![]() |
2007.08.23. 11:16
2007.08.23. 13:22
Loofy írta:Sziasztok!
Az anyósülésnél nem húzódik vissza a biztonsági öv!
Javítható egyáltalán egy ilyen szerkezet?
pls help!
Köszi
2007.08.23. 13:25
2007.08.23. 15:51
pappkari írta:rázopadon és lebontod a b oszlop kárpitját lehet hogy csak odakerült egy csavar vagy valami esetleg kilazult ott valami .
rázopadon nem kell a vezetésre figyelned
2007.08.23. 20:00
bekog írta:pappkari írta:rázopadon és lebontod a b oszlop kárpitját lehet hogy csak odakerült egy csavar vagy valami esetleg kilazult ott valami .
pappkari kösz
de honnan vegyek rázópadot?
amúgy olyan a hang mintha a biztonsági övön lenne valami vas és az ütődne neki belül (biztos, hogy nem csavar hang meg hát mindkét oldalról jön)
van valami az övön a karosszéria belsejében?
2007.08.23. 21:05
bekog írta:Loofy írta:Sziasztok!
Az anyósülésnél nem húzódik vissza a biztonsági öv!
Javítható egyáltalán egy ilyen szerkezet?
pls help!
Köszi
Hello Mindenki
Nekem is van gondom a biztonsági öv körül (azt hiszem)
De engem az zavar, hogy a jó magyar utakon ugye rendesen mozog, rázkódik az autó és mintha valami fémes dolog kopogna ott ahol a biztonsági öv el van vezetve (B oszlop talán)
Tehát belül zörög, hozzáverődik valami a kasznihoz. (mindkét oldalon)
Megnéztem illetve kipróbáltam haver 530d-jét és neki kussban van.
Kivel lehetne ezt megcsináltatni, egyáltalán kiszűrni pontosan honnan jön a hang??
kösz
2007.08.24. 08:47
bekog írta:pappkari írta:rázopadon és lebontod a b oszlop kárpitját lehet hogy csak odakerült egy csavar vagy valami esetleg kilazult ott valami .
pappkari kösz
amúgy olyan a hang mintha a biztonsági övön lenne valami vas és az ütődne neki belül (biztos, hogy nem csavar hang meg hát mindkét oldalról jön)
2007.08.24. 09:46
PMiki írta:bekog írta:pappkari írta:rázopadon és lebontod a b oszlop kárpitját lehet hogy csak odakerült egy csavar vagy valami esetleg kilazult ott valami .
pappkari kösz
Müködik az automata magasság állítás a biztosági övnél? Ennek a bowdenje tud elszakadi és zörögni az pont a B oszlopban megy.
PMiki
2007.08.25. 14:08
bekog írta:PMiki írta:bekog írta:pappkari írta:rázopadon és lebontod a b oszlop kárpitját lehet hogy csak odakerült egy csavar vagy valami esetleg kilazult ott valami .
pappkari kösz
Müködik az automata magasság állítás a biztosági övnél? Ennek a bowdenje tud elszakadi és zörögni az pont a B oszlopban megy.
PMiki
Diabolica, oramu, PMiki köszi
Mit jelent az automata magasság állítás?? Hogy működik az?
Tele vannak ezek a gépek extrákkal de úgy látszik akad még némi ismeretlen
2007.08.25. 14:42
2007.08.25. 14:44
2007.08.25. 17:02
2007.08.25. 20:09
2007.08.25. 23:44
zajcev írta:Sziasztok
Ma elojott vmi bibi a gepemmel. Autopalyan olyan tartos 5 perces 200 koruli speednel, kivillant a muszerfalon egy lampa, ami nem szerepel a kezikonyvben. Balrol a 3dik a hibapanelen (ahol az akksi-toltottseg is van), ami a kezikonyveben uresen van. A szimboluma majdnem olyan mint a keves olaj lampae ( olajkanna), de itt az olajkanna alatt van ilyen hullamos vonal. Lealltam es ujrainditottam a motort, es eltunt ahogy szamitottam ra, es mentem tovabb. Semmi problema nem volt addig, amig megint nem mentem megint tartosan 2-3 percig 200 korul, ekkor megint felvillant es hazaig egett. Mit jelez ez a lampa? Felhevult a motorolaj? Vagy mi?
