* *
Pontos idő: 2026.04.19. 00:55

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3032 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 152  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.25. 16:58 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Blog: Blog megtekintése (0)
Tanktaz ne fáradj.
Megnéztem ma. Nem tudok konkrétumokat irni mert a belseje olyan pusztulat hogy nem is volt kedvem tüzetesebben megnézni.

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.25. 18:08 
haladó
haladó

L5a4c0i írta:
Sziasztok

Janika köszi hogy elmentél megnézni.

Azt a habiszti dumát...nem is akarom eladni, akkor minek hirdeti? Ha igy áll a helyzet akkor tartsa meg főleg hogy engedni sem akar belőle.

Jövőhéten ezt az M5-öt tervezem megnézni. Ha első blikkre van róla véleményetek akkor örömmel várom. :D

képek alapján amúgy szép. bár hogy mitől lett 3 Le-vel erősebb mint a többi...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.25. 19:46 
Guru
Guru

Kapott köszik: 1
L5a4c0i írta:
Sziasztok

Janika köszi hogy elmentél megnézni.

Azt a habiszti dumát...nem is akarom eladni, akkor minek hirdeti? Ha igy áll a helyzet akkor tartsa meg főleg hogy engedni sem akar belőle.

Jövőhéten ezt az M5-öt tervezem megnézni. Ha első blikkre van róla véleményetek akkor örömmel várom. :D

Én ezt láttam, mert nagyon közel van hozzám, Solymárról befelé jövet gyakorlatilag minden nap mellette megyek el.

Két dolog nem tetszett:
1.: a környezet, de erről nem nyilatkozok, majd nézd meg, (aki nem hummerral vagy Ferrarival érkezik, nem ember - én meg éppen tgk-val voltam így már a parkolásnál rendreintettek)
2.: a kocsiban nem 124e km van, de ez nem is zavarna, hiszen szinte magától érthetődik. Nem mentem vele, de tény, hogy működik. Viszont amikor beleültem akkor olyan fura érzésem lett, szépen ki van tisztítva, de mégis úgy összességében egy kicsit lehet látni-érezni a korát. Arra gondoltam, hogy azért mégis 5 millió és ennyiért valami másra is vágynék (Perzse tudom, hogy a többi is ennyi, de ez akkor is visszatart.) Ettől függetlenül szerintem is nagyon szép - ez az én benyomásom volt róla (azt hozzá kell tennem, hogy nem emiatt a kocsi miatt mentem oda és nem is szerettem volna megvenni, egyszerűen csak megnéztem....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.25. 19:49 
Guru
Guru

Ja most látom, hogy Te is megnézted....kicsit erősebben fogalmaztál mint én.............

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.25. 20:52 
Újonc
Újonc

Diabolica írta:
Ja most látom, hogy Te is megnézted....kicsit erősebben fogalmaztál mint én.............

Igen. Van egy mondatod amiért én sem néztem tovább.....5 millióért egy kicsit többet várnék. Nemtom te mikor nézted de tuti feltünt neked is hogy a "fabetétek" helyet itt króm van ami olyan szinten van lekopva hogy bődület. A váltógomb olyan szinten van elkopva hogy nem is tudom mikor láttam ilyet utoljára. Vezetőülés teljesen szétrepedezve. Első lökősön hinyzik a vontatószem takarója, tehát valszeg vontatták, vajon miért.
Ami még fontos, eddig az összes autómmal amit megvettem ugy voltam hogy megláttam, kipróbáltam és tudtam/éreztem hogy ez kell. Ennél azt éreztem hogy "ne eröltessük".

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.27. 22:06 
haladó
haladó

Adott köszi: 1
Széria kód: E61
Motor tipusa: 530xd
Évjárata: 2009
Kivitele: Touring
hi!

Srácok kellene egy kis segitség!!! :help:

ismeri valaki ezt az autot?van róla infötok?

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1280

THX! :sör:

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.27. 22:37 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
mentoslaci írta:
hi!

Srácok kellene egy kis segitség!!! :help:

ismeri valaki ezt az autot?van róla infötok?

THX! :sör:

Szerintem ezt nézte meg Janika!

az előző oldalon van az írása.

