![]() |
2015.12.30. 22:21
SvidronyA írta:Nekem eredetileg Reverse RDS egység van, s bal hátul semmi (se CD-tár,se BM 54 rádiómodul, se ULF Bt, se kábel elölről, se tartókeret...stb.; legalább a hibalehetőségek java kilőve).
Ezután egy csomót tipródtam a fentiek figyelembe vételével, továbbá az idő múlásával egyre erősebbé vált az érzés, hogy nem akartam elrontani (bocsánat, módosítani) a FL előtti enteriőr-hangulatot, ezért hát vettem egy Business CD-t, egy pixelhiba mentes MID-et és egy fentebb említett Dension kütyüt, amely a kesztyűtartóban lel otthonra. A Z2 telefonhoz van pöpec tartóm, s a navi alkalmazásaim -pl. Waze, IGO Szülinapp, GARMIN- sokkal jobbak, mint a BMW-s. Ha nem kell a navi, akkor a BT-n keresztül tudok zenét hallgatni, a Densionba tudok pendrive-ot tenni...stb. A kihangosító pedig szintén a Dension által valósul meg.
2015.12.30. 22:29
SvidronyA írta:
Nekem eredetileg Reverse RDS egység van, s bal hátul semmi (se CD-tár,se BM 54 rádiómodul, se ULF Bt, se kábel elölről, se tartókeret...stb.; legalább a hibalehetőségek java kilőve).
Ezután egy csomót tipródtam a fentiek figyelembe vételével, továbbá az idő múlásával egyre erősebbé vált az érzés, hogy nem akartam elrontani (bocsánat, módosítani) a FL előtti enteriőr-hangulatot, ezért hát vettem egy Business CD-t, egy pixelhiba mentes MID-et és egy fentebb említett Dension kütyüt, amely a kesztyűtartóban lel otthonra. A Z2 telefonhoz van pöpec tartóm, s a navi alkalmazásaim -pl. Waze, IGO Szülinapp, GARMIN- sokkal jobbak, mint a BMW-s. Ha nem kell a navi, akkor a BT-n keresztül tudok zenét hallgatni, a Densionba tudok pendrive-ot tenni...stb. A kihangosító pedig szintén a Dension által valósul meg.
2015.12.30. 22:35
Haby írta:SvidronyA írta:
Nekem eredetileg Reverse RDS egység van, s bal hátul semmi (se CD-tár,se BM 54 rádiómodul, se ULF Bt, se kábel elölről, se tartókeret...stb.; legalább a hibalehetőségek java kilőve).
Nekem CD-s MID-es cuccom van hátul CD tárral megspékelve. Végülis a legfontosabb az mp3 lejátszás lenne, csak ha már költök rá akkor tudjon mindent. Viszont nem szívesen dobnék ki több mint 200e Ft-ot úgy, hogy még a garanciális ügyintézés is akadozó....
Kicsit off: Ezeken a gyári rádiókon van RCA kiemenet, vagy honnan lehet az erősítőnek jelet csapolni?
2015.12.30. 23:01
2015.12.30. 23:08
Haby írta:Ez jónak tűnik de itt is úgy írja hogy az x5 be is jó tehát akkor e39 hez ez se illeszkedik rendesen?
2015.12.30. 23:30
SvidronyA írta:Haby írta:Ez jónak tűnik de itt is úgy írja hogy az x5 be is jó tehát akkor e39 hez ez se illeszkedik rendesen?
Nézd meg jobban, ez azon kevesek egyike, amelynek sík az előlap-kerete; a típusszám is erre utal: EX39
2015.12.30. 23:47
Haby írta:SvidronyA írta:Haby írta:Ez jónak tűnik de itt is úgy írja hogy az x5 be is jó tehát akkor e39 hez ez se illeszkedik rendesen?
Nézd meg jobban, ez azon kevesek egyike, amelynek sík az előlap-kerete; a típusszám is erre utal: EX39
Igen a képen láttam hogy elvileg jó, csak a leírás csalóka. Jó lenne megnézni, megfogdosni, megnyomkodni.
2016.01.01. 18:34
2016.01.01. 19:35
2016.01.02. 12:26
Imco írta:Bor3sz írta:MK3-ról MK4-re csak az olvasó cseréjéből áll, vagy van még más is amit kell cserélni? MK4 származhat e46 ból is vagy azzal nem kompatibilis az e39?
