![]() |
2012.07.25. 20:07
morv írta:Sziasztok,
elhallgatott a jobb elso ajtomban a hangszoro(k). Bekapcsolaskor egy pillanatra megnyekken, utana csond. Hangszoro csere nem segitett, haveret raprobaltuk, ugyanez a tunet. Gondolom a b54 a hunyo. Tud valaki gyors es megbizhato megoldast?
Koszi szepen,
Laca
2012.07.25. 20:58
Imco írta:morv írta:Sziasztok,
elhallgatott a jobb elso ajtomban a hangszoro(k). Bekapcsolaskor egy pillanatra megnyekken, utana csond. Hangszoro csere nem segitett, haveret raprobaltuk, ugyanez a tunet. Gondolom a b54 a hunyo. Tud valaki gyors es megbizhato megoldast?
Koszi szepen,
Laca
Nekem is ue. a problémám volt. Igen a BM54 a hunyó.
Tudomásom szerint nem létezik gyors megoldás! Gyanítom, hogy nem is olcsó.
Sejtésem szerint jobban jársz ha keresel egy bontottat, ha kint vagy.
Az alapvető probléma -majd a hozzáértők javítanak-,
hogy a szabvány -talán végfok- IC-ket a bajor barátaink
egy speciális tokba tetették.
Nos innentől kell a türelem, hozzáértés, mazochizmus, improvizáció a javításához.
Ha jól sejtem egyébként nem is javítható. -már hivatalosan.
Valahol van fotóm is róla, de most nem találom.
Szerintem...
Ha szerencsém van, 1-2-3 héten belül lesz egy ilyenem eladó.
2012.07.25. 21:02
Imco írta:morv írta:Sziasztok,
Koszi szepen,
Laca
Nekem is ue. a problémám volt. Igen a BM54 a hunyó.
Tudomásom szerint nem létezik gyors megoldás! Gyanítom, hogy nem is olcsó.
Sejtésem szerint jobban jársz ha keresel egy bontottat, ha kint vagy.
Az alapvető probléma -majd a hozzáértők javítanak-,
hogy a szabvány -talán végfok- IC-ket a bajor barátaink
egy speciális tokba tetették.
Nos innentől kell a türelem, hozzáértés, mazochizmus, improvizáció a javításához.
Ha jól sejtem egyébként nem is javítható. -már hivatalosan.
Valahol van fotóm is róla, de most nem találom.
Szerintem...
Ha szerencsém van, 1-2-3 héten belül lesz egy ilyenem eladó.
2012.07.25. 21:14
admin írta:Valaki nem azt írta hogy a pixelfixes srácok javitják?
iPhone Tapatalk
2012.07.26. 17:39
morv írta:admin írta:Valaki nem azt írta hogy a pixelfixes srácok javitják?
iPhone Tapatalk
Koszi, irtam is nekik mailt, varom a valaszt (vagy reggel hivom oket). A muszerfalamat annak idejen nagyon korrektul javitottak.
BTW par hsz-szel korabban te is emlitettel hasonlo problemat. Hogy sikerult megoldani? Csere?
2012.07.26. 18:18
admin írta:Valaki nem azt írta hogy a pixelfixes srácok javitják?
iPhone Tapatalk
2012.07.26. 18:30
Imco írta:admin írta:Valaki nem azt írta hogy a pixelfixes srácok javitják?
iPhone Tapatalk
Tudtommal csak kijelzőket és ABS tömböt javítanak.
2012.07.27. 20:37
Padre540 írta:Imco írta:admin írta:Valaki nem azt írta hogy a pixelfixes srácok javitják?
iPhone Tapatalk
Mindent javítanak amit forrasztani lehet.Rádiómodult is.
2012.07.27. 20:52
morv írta:Padre540 írta:Imco írta:admin írta:Valaki nem azt írta hogy a pixelfixes srácok javitják?
iPhone Tapatalk
Mindent javítanak amit forrasztani lehet.Rádiómodult is.
Javitanak bm54-et is. Elettartam garis amig a kocsi nalad van.
2012.08.13. 18:08
2012.08.13. 19:03
MadMax írta:Üdv!
528i Touringom van,10 hangszóró van bent de csak 4 szól.A picik nem szólnak ez mitől lehet?
Lenne még egy kérdésem.
A gyári Business rds-re lehet valahogy erősítőt kötni?
Válaszokat előre is köszönöm.
2012.08.15. 14:17
2012.08.15. 17:09
Dodiii írta:Érdeklődnék tudható-e mi okozza azt, hogy néha elmegy a rádió (led világít, viszont se kép se hang) és csak a csatlakozó lehúzásával működik újra rendesen?
2012.08.16. 03:18
admin írta:Dodiii írta:Érdeklődnék tudható-e mi okozza azt, hogy néha elmegy a rádió (led világít, viszont se kép se hang) és csak a csatlakozó lehúzásával működik újra rendesen?
Navis?
2012.08.16. 07:13
Dodiii írta:admin írta:Dodiii írta:Érdeklődnék tudható-e mi okozza azt, hogy néha elmegy a rádió (led világít, viszont se kép se hang) és csak a csatlakozó lehúzásával működik újra rendesen?
Navis?
Igen! MK4 van benne.
2013.01.03. 13:09
2013.01.03. 13:18
Friceee írta:Sziasztok!
2002-es E39-hez keresek gyári Bussines vagy Professional cd-s radió modult.Ha esetleg vkinek van légyszi írjon.köszönöm.
2013.02.02. 00:31
2013.02.02. 15:07
Havier írta:Sziasztok.
E36os bmwról van szó, de lehet a hiba előfordul e39ben is. Még pedig a következő: 3szor hibás kód lett beírva és a rendszer leblokkolta magát. Már meg van a helyes kód. Ilyenkor mi a teendő? Válaszokat előre is köszönöm. Havier
2013.02.02. 16:09
admin írta:Havier írta:Sziasztok.
E36os bmwról van szó, de lehet a hiba előfordul e39ben is. Még pedig a következő: 3szor hibás kód lett beírva és a rendszer leblokkolta magát. Már meg van a helyes kód. Ilyenkor mi a teendő? Válaszokat előre is köszönöm. Havier
Vedle az aksit 15 percre és utána vissza számol 10 perről ha nem akkor BmwScaner-rel ki lehet ütni legalábis 39-esen.
iPhone Tapatalk