Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.06.27. 20:47

MChris írta:
XenonBalazs írta:
Labi írta:van klubos keretem még :!: :wink:

meg különben is Balázs még kopasz, szóval ingyen is lehetne! :lol:

Kopasz vagyok ezt mire érted? :)

Szerintem inkább hozd el, sok olan ember van aki sajnálja a pénzt rá mint egy polírnál is említettem MChris nek amit csinált az öreg a mergával és többet lehet ártani, mint használni, vagy csak óvatosan, vagy ha nem hozzánk akkor vidd olyan helyre ahol ehez értenek ( bár az kevés :lol:

akkor Balázshoz még ha kopasz is,M5 a kezei közé engedték és ma kérdezte apám új lámpáim vannak :lol: nem csak nekünk nem ment :lol: szakember kezei között voltak! Köszi Balázs :!:

Jó embereknek segítek ez csak természetes. Én köszönöm kedvességeteket és bizalmatokat.

2010.06.27. 20:52

tibi666 írta:Helló!

A műszerfalat, középkonzolt, stb, tehát a műanyagokat mivel ápoljátok?
Szeretném patentul kitakarítani a nyaralásra az autót, bőrápolót már vettem, de a műanyagokkal nem tudom mihez kezdjek. Szilikonozni nem nagyon szeretném, utálom azt a fényes felszínt, amit hagy maga után.

Akkor sajnos mikorszálat tiszta törlőkendő és kis ecset az si ... a a Wolfot a BMW-t azzal csinálom , csak a Honda-nak van fényes műszerfala.

2010.06.27. 21:51

simi64 írta:Nagy fekete piszok!
Meg gyors is! :lol:

És láttátok a szép tiszta bőr üléseimet? És láttad, hogy kevesebb hiba van a kocsimban mint a törzstagok többségénél?

Jackson, aki műszaki állapot alapján versenyezne

2010.06.27. 21:55

jackson írta:

És láttátok a szép tiszta bőr üléseimet? És láttad, hogy kevesebb hiba van a kocsimban mint a törzstagok többségénél?

Ehhez én is szólnék országos "hibakiütős" cimborámhoz! Rendben ez igaz, hogy neked kevesebb a hibakód, de külső állapot alapján mi a helyzet? Elbizniszelhetnénk egy vaxolást, de elöbb géptető fényzeés meg egyebek

ahogy te mondanád: Balázsnak aki az országos cimborája Jackson csak így tovább

2010.06.27. 22:05

jackson írta:

már megint ezzel jön :nyelves:

2010.06.27. 22:24

jackson írta:

Helo
Na erre nem írok inkább semmit 8) 8) :wink: :wink: :lol: :lol:
üdv zoli

2010.07.02. 21:44

Már régebben nézegettem ENNEK a német cégnek a termékeit illetve a MAGYAR forgalmazóját. Az idei Soltvadkerti találkozón ott voltak ők is, így végre élőben láttam a termékeket illetve ki is bírtam próbálni. Nekem tetszett amit láttam.

A következőt vettem:
Kép

Ez egy kímélő bőr tisztító és egy bőrápoló:

Kép

A tisztításhoz még vettem egy tisztító kefét:

Kép
Kép
Kép

A tisztítószer habképző adagolóval van szerelve, a habot a kefére kell nyomi és körkörös mozdulatokkal tisztítani a bőrt:

Kép

Szerintem elég hatásos, egy kép a tisztítás előtt:

Kép

A tisztítás:

Kép

A hab egyre piszkosabb színű lesz:

Kép

Azt a piszkos habot egy tiszta kendővel le kell törölni, ez jött le:

Kép

És az eredmény:

Kép

És miután az egész meg lett tisztítva:

Kép

Kép

A tisztítás után teljesen megváltozott a bőr tapintása is puhább és élet telibb lett. Aki látta már az autómat az tudja, hogy a bőr nem volt sose retkes, de számomra jelentős a különbség. Nem tudom, hogy a szer vagy a kefe a lényeg de így közösen nagyon is működnek. És nem csak a bőrön van meglepő hatása hanem a műanyagon is:

Kép

A kefét ki fogom próbálni más tisztító habbal is, de az tisztító hab tud valamit. A rongyot kimosva a vödörben a következő fogadott:

Kép

Ez több tízszeres hígítás és még mindig habzik illetve tapintásra sűrű az anyag, tovább hígítva:

Kép

A rongyból pedig ki lehet mosni a koszt:

Kép

Tisztítás után jött az ápolás:

Kép

Ezt csak fel kell keni vékonyan és kész is, utána finom selyem fényű lett a bőr:

Kép

Sajnos a hátsó fejtámláimat már erősen megkapta a nap:

Kép

Kép

Ehhez vettem a srácoktól úgynevezett elefántzsírt:

Kép

Ez egy 100%-os mesterséges zsír. Kifejezetten kabrió autók bőrkárpitjára napfény illetve eső ellen:

Kép

Ezt egy ronggyal kell jó alaposan bedörzsölni, a végeredmény:

Kép

Kép

A rongy pedig így néz ki a művelet végén:

Kép

Mint látható az elszíneződést sikerült eltüntetni és a nap által kiszívott smirgli szerű bőr is sokat lágyult, de még egy-kétszer meg kell ismételni az akciót, hogy teljesen felpuhuljon.

