* *
Pontos idő: 2026.04.27. 12:32

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 738  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.20. 12:22 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 1
Kapott köszik: 5 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 523IA
Évjárata: 1997
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Megnéztem ezt az autót:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/528 ... gi-3684267
Hááát nem csak rossz képeket csinált, hanem tényleg nagyon le van lakva.
A vajszínű bőr inkább nevezhető feketének!
Őssze-vissza van karcolgatva mindenhol stb.....
Szóval kicsit elment a kedvem.....
Sehol egy normális E39???????

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája: re
HozzászólásElküldve: 2010.06.20. 12:35 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 0
Motor tipusa: 525D
Évjárata: 2003
de van,

az enyém:-) 2003-as 525d, k..vára megkímélt, még így 230e km-vel is. Mintha új lenne, ssosem volt törve vagy más hiba. Csak sajnos jobbkormányos:-)Nekem jó, itthon használom, de ezért nem eladó vagyis értéktelen a sok dinnye szemébe:-)
E-bay-en vettem ,mikor kint éltem, szóval lehet másként is. De ez itt a Balkán, hé!!!!!!:-)

A.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: re
HozzászólásElküldve: 2010.06.20. 12:43 
Újonc
Újonc

harobikes75 írta:
de van,

az enyém:-) 2003-as 525d, k..vára megkímélt, még így 230e km-vel is. Mintha új lenne, ssosem volt törve vagy más hiba. Csak sajnos jobbkormányos:-)Nekem jó, itthon használom, de ezért nem eladó vagyis értéktelen a sok dinnye szemébe:-)
E-bay-en vettem ,mikor kint éltem, szóval lehet másként is. De ez itt a Balkán, hé!!!!!!:-)

A.

Bocsi, én az eladó E39-re gondoltam.
Elég régóta keresgélek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.20. 12:47 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 101 alkalommal
Kapott köszik: 80 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 2.5d
Évjárata: 2004
Kivitele: Touring
Ha Pesti vagy, simán megeheti a 10-et szerintem, ha semmi baja nincs is. Ha Győrből továbbképzésre megyek a Kossuth térre, dugó dugó hátán, nem lehet mit tenni, persze, hogy többet fogyaszt.
Én sem hajtom a kocsit. Minek hajtanám ennyi idősen. Örülök, hogy megy, nem romlik el.
Amit lehet, megadom neki. Én azt veszem észre, hogy ha a levegőszűrőt kicserélem, még az is számít, nem is beszélve az olajcseréről. Gumiktól is függ a fogyasztás.
Ha megy rendesen a tiéd, ha odalépsz neki, szerintem nincs annak se semmi baja. A porlasztócsúcsokat észrevennéd, nem olyan a hangja, alapjáraton füstöl stb. Már itt leírták.
Persze nekem még se porlasztócsúcs- se turbóhibám nem volt. Nekem 205 ezer van benne, 8 éve nálam van.
Steptronic az enyém is. Az elromlott már, fel kellett másfél éve újítanom 450 ezer volt. Akkor szarul esett, de most már úgy vagyok vele, hogy legalább tudom, hogy amennyit én megyek a kocsival 10 évre is jó lesz.
Van egy fogyasztásos topic, szerintem ott folytassuk ezt a témát.

Üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: re
HozzászólásElküldve: 2010.06.20. 12:51 
Újonc
Újonc

Tudom,
csak arra céloztam, érdemes lehet elkezdeni keresgélni kis hazánkon kívül. Picit több macera, de tutti választás szerintem.
Csak ötlet, nem kell megfogadni.

A
dodo78 írta:
harobikes75 írta:
de van,

A.

Bocsi, én az eladó E39-re gondoltam.
Elég régóta keresgélek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.20. 13:05 
E39 FAN
E39 FAN

Az tuti, hogy előbb kapsz egy szép állapotút Németországban, mint itthon!
Csak az a fránya regisztrációs adó!!! Csak az ne lenne!