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.06.28. 10:22 
Újonc
Újonc

Évjárata: 2004
Sziasztok!
Aki M5-öt akar vásárolni 4-5millásokat hanyagolja, vagy legalábbis messzemenőkig nézze-nézesse át hozzáértővel. Minimum 2000/4 havi legyen mert akkor volt a váltás,hacsak nem akar mellé olajkutat is venni. a 98-99-nek nagy az olajétvágya.
(az enyém szerencsére már az új motoros,bár ezt vásárlásnál még nem tudtam, de mákom volt,mert anno még vettem volna 99-est is.)
Én azt a kék 6,99mFt-ost ha tényleg olyan jó elhoznám 6,5ért.
Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.02. 08:34 
Újonc
Újonc

MPOWER írta:
Sziasztok!
Aki M5-öt akar vásárolni 4-5millásokat hanyagolja, vagy legalábbis messzemenőkig nézze-nézesse át hozzáértővel. Minimum 2000/4 havi legyen mert akkor volt a váltás,hacsak nem akar mellé olajkutat is venni. a 98-99-nek nagy az olajétvágya.
(az enyém szerencsére már az új motoros,bár ezt vásárlásnál még nem tudtam, de mákom volt,mert anno még vettem volna 99-est is.)
Üdv

Köszi. Jó tudni. Akkor nem eröltetném a 2000 előttieket.
6,5-ért én is valszeg elhoznám de annyiért meg állitólag nem akarja odaadni, sőt, állitólag eladni sem akarja.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.02. 19:06 
Újonc
Újonc

MPOWER írta:
Sziasztok!
a 98-99-nek nagy az olajétvágya.

Lehet tudni hogy mennyire nagy? Egyik barátom most nézte meg a Pécsit, szte rendben van az autó, érdemes gondolokodni benne és lemenni megnézni. Csakhát ugye 99-es.
Én az autóimban ált. 5-8000 km-ként cserélem az olajat, ennyi km alatt mennyi lehet az olajfogyi egy 99-esnél?

Válaszokat előre is köszi.

Esetleg hátha tudtok ti is vmit az autórol => M5

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.07. 01:33 
Újonc
Újonc

Motor tipusa: M5
Évjárata: 2001
Kivitele: Sedan
L5a4c0i írta:
MPOWER írta:
Sziasztok!
Üdv

Köszi. Jó tudni. Akkor nem eröltetném a 2000 előttieket.
6,5-ért én is valszeg elhoznám de annyiért meg állitólag nem akarja odaadni, sőt, állitólag eladni sem akarja.

Sziasztok!

Kedves L5a4c0i, csak pár gondolat, hátha segít.

Az olajétvágya a 98-99-seknek az olajciklus elején 3-5dl, a vége felé ez akár 8-10dl is lehet 1000 km-ként, én ezt hallottam egy gazdától. Persze a kézikönyv csak annyit ír, hogy az olajfogyasztás az üzemanyagfogyasztáshoz hasonlóan a vezetési stílusodtól függ. A TIS-ben található VS-21 gyári közlemény szerint 1,5L / 1000km is lehet az olajfogyasztás. Erre a kérdésre a konkrét autó ad válszt szerintem. Ebben a közleményben van pontosan leírva, mit is változtattak 2000.04-től kezdve. Annak idején 99-ben, amikor először tesztvezethettünk ilyen autót, pont a mi kis 1 órás körünk alatt kellett olajat önteni a kicsikébe, pedig 4000 km-es hamvas darab volt.
Az újak valóban nem eszik az olajat és ha jó olajat használsz és cseréled is rendesen, akkor örök élet a motor.

Szerintem az M5-t csak az olajjal lehet tönkretenni. A 2000.03 utániaknál arra is kell vigyázni, hogy milyen olajjal volt használva, mert ugye az újabbakba nem a Castrol TWS 10W60 való és ezt sok helyen (BMW márkaszervizek) sem tudják és vígan locsolják bele a TWS-t, pedig még a kézikönyv is írja hogy mit szabad belerakni. Az ügyfél először vanosokat vehet (ami nem 100k hanem a 2 együtt inkább egy nullával több) utána pedig egy szép új fűzött blokkot. Persze az ilyen esetekhez a márkaszervizek "gondos" olajcseréje is hozzásegíthet, mert ugye biztos hallottatok olyanról, hogy kifizetett az ügyfél vmit, de a csere mégsem történt meg. Az olajnál ez elég zsebbenyúlós dolog tud lenni, ha megfekszik emiatt a motor. A fel nem használt olaj ára kiteheti egy "motivált és jól megfizetett" márkaszerelő 1 havi fizetésének a harmadát is. Szerintem esett már sok ilyen szerelő ebbe a kísértésbe. Márkaszervíz nevet nem írok, biztos mindenkinek beugrik a fejében legalább egy ilyen hely, pedig szívesen mesélnék sok mindent ennél nagyobb plénum előtt is!

Ahogy más is írta előttem rengeteg M5-n nem is működik már mindkét vanos vagy már egyik sem. Ez hidegindításnál egyértelműen hallható is, de precízen mérhető dolog, fontos rá odafigyelni. Érdemes a kiszemelt vasat elvinni egy M-es hozzáértőhöz, nyilván miután a kasztnit és a futóművet és egyébb műszaki paramétereit kellemesnek ítélted. Hallgassa meg a motort, olvassa ki a belét az autónak és csináljon egy vanos tesztet. M-es hozzáértő szerintem nem sok van az országban, engem pld egy Budaörsi 2 fős csapattal hozott össze a sors, őket bátran merem ajánlani, nagyon profik. Olyan hely ahol naponta több M-es fordul meg, mint egy vidéki BMW márkaszervízben 1 év alatt. Fülre meghallanak sokmindent, a műszer csak ellenőriz! :) Szegedről hordom fel hozzájuk az autómat és nem is vinném máshova. Rajtuk kívül is van biztos sok jó hely, ami biztos, hogy a márkaszervizek ennél az autónál is felejtősek, de az is lehet hogy csak én hallottam és tapasztaltam sok rosszat.

Saját magad is hallgass meg sok autót és te is fogod hallani a különbségeket. Érdemes pld ezzel a "traktorral" kezdeni: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1280
Ennél csak jobbat szabad megvenni !! :) Az eladók tudatlanságát nézd el, zsigán nőhettek fel!
Az sem igaz, hogy csak törött van a piacon, mert ez gyors autó. Ez egy rossz kereskedői duma, keress törésmenteset.
Ja és kereskedésből sem vásárolnék ilyen autót, szerintem akkor rak be az ember egy ilyen autót kereskedésbe, ha nem meri a képes felét adni hozzá, vagy nem is érti a vevő kérdéseit vagy azt reméli hogy a kereskedő tudatlansága elfedi a hibákat.

Azt meg tudomásul kell venni, hogy egy ilyen autó ha nem megfelelő gazdánál volt vagy nem megfelelő szervízbe volt hordva, egy időzített bomba! Sokan szerintem pont a bomba robbanása előtti pillanatban akarják eladni, összelapátolják vhogy az autót és anyagi okokra hivatkoznak. Ami igaz is, mert nem olcsó hozzá semmi sem, főleg egy motor!

De az élmény magáért beszél és ez egy szerelem, amit nem lehet forintokra átváltani, csak tolni bele a pénzt! :)

Sok sikert!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ToM5 2007.07.20. 19:20-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.09. 11:13 
Újonc
Újonc

ToM5

Köszönöm az aprólékos választ. A Budaörsi srácok számát vagy bármilyen elérhetőségét megköszönném.
Köszi a linket is, az lett volna a következő amit megnézek, igy, már nem teszem.
Keresgélek tovább, egyszer csak találok egy normálisat. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.09. 14:20 
Újonc
Újonc

L5a4c0i írta:
ToM5

Köszönöm az aprólékos választ. A Budaörsi srácok számát vagy bármilyen elérhetőségét megköszönném.
Köszi a linket is, az lett volna a következő amit megnézek, igy, már nem teszem.

Szia!

Nagyon szívesen, de lehet hogy csak okoskodásnak tűnt sokminden!
Nekem 2 évig tartott míg találtam egy minden szempontból hibátlannak látszó autót. Törés-, karcolásmentes, hibátlan futómű, kék, megfelelő felszereltség, fülre jó állapotú motor, le nem lakott belső ....stb. ... és ami nekem fontos volt, a roppant szimpatikus tulajdonos. Én szeretem ha hozzám hasonló gondolkodású emberé volt előtte az autó, mert akkor bízhatok benne hogy az elmondottak fedik a valóságot, nem derülnek ki utólag kicserélt fél autók, nem lesz tele az autó utángyártott alkatrészekkel ... stb.
Nem is volt olcsó és sajnos nem is volt hibátlan!!! :(
De mindez csak a hozzáértő láthatta rajta és teljesen korrekt módon tájékoztattak a motor hibájáról az eladó jelenlétében. Ő meg persze volt olyan korrekt, hogy annyi pénzért hibátlan autót akart eladni, tehát ami baja van azt meg is javíttatja.
Így is történt, de azért kicsit megbonyolódott a dolog ...... végül új motor került bele, igaz ezt már én vettem, mert akkor már az enyém volt az autó, de legalább annyit adtam csak egy motorhibás autóért amennyit ért.
Most van egy 5000km-es, lassan bejáratottnak tekinthető motorral rendelkező makulátlan autóm.
Ha az a tudás amit megtudtam időközben illetve az amit tapasztalat formájában megszereztem korábban a birtokomban állt volna, akkor bele sem kezdek E39 vásárlásba, addig is elvoltam az E34-el. Hál istennek ennek a történetnek happy end lett a vége és most szerintem egy nagyon jó állapotú M5 áll a garázsomban.
1000-nél volt olajcsere és most 5000-nél, az olaj olyan színű volt, mint amikor beleöntötték és semmennyi sem hiányzott belőle. Igaz gyilkolni még nem is volt szabad, az majd most következik! :)
A fiúk számát privátban elküldtem.