2007.08.26. 00:17
mentoslaci írta:zajcev írta:Sziasztok
Ma elojott vmi bibi a gepemmel. Autopalyan olyan tartos 5 perces 200 koruli speednel, kivillant a muszerfalon egy lampa, ami nem szerepel a kezikonyvben. Balrol a 3dik a hibapanelen (ahol az akksi-toltottseg is van), ami a kezikonyveben uresen van. A szimboluma majdnem olyan mint a keves olaj lampae ( olajkanna), de itt az olajkanna alatt van ilyen hullamos vonal. Lealltam es ujrainditottam a motort, es eltunt ahogy szamitottam ra, es mentem tovabb. Semmi problema nem volt addig, amig megint nem mentem megint tartosan 2-3 percig 200 korul, ekkor megint felvillant es hazaig egett. Mit jelez ez a lampa? Felhevult a motorolaj? Vagy mi?
szerintem az olaj szintet érzékeli a karterban,Diabolica irt rola valahol.Valakinek itt a forumon ,egy hegyi kanyargos szakaszon volt ugyan ez a jelensége.
2007.08.26. 10:30
2007.08.26. 11:50
2007.08.26. 12:17
Marco28 írta:Sziasztok!
A segitségeteket szeretném kérni.
VAn egy 2000 evj. 530 d es a következő a hibajelenség a hatul ülokre ahol a klima nyomja a könyöklő alatt a levegőt egy idő utan elkezd folyni a kondenz viz mivel gondolom el van dugulva a tulfolyo, tegnap szetszedtem de nagyon nem mertem szétbontani mert megis csak laikus vagyok de legalabb annyira hogy kiszaradjon, erre jött a hab a tortán ugyanis van egy légszak vezérlő egyseg es sztem beazhatott es termeszetesen már ki is gyulladt a kis piros jobb alsó sarokban a muszerfalon lévő jelzés, elvittem megnezetni ahol azt mondtak nem kommunikál a számitógéppel ez az egyseg, lehet hogy kiszarad lehet hogy nem a kerdesem az lenne találkozott e valamelyikotok hasonloval amikor is nem tudott elfolyni a felgyulemlett kondenz viz? Alulrol ki lehetne a piszkot vmi magasnyomassu kompresszorral fujni? Vagy vmi jo megoldas? (pont nyaralás elott jol jon az ilyen problema)![]()
Köszi előre is nektek!
Udv mindenkinek
Marco28
2007.08.27. 07:50
Labi írta:mentoslaci írta:zajcev írta:Sziasztok
szerintem az olaj szintet érzékeli a karterban,Diabolica irt rola valahol.Valakinek itt a forumon ,egy hegyi kanyargos szakaszon volt ugyan ez a jelensége.
Pontosan! Asszem ebben a topicban, vagy a kérdések válaszokban volt... de az biztos, hogy azt írta, hogy nem tesz jót a motornak!!
2007.08.27. 14:59
vaszarig írta:Labi írta:mentoslaci írta:zajcev írta:Sziasztok
Pontosan! Asszem ebben a topicban, vagy a kérdések válaszokban volt... de az biztos, hogy azt írta, hogy nem tesz jót a motornak!!
Szia Labi!
Az a lámpa biztos, hogy azt jelenti, hogy alacsony az olajszinted. A régi off autómban nekem is volt ilyen lámpám és én is tapasztaltam ugyanezt a jelenséget. Ott nekem arra figyelmeztetett, hogy utána kell töltenem az olajat, mert a nívó alsó szintje alatt van az olajszint!