Keresgélni kell, aztán majd eljön az a várvavárt verda.
Mondjuk, ha én vennék, nem azt nézném, hogy milyen a motor (benzines, diesel), hanem az autó állapotának függvényében dönteném el, hogy megvenném vagy nem. Egy ilyen autó vételéhez már jó "szaglás" kell, de egy jó állapotú autóra csak jobban vigyázott a gazdája. Fontos az is, hogy ki árulja. Jó, ha magánszemély, mert látod az embert akié volt. Ha hantázik, azt úgy is észreveszed! Ha nincs szervizkönyv, kétszer annyi van benne általában.
A legjobb vétel akko van, ha egy klubtag megszorul!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.20. 13:13 
Újonc
Újonc

ha-ha,

igaz, de ne más nyomorára várjunk, mert az nem szép.Van egy érzésem, hogy a regadó is el lesz törölve, mint a luxusadó is.(autós-újságíró vagyok, tudom, mit beszélek), így már csak kicsit kell várni és jöhet a verda. Nekem szerencsém volt, noha kereskedőtől vettem, ez a sajátja volt, családban használták, egy BMW szalonban volt vezető a testvére.Szervizkönyves, minden Inspekció megvolt, mondjuk kint az első héten elhagytam a könyvet:-) Így marad a bemondás, de én sosem titkoltam senki előtt, sőt, így mindenki hanyatt vágta magát a belős láttán.
Szóval hajrá, bár kell némi szociális érzékenység ahhoz, hogy kiderítsd hazudik-e a faszi? Tisztelet a kivételnek, itthon abból kell kiindulni, hogy igen, ez segít észrevenni ha titkol valamit.
S mégvalami: aki drága kocsit használtan vesz, ne sajnáljon pénzt az átvizsgálására. Bele lehet foglalni a szerződésbe, hogy ki fizesse a költségeket. Ha jó a kocsi úgyis megveszem és akkor ezt is kifizetem, ha a pali húzódozik akkor nincs is miről beszélni, nem igaz?

A.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.20. 13:41 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 20 alkalommal
Kapott köszik: 96 alkalommal
Motor tipusa: M57
Évjárata: 2001
harobikes75 írta:
Rjani

azért az érdekelne, hol jössz ki 6-7 literből egy 530-nál?Nekem ugyan 525d van step-pel, de főleg városban 10 alatt lehetetlen, hacsak nem állok :-)
Most komolyan, van aki ezt elhiszi?Mert ha tényleg így van én kocsit cserélek.Télleg...

András

PeeT írta:
Rjani530d írta:
Szia Peet!

Látom Te is 530da-val szemezgetsz!
Nekem 8 éve van meg egy 1999-es 530da. Ez még a 184 lovas.
Az a bajom a hirdetés képeivel, hogy nem látszik az ülése. Elsősorban a vezetőülésre gondoltam. Gondolom vaj színű bőr lenne. Az elég ronda tud lenni, ha nem ápolták.
Váltóját kérdezd meg, volt-e olajcsere, vagy esetleg váltó felújítás. Ha nem vezettél még automatát, akkor leírták már előttem, milyennek kell lenni.
A porlasztócsúcsok se két fillér egy ilyen autónál, azt sem árt tudni, hogy milyenek. Én elvinném egy márkaszervízbe átnézetni, hogy milyen a kocsi. Amibe az átnézés kerül, annak a többszörösét lealkudhatod a vételnél.
Valószínű, hogy sérült is volt a kocsi, mert nem írja, hogy sérülésmentes.

Ha látni akarsz egy jó állapotú mintát, gyere el, én Győr mellett lakom.
Nehéz ebből a fajtából ennyi idősen jót kifogni, de ha sikerül, baromi jól jársz vele, mert 6-7 literből bárhol eljársz vele.

Üdv.

Szia!

Köszi az infókat. Igen világos bőr belseje van, és az ember azt mondta ó állapotú. Egyik ajtó volt újrafényezve meg az első lököst tépte le róla télen de komolyabb sérülése állítása szerint nem volt. Ebben a kategóriában nem is nagyon reménykedem hogy találni sérülésmenteset. Nekem nem is az lenne a lényeg hanem hogy a váltó és motor jó állapotú legyen. Persze a kasztni se utolsó.
Nem volt még dolgom automatával, de mivel új vagyok még nemsokára belevésem magam forumokba.
Elmegyek megnézem személyesen aztán hátha okosabb leszek.
Ha elsőre jó akkor átnézetem egy szervízben mindenképp. Annyit megér!

Köszönöm még1x.

Üdv,

PeeT

Azért ne cserélj autót, inkább nézesd át komolyan. Vagy a kocsival van valami gáz, vagy a lábad túl nehéz.
Átlagos körülmények között,csak városban nekem is kijön 7.5-ből. A 10 literhez ki kell nyomjam a szemét,de még akkor is nagyon nehéz a 10-et elérni.

