![]() |
2013.02.14. 16:24
2013.02.15. 22:00
harobikes75 írta:Attila,
ne viccelj, ha kész kész. Várok türelmesen, de most már úgyis érkezett a hír, hogy a cuccokat áttelepítették hozzád:-)
Köszönöm!
2013.02.16. 08:15
2013.02.16. 11:05
2013.02.16. 11:18
awolf1 írta:Turbo témában tanácstalan vagyok, segítsetek!
A kocsibol (e46 320d 150LE) nem éles, süvítő, huhogó hang hallatszik, gázadásra, kezdődő turbo hibára gondoltam, a kocsi egyébként erős. Tegnap elvittem a leszerelt egységet Magyar Turbó Kft.-hez (http://www.magyarturbo.hu) ahol azt mondták tökéletes állapotban van tengely nem lóg lapátok épek, ha gondolom vehetek másikat tőlük de nem ajánlják. Ezek után hogy tudom megtalálni a hibát, esetleg járt már valaki így.
2013.02.16. 12:04
barbrady írta:awolf1 írta:Turbo témában tanácstalan vagyok, segítsetek!
A kocsibol (e46 320d 150LE) nem éles, süvítő, huhogó hang hallatszik, gázadásra, kezdődő turbo hibára gondoltam, a kocsi egyébként erős. Tegnap elvittem a leszerelt egységet Magyar Turbó Kft.-hez (http://www.magyarturbo.hu) ahol azt mondták tökéletes állapotban van tengely nem lóg lapátok épek, ha gondolom vehetek másikat tőlük de nem ajánlják. Ezek után hogy tudom megtalálni a hibát, esetleg járt már valaki így.
Nem lyukas valamelyik levegő csöved?
ST25i tapatalk
2013.02.16. 12:29
awolf1 írta:barbrady írta:awolf1 írta:Turbo témában tanácstalan vagyok, segítsetek!
Nem lyukas valamelyik levegő csöved?
ST25i tapatalk
Átnézem tüzetesen, a tengely lógást most próbáltam nézni, tengely irányban nincs elmozdulás, de radiálisan picit tud mozdulni, szerintem ez nem szabadna, hogy legyen. Ha rendben találom a csöveket inkább nem építem vissza, hanem elviszem másik szakemberhez is. Ezeket a turbókhoz nincs gyári felújítókészlet?
2013.03.07. 16:52
2013.03.07. 17:11
2013.03.08. 18:49
2013.03.08. 19:35
awolf1 írta:boost sensor A circuit low ekkor az érzékelő a rossz, vagy valamelyik vákuumcsővel van gebasz? A motor teljesen szívóként üzemel alig gyorsul, turbó forog lapátok hibátlanok.
2013.03.08. 20:04
Haminda írta:awolf1 írta:boost sensor A circuit low ekkor az érzékelő a rossz, vagy valamelyik vákuumcsővel van gebasz? A motor teljesen szívóként üzemel alig gyorsul, turbó forog lapátok hibátlanok.
Nekem a töltőnyomásérzékelőm szállt el amikor ezek a tünetek jelentkeztek.
2013.03.08. 21:56
awolf1 írta:Haminda írta:awolf1 írta:boost sensor A circuit low ekkor az érzékelő a rossz, vagy valamelyik vákuumcsővel van gebasz? A motor teljesen szívóként üzemel alig gyorsul, turbó forog lapátok hibátlanok.
És teljesítménye sem volt a kocsinak?
2013.03.09. 05:57
Haminda írta:awolf1 írta:Haminda írta:awolf1 írta:boost sensor A circuit low ekkor az érzékelő a rossz, vagy valamelyik vákuumcsővel van gebasz? A motor teljesen szívóként üzemel alig gyorsul, turbó forog lapátok hibátlanok.
És teljesítménye sem volt a kocsinak?
Tisztán emkékszem az esetre: Épp normafára mentem, kicsit komolyabb emelkedőn, nyomom neki nyugodtan, egyszer csak azt veszem észre, hogy lassul...
Na mia..csa? Vissza kettes, de még így is küszködött. Szóval mondhatni elment a teljesítménye
2013.03.09. 07:49
Haminda írta:Épp normafára mentem, kicsit komolyabb emelkedőn, nyomom neki nyugodtan, egyszer csak azt veszem észre, hogy lassul...
Na mia..csa? Vissza kettes, de még így is küszködött.
2013.03.23. 10:11
2013.03.23. 10:43
leslie írta:Kzolee által belinkelt totalcar cikkben olvasható:
" Ha pedig még alapjáraton, már kisebb, de még elégséges olajnyomással is járatjuk fél percet, akkor biztosak lehetünk benne, hogy vissza is hűlt a kellő mértékben. "
Elég lenne fél perc alapjáraton való "állás", hogy a turbó visszahűljön ????? Nem kevés ez az idő arra, hogy visszahűljön ???
2013.03.23. 23:45
Haminda írta:Totalcar/Ez nem a turbó hibája
2013.03.26. 14:14
), mire gondolok? Elmondom: ha tartalmasabb ideig használom az autót, és gyorsabban megyek vele. mindig visszahűtöm a turbót. De rövidebb utaknál, illetve ha sietnem kell, van hogy simán leállítom, nemes egyszerűséggel megfeledkezem róla, vagy nem tudok várni 2-3 percet, mire visszahül.Valaki épített már be az autójába olyan elektronikát, ami leállítás, kulcskivétel, bezárás után hagyja az autót járni még pl.: 3-4 percig? Jó dolog lenne/lehetne. És még az orrodat is tisztíccsa.