Árusítanak bőr festékeket is ezt lehet színkód alapján rendelni, hiszen a gyár sok más gyártó mellet a BMW-nek is szállít bőrfestéket. Nekem nem javasolták, hogy befessem a bőrt mivel még jó állapotban van de egy bőrszínezőt javasoltak, ezt a későbbiekben ki fogom próbálni.

PMiki

2010.07.02. 21:52

nem semmi! gratula :!: :taps:

2010.07.02. 21:55

Helo
Ez most BŐRSZÍNTŐL (nem emberi) függetlenül is lehet használni :?:
üdv zoli

2010.07.02. 22:00

ezt ismerem tényleg jó cucc

2010.07.02. 22:05

lepke írta:Helo
üdv zoli

A tisztítót az ápolót és az elefánt zsírt igen, a bőrszínezőt pedig úgyis színkód alapján kell rendelni.

PMiki

2010.07.03. 08:11

PMiki írta:
lepke írta:Helo
üdv zoli

A tisztítót az ápolót és az elefánt zsírt igen, a bőrszínezőt pedig úgyis színkód alapján kell rendelni.

PMiki

És hidratáltál a végén? Mert gondolom abba az utó-ápolóba nincs sok hidratáló?

Jackson, aki aggódva kérdi :wink:

2010.07.17. 21:36

XenonBalazs írta:
MChris írta:
XenonBalazs írta:

Szerintem inkább hozd el, sok olan ember van aki sajnálja a pénzt rá mint egy polírnál is említettem MChris nek amit csinált az öreg a mergával és többet lehet ártani, mint használni, vagy csak óvatosan, vagy ha nem hozzánk akkor vidd olyan helyre ahol ehez értenek ( bár az kevés :lol:

akkor Balázshoz még ha kopasz is,M5 a kezei közé engedték és ma kérdezte apám új lámpáim vannak :lol: nem csak nekünk nem ment :lol: szakember kezei között voltak! Köszi Balázs :!:

Jó embereknek segítek ez csak természetes. Én köszönöm kedvességeteket és bizalmatokat.

Nos ezt aláirom én is. A héten voltam Balázsnál Siófokon mert a nagyon kedves ügyfeleket még a szabadsága alatt is fogadja/fogadta amit ezuton is köszönök :D

Kárpit tisztitás és kipufogóvég csinositás volt a program, és Balázs szavaival élve nem lett 100%-os de jobb mint az uj :lol: :lol:

Le a kalappal a srác előtt, a kárpitom gyönyörű lett és nem kellett 3 napig zacskón ülnöm mire kiszárad a kárpit, mert nem áztatta el és már száraz kárpittal is jöttem haza Siófokról! Saját készitésű elegyet használ a tisztitáshoz, de kiváló a cucc!!!

A kipufogó meg tényleg olyan lett mint az uj, de itt van néhány kép, a lényeg, hogy bátran lehet keresni ilyesmi problémákkal is a skaccot, mert vér profi, mint a Leon :lol: :lol: :wink:

A képeken látszik Balázs lelkesedése :lol:

Kép
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kép
Kép
:D

2010.07.18. 15:12

Ügyes!!!
:hooray

2010.07.18. 21:25

simi64 írta:Ügyes!!!
:hooray

Köszi :D

2010.07.19. 16:54

Bacsek írta:
XenonBalazs írta:
MChris írta:
XenonBalazs írta:

Nos ezt aláirom én is. A héten voltam Balázsnál Siófokon mert a nagyon kedves ügyfeleket még a szabadsága alatt is fogadja/fogadta amit ezuton is köszönök :D

Kárpit tisztitás és kipufogóvég csinositás volt a program, és Balázs szavaival élve nem lett 100%-os de jobb mint az uj :lol: :lol:

Le a kalappal a srác előtt, a kárpitom gyönyörű lett és nem kellett 3 napig zacskón ülnöm mire kiszárad a kárpit, mert nem áztatta el és már száraz kárpittal is jöttem haza Siófokról! Saját készitésű elegyet használ a tisztitáshoz, de kiváló a cucc!!!

A kipufogó meg tényleg olyan lett mint az uj, de itt van néhány kép, a lényeg, hogy bátran lehet keresni ilyesmi problémákkal is a skaccot, mert vér profi, mint a Leon :lol: :lol: :wink:

A képeken látszik Balázs lelkesedése :lol:

Jackson, aki mint moderátor kiszedte a megismételt képeket
:D

Köszönöm szépen Bacsek a kedvességet, de azért jól elvoltunk :lol:
Örülök, hogy tetszik. Ha bár miben tudok segíteni írj.

Új szivacsok!

2010.07.23. 10:20

Megjöttek az új bogarazó szivacsok, ha valakinek kell szóljon van még 23darab :lol:

Re: Új szivacsok!

2010.07.23. 15:18

XenonBalazs írta:Megjöttek az új bogarazó szivacsok, ha valakinek kell szóljon van még 23darab :lol:

Én kérek 2-t. Hogyan tovább?

2010.07.23. 23:46

XenonBalazs írta:Megjöttek az új bogarazó szivacsok, ha valakinek kell szóljon van még 23darab :lol:

Helo
Nekem van 41-bogár akkor mennyi szivacs kell :?: :?: :?: :?: :?:
üdv zoli

2010.07.24. 19:24

lepke írta:

Helo
Nekem van 41-bogár akkor mennyi szivacs kell :?: :?: :?: :?: :?:
üdv zoli

Lepke!

Már 41 szivacs kell? Multkor azt mondtad kérsz 2-t, mert két kezed van. :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge