![]() |
2010.12.12. 10:59
BMWFUN írta:Vityaz írta:lepke írta:Helo
Inkább nem mondok véleményt a belinkelt autókról
Pedig mindenki véleményére kiváncsiak vagyunk! Főleg, ha ismered az autókat!
A második kereskedésben még épkézláb autót nem láttam, bár nem is járok oda rendszeresen, de ha betévedtem, gyorsan távoztam... Hétfőn tudok rá vetni egy pillantást, ha érdekel valakit, de innen tényleg elég lehangoló. :S
2010.12.12. 11:13
Vityaz írta:BMWFUN írta:Vityaz írta:lepke írta:Helo
Inkább nem mondok véleményt a belinkelt autókról
Pedig mindenki véleményére kiváncsiak vagyunk! Főleg, ha ismered az autókat!
A második kereskedésben még épkézláb autót nem láttam, bár nem is járok oda rendszeresen, de ha betévedtem, gyorsan távoztam... Hétfőn tudok rá vetni egy pillantást, ha érdekel valakit, de innen tényleg elég lehangoló. :S
Nem, konkrétan nem érdekel. Nem cserélném el a sajátomat semmire. Csak egy kis piaci kitekintés és véleményezés volt. Tény, hogy elég lepukkantak, de nagyon olcsók. Ha most keresnék bömöst, biztos megnézném őket kiváncsiságból.
2010.12.12. 14:22
szekeres írta:
Ezekre szerintem élből fél milliót rá is lehet költeni rövid időn belül.
2010.12.12. 14:32
Imco írta:szekeres írta:
Egy 900e forintos autóra szívesen költök 500 e forintot ha kb árába lesz és megtartom, mert így tudom hogy ok minden, magamnak csináltam.
Míg egy 100000km, 2. tulajos, sérülésmentes, szervízkönyves, vidéki nyugdíjas doktornő 1800 e forintos autóján jön valami komolyabb trükk 500e forintért, simán hasba szúrom magam.
Az összegek természetesen csak a szemléltetés kedvéért vannak.
Arra próbálok kilyukadni, hogy nem vagyunk egyformák és nem egyforma szokások szerint vásárolunk.
Illetve a 900e forintos bodzás autó nem feltétlen rosszabb
a -a példánál maradva- a vidéki doktornő 1,8m autójánál.
Végül még egy pl. Anno a németeknél a török autók voltak ilyenek.
Retkes, karcos, állat csúnya designnal. Itthon gőz borotva, 5e-ért kárpit tisztítás /91-et írunk/ és megduplázódott az ára szinte.
Magam is jártam ilyen autóval 4,5 évig, szerettem is, annak ellenére, hogy 13 évesen vettem és egy vagyont költöttem rá. Na de 4 évig hű társam volt!
2010.12.12. 15:06
jackson írta:
Jackson, aki a 900eFt kocsiba bele tudna nyomni simán 1,5-2mFt is mire használható lesz
2010.12.12. 15:14
Imco írta:jackson írta:
Jackson, aki a 900eFt kocsiba bele tudna nyomni simán 1,5-2mFt is mire használható lesz
Persze mert Jacksonnak a texstar fékbetét is csak akkor jó, ha belehímezték színessel a propellert!![]()
Átlag halandókról beszéltem!![]()
2010.12.12. 16:55
jackson írta:Imco írta:jackson írta:
Persze mert Jacksonnak a texstar fékbetét is csak akkor jó, ha belehímezték színessel a propellert!![]()
Átlag halandókról beszéltem!![]()
Szerint az átlag a halandó ide tolja a kocsiját és cirka 2-3 óra alatt annyi hibát sorolok fel erre a két kocsira, hogy utánna elgondolkodik miért is vette meg. Most komolyan ha 899eFt-ért árulja akkor valami nagyon nagy bajának kell lennie.
A textar [url=http://]http://www.textar.com/[/url] és nem textStar akkor jó ha gyári és nem nyikorog.
Jackson, aki szerint gazdaságtalan megjavítani őket
2010.12.12. 18:27
jackson írta:Imco írta:szekeres írta:
Egy 900e forintos autóra szívesen költök 500 e forintot ha kb árába lesz és megtartom, mert így tudom hogy ok minden, magamnak csináltam.
Míg egy 100000km, 2. tulajos, sérülésmentes, szervízkönyves, vidéki nyugdíjas doktornő 1800 e forintos autóján jön valami komolyabb trükk 500e forintért, simán hasba szúrom magam.
Az összegek természetesen csak a szemléltetés kedvéért vannak.
Arra próbálok kilyukadni, hogy nem vagyunk egyformák és nem egyforma szokások szerint vásárolunk.
Illetve a 900e forintos bodzás autó nem feltétlen rosszabb
a -a példánál maradva- a vidéki doktornő 1,8m autójánál.
Végül még egy pl. Anno a németeknél a török autók voltak ilyenek.
Retkes, karcos, állat csúnya designnal. Itthon gőz borotva, 5e-ért kárpit tisztítás /91-et írunk/ és megduplázódott az ára szinte.
Magam is jártam ilyen autóval 4,5 évig, szerettem is, annak ellenére, hogy 13 évesen vettem és egy vagyont költöttem rá. Na de 4 évig hű társam volt!
Szerintem az az 500eFt ráköltendő még erősen alul becsült a fenti két példa járgányra simán mehet bele a 1mFt.
Váltó tuti cserés mindkettő (300eFt a felújítás). Aztán turbó tuti kakukk gyári Garet 150eFt, aztán injektorok (köznyelv: porlasztó csúcsok) és izzitó gyertyák. Legalább a két első lambda (45eFt/db) és a két thermosztát és már nem is járunk messze a 1mFt-től.
És akkor még erősen kérdéses a fő elemek:
- kaszni rozsdásodások
- futómű mert azt rohadt drága javítani vagy lehetetlen és csere
- motor. Mármint nem a fenti cserélendő cuccok hanem főtengely, vezérműtengelyek - chiptunning áldásos hatása, dugatyúk, henger fala (kompersszió) stb.
Na ha a fenti három kuka akkor még ilyen roncs áron se lehet megvenni.
2010.12.13. 08:48
2010.12.13. 09:01
lepke írta:Helo
Ezt érdemes megnézni,komoly felszereltséggel
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 740 ,,,,,,,,,,,,,,,,
2010.12.13. 11:40
2010.12.13. 12:39
mate írta:lepke írta:Helo
Komoly felszereltséggel tudnék vitatkozni, elég kopár az a középső gombsor.![]()
Masszás ülés, S.EDC futómű az bizony hiányzik onnan.
/ ÚJKORÁBAN RENDELHETŐ ÖSSZES GYÁRI EXTRÁVAL FELSZERELT! / - Tehát ez a megállapítás valótlan.
Ha árulnám az E60-at én nem merném ráírni a minden extrával felszereltet, mert hiányzik a pohártartó ugyanúgy, mint Zolinak![]()
2010.12.13. 12:49
BMWFUN írta:mate írta:lepke írta:Helo
Komoly felszereltséggel tudnék vitatkozni, elég kopár az a középső gombsor.![]()
/ ÚJKORÁBAN RENDELHETŐ ÖSSZES GYÁRI EXTRÁVAL FELSZERELT! / - Tehát ez a megállapítás valótlan.
Ha árulnám az E60-at én nem merném ráírni a minden extrával felszereltet, mert hiányzik a pohártartó ugyanúgy, mint Zolinak![]()
Nem rossz, de valóban vannak hiányosságai a hirdetés ellenére.
Csak én látom úgy, hogy nem elektromos a kormányoszlop annak ellenére, hogy memóriás az ülés benne?
Nem látok Rest gombot, elektromos hátsóülést, maszírozást elöl...
Azért vállalnám.
2010.12.13. 13:18
mate írta:lepke írta:Helo
Itt egy kép a SAJÁT gombsorról ( nem a mobile.de-ről van)
2010.12.15. 14:54
2010.12.15. 18:43
Labi írta:lepke írta:Helo
szabad egyáltalán megvenni egy 40d-t? ..sok rosszat hallottam, olvastam róla!
2010.12.15. 19:01
Labi írta:lepke írta:Helo
2010.12.15. 19:14
lepke írta:Labi írta:lepke írta:Helo
Helo
Neked nagyon nehéz lesz majd autót vásárolni
2010.12.15. 20:55
fegyveri írta:lepke írta:Labi írta:lepke írta:Helo
Helo
Neked nagyon nehéz lesz majd autót vásárolni
[spoil]Egy darabig tartott míg megfogalmazta!!!
Vagy ha tudta mit kell írni,akkor ő egy autónepper!!
Szerintem szép az autó nagyon!
A régi 7er ben van valami különleges,mindíg is vonzotta a tekintetemet!