Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Tds van remény

2011.04.09. 09:55

simi64 írta:
atesz25 írta:Üdv nektek. El kell meséljem a történetem elég egyszerű. Szóval adott az én tds-em. Elkezdte a középmelegen nehezen indulást. Ezzel együtt elkezdett folyni a gázolaj az adagolóból. Teljes összeomlás. Ajánlottak egy szerelőt, reggel vittem estére kész. Ami történt, adagolo le, teljes tömítés csere szimering, majd vissza és beállítás. Ami most van, teljes szárazság, az indulás pedig az új autókat is megszégyenítő. Ha hideg ha meleg ha közép meleg azonnal az első fordulatra indul, szépen jár jól megy, és jól fogyaszt. Egy masik szerelő mar temette az adagolot, és horror összegekről kezdett beszélni. És mi lett, az Adagolo teljesen hibátlan.Mindez 40.000 forint. Tiszteletem az ilyen szerelők előtt. Ezúton köszönöm!
Üdvözlettel Attila

Na várjunk csak!
Hol is van ez?
Nem sunnyogunk!
Tessék beírni!
Többeket érdekelné.
(nekem nincs ilyen gondom. Kopp, kopp)[/quote
Üdvözlet. Elnézést a legfontosabb: a mester Cegléden található középkorú a legbarátságosabb szerelő akivel valaha találkoztam. Akit érdekel az írjon nekem pü-t és adom a címet és a tel számot. A többi pedig már nem rajtam múlik.
Tisztelettel Attila

Re: Szervizek és vélemények a szervizről!

2011.04.16. 21:23

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem:
Székesfehérváron vagy környékén keresnék olyan embert vagy műhelyt ahol értenek a V8-hoz. Voltam pár szervizben köztük BMW szakszervizben ahol közölték, hogy nem értenek a V motorhoz....
Kaptam egy Balatonfűzfői szerelő számát Horváth Balázsét de sajnos azt a számot amit kaptam nem veszik fel sosem, pedig aki ajánlotta azt mondta, hogy jó szaki.

Segítséget előre is köszi. Zoli

2011.04.17. 20:08

zolibe írta:Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem:
Székesfehérváron vagy környékén keresnék olyan embert vagy műhelyt ahol értenek a V8-hoz. Voltam pár szervizben köztük BMW szakszervizben ahol közölték, hogy nem értenek a V motorhoz....
Kaptam egy Balatonfűzfői szerelő számát Horváth Balázsét de sajnos azt a számot amit kaptam nem veszik fel sosem, pedig aki ajánlotta azt mondta, hogy jó szaki.

Segítséget előre is köszi. Zoli

Saját szerelőm, immáron 2,5 éve, ha gondolod: Őry Car Service tel: 20/365-900három
(Őry Karesz, Veszprém, Házgyári út 22.)
"Márkafüggetlen BMW szervíz" ahol V8-as klubtagok is megfordulnak! :D
Kép
Kép
Kép

2011.04.17. 20:24

Köszi a gyors választ.

Bontott alkatrészt is beépít vagy csak Ő által beszerzett újat?

Zoli

2011.04.17. 20:30

zolibe írta:Köszi a gyors választ.

Zoli

Nyugodtan hozhatod amit akarsz, de érdemes ajánlatot kérni. Klubbos kedvezmény miatt hivatkozz rám. :)
Vagy mivel unix partner, van választék, pénztárcádtól függően. :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: zolibe
Értékelés: 4.76%

2011.04.17. 20:55

LeviM5 írta:

Zoli

Nyugodtan hozhatod amit akarsz, de érdemes ajánlatot kérni. Klubbos kedvezmény miatt hivatkozz rám. :)

Ok. Köszi.
LeviM5-re mehet a hivatkozás?

2011.04.17. 20:57

zolibe írta:
LeviM5 írta:

Zoli

Ok. Köszi.

Persze! :D És e39 BMW Klub! :wink:

2011.04.17. 20:59

LeviM5 írta:
zolibe írta:
LeviM5 írta:

Zoli

Ok. Köszi.

Jó hely voltam itt én is már :wink:

2011.04.17. 21:03

MChris írta:
LeviM5 írta:
zolibe írta:
LeviM5 írta:

Zoli

Ok. Köszi.

Ne rontsd az üzletem, Karesz csak nekem fizet jutalékot! :lol: :lol: :lol:

2011.04.17. 21:27

LeviM5 írta:
MChris írta:
zolibe írta:
LeviM5 írta:

Zoli

Ok. Köszi.

Ne rontsd az üzletem, Karesz csak nekem fizet jutalékot! :lol: :lol: :lol:

Lököttek :lol:

Én is jártam már ott, én is kapok jutalékot? :nyelves: :lol:

2011.04.17. 21:38

TE nem :wink: Jó ez a szervíz :!:

2011.04.18. 16:40

Egy kis érdekesség.

Mai napon hívtak a BMW-től, hogy mennyire vagyok megelégedve a szervízszolgáltatásokkal, mert náluk volt Cascós javításon az autó. (Rack)
Megvoltak az adategyeztetések, kis csaj feltett egy kérdést:
Dolgozik e ön vagy családtagja autógyár vagy autókereskedésben?
Mondom neki: autóalkatrészeket gyártó üzemben dolgozom.
Erre a kis csaj: Hát akkor nem tudunk beszélgetni a szerviztapasztalatokról.
Én:Miért?
Kis csaj: Mert ilyen esetben nincs neki engedélyezve!
Én:fasza.
Elköszönt

Volt már valakivel hasonló eset? Elég érdekes.

üdv:atiotezer

2011.04.18. 16:44

atiotezer írta:Egy kis érdekesség.

Mai napon hívtak a BMW-től, hogy mennyire vagyok megelégedve a szervízszolgáltatásokkal, mert náluk volt Cascós javításon az autó. (Rack)
Megvoltak az adategyeztetések, kis csaj feltett egy kérdést:
Dolgozik e ön vagy családtagja autógyár vagy autókereskedésben?
Mondom neki: autóalkatrészeket gyártó üzemben dolgozom.
Erre a kis csaj: Hát akkor nem tudunk beszélgetni a szerviztapasztalatokról.
Én:Miért?
Kis csaj: Mert ilyen esetben nincs neki engedélyezve!
Én:fasza.
Elköszönt

Volt már valakivel hasonló eset? Elég érdekes.

üdv:atiotezer

:hehe

2011.04.22. 09:39

Egy szösszenet a tegnapi délutánomból.

Mivel az autóm vezetett szervizkönyves, így már másodszor is a nyíregyházi MAG3 márkaszervizben csináltattam az olajcserét.
Az olajat, szűrőt én vittem, a munkadíj pedig teljesen korrekt, ( meglepően kevés volt ), + gyorsan dolgoztak.
Előre egyeztettet időre érkeztem, azonnal nekiláttak, a várakozás " szörnyű percei " :D pedig tesztvezetéssel teltek,
melynek alanya egy F10 volt..., egy 320d Coupe után... :D
Távozáskor kicsit furcsa volt az első néhány méter a sajátommal... :D
( Azt csak ma vettem észre, hogy az ablakmosóm és az intenzív mosóm is feltöltésre került, grátiszba...)

2011.04.22. 19:37

jlaci74 írta:Egy szösszenet a tegnapi délutánomból.

Mivel az autóm vezetett szervizkönyves, így már másodszor is a nyíregyházi MAG3 márkaszervizben csináltattam az olajcserét.
Az olajat, szűrőt én vittem, a munkadíj pedig teljesen korrekt, ( meglepően kevés volt ), + gyorsan dolgoztak.
Előre egyeztettet időre érkeztem, azonnal nekiláttak, a várakozás " szörnyű percei " :D pedig tesztvezetéssel teltek,
melynek alanya egy F10 volt..., egy 320d Coupe után... :D
Távozáskor kicsit furcsa volt az első néhány méter a sajátommal... :D
( Azt csak ma vettem észre, hogy az ablakmosóm és az intenzív mosóm is feltöltésre került, grátiszba...)

Helo
Akkor jól átbasztak :lol: :lol:
Kihagyták a kötelező autómosást NÁLAD :wink:

2011.04.22. 23:45

mint bizonyára olvastátok, januárban görcsöltem az önindítómmal, és mivel s.o.s. kellett egy behúzómágnes, és mindenki a Fervillt ajánlotta, így hozzájuk mentem.nem volt raktáron és 1 hónap lett volna, így vettem egy felújítottat.egészen március végéig bírta!visszakocogtam, hogy haló, ez mi?leszedték, és adtak egy újat, hisz már volt raktáron.a felújított árát levonták, és feltették az újat.eltelt 3 hét és itt baszom magam a mom park előtt, mert szar a behúzómágnes!ha kocogtatom, semmi, csak, ha közben indítózok.ami elégt nehezen kivitelezhető egyszerre egy személynek.a konklúzíó?
a fervillt senkinek sem ajánlom!

2011.04.23. 06:33

baupexim1 írta:mint bizonyára olvastátok, januárban görcsöltem az önindítómmal, és mivel s.o.s. kellett egy behúzómágnes, és mindenki a Fervillt ajánlotta, így hozzájuk mentem.nem volt raktáron és 1 hónap lett volna, így vettem egy felújítottat.egészen március végéig bírta!visszakocogtam, hogy haló, ez mi?leszedték, és adtak egy újat, hisz már volt raktáron.a felújított árát levonták, és feltették az újat.eltelt 3 hét és itt baszom magam a mom park előtt, mert szar a behúzómágnes!ha kocogtatom, semmi, csak, ha közben indítózok.ami elégt nehezen kivitelezhető egyszerre egy személynek.a konklúzíó?

Majd szólsz az utasnak hogy indítózzon már amíg te kopogtatsz :D

2011.04.23. 14:27

barbrady írta:
baupexim1 írta:mint bizonyára olvastátok, januárban görcsöltem az önindítómmal, és mivel s.o.s. kellett egy behúzómágnes, és mindenki a Fervillt ajánlotta, így hozzájuk mentem.nem volt raktáron és 1 hónap lett volna, így vettem egy felújítottat.egészen március végéig bírta!visszakocogtam, hogy haló, ez mi?leszedték, és adtak egy újat, hisz már volt raktáron.a felújított árát levonták, és feltették az újat.eltelt 3 hét és itt baszom magam a mom park előtt, mert szar a behúzómágnes!ha kocogtatom, semmi, csak, ha közben indítózok.ami elégt nehezen kivitelezhető egyszerre egy személynek.a konklúzíó?

szia. sajna nem érte meg. ma bementem, hogy ugyan adjanak egy friss mágnest, meg szórják is be a vasba...egyedül volt a faszi, műhely zárva:(
eljöttem, de sajnos az auchan budaörs parkolójában nem indult, kocogtattam, semmi:(
így a kocsi tőlem távol lesz pár napig...féltem:((

2011.04.23. 14:57

baupexim1 írta:
barbrady írta:

szia. sajna nem érte meg. ma bementem, hogy ugyan adjanak egy friss mágnest, meg szórják is be a vasba...egyedül volt a faszi, műhely zárva:(
eljöttem, de sajnos az auchan budaörs parkolójában nem indult, kocogtattam, semmi:(

Sajnálom, hogy így jártál!
Mindenesetre felhívnám a figyelmet arra az apróságra, hogy
a jelenség nem csak a mágnes hibájából adódhat.
Az önindítón belül azért akadnak más alkatrészek is.
Mindenképp nézesd át az egészet!
Üdv Tbi.

2011.04.23. 19:28

tbi01 írta:
baupexim1 írta:
barbrady írta:

Sajnálom, hogy így jártál!
Mindenesetre felhívnám a figyelmet arra az apróságra, hogy
a jelenség nem csak a mágnes hibájából adódhat.
Az önindítón belül azért akadnak más alkatrészek is.
Mindenképp nézesd át az egészet!
Üdv Tbi.

persze-persze:)
de januárban, amikor vettem az első mágneskapcsolót, akkor ha már ott voltam, hogy levették az önindítót, cseréltettem a forgórészt, a csapágyakat, a perselyeket és a bronz vagy szén vagy mi a túró keféket:)
tehát az is friss:)

és mindkettő garis...
csak most keddig itthon kell görcsölnöm, miközben a húsvét nagy kasza:))
Hozzászólás küldése

VigLink badge