Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.06.27. 19:57

Labi írta:szia Balázs! tetőkárpit és bizti öv tisztítással hogy állsz? hogyan csinálod?

továbbá mi az a technika amivel az üléskárpitokat tisztítod és nem lesz vizes utána?

köszi,

Labi

Az oroszlán-szag benne marad mindenképp :lol:

Re: Bogarazó szivacsok!!!

2010.06.27. 20:00

lepke írta:
XenonBalazs írta:Na végre megérkeztek a bogarazó szivacsok, aminek az egyik fele normál szivacs a másik lyukacsos "dörzsi" Mosószerrel dörzsis résszel kiválóan lejönnek a bogarak és nem karcol. Ha valakinek kell szóljon.
kicsi Sonax több színben 595,- Vileda nagy 1450,- A kicsi jobban megéri szerintem, igaz a vileda komolyabb, de a hatásfok és ár érték arány számít.

Helo
Bogaranként 1db szivacsot kell használni 8)
üdv zoli

Nagy szivacs vagy!

Bogaranként... míííí?

:drunk

2010.06.27. 20:05

lepke írta:
XenonBalazs írta:
lepke írta:
jackson írta:
XenonBalazs írta:Na végre megérkeztek a bogarazó szivacsok, aminek az egyik fele normál szivacs a másik lyukacsos "dörzsi" Mosószerrel dörzsis résszel kiválóan lejönnek a bogarak és nem karcol. Ha valakinek kell szóljon.
kicsi Sonax több színben 595,- Vileda nagy 1450,- A kicsi jobban megéri szerintem, igaz a vileda komolyabb, de a hatásfok és ár érték arány számít.

Egy nagy vileda szivacsot beszámítom a diag árába. :lol: Belső szélvédő pucolásra mit javasolsz? nekem eddig olyan vileda volt ami kék és barna szinü (állitólag szarvasbőr utánozvány).

Jackson, aki megnézné hogyan néz ki

Helo
Az ÉN tippemet már valamelyik topikba leírtam a belső szélvédő tisztításról
Mikor nagyon zsíros-mancsos akkor a CHLOROFORMIUM CHCI3-vegyszerrel tisztítottam le és nagyon bevált
Nagyon illékony-gyúlékony anyag amit nem ajánlatos belélegezni,nyílt láng használatát mellőzzük
Vigyázni kell vele hogy ne csepegjen a műszerfalra
üdv zoli

Az fasza cucc :) én is hallottam róla, de tényleg vigyázni kell vele, ezért jobb a cilin.
Ha kell szivacs akkor írj priveiben, és küldök, ha nem jösz el érte. ( Bp )
Még azt áruld el, hogy neked hogy tette ki ezt a képet és nekem mért nem?

Helo
1.A képre kattintva a jobb egér gomb
2.kép címének másolása Katt bal egér gomb
3.a beillesztésnél találsz egy kockában egy hegyet és egy napot rákattintasz Utána Ctrl-V-vel beilleszted
üdv zoli

akkr próba :)

Kép

csak nálam nem jelenik meg :( vagy szimplán ... vagyok hozzá :lol:

2010.06.27. 20:08

XenonBalazs írta:
lepke írta:
XenonBalazs írta:
lepke írta:
jackson írta:

Egy nagy vileda szivacsot beszámítom a diag árába. :lol: Belső szélvédő pucolásra mit javasolsz? nekem eddig olyan vileda volt ami kék és barna szinü (állitólag szarvasbőr utánozvány).

Jackson, aki megnézné hogyan néz ki

Helo
Az ÉN tippemet már valamelyik topikba leírtam a belső szélvédő tisztításról
Mikor nagyon zsíros-mancsos akkor a CHLOROFORMIUM CHCI3-vegyszerrel tisztítottam le és nagyon bevált
Nagyon illékony-gyúlékony anyag amit nem ajánlatos belélegezni,nyílt láng használatát mellőzzük
Vigyázni kell vele hogy ne csepegjen a műszerfalra
üdv zoli

Az fasza cucc :) én is hallottam róla, de tényleg vigyázni kell vele, ezért jobb a cilin.
Ha kell szivacs akkor írj priveiben, és küldök, ha nem jösz el érte. ( Bp )
Még azt áruld el, hogy neked hogy tette ki ezt a képet és nekem mért nem?

Helo
1.A képre kattintva a jobb egér gomb
2.kép címének másolása Katt bal egér gomb
3.a beillesztésnél találsz egy kockában egy hegyet és egy napot rákattintasz Utána Ctrl-V-vel beilleszted
üdv zoli

akkr próba :)

csak nálam nem jelenik meg :( vagy szimplán ... vagyok hozzá :lol:

mert nem a kép beillesztés gombot használod megcsinálom neked! de most már több szivacsos kép ne legyen :wink: minden oldalon láttam belőle :lol:

Tessék!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MChris 2010.06.27. 20:11-kor.

2010.06.27. 20:11

XenonBalazs írta:
Labi írta:szia Balázs! tetőkárpit és bizti öv tisztítással hogy állsz? hogyan csinálod?

továbbá mi az a technika amivel az üléskárpitokat tisztítod és nem lesz vizes utána?

köszi,

Labi

Tetőkárpit: Kárpittisztítóval befújom olyan szórófejjel, ami szét hordja és nem habosít, majd Mafra kárpit tisztító bőrkendővel, ami nem szöszöl és szívja a nedvességet az első ablaktól a hátsófelé kendőíven húzom sokszor, míg nem jön ki a folt, majd száraz fehér pamutruhával áttörlöm ami a nedvességet szívja magába, így csak nyirkos lesz ami napon 35-40 perc alatt teljesen megszárad, és megnézem, hogy van-e még benne valahol csík vagy kis folt, ha igen akkor ismétlés, de nem szokott maradni :lol:
Vigyázat a tetőkárpitot ha eláztatod akkor le fog jönni, a ragasztásnál elenged!!! ( BMW klub kedvezménnyel tetőkárpit: 4000,-)

Üléskárpit: Kicsit könnyebb eset. Porszívó, majd kárpittisztítóval befújom habosan kefével kefézem ( szétkefélem mint egy jó csajt ) majd visszaszívom kárpittisztítógéppel, ekkor már csak a teteje marad egy kicsit nyírkos, nem úgy mint szegény Bacseknak akinek ráhúztak egy szemetes zacsit és azt mondták mehetsz. És ekkor jön egy kis üzemanyag fogyasztás 30 percet járatom a kocsit full fűtésen hogy a nyirkosság kiszáradjon, majd megnézem milyen lett. ( BMW klubb kedvezménnyel össz ülés 12000,- ) No meg le lehet csípni belőle ha tetővel együtt van :roll: de CSAK BMW-seknek!!! :lol:

Csak annyi hogy ezt a kárpittisztítási módszert csak a Mafra termékeivel lehet eljátszani mert a többi marja a kárpitot vagy sok vízzel kell hígítani és vagy nem lesz eredmény vagy nem jön ki a folt.

Majd Odus véleményét nézzed, mert most fog hozzám jönni egy kedvezményes wax-lámpa polír- kárpit-ra.
( nem akarom elbízni magam, de biztos meg lesz elégedve ) :lol:

Ja és ha vizes vagy nedves marad valami akkor természetesen ingyen volt

köszi, kimerítő volt! szóval CSAK BMW-eseknek igaz!? :lol: ...tetőkárpit tisztításból mennyi a kedvezmény, ha van egy másfél négyzetméteres tetőablakom? :lol:

lehet elgondolkodom az üléstisztításon, habár magamnak szoktam csinálni, de nincs manapság rá időm. ...elgondolkodom rajta!

Simi! megjegyzésed több volt mint bántó és átvitt értelmű! :lol:

de ma nem kapsz, mert jó kedvem van! :wink:

2010.06.27. 20:14

Labi írta:
XenonBalazs írta:

köszi,

Labi

Tetőkárpit: Kárpittisztítóval befújom olyan szórófejjel, ami szét hordja és nem habosít, majd Mafra kárpit tisztító bőrkendővel, ami nem szöszöl és szívja a nedvességet az első ablaktól a hátsófelé kendőíven húzom sokszor, míg nem jön ki a folt, majd száraz fehér pamutruhával áttörlöm ami a nedvességet szívja magába, így csak nyirkos lesz ami napon 35-40 perc alatt teljesen megszárad, és megnézem, hogy van-e még benne valahol csík vagy kis folt, ha igen akkor ismétlés, de nem szokott maradni :lol:
Vigyázat a tetőkárpitot ha eláztatod akkor le fog jönni, a ragasztásnál elenged!!! ( BMW klub kedvezménnyel tetőkárpit: 4000,-)

Üléskárpit: Kicsit könnyebb eset. Porszívó, majd kárpittisztítóval befújom habosan kefével kefézem ( szétkefélem mint egy jó csajt ) majd visszaszívom kárpittisztítógéppel, ekkor már csak a teteje marad egy kicsit nyírkos, nem úgy mint szegény Bacseknak akinek ráhúztak egy szemetes zacsit és azt mondták mehetsz. És ekkor jön egy kis üzemanyag fogyasztás 30 percet járatom a kocsit full fűtésen hogy a nyirkosság kiszáradjon, majd megnézem milyen lett. ( BMW klubb kedvezménnyel össz ülés 12000,- ) No meg le lehet csípni belőle ha tetővel együtt van :roll: de CSAK BMW-seknek!!! :lol:

Csak annyi hogy ezt a kárpittisztítási módszert csak a Mafra termékeivel lehet eljátszani mert a többi marja a kárpitot vagy sok vízzel kell hígítani és vagy nem lesz eredmény vagy nem jön ki a folt.

Majd Odus véleményét nézzed, mert most fog hozzám jönni egy kedvezményes wax-lámpa polír- kárpit-ra.
( nem akarom elbízni magam, de biztos meg lesz elégedve ) :lol:

Ja és ha vizes vagy nedves marad valami akkor természetesen ingyen volt

köszi, kimerítő volt! szóval CSAK BMW-eseknek igaz!? :lol: ...tetőkárpit tisztításból mennyi a kedvezmény, ha van egy másfél négyzetméteres tetőablakom? :lol:

lehet elgondolkodom az üléstisztításon, habár magamnak szoktam csinálni, de nincs manapság rá időm. ...elgondolkodom rajta!

Simi! megjegyzésed több volt mint bántó és átvitt értelmű! :lol:

de ma nem kapsz, mert jó kedvem van! :wink:

OFF-ra klubbos kedvezményt igénybe venni :nono: :wink:

2010.06.27. 20:20

van klubos keretem még :!: :wink:

meg különben is Balázs még kopasz, szóval ingyen is lehetne! :lol:

2010.06.27. 20:25

Labi írta:van klubos keretem még :!: :wink:

Kopasz vagyok ezt mire érted? :)

Szerintem inkább hozd el, sok olan ember van aki sajnálja a pénzt rá mint egy polírnál is említettem MChris nek amit csinált az öreg a mergával és többet lehet ártani, mint használni, vagy csak óvatosan, vagy ha nem hozzánk akkor vidd olyan helyre ahol ehez értenek ( bár az kevés :lol:

2010.06.27. 20:27

XenonBalazs írta:

Szerintem inkább hozd el, sok olan ember van aki sajnálja a pénzt rá mint egy polírnál is említettem MChris nek amit csinált az öreg a mergával és többet lehet ártani, mint használni, vagy csak óvatosan, vagy ha nem hozzánk akkor vidd olyan helyre ahol ehez értenek ( bár az kevés :lol:

úgy értem újonc! :wink:

Elviszem hozzád, ha nem lesz rá időm!

2010.06.27. 20:27

Labi írta:magamnak szoktam csinálni, de nincs manapság rá időm. .

Ezt már nem is merem kommentálni :lol:
...aqzok után meg pláne nem, hogy úgy hallottam, még a Jackson is Neked hordja a téglát! :lol:
Nyugi! Én is megkaptam a talin, mikor megfogta a csuklómat és benyomott a kocsijába :lol:

2010.06.27. 20:28

XenonBalazs írta:

akkor Balázshoz még ha kopasz is,M5 a kezei közé engedték és ma kérdezte apám új lámpáim vannak :lol: nem csak nekünk nem ment :lol: szakember kezei között voltak! Köszi Balázs :!:

2010.06.27. 20:29

simi64 írta:

...aqzok után meg pláne nem, hogy úgy hallottam, még a Jackson is Neked hordja a téglát! :lol:
Nyugi! Én is megkaptam a talin, mikor megfogta a csuklómat és benyomott a kocsijába :lol:

8O és jó volt :? :wink: :lol: mik voltak :lol:

2010.06.27. 20:31

simi64 írta:

így lenne ötösöm! tudtam, hogy rácsapsz, már akkor amikor leírtam! :lol:

ja ja Jackó is gályázik ha kell :D

...legalább éreztél egy kis nyomatékot nemde!? :lol:

na de offoljunk! tiszta volt Jackó autója? :lol: 8)

2010.06.27. 20:32

Labi írta:
simi64 írta:

Képeket nem láttad?

2010.06.27. 20:33

MChris írta:
simi64 írta:

8O és jó volt :? :wink: :lol: mik voltak :lol:

A kompig és vissza szóhoz sem jutottam!
Igazatok volt! :lol:

2010.06.27. 20:34

MChris írta:
Labi írta:
simi64 írta:

Képeket nem láttad?

csak párat, mert baromi sok volt! ...meg videót, azt néztem, de Jackó tiszta kocsiját, azt nem, ha arra vagy kiváncsi! :oops: :D

2010.06.27. 20:38

Labi írta:
MChris írta:
Labi írta:
simi64 írta:

Képeket nem láttad?

csak párat, mert baromi sok volt! ...meg videót, azt néztem, de Jackó tiszta kocsiját, azt nem, ha arra vagy kiváncsi! :oops: :D

Imco szerverén fent van MChris mappa,de csak külső képek és nem azért készült hogy szekáljuk! Vasárnap szegény jól összesározta ott láthatod milyen eső volt szlovák kocsiról is csináltam ahogy a vízben áll csak az út nem látszik.

2010.06.27. 20:40

megnézem! ...senkit nem szekálunk, csak ugratunk...

2010.06.27. 20:41

Nagy fekete piszok!
Meg gyors is! :lol:

2010.06.27. 20:46

Helló!

A műszerfalat, középkonzolt, stb, tehát a műanyagokat mivel ápoljátok?
Szeretném patentul kitakarítani a nyaralásra az autót, bőrápolót már vettem, de a műanyagokkal nem tudom mihez kezdjek. Szilikonozni nem nagyon szeretném, utálom azt a fényes felszínt, amit hagy maga után.
Hozzászólás küldése

VigLink badge