![]() |
2015.02.02. 13:54
PeterE39 írta:morv írta:Na, aki andrive vasarlason torte a fejet az kereshet mas alternativat. Ugy nez ki nem bistak a sok reklamaciot. Visszavontak a forum szponzoraciot es a weblapjuk is leallt.
Jól láttam, hogy biznicelsz az ángliusokkal DVB-T tuner ügyben?
Ha igen, akkor azért itt is oszd meg az információkat, tapasztalatokat.
2015.02.02. 14:21
SvidronyA írta:PeterE39 írta:morv írta:Na, aki andrive vasarlason torte a fejet az kereshet mas alternativat. Ugy nez ki nem bistak a sok reklamaciot. Visszavontak a forum szponzoraciot es a weblapjuk is leallt.
Ez ragyogó![]()
Nekem pont Andrive E39 AN-3 van (volt?) beszerzés alatt, bár fizetésre még nem került sor. Az állításod valóságtartalmát nem kérdőjelezem meg, mert tényleg elérhetetlenek, sőt a telefonhívásra sem reagálnak. Elvileg csak úgy nem tűnhetnek el (nagyjából ismerem a szokásokat és a fogyasztóvédelmi jogszabályok jó részét), de ez mindenképp elszomorító.
Ha mégis ez volna a végleges stáció, tudsz/tud valaki ajánlani plug and play alternatívát (jelenleg RDS Reverse van)?
Előre is köszönöm.
2015.02.02. 14:34
PeterE39 írta:SvidronyA írta:PeterE39 írta:morv írta:Na, aki andrive vasarlason torte a fejet az kereshet mas alternativat. Ugy nez ki nem bistak a sok reklamaciot. Visszavontak a forum szponzoraciot es a weblapjuk is leallt.
Ez ragyogó![]()
Nekem pont Andrive E39 AN-3 van (volt?) beszerzés alatt, bár fizetésre még nem került sor. Az állításod valóságtartalmát nem kérdőjelezem meg, mert tényleg elérhetetlenek, sőt a telefonhívásra sem reagálnak. Elvileg csak úgy nem tűnhetnek el (nagyjából ismerem a szokásokat és a fogyasztóvédelmi jogszabályok jó részét), de ez mindenképp elszomorító.
Ha mégis ez volna a végleges stáció, tudsz/tud valaki ajánlani plug and play alternatívát (jelenleg RDS Reverse van)?
Előre is köszönöm.
Ajánlani ebben a témában elég bátor (vagy botor) dolog lenne, de jelenleg ezt a kettőt emlegetik legtöbb helyen:
Dynavin N6-E39A
Avin Avant-2
2015.02.02. 21:47
SvidronyA írta:PeterE39 írta:SvidronyA írta:PeterE39 írta:morv írta:Na, aki andrive vasarlason torte a fejet az kereshet mas alternativat. Ugy nez ki nem bistak a sok reklamaciot. Visszavontak a forum szponzoraciot es a weblapjuk is leallt.
Ez ragyogó![]()
Előre is köszönöm.
Ajánlani ebben a témában elég bátor (vagy botor) dolog lenne, de jelenleg ezt a kettőt emlegetik legtöbb helyen:
Dynavin N6-E39A
Avin Avant-2
Köszönöm a tárgyilagos választ, utána nézek munka(idő) után, de még azért reménykedem egy pár napig.
Van esetleg valaki az ismeretségi körödben vagy a T. Klubtársak között, akinek a fenti berendezések valamelyike -jól- üzemel, s esetleg megtekinthető élőben?
Tisztelettel várom további javaslataitokat/észrevételeiteket.
2015.02.02. 22:17
SvidronyA írta:PeterE39 írta:Ajánlani ebben a témában elég bátor (vagy botor) dolog lenne, de jelenleg ezt a kettőt emlegetik legtöbb helyen:
Dynavin N6-E39A
Avin Avant-2
Köszönöm a tárgyilagos választ, utána nézek munka(idő) után, de még azért reménykedem egy pár napig.
Van esetleg valaki az ismeretségi körödben vagy a T. Klubtársak között, akinek a fenti berendezések valamelyike -jól- üzemel, s esetleg megtekinthető élőben?
2015.02.02. 22:21
PeterE39 írta:SvidronyA írta:PeterE39 írta:Ajánlani ebben a témában elég bátor (vagy botor) dolog lenne, de jelenleg ezt a kettőt emlegetik legtöbb helyen:
Dynavin N6-E39A
Avin Avant-2
Ha emékeim nem csalnak MChris segedelmével épült be egy dynavin talán dsgabi járgányába. De az biztos hogy még egy korábbi, nem androidos verzió volt, kedvező első benyomásokkal.
De alapvetően valószínűleg nem csak az ára miatt nincsenek tömegesen elterjedve a klubbon belül.
2015.02.03. 00:59
SvidronyA írta:PeterE39 írta:SvidronyA írta:PeterE39 írta:Ajánlani ebben a témában elég bátor (vagy botor) dolog lenne, de jelenleg ezt a kettőt emlegetik legtöbb helyen:
Dynavin N6-E39A
Avin Avant-2
Ha emékeim nem csalnak MChris segedelmével épült be egy dynavin talán dsgabi járgányába. De az biztos hogy még egy korábbi, nem androidos verzió volt, kedvező első benyomásokkal.
De alapvetően valószínűleg nem csak az ára miatt nincsenek tömegesen elterjedve a klubbon belül.
Szóval -megpróbálok finoman fogalmazni- minőségi szempontból hagynak kívánnivalót maguk után?
. Mellette szólt volna: a gyári kinézet, a board funkciók megmaradnak!

2015.02.03. 07:33
2015.02.03. 09:34
SvidronyA írta:PeterE39 írta:morv írta:Na, aki andrive vasarlason torte a fejet az kereshet mas alternativat. Ugy nez ki nem bistak a sok reklamaciot. Visszavontak a forum szponzoraciot es a weblapjuk is leallt.
Ez ragyogó![]()
Előre is köszönöm.
2015.02.03. 09:36
PeterE39 írta:morv írta:Na, aki andrive vasarlason torte a fejet az kereshet mas alternativat. Ugy nez ki nem bistak a sok reklamaciot. Visszavontak a forum szponzoraciot es a weblapjuk is leallt.
2015.02.03. 09:47
LeviM5 írta:SvidronyA írta:PeterE39 írta:SvidronyA írta:PeterE39 írta:Ajánlani ebben a témában elég bátor (vagy botor) dolog lenne, de jelenleg ezt a kettőt emlegetik legtöbb helyen:
Dynavin N6-E39A
Avin Avant-2
Szóval -megpróbálok finoman fogalmazni- minőségi szempontból hagynak kívánnivalót maguk után?
Szia!
Nekem nem Dinamit volt, egy másik kínai az ebay-ről. Mid helyett kerestem, a gyári verzió beépítés ellen szólt:
bekábelezés, szétbontás, ráfordítandó munka/idő, és a tudás teljes hiánya (kazettás, de a cd tár is audio lejátszós.) És hogy használtan mit kapok, ami már döglődik, az új ára meg. Mellette szólt volna: a gyári kinézet, a board funkciók megmaradnak!
Szóval utólagos multimédia mellett döntöttem. Mid kiszed-multimédia betesz, gps felhelyez. Ennyi. Ablak mellett lett felvezetve a vevő, alig kellett bontani, kábelezni, BMW csatival küldték ami passzolt. Lazán 2 óra alatt beraktuk, mi magunk. Tudása több mint kielégítőMagyar menü, DVD, sd, usb, mindentlejátszó, (menet közben is) képernyőfelbontást a gyárihoz viszonyítani se lehet, érintőképernyő, Igo navigáció ment rá, 3D, éjjel csillagos ég, nappal felhők vonulnak, épületek, hidak minden. Pl egy BMW-t is be lehetett állítani, ami a pozicíót mutatta (E92-es volt, apróság volt de igen látványos
) Bluetooth kihangosítós, Ipod, Ifon csatlakozás, kormányról vezérelhető. Tv-t nem vettem hozzá, tolatókamerát sem. A maiak már neteznek is, most olyat vennék.
Én nagyon szerettem, abszolút megérte. DsGabi is elégedett volt az övével, bár a Dinavin már régebbi konstrukció, ahogy szerintem enyém is már elavult pár év alatt, mert jönnek az újabb, még okosabb készülékek, még jobb kijelzővel.
2015.02.03. 09:53
morv írta:PeterE39 írta:morv írta:Na, aki andrive vasarlason torte a fejet az kereshet mas alternativat. Ugy nez ki nem bistak a sok reklamaciot. Visszavontak a forum szponzoraciot es a weblapjuk is leallt.
Igen, van egy csoportos vasarlasi kezdemenyezes a fehleszto fele. Azert nem jeleztem itt, mert ugye a magyar musorszoras kulonleges, es nem kompatibilis a tobbi europaival, tehat ez a fajta DVB-T vevo nem jo otthon. Ha esetleg valaki leirja a pontos magyar "szabvanyt" akkor megkerdezem, hogy tud-e vele valamit kezdeni.