Ezt inkább folytassuk a fogyasztásos topicban. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.20. 13:44 
E39 FAN
E39 FAN

Csak viccnek szántam a klubbos vételt!
Hát, ha igazat szólsz (eltörlik a reg.adót), akkor azt hiszem én is cserélek gépet!
Nekem is azért van még meg lassan 12 évesen a kocsim, mert sajnos én is ebből indulok ki, hogy ebben az országban mindenki hazudik, aki elad. Tisztelet a kivételnek!
Persze, aki újonnan megveszi ezeket az autókat, az nem azért ad 15 milliót, hogy majd mi, akik 8-10 éves korára meg tudjuk venni 2-2,5-ért makulátlan vételeket kapjunk! Használja, aztán 5 évesen megint veszi az újat! Nem fog bőrápolót venni a bőrüléshez, nem fog kartergáz-szűrőt cserélni, automata váltóban olajat cserélni. Megy vele 40-50 ezret évente, aztán 5 évesen leadja a márkakereskedőnek. A következő tulaj megveszi 100 ezerrel, 5 millióért. Megy még a kocsi 2-3 évet, vagy vigyáznak rá, vagy nem, aztán úgy kerül hozzánk 120-150 ezerrel, aztán van benne 300 ezer.
Azokat kell nekünk a jó szaglásunkkal kiszűrnünk, aminél ez nem így volt. Azok a jó vételek. Németeknél ebből több van (mert földi halandónak is van 60 ezer eurója, hogy vegyen újat), nálunk pedig kevesebb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.20. 14:33 
haladó
haladó

Adott köszi: 0
Széria kód: E90
Motor tipusa: 20d 163PS
Évjárata: 2005
vaszarig írta:
PeeT írta:
Rjani530d írta:
Szia Peet!

Látom Te is 530da-val szemezgetsz!
Nekem 8 éve van meg egy 1999-es 530da. Ez még a 184 lovas.
Az a bajom a hirdetés képeivel, hogy nem látszik az ülése. Elsősorban a vezetőülésre gondoltam. Gondolom vaj színű bőr lenne. Az elég ronda tud lenni, ha nem ápolták.
Váltóját kérdezd meg, volt-e olajcsere, vagy esetleg váltó felújítás. Ha nem vezettél még automatát, akkor leírták már előttem, milyennek kell lenni.
A porlasztócsúcsok se két fillér egy ilyen autónál, azt sem árt tudni, hogy milyenek. Én elvinném egy márkaszervízbe átnézetni, hogy milyen a kocsi. Amibe az átnézés kerül, annak a többszörösét lealkudhatod a vételnél.
Valószínű, hogy sérült is volt a kocsi, mert nem írja, hogy sérülésmentes.

Ha látni akarsz egy jó állapotú mintát, gyere el, én Győr mellett lakom.
Nehéz ebből a fajtából ennyi idősen jót kifogni, de ha sikerül, baromi jól jársz vele, mert 6-7 literből bárhol eljársz vele.

Üdv.

Szia!

Köszi az infókat. Igen világos bőr belseje van, és az ember azt mondta ó állapotú. Egyik ajtó volt újrafényezve meg az első lököst tépte le róla télen de komolyabb sérülése állítása szerint nem volt. Ebben a kategóriában nem is nagyon reménykedem hogy találni sérülésmenteset. Nekem nem is az lenne a lényeg hanem hogy a váltó és motor jó állapotú legyen. Persze a kasztni se utolsó.
Nem volt még dolgom automatával, de mivel új vagyok még nemsokára belevésem magam forumokba.
Elmegyek megnézem személyesen aztán hátha okosabb leszek.
Ha elsőre jó akkor átnézetem egy szervízben mindenképp. Annyit megér!

Köszönöm még1x.

Üdv,

PeeT

A pro-logic7 az max DSP lehet az E39-be, mivel E60-ba volt/van pro-logic!:) Akkor ezek szerint elmondta az ember, hogy az elejével volt valami, mivel látszik a képen, hogy hiányzik a ködlámpa, meg a középső elem! :)
Egyébként az enyém is eladó, és az tutira nem volt törve, mindig vigyáztam rá, rendesen szervizeltem! Igaz kicsivel több, mint ez, de nem is egy leharcolt darab! :D

Üdv.

Háát...Nekem is elég gyanús az ára!

Nézess át rajta mindent... Mondanám azokat,mik Nekem voltak 1 év,bő 60.000 alatt: 1 porlasztó, 2 vezérműtengely-jeladó,3-szor turbo,légtömegmérő,küszöb AC,automata váltó felújítás (330.000 csak ez),klíma,turbonál nyomás szelep,turbonál mágneses szelep... Valamiket még biztos kihagytam... :D Nah a elsoroltakat mindenképpen nézesd át,meg a futóművet is,de rohadtul!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.20. 14:43 
haladó
haladó

Rjani530d írta:
Szia Harobikes!

