![]() |
2016.02.18. 15:55
Szabi46 írta:Lehet hogy off, de E53-nál a könyöklő alatt hátulról amik vannak jack dugó bemenetek (AV in / OUT) meg TV gomb azon nem lehet AUX-ként zenét hallgatni mondjuk jack/jack kábel segítségével? Nekem nem sikerült. Bedugtam a telefonba majd a másik végét az AV IN csatlakozóba de nem történt semmi.
2016.02.22. 15:04
2016.02.23. 09:01
Szabi46 írta:AUX bekötve![]()
Nincs valakinek eladó már átalakított digitális tv modulja? Ma nagy szenvedés árán kivettem a sajátom, hogy megtudjam melyik verzió van a kocsimba (pótkerék/kompresszor/akku melletti kis műanyag házba 0 hézaggal pont belepaszírozva) és a pibus oldalán az átalakítás résznél nekem pont a 2es verzió van ami több beavatkozást igényel miért is ne...
Csak most vissza szereltem mindent, bluetooth reset is megvolt bár nem tudok hívni autóról mert azonnal átvált a telefonomra és mindig az előző tulaj által hívott feleket hívja a telefonom, szóval ezbis állításra szorul még. Eltértem a tárgytól. Szóval kivettem a tv modult majd modul nélkül össze raktam a csomagteret és nincs kijelzőm amire nem is gondoltam. Szóval sos keresek vagy digi modult vagy aliról milyen tuner kell nekem Magyarországra. Mpeg 4 azon belül uhf vagy vhf, és a pibus féle alaplap. Antenna csatlakozó kell más fajta hozzá majd? Nem csavaros van most hanem sima rádugós.
2016.03.05. 18:43
2016.03.05. 23:45
2016.03.06. 00:45
truckbaba írta:Sziasztok!
Emergency deact 9:59 et ir mikor inditanám a kocsit.ez miért van?mit tudok vele csinálni?nem akar visszaszámolni.kódot kér.
e39 530d 2003
előre is köszi a segítséget.
2016.03.06. 01:21
shawnkaa írta:Halihó, próbáltam frissíteni a navi szoftvert, 27-29-32-es verziókra egyaránt. No nem igazán sikerült, sőt, addig-addig próbálgattam, amíg valami 1.0 verzió lett belőle(gondolom valami alap változat még a 90es évekből.) navigáció pedig egyáltalán nincs benne. Most ha a frissítő cd-k bármelyikét beteszem hallani, hogy pörgeti egy darabig a cd-t majd elhallgat és nem történik semmi. A különböző fórumokban talált leírások alapján csináltam, nyitott vezetőoldali ajtó, kulcs 1-es állásban, be a lemez és így tovább. Írtam lemezt imgburnnel, clonecdvel. Valami ötlet esetleg?
2016.03.06. 03:25
shawnkaa írta:Halihó, próbáltam frissíteni a navi szoftvert, 27-29-32-es verziókra egyaránt. No nem igazán sikerült, sőt, addig-addig próbálgattam, amíg valami 1.0 verzió lett belőle(gondolom valami alap változat még a 90es évekből.) navigáció pedig egyáltalán nincs benne. Most ha a frissítő cd-k bármelyikét beteszem hallani, hogy pörgeti egy darabig a cd-t majd elhallgat és nem történik semmi. A különböző fórumokban talált leírások alapján csináltam, nyitott vezetőoldali ajtó, kulcs 1-es állásban, be a lemez és így tovább. Írtam lemezt imgburnnel, clonecdvel. Valami ötlet esetleg?
2016.03.06. 08:08
hell írta:shawnkaa írta:Halihó, próbáltam frissíteni a navi szoftvert, 27-29-32-es verziókra egyaránt. No nem igazán sikerült, sőt, addig-addig próbálgattam, amíg valami 1.0 verzió lett belőle(gondolom valami alap változat még a 90es évekből.) navigáció pedig egyáltalán nincs benne. Most ha a frissítő cd-k bármelyikét beteszem hallani, hogy pörgeti egy darabig a cd-t majd elhallgat és nem történik semmi. A különböző fórumokban talált leírások alapján csináltam, nyitott vezetőoldali ajtó, kulcs 1-es állásban, be a lemez és így tovább. Írtam lemezt imgburnnel, clonecdvel. Valami ötlet esetleg?
software betoltesi modban (swl) ragadt az olvaso (rechner) mert elkezdte de nem tudta betolteni a masik verziot a lemezedrol.
vagy nem jo a lemezed (pl mode1 es nem tud rola bootolni) vagy nem tudja olvasni mert doglodik az olvasofej
imgburnnel irj egy cdt a leheto leglassabb sebesseggel egy minosegi lemezre. az iso vagy hasonlo formatum amit irsz mode2form1 kell hogy legyen kulonben nem fogja tudni elkezdeni rola a szoftver beltoltest. imgburn kiirja milyen formatumban van az iso.
miutan beteszed a lemezt kb 3-4 perc mire elkezdi felszedni a tartalmat mivel mar bootloopban van a rechner es csak idoszakosan probalkozik ujra addig csak porog a lemez.
