Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: angel eyes problema

2012.04.17. 19:23

Sziasztok.
Az normális, hogy a 2 hónapos!! 10ezer ft-ért vett 6W-os led Angel eye izzók közül az egyik már halvány? A másik meg olyan mint eddig? Átraktam a másik oldalra, de ott is ugyanúgy halvány.

2012.04.17. 21:16

Endi írta:Sziasztok.
Az normális, hogy a 2 hónapos!! 10ezer ft-ért vett 6W-os led Angel eye izzók közül az egyik már halvány? A másik meg olyan mint eddig? Átraktam a másik oldalra, de ott is ugyanúgy halvány.

Nem normális.
De az sem az, hogy 10-ért vettél 6 w-ost... :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: Endi
Értékelés: 4.76%

2012.05.05. 11:18

Imco írta:Hasonló problémám volt. Nálam a ledes "izzó" volt a probléma.
Tettem bele átlagos izzót és azóta hibátlan.

Hello Imco!

Nálam is kiégett a bal első angel eyes izzó, de nekem tökéletes lenne egy hagyományos bele. Te magad cserélted? Milyen izzót kell venni bele?

Nagyon köszi!

2012.05.05. 13:34

Superbeat írta:

Hello Imco!

Nálam is kiégett a bal első angel eyes izzó, de nekem tökéletes lenne egy hagyományos bele. Te magad cserélted? Milyen izzót kell venni bele?

Nagyon köszi!

Én is visszacseréltem az átlagos sárgát ami nálam: Tunsgram BA9s Halogen 10W 12V. 500ft volt darabja.

2012.05.05. 14:13

Endi írta:
Superbeat írta:

Hello Imco!

Nagyon köszi!

Én is visszacseréltem az átlagos sárgát ami nálam: Tunsgram BA9s Halogen 10W 12V. 500ft volt darabja.

Ha vásárolsz egy kicsit drágább Osram, vagy Philips izzót és egyikbe a Tunsgram, a másikba pedig bármelyik két márka egyikét teszed, szemmel láthatod, hogy eltér a szín és az fényerő is. :wink:

2012.05.05. 14:24

bmw520ds írta:
Endi írta:
Superbeat írta:

Hello Imco!

Nagyon köszi!

Ha vásárolsz egy kicsit drágább Osram, vagy Philips izzót és egyikbe a Tunsgram, a másikba pedig bármelyik két márka egyikét teszed, szemmel láthatod, hogy eltér a szín és az fényerő is. :wink:

Melyiket ajánlod? mert akkor kipróbálom én is. és mi a pontos típus náluk?

2012.05.06. 11:13

Endi írta:
bmw520ds írta:
Endi írta:
Superbeat írta:

Hello Imco!

Nagyon köszi!

Melyiket ajánlod? mert akkor kipróbálom én is. és mi a pontos típus náluk?

Nekem Osram van benne. De volt Philips is. Fehérebb kicsit, de jól láthatóan mint a Tunsgram! 10Watt van benne nekem. Volt 15W is, az nagyon tetszett, de sajnos szétégeti egy év alatt a műanyag foglalatát...
Vittem a kezembe hogy ilyet kérek és adták a választási lehetőséget.
Itt csak 6W van.

2012.12.21. 15:11

ha csak AE karikákat szerelnék be, milyen átmérőjű kell?

2012.12.22. 12:35

Haminda írta:ha csak AE karikákat szerelnék be, milyen átmérőjű kell?

A haver szerint ( aki ilyenek forgalmaz ) 130mm.
Ha kell ilyen cucc tudok segíteni.

2012.12.28. 01:23

sziasztok!

nincs valakinek eladó gyári angel eyes foglalata? vagy a hivatalos nevét esetleg tudja valaki?autósboltban nem nagyon tudtak ilyet adni nekem:S
köszi

2012.12.28. 06:50

tsuka írta:sziasztok!

nincs valakinek eladó gyári angel eyes foglalata? vagy a hivatalos nevét esetleg tudja valaki?autósboltban nem nagyon tudtak ilyet adni nekem:S
köszi

Erre gondolsz?
LINK

2013.01.03. 18:37

Üdv, találtam a neten ledes utángyártott angel eyes búrát, és be is ruháztam egy párba (20 mátyásért, a komplett lámpa 35/pár)
A ledeknek az ellátása a helyzetjelzőről megy. Az lenne a kérdésem, hogy miként ajánlatos ezt megoldani, illetve valaki játszott-e már ezzel a típussal?