Ezt soha nem hiszi el nekem senki, egyedül a bátyám, akinek 730da-ja van, az 193 lovas. Az övé egy fél literrel eszik többet kb. ugyanolyan viszonyok között.
Hozzáteszem, hogy nem Pesten lakom, tehát igazi városi közlekedésben nem használom. Győr és Mosonmagyarovár nem igazán a városi közlekedés.
Szóval volt egy Róma tavaly fullra megpakolva elmentünk vele négyen, átlag 6,4l. Persze nem 200-zal, de 130-140-es tempóval. Akiket vittem oda se hitték el, hogy jól mutat a fedélzeti, de tankolásnál kiderült.
Te, nekem 10 litert ez még az életben nem evett! Azt csak úgy enne, ha Pesten mennék állandóan hidegen, gyorsítva, megállva. Úgy elhiszem, hogy megenné még a 11-et is, de akkor mennyit ehet egy benzines!?
Szóval ez ennyit fogyaszt! Hogy most ez egyedi eset e, vagy mind ennyit eszik, azt nem tudom.
Nem akartam ezzel senkit sem felidegelni!
Most minek hazudoznék?
Szerintem, ha nézed a fogyasztásmérőt, nem mész full gázon, hosszútávon nem létezik, hogy az 525d többet enne mint, 6-7 liter.

Üdv.

Nekem ('2000/04,184 PS,530da) 7-11.5 eszik! 7 litya:tempomat 110-120, 8 liter az 150 körüli tempomat, 9.5 városban normális járkálás, 10-11.5 az peeedig 190,vagy feletti tempomat éjszaka pályán!
Nah mondjuk szerintem még nem volt olyan,hogy minden egyes porcikája 101%-osan rendben lett volna...majd talán most,1 év,kb. 60.000 km,kb. 2 millió ráköltés után! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.20. 19:18 
Újonc
Újonc

Széria kód: E38
Évjárata: 2000
Sziasztok!
Eladó lett a kocsim, ha esetleg érdekel vkit...
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/523 ... ta-3908239

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.20. 19:39 
Újonc
Újonc

csumpedli írta:
Sziasztok!

Szia!
Mióta tied a kocsi?
Mit csináltattál meg rajta?
Állapota?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.20. 19:42 
Újonc
Újonc

Lacika,

kb ennyi nekem is sőt, autópályán még a Te értékeid alá is esik. De városban gondoltam, ogy sok. Ámbár lehet, hogy csak nem szoktam meg?Előtte egy off kocsim volt, az max 5.6l evett, igaz csak 120 LE volt, diesel.
Mindegy, megszoktam, lassan talán el is fogadom :-)
köszi

A.

LACIKAtraffipaxboltHU írta:
Rjani530d írta:
Szia Harobikes!

Ezt soha nem hiszi el nekem senki, egyedül a bátyám, akinek 730da-ja van, az 193 lovas. Az övé egy fél literrel eszik többet kb. ugyanolyan viszonyok között.
Hozzáteszem, hogy nem Pesten lakom, tehát igazi városi közlekedésben nem használom. Győr és Mosonmagyarovár nem igazán a városi közlekedés.
Szóval volt egy Róma tavaly fullra megpakolva elmentünk vele négyen, átlag 6,4l. Persze nem 200-zal, de 130-140-es tempóval. Akiket vittem oda se hitték el, hogy jól mutat a fedélzeti, de tankolásnál kiderült.
Te, nekem 10 litert ez még az életben nem evett! Azt csak úgy enne, ha Pesten mennék állandóan hidegen, gyorsítva, megállva. Úgy elhiszem, hogy megenné még a 11-et is, de akkor mennyit ehet egy benzines!?
Szóval ez ennyit fogyaszt! Hogy most ez egyedi eset e, vagy mind ennyit eszik, azt nem tudom.
Nem akartam ezzel senkit sem felidegelni!
Most minek hazudoznék?
Szerintem, ha nézed a fogyasztásmérőt, nem mész full gázon, hosszútávon nem létezik, hogy az 525d többet enne mint, 6-7 liter.

Üdv.

