![]() |
2010.06.27. 20:47
MChris írta:XenonBalazs írta:Labi írta:van klubos keretem még![]()
![]()
meg különben is Balázs még kopasz, szóval ingyen is lehetne!
Kopasz vagyok ezt mire érted?![]()
Szerintem inkább hozd el, sok olan ember van aki sajnálja a pénzt rá mint egy polírnál is említettem MChris nek amit csinált az öreg a mergával és többet lehet ártani, mint használni, vagy csak óvatosan, vagy ha nem hozzánk akkor vidd olyan helyre ahol ehez értenek ( bár az kevés
akkor Balázshoz még ha kopasz is,M5 a kezei közé engedték és ma kérdezte apám új lámpáim vannaknem csak nekünk nem ment
szakember kezei között voltak! Köszi Balázs
2010.06.27. 20:52
tibi666 írta:Helló!
A műszerfalat, középkonzolt, stb, tehát a műanyagokat mivel ápoljátok?
Szeretném patentul kitakarítani a nyaralásra az autót, bőrápolót már vettem, de a műanyagokkal nem tudom mihez kezdjek. Szilikonozni nem nagyon szeretném, utálom azt a fényes felszínt, amit hagy maga után.
2010.06.27. 21:51
simi64 írta:Nagy fekete piszok!
Meg gyors is!
2010.06.27. 21:55
jackson írta:simi64 írta:Nagy fekete piszok!
Meg gyors is!
És láttátok a szép tiszta bőr üléseimet? És láttad, hogy kevesebb hiba van a kocsimban mint a törzstagok többségénél?
Jackson, aki műszaki állapot alapján versenyezne
2010.06.27. 22:05
Meg gyors is!
És láttátok a szép tiszta bőr üléseimet? És láttad, hogy kevesebb hiba van a kocsimban mint a törzstagok többségénél?
2010.06.27. 22:24
Meg gyors is!
2010.07.02. 21:44
2010.07.02. 21:52
2010.07.02. 21:55
2010.07.02. 22:00
2010.07.02. 22:05
lepke írta:Helo
Ez most BŐRSZÍNTŐL (nem emberi) függetlenül is lehet használni![]()
üdv zoli
2010.07.03. 08:11
PMiki írta:lepke írta:Helo
Ez most BŐRSZÍNTŐL (nem emberi) függetlenül is lehet használni![]()
üdv zoli
A tisztítót az ápolót és az elefánt zsírt igen, a bőrszínezőt pedig úgyis színkód alapján kell rendelni.
PMiki
2010.07.17. 21:36
XenonBalazs írta:MChris írta:XenonBalazs írta:Labi írta:van klubos keretem még![]()
![]()
Szerintem inkább hozd el, sok olan ember van aki sajnálja a pénzt rá mint egy polírnál is említettem MChris nek amit csinált az öreg a mergával és többet lehet ártani, mint használni, vagy csak óvatosan, vagy ha nem hozzánk akkor vidd olyan helyre ahol ehez értenek ( bár az kevés
akkor Balázshoz még ha kopasz is,M5 a kezei közé engedték és ma kérdezte apám új lámpáim vannaknem csak nekünk nem ment
Jó embereknek segítek ez csak természetes. Én köszönöm kedvességeteket és bizalmatokat.
2010.07.18. 15:12
2010.07.18. 21:25
simi64 írta:Ügyes!!!
2010.07.19. 16:54
Bacsek írta:XenonBalazs írta:MChris írta:XenonBalazs írta:Labi írta:van klubos keretem még![]()
![]()
Jó embereknek segítek ez csak természetes. Én köszönöm kedvességeteket és bizalmatokat.
Nos ezt aláirom én is. A héten voltam Balázsnál Siófokon mert a nagyon kedves ügyfeleket még a szabadsága alatt is fogadja/fogadta amit ezuton is köszönök
Kárpit tisztitás és kipufogóvég csinositás volt a program, és Balázs szavaival élve nem lett 100%-os de jobb mint az uj![]()
![]()
Le a kalappal a srác előtt, a kárpitom gyönyörű lett és nem kellett 3 napig zacskón ülnöm mire kiszárad a kárpit, mert nem áztatta el és már száraz kárpittal is jöttem haza Siófokról! Saját készitésű elegyet használ a tisztitáshoz, de kiváló a cucc!!!
A kipufogó meg tényleg olyan lett mint az uj, de itt van néhány kép, a lényeg, hogy bátran lehet keresni ilyesmi problémákkal is a skaccot, mert vér profi, mint a Leon![]()
![]()
![]()
A képeken látszik Balázs lelkesedése![]()
Jackson, aki mint moderátor kiszedte a megismételt képeket
2010.07.23. 10:20
2010.07.23. 15:18
XenonBalazs írta:Megjöttek az új bogarazó szivacsok, ha valakinek kell szóljon van még 23darab
2010.07.23. 23:46
XenonBalazs írta:Megjöttek az új bogarazó szivacsok, ha valakinek kell szóljon van még 23darab
2010.07.24. 19:24
lepke írta:XenonBalazs írta:Megjöttek az új bogarazó szivacsok, ha valakinek kell szóljon van még 23darab
Helo
Nekem van 41-bogár akkor mennyi szivacs kell![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
üdv zoli