Sok sikert a keresgéléshez!

Tamás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ToM5 2007.07.09. 14:22-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.09. 14:20 
haladó
haladó

Adott köszi: 1
Motor tipusa: 530xd
Évjárata: 2009
L5a4c0i írta:
ToM5

szia ToM5!

Légyszives ird meg melyikeket nézted már meg és mit tapasztaltál.Igy elkerülhetö lenne,nehogy véletlenül valamelyik klub társunkat, egy "ZSIVÁNY" autodealer rászedje!

thx elöre is! :hangos:

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.09. 14:59 
Újonc
Újonc

mentoslaci írta:
L5a4c0i írta:
ToM5

szia ToM5!

Légyszives ird meg melyikeket nézted már meg és mit tapasztaltál.Igy elkerülhetö lenne,nehogy véletlenül valamelyik klub társunkat, egy "ZSIVÁNY" autodealer rászedje!

Szia mentoslaci!

Szívesen segítenék, de én 2006 augusztus 28-án néztem ki magamnak a mostani vasamat és majd 8 hónapot vártam rá, hogy elkészüljön hamvaiból.
Én csak az akkori illetve azelőtti autókat ismertem, azokból is csak azokat amik érdekeltek és leginkább a kékeket! :)
Felhívni szinte mindet felhívtam és jókat szórakoztam, amikor az "M5 a feleségemé, ő jár vele és nem tudom milyen olajat szokott belerakni" választ kaptam vkitől.

Az akkori választékból csak az "új lámpás" van fent a hasznaltauto-n és nem sokat engedtek azóta sem az árából. Ez egy igazán emlékezetes találkozás volt ..... itt tudtam meg hogy azért jár a motorja keresztben és hosszában, le is fel is .. meg mindenfelé, mert ez sportmotor (ha ebből indulunk ki akkor nagyon sportos lehet :D ) illetve a csomagtér fedél alatt látható, eőteljesen nem gyári hegesztés azért nincs is eltüntetve a kiváncsi szemek elől, mert ebből a gyors autóból csak törött van a piacon, látott ő már eleget. Nem tudok hegszteni, de szerintem flexelni legalább annyit igen, hogy eltűntessem festés előtt azt a ragyát, ahol látszik hol rakták össze pár autóból a mostanit.

Szerintem az autodealer mind "ZSIVÁNY" tisztelet a kivételnek! Szerintem sokan egyébként nekik sózzák el a széteső félben lévő M5-ket vmilyen jónak látszó cserével és nekik is tovább kell sózni vkire! MOst nem menteni akarom őket, csak leírni miért nem vennék ilyen autót kereskedőtől.

A tatabányai szépnek tűnik és 6,5m-t szerintem is megér, ahogy MPOWER írta, feltéve ha a motorja tényleg olyan szépen muzsikál, mert arra aztán lehet költeni rendesen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.10. 00:16 
Újonc
Újonc

ToM5 írta:
mentoslaci írta:
L5a4c0i írta:
ToM5

szia ToM5!

Szia mentoslaci!

Szívesen segítenék, de én 2006 augusztus 28-án néztem ki magamnak a mostani vasamat és majd 8 hónapot vártam rá, hogy elkészüljön hamvaiból.
Én csak az akkori illetve azelőtti autókat ismertem, azokból is csak azokat amik érdekeltek és leginkább a kékeket! :)
Felhívni szinte mindet felhívtam és jókat szórakoztam, amikor az "M5 a feleségemé, ő jár vele és nem tudom milyen olajat szokott belerakni" választ kaptam vkitől.

Az akkori választékból csak az "új lámpás" van fent a hasznaltauto-n és nem sokat engedtek azóta sem az árából. Ez egy igazán emlékezetes találkozás volt ..... itt tudtam meg hogy azért jár a motorja keresztben és hosszában, le is fel is .. meg mindenfelé, mert ez sportmotor (ha ebből indulunk ki akkor nagyon sportos lehet :D ) illetve a csomagtér fedél alatt látható, eőteljesen nem gyári hegesztés azért nincs is eltüntetve a kiváncsi szemek elől, mert ebből a gyors autóból csak törött van a piacon, látott ő már eleget. Nem tudok hegszteni, de szerintem flexelni legalább annyit igen, hogy eltűntessem festés előtt azt a ragyát, ahol látszik hol rakták össze pár autóból a mostanit.

Szerintem az autodealer mind "ZSIVÁNY" tisztelet a kivételnek! Szerintem sokan egyébként nekik sózzák el a széteső félben lévő M5-ket vmilyen jónak látszó cserével és nekik is tovább kell sózni vkire! MOst nem menteni akarom őket, csak leírni miért nem vennék ilyen autót kereskedőtől.

A tatabányai szépnek tűnik és 6,5m-t szerintem is megér, ahogy MPOWER írta, feltéve ha a motorja tényleg olyan szépen muzsikál, mert arra aztán lehet költeni rendesen.

Hihetetlen mennyi lehúzó patkány autólereskedő van.

Ezt a szemetet itt először 4.590.000-ért kezdték árulni.
Aztán felvitték 4.950.000-re.
Most meg 5.750.000.

Érdemes lenne valami hatóságot a nyakukra küldeni.
Valami szerencsétlent jól meg fognak szívatni annyi bizonyos.

A q..a anyjukat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.10. 12:06 
Újonc
Újonc

radical írta:
ToM5 írta:
mentoslaci írta:
L5a4c0i írta:
ToM5

szia ToM5!

Szia mentoslaci!

Hihetetlen mennyi lehúzó patkány autólereskedő van.

Ezt a szemetet itt először 4.590.000-ért kezdték árulni.
Aztán felvitték 4.950.000-re.
Most meg 5.750.000.

Érdemes lenne valami hatóságot a nyakukra küldeni.
Valami szerencsétlent jól meg fognak szívatni annyi bizonyos.

A q..a anyjukat.

Igen ez az a rom amit megnéztem.......

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.10. 12:15 
Újonc
Újonc

ToM5 írta:
A fiúk számát privátban elküldtem.

Sok sikert a keresgéléshez!

Tamás

Ide irok mert vmiért a privimet nem akarja elküldeni:

Köszönöm.
Ha találok egy olyat amit télleg meg is vennék akkor hozzájuk fogom vinni állapotfelmérésre. Az igazság az hogy kicsit belefáradtam most az M5 keresésbe a sok csalódás miatt. Azért nézegetem a hirdetéseket folyamatosan...hátha...soha nem lehet tudni.

A szimpatikus, kellemes viselkedés magátol értetődik részemröl, csak akkor bujik elő belőlem a tahó ha észreveszem hogy át akarnak vágni a palánkon :D

Köszönöm még 1x, és ha sikerül vennem beszámolok.

Üdv
Laci

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.17. 09:08 
Újonc
Újonc

Fölkerült egy új a használtautóra.

BMW M5

Gyanus hogy ha 2001-es az autó miért a régi tipusú telefon van benne, vagy jött ki ilyennel is? Továbbá a kerekek, de mindjárt hivom és rákérdezek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.07.17. 09:37 
Újonc
Újonc

L5a4c0i írta:
Fölkerült egy új a használtautóra.

BMW M5

Gyanus hogy ha 2001-es az autó miért a régi tipusú telefon van benne, vagy jött ki ilyennel is? Továbbá a kerekek, de mindjárt hivom és rákérdezek.

Szia!

A telefon tényleg gyanús, az sem értem a 16/9 miért van kiemelve, mintha ezt épp ő költötte volna rá.
A lényeg az alvázszámban van, abból mindent megtudsz az autóról.
Kivéve a megtett km-t, ami elég kevés, de bármi megeshet, én is csak 66e-et mentem az E34 M5-mel közel 8 év alatt.
Budaörsön ezt is elég nagy biztonsággal meg tudják mondani neked ha ott az autó, ha az eladó biztos magában, akkor símán vállal egy ilyen megnézetést.

Tamás

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3032 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 152  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]