Ezt telóról firkáltam..
plug&play /az e46 is/
2016.01.02. 16:39
admin írta:Imco írta:Bor3sz írta:MK3-ról MK4-re csak az olvasó cseréjéből áll, vagy van még más is amit kell cserélni? MK4 származhat e46 ból is vagy azzal nem kompatibilis az e39?
Ezt telóról firkáltam..
plug&play /az e46 is/
Feltéve hogy nem rádió navis az e46
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el
2016.01.02. 16:45
Imco írta:admin írta:Imco írta:Bor3sz írta:MK3-ról MK4-re csak az olvasó cseréjéből áll, vagy van még más is amit kell cserélni? MK4 származhat e46 ból is vagy azzal nem kompatibilis az e39?
Ezt telóról firkáltam..
plug&play /az e46 is/
Feltéve hogy nem rádió navis az e46
Abba is MK4 van? Már a rádió navisba.
16:9-et cseréltem már, az sima ügy.
2016.01.02. 23:09
admin írta:Igen csak monokromra van kódolva.
A e46 16:9 meg nem paszol csak az e46-ba mert lépcsős az eleje
2016.01.09. 23:42
2016.01.10. 00:09
Texasi írta:Sziasztok!
Újoncként regisztráltam de hosszas böngészés és kereső használat után sem
látok olyat mint az én problémám, lehet nem voltam elég alapos.. de kérdezek.
E39 530 D Touring automata 2003 9. havi nagy navigációs, hátul CD tár és felette DVD olvasó a navihoz,
másik oldalon bazi nagy doboz, szerintem az lehet a TV modulja, mert az is van benne.
CD tárba ha rakok lemezeket felpörgeti beolvassa, hátul látszólag rendben működik a doboz.
Az a problémám, hogy a rádiót és CD-t sem bírom működésre bírni. Olyan mintha a kijelzőtől balra lévő
gombok és a tekerős kapcsoló sem működne.. csak a jobb oldal. Háttérvilágításuk megy de nem csinálnak semmit.
A jobb oldal ok. Szóval a navigáció az működik, illetve lehet címet keresni, meg a métert mutatja milyen messzi vagyok
de nem beszél (lehet mert a rádió, és a CD is süket), a TV működik mármint ki be kapcsolható, adást
ugyan nem talál mert már nincs analóg műsor gondolom. A telefon kéri hogy aktiváljam, gondolom párosítani
szeretné, erről láttam egy jó videót a neten. Lehetne fűtést időzíteni, ahogy láttam, meg fedélzeti szgép adatokat böngészhetem.
Van olyan menüpont hogy "CODE", az inaktív, nem választhatom.
A kérdésem az lenne, hogy mi lehet a kínja ennek a rádió illetve CD résznek?
Hogy nem lehet bekapcsolni, hiába nyomom meg a bal tekerős gombot..
Valami biztosíték?
Ha valakinek lenne épkézláb ötlete, hogy merre induljak el akkor nagyon örülnék neki
Előre is köszönöm!
Üdv: T.
2016.01.10. 00:34

2016.01.10. 00:42
Texasi írta:Van olyan menüpont hogy "CODE", az inaktív, nem választhatom.
A kérdésem az lenne, hogy mi lehet a kínja ennek a rádió illetve CD résznek?
Hogy nem lehet bekapcsolni, hiába nyomom meg a bal tekerős gombot..
Valami biztosíték?
Ha valakinek lenne épkézláb ötlete, hogy merre induljak el akkor nagyon örülnék neki
Előre is köszönöm!
Üdv: T.
2016.01.10. 00:55

2016.01.10. 01:30
2016.01.10. 02:12
Texasi írta:Még egy kérdés az előbbi hozzászóláshoz.
Bármilyen telefonnal össze lehet párosítani Bluetooth-kapcsolattal?
Mert van egy E46 320 D Touringom amiben Nokia 6230 előkészítés van a középső könyöklő alatt. Na azt csak úgy sikerült párosítani, ha addig bele volt téve a telefon.. Szóval más telóval nem tudtuk.
Sent from ntoskernel -