Nekem ('2000/04,184 PS,530da) 7-11.5 eszik! 7 litya:tempomat 110-120, 8 liter az 150 körüli tempomat, 9.5 városban normális járkálás, 10-11.5 az peeedig 190,vagy feletti tempomat éjszaka pályán!
Nah mondjuk szerintem még nem volt olyan,hogy minden egyes porcikája 101%-osan rendben lett volna...majd talán most,1 év,kb. 60.000 km,kb. 2 millió ráköltés után! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.20. 21:27 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
Rjani530d írta:
Csak viccnek szántam a klubbos vételt!
Hát, ha igazat szólsz (eltörlik a reg.adót), akkor azt hiszem én is cserélek gépet!
Nekem is azért van még meg lassan 12 évesen a kocsim, mert sajnos én is ebből indulok ki, hogy ebben az országban mindenki hazudik, aki elad. Tisztelet a kivételnek!
Persze, aki újonnan megveszi ezeket az autókat, az nem azért ad 15 milliót, hogy majd mi, akik 8-10 éves korára meg tudjuk venni 2-2,5-ért makulátlan vételeket kapjunk! Használja, aztán 5 évesen megint veszi az újat! Nem fog bőrápolót venni a bőrüléshez, nem fog kartergáz-szűrőt cserélni, automata váltóban olajat cserélni. Megy vele 40-50 ezret évente, aztán 5 évesen leadja a márkakereskedőnek. A következő tulaj megveszi 100 ezerrel, 5 millióért. Megy még a kocsi 2-3 évet, vagy vigyáznak rá, vagy nem, aztán úgy kerül hozzánk 120-150 ezerrel, aztán van benne 300 ezer.
Azokat kell nekünk a jó szaglásunkkal kiszűrnünk, aminél ez nem így volt. Azok a jó vételek. Németeknél ebből több van (mert földi halandónak is van 60 ezer eurója, hogy vegyen újat), nálunk pedig kevesebb.

Helo
Valamiben nem értek veled egyet
---mindenki hazudik, aki elad.---Én vagyok a kivétel :wink:
--- Nem fog bőrápolót venni a bőrüléshez, nem fog kartergáz-szűrőt cserélni---Ezt a két dolgot is szoktam használni,az egyiket csak olajcserénél,100-ezres nagy szerviznél kicseréltetem benne sok mindent :wink:
Ezért kell majd tőlem megvenni a KOCSIT :wink:
üdv zoli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.20. 22:24 
Újonc
Újonc

Köszi Tbi nem veszem komolyan! :)
Amúgy látom kemény fába vágtam a fejszémet! :(
A külföldről behozott autón is törtem a fejem még a regadó is megérné szer. ha 1 kuriózumra bukkanna az ember...
De ha igaz amit beszélnek,hogy a regadó és luxusadó is törlődik,akkor lehet jegelem és kicsit még tovább hajtjuk a kis drága 324D-nket..-csak ha kirándulni megyünk akkor kicsit kicsi! :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.21. 06:33 
Újonc
Újonc

Széria kód: E38
Évjárata: 2000
dodo78 írta:
csumpedli írta:
Sziasztok!

Szia!
Mióta tied a kocsi?
Mit csináltattál meg rajta?
Állapota?

Tavaly vettem augusztusban.
Vettem bele egy kormányművet dojcslándból. a fényszórókat, a kédereket.........
Az állapotát meg kell nézni és el kell dönteni, h mennyire jó :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.21. 10:17 
haladó
haladó

keca írta:
A külföldről behozott autón is törtem a fejem még a regadó is megérné szer. ha 1 kuriózumra bukkanna az ember...
De ha igaz amit beszélnek,hogy a regadó és luxusadó is törlődik,akkor lehet jegelem és kicsit még tovább hajtjuk a kis drága 324D-nket..-csak ha kirándulni megyünk akkor kicsit kicsi! :roll:

A luxusadót már kinullázták jún. 10-én! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.21. 11:48 
E39 FAN
E39 FAN

Sziasztok!

Én nem fűzök nagy reményeket a reg.adó eltörléséhez! Vagy, ha eltörlik, kitalálnak ezek valami más adónemet. Csak nehogy beépítsék a benzin, gázolaj árába, amit egy pár éve beszéltek valamikor. Akkor viszont kétszer szivatnak meg bennünket!
Én meg vagyok így is elégedve, hogy a lassan 12 éves kocsira nem fizetek luxusadót!!!
De idén szeptemberben még kell fizetni a második részt nem? Csak 2011-től törölték el.

Üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.21. 11:49 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 93 alkalommal
Motor tipusa: 540iA
Évjárata: 1999
LACIKAtraffipaxboltHU írta:
keca írta:

A luxusadót már kinullázták jún. 10-én! :)

A kormány rendelet a közlönyben nem jelent még meg, csak a híradóban szerepelt az meg nem hivatalos. Vagy lemaradtam valamiről?

Jackson, aki szemét tartja ezen a topikon is.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 738  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]