2016.04.18. 19:18
2016.04.19. 09:07
Szabi46 írta:Sziasztok. Párszor néha kikapcsolt a kijelzőm majd pár perc elteltével visszajött a kép. Ezt a jelenséget most hetek óta nem csinálta, de tegnap óta sárgás beütése lett a kijelzőmnek a fehér részeken. Valamint ma a fogyasztási adataim és a külső hőmérséklet adataim eltűntek, nem nullázódtak, hanem eltűntek. Kérdéseim:
- Ez a tv-modul halálának előjele?
Szabi46 írta:- Még mindig senkinek nincs átalakított eladó TV modulja?
2016.04.19. 11:16
2016.04.19. 11:22
Szabi46 írta:De amikor kivettem nemrég, hogy megtudjam melyik fajta van benne az átalakítás miatt akkor nem szereltem vissza pár napig és semmi képet nem adott. Ezért gondoltam rá
Tapatalkkal küldve az én SM-G920F eszközömről
2016.04.19. 11:26

2016.04.19. 12:37
2016.04.19. 15:45
Szabi46 írta:Nekem eltűnt a kép de szólt a rádió. Van navim is működik is. De amikor kivettem a tv modult sötét kijelző lett. Vagyis sötét világítás [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Tapatalkkal küldve az én SM-G920F eszközömről
2016.05.01. 07:42
Texasi írta:Sziasztok!
Valaki tud nekem ajánlani jól működő tolató kamera megoldást 2003-as E39 530D Touring masinához?
Tv van benne, csak ugye nincs használva semmire.
Rendszám világítás-kamera kombót nem szeretnék, mert amit olvastam a világítás része nem egyforma színű és állítólag hamar tönkremegy
Köszi srácok előre is, pacsi!
Sent from ntoskernel -
2016.05.01. 08:53
Parduc írta:Texasi írta:Sziasztok!
Valaki tud nekem ajánlani jól működő tolató kamera megoldást 2003-as E39 530D Touring masinához?
Rendszám világítás-kamera kombót nem szeretnék, mert amit olvastam a világítás része nem egyforma színű és állítólag hamar tönkremegy
Sent from ntoskernel -
Szia, én beépítettem pár nap múlva meg is halt a led. Ezért azt csináltam a kamerával és a másik sima rendszámvilágítással hogy vettem sima 12V-os led szalagot (meleg fényű IP védett) majd vágtam belőle 3 - 3 cm-es darabot és azt raktam bele, plusz 2 db 1W 56ohm-os ellenállást sorba (így "csak" 40mA jut a ledre) és 2 db 20W 33ohm-os ellenállást párhuzamosan (így 5W-os izzónak látja az LCM). Kicsit macerás de szép fénye van.
Remélem tudtam segíteni.
Tapatalkkal küldve az én GT-I9195 eszközömről

2016.05.02. 12:11
Texasi írta:Parduc írta:Texasi írta:Sziasztok!
Sent from ntoskernel -
Szia, én beépítettem pár nap múlva meg is halt a led. Ezért azt csináltam a kamerával és a másik sima rendszámvilágítással hogy vettem sima 12V-os led szalagot (meleg fényű IP védett) majd vágtam belőle 3 - 3 cm-es darabot és azt raktam bele, plusz 2 db 1W 56ohm-os ellenállást sorba (így "csak" 40mA jut a ledre) és 2 db 20W 33ohm-os ellenállást párhuzamosan (így 5W-os izzónak látja az LCM). Kicsit macerás de szép fénye van.
Remélem tudtam segíteni.
Tapatalkkal küldve az én GT-I9195 eszközömről
És amugy a kamera része rendben van? Szép a képe, 16:9 es formátum?
Mert a négyzetes kép nem mutatna túl jól
Esetleg el tudod küldeni milyen típust vettél, meg hogyan kell bekötni? Vagy volt hozzá rajz? Az én autómban még minden gyári.
Köszi előre is!
2016.05.14. 16:00