészült tag lehetett, mert kulccsal volt ráhúzva. Nem egy katasztrófa az összeg csak bosszantó. Szóval ezúton is kivánom neki, hogy:

KÖLTSE SZÍVGYÓGYSZERRE AMIT ÍGY MEGSPÓROLT MAGÁNAK!

Sepi

2006.05.31. 22:45

Sepi!

És még törjön el mind a két keze. Míg élek nemtudom megérteni, hogy miért jó a másik embertárs dolgait tönkretenni, ellopni!

2006.06.04. 12:09

Ezt meg kell nézzétek :)

Linkecske
Hozzászólás küldése

VigLink badge