2015.02.03. 09:57
2015.02.03. 10:06
SvidronyA írta:Sziasztok!
Schmiedmannál lehet kapni androidos Dynavint, amely vélhetően újabb verzió, rég(ebb)en Win CE 6.0 alatt futottak ezek a holmik. Szerintetek a kereskedő személye lehet jó ómen? Úgy értem, hogy vackokkal -talán- nem foglalkozik; nagyon sok jó véleményt olvastam róluk ezen a portálon.
Mi a véleményetek eme érvelésről?
2015.02.03. 10:11
PeterE39 írta:morv írta:PeterE39 írta:morv írta:Na, aki andrive vasarlason torte a fejet az kereshet mas alternativat. Ugy nez ki nem bistak a sok reklamaciot. Visszavontak a forum szponzoraciot es a weblapjuk is leallt.
Igen, van egy csoportos vasarlasi kezdemenyezes a fehleszto fele. Azert nem jeleztem itt, mert ugye a magyar musorszoras kulonleges, es nem kompatibilis a tobbi europaival, tehat ez a fajta DVB-T vevo nem jo otthon. Ha esetleg valaki leirja a pontos magyar "szabvanyt" akkor megkerdezem, hogy tud-e vele valamit kezdeni.
Semmi extra nincs a magyar DVB-T műsorszórásban.
-átviteli szabvány DVB-T
-video formátum 1440×1080i@50 Hz (HP@L4.0), 720×576i@50 Hz (MP@L3)
-videó tömörítés H.264/MPEG-4 AVC
-moduláció 64QAM
-üzemmód 8k FFT
-FEC (Kódarány) 3/4
-GI (Védelmi intervallum) 1/4
-hálózati adatsebesség 22,394 Mbps
-titkosítás Conax (már ha kódolt adásokra is szükség/lehetőség van)
Ezeket (a conax-ot kivéve) gyakorlatilag az összes elterjedt és kevésbbé elterjedt kínai DVB-T tuner tudja. A kódkártyát általában amúgy is külön kártyaolvasó kezeli.
2015.02.03. 10:31
morv írta:Ok, rakerdezek. Jol remlik, hogy a video tomoritsnel van a turpissag?
2015.02.03. 12:20
PeterE39 írta:SvidronyA írta:Sziasztok!
Schmiedmannál lehet kapni androidos Dynavint, amely vélhetően újabb verzió, rég(ebb)en Win CE 6.0 alatt futottak ezek a holmik. Szerintetek a kereskedő személye lehet jó ómen? Úgy értem, hogy vackokkal -talán- nem foglalkozik; nagyon sok jó véleményt olvastam róluk ezen a portálon.
Mi a véleményetek eme érvelésről?
Nem csak olvashatsz róluk itt, hanem személyesen is jelen vannak Béláék. Talán mondhatom, hogy egybehangzóan pozitív a vélemény róluk.
2015.02.03. 18:40
SvidronyA írta:Köszönöm a részletes tájékoztatást![]()
Pár kérdésem azért még adódna:
- volt-e valaha bluetooth kompatibilitási problémád különböző telókkal (én Xperia Z2-vel használnám)?
- elégedett voltál-e a hangminőséggel (szigorúan NEM AUDIOFIL szemszögből)?
Előre is köszi, pláne annak tükrében, hogy tényleg úgy látszik, az Andrive-nak FUCCS
2015.02.03. 22:45
LeviM5 írta:SvidronyA írta:Köszönöm a részletes tájékoztatást![]()
Pár kérdésem azért még adódna:
- volt-e valaha bluetooth kompatibilitási problémád különböző telókkal (én Xperia Z2-vel használnám)?
- elégedett voltál-e a hangminőséggel (szigorúan NEM AUDIOFIL szemszögből)?
Előre is köszi, pláne annak tükrében, hogy tényleg úgy látszik, az Andrive-nak FUCCS
1. Nem volt gond vele, pl egy haver X5-ben Samsunggal használja.
2. Teljesen elégedett voltam. Gyári hangcucc csak szinte magasra volt állítva, mély lehúzva, a csomitartóból mélyláda adta a mélyet. (nem dsp-m volt, de nekem elég volt)
2015.02.03. 22:52
PeterE39 írta:SvidronyA írta:PeterE39 írta:morv írta:Na, aki andrive vasarlason torte a fejet az kereshet mas alternativat. Ugy nez ki nem bistak a sok reklamaciot. Visszavontak a forum szponzoraciot es a weblapjuk is leallt.
Ez ragyogó![]()
Előre is köszönöm.
Dynavin N6-E39A
Avin Avant-2