Kép

Kép

Kép

2013.01.03. 22:25

Üdv

A faceliftes xenon fényszóróban, milyen foglalatú a a helyzetjelző, ami a karikákat világítja meg? BA9s?

üdv,
Csongi

2013.01.03. 23:06

Csongi írta:Üdv

A faceliftes xenon fényszóróban, milyen foglalatú a a helyzetjelző, ami a karikákat világítja meg? BA9s?

üdv,
Csongi

Igen, BA9s . Gyárilag 5-6 W-os, de az izzóból létezik 10-es is.

2013.01.12. 14:41

A régi búrám elég csúnya volt, de ami a leginkább zavart, hogy nagyon csúnya is volt.
Szóval ebből

Kép

lett ez:

Kép

I. Azért félszemű, mert csak 4-5 fele lesznek meg a baloldali állító műanyagai, már csak ki kell találnom hogy jutok el értük a XI.be :facepalm:

II. Továbbá a karikákat a helyzetjelzőre kell rákötni. Egy felől tudom, hogy para meglékelni egy gyári kábelt, de ha olcsón kell a parasztnak az éndszöláj akkor nincs mese :facepalm: .
Viszont elég kraftot kapnak így ha megoszlik az ellátás? nem lesz esetleg túl halvány?

III. Mivel a búrák utángyártottak, sokkal vékonyabbak mint az eredeti. Kicsit félek egy-egy felpattanó kőtől (illetve a kamikaze madaraktól)
A fényszóróbúra védőfólia segít valamit?

2013.01.12. 14:46

Haminda írta:A fényszóróbúra védőfólia segít valamit?

Van akinek van fóliája.
Vagy esetleg lakkoztasd le!
Polir után szokták javasolni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Imco 2013.01.12. 14:47-kor.

2013.01.12. 14:47

[quote="Haminda"]A régi búrám elég csúnya volt, de ami a leginkább zavart, hogy nagyon csúnya is volt.
Szóval ebből

Kép

lett ez:

Kép

I. Azért félszemű, mert csak 4-5 fele lesznek meg a baloldali állító műanyagai, már csak ki kell találnom hogy jutok el értük a XI.be :facepalm:

II. Továbbá a karikákat a helyzetjelzőre kell rákötni. Egy felől tudom, hogy para meglékelni egy gyári kábelt, de ha olcsón kell a parasztnak az éndszöláj akkor nincs mese :facepalm: .
Viszont elég kraftot kapnak így ha megoszlik az ellátás? nem lesz esetleg túl halvány?

III. Mivel a búrák utángyártottak, sokkal vékonyabbak mint az eredeti. Kicsit félek egy-egy felpattanó kőtől (illetve a kamikaze madaraktól)
A fényszóróbúra védőfólia segít valamit?[/quote
Ha úgyis mész Bömbölőhöz, ő tud választ minden kérdésedre.

Odus

2013.01.12. 15:52

odus írta:
Haminda írta:A régi búrám elég csúnya volt, de ami a leginkább zavart, hogy nagyon csúnya is volt.
Szóval ebből

Kép

lett ez:

Kép

A fényszóróbúra védőfólia segít valamit?[/quote
Ha úgyis mész Bömbölőhöz, ő tud választ minden kérdésedre.

Odus

III. Nekem is bömbölő valami réteget vitetett fel festővel a búrára, hogy ellenállóbb legyen. (nekem eredeti lámpám van, csak polírozva lett)

2013.01.12. 21:07

miért nincs sírós smiley?

kivettem a régi lámpákat
levettem a búrákat
a bal oldalit teljesen szétkaptam mert cseréltem az állítómüanyagokat
visszaraktam a búrákat
beszereltem a lámpákat
megcsináltam a kábelezést

kipróbáltam a világítást, a jobb helyzetjeltő izzó nemment csak a karikák.
Megmozgattam a lámpát, erre beesett az izzó :facepalm: :facepalm: :facepalm:

még egy óra...

2013.01.12. 21:16

Haminda írta:miért nincs sírós smiley?

:sírás:
Hozzászólás küldése

VigLink badge