Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: TV- NAVI

2015.01.04. 21:51

2015 MK3 lemezek.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: 5 Bor3sz, imi36, kawalaci, KissGSV, MChris
Értékelés: 23.81%

2015.01.04. 21:57

Offtopic :
Gallaca írta:2015 MK3 lemezek.

Már csak egy életképes rechner kellene, semmi több....

2015.01.05. 12:19

Ez elég érdekesnek ígérkezik:

2015.01.05. 12:28

kzolee írta:Ez elég érdekesnek ígérkezik:

Valoban. Kivancsi leszek a kompatibilitasi listara.

2015.01.05. 13:25

morv írta:
kzolee írta:Ez elég érdekesnek ígérkezik:

Valoban. Kivancsi leszek a kompatibilitasi listara.

Parrot jó és minőségi cuccokat készít, igaz meg is kéri az árát...

2015.01.05. 22:47

hello . 530d tempomat bekötésbe hol érdeklödhetek ?

2015.01.05. 23:07

Peti75 írta:hello . 530d tempomat bekötésbe hol érdeklödhetek ?

Szia!

Szerintem ITT keresgélj.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek odus az itt látható tagok köszönték meg: Peti75
Értékelés: 4.76%

2015.01.06. 12:35

Gallaca írta:2015 MK3 lemezek.

Letöltöttem, kiírtam egy Verbatim CD-RW-re (mivel ez volt itthon elérhető),és csak 10x sebességgel engedte az írást a Daemontools,és az Anybourn is. Nem érzékeli a lemezt a navi.
Mit b@szok el?
Ez van a lemezen: Kép

2015.01.06. 12:37

A cd-rw-t

Ezt mobilról nyomtam.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: admin

2015.01.06. 15:53

Gallaca írta:A cd-rw-t

Ezt mobilról nyomtam.

Akkor kerítek simát :/

Szifonról voltam

2015.01.06. 21:36

kawalaci írta:Sziasztok!

Még mindig ezzel a problémával szenvedek. Annyi a változás, hogy kipróbáltam MK4-es rechnerrel is, de azzal is ugyanez a helyzet. Német oldalon ezt találtam:

http://www.e46fanatics.de/car-hifi-multimedia/38858-probleme-mit-yatour-usb-cd-adapter.html
Itt azt írják, hogy az ID3-tag kijelzés okozza a problémát, amit az alábbiak szerint ki lehet kapcsolni. (Fogalmam sincs hogyan és hol lehetne konfigurálni ezt a "09 - No text"-et.)
http://www.xcarlink.com/show_info.asp?product_id=363

(Az SD kártyán lévő összes számból ID3Remover progival eltávolítottam minden infót, de az sem segített.)

Előre is köszönök minden ötletet.

kawalaci írta:Sziasztok!

Használ valaki közületek Yatour YTM06 Mp3-at 16:9 navival (rechner MK3)?
Ma jött meg az Ebay-ről, direkt a BM4H-t (gondolom ez csak a hozzáadott kábel jelzése) rendeltem, mert erre írja a gyártó, hogy nem okoz kompatibilitási problémát a navival.

http://www.ycarlink.com/2240_BMW-Mini-cooper-Rover.htm

Gyári CD váltót lekaptam, a 3 pines és 6 pines csatlakozókat összedugtam a Yatour-ral. (Itt megjegyeznék egy érdekességet, amit nem teljesen értek. A Yatour 6 pines kábelvég aljzatában csak 4 tüske van, de kijön belőle egy Audio GND szál is, mint ahogyan a 3 pines végből is, amit elméletileg egy zsugorcsővel össze kell dugni.) Minden működik rendesen, de van egy orbitális probléma.

Amennyiben a Yatour szolgáltatja a zenét, úgy egyszerűen nem lehet a monitoron nézni sem a computert, sem a navigációt, tehát nem hajlandó "háttérbe vonulni", csak a track és ID3-tag kijelzést, vagy a 6 virtuális CD-t jeleníti meg. MODE gombbal váltogatva egy pár másodpercre beadja a választani kívánt menüpontot, de utána ismét csak a Yatour információit erőlteti. A menüben még a monitort sem engedi kikapcsolni. Ha más forrást választok - rádió, kazetta -, úgy semmi gond, pedig fizikailag nem választom le a Yatour-t.

Amennyiben bárkinek volna tapasztalata, ötlete, esetleg otthon van a témában és tudna segíteni, akkor azt hálásan köszönném.

Sikerült megoldani a problémát, minden úgy van, ahogy a német oldalon leírták, pusztán azt hagytam figyelmen kívül, hogy a Yatour-ból ki kell venni a tároló eszközt (pendrive, sd kártya). Ekkor mind a hat virtuális cd "no disk", kivéve a P5-öt. Itt a léptető gombokkal kvázi track 9-et kell állítani, ekkor eltűnik a kijelzőről a "carlinked" felirat. Így már szól a háttérből a zene, közben pedig azt nézek a kijelzőn amit akarok. :taps:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kawalaci az itt látható tagok köszönték meg: 2 Jerry, kzolee
Értékelés: 9.52%
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kawalaci 2015.01.27. 01:46-kor.

2015.01.07. 12:32

DIY DVB-T upgrade projekt:
projekt
fórum

Emitt meg egy kész Plug and Play megoldások (egyben USB médialejátszó is):
BMW Digital TV Tuner (szőröstalpú edition)
BMW DVB-T Digital Freeview TV Upgrade (ánglius edition)
BMW Digital TV upgrade and Conversion (szintén ánglius, első pillantásra macerásabb)

2015.01.07. 12:50

Offtopic :
PeterE39 írta:DIY DVB-T upgrade projekt:
projekt
fórum

Emitt meg egy kész Plug and Play megoldások (egyben USB médialejátszó is):
BMW Digital TV Tuner (szőröstalpú edition)
BMW DVB-T Digital Freeview TV Upgrade (ánglius edition)
BMW Digital TV upgrade and Conversion (szintén ánglius, első pillantásra macerásabb)

Amikor életemben először láttam autóban tv-t, megfogadtam, egyszer nekem is olyan autóm lesz. Erre lett is 2 olyan E39-es BMW-m amiben lehetett volna, de csak MID volt bennük. Mire vettem egyet amiben van tv, megszüntették a földfeszini analóg adásokat. Én mondom, nincs igazság ezen a földön...
Néha átkapcsolom azért tévére, és elmorzsolok egy könnycseppet... :sírás:

2015.01.07. 17:35

Valaki elmagyarázná nekem, lehetőleg mint egy 2 éves hülyegyereknek, hogy mi az a "key cd"?
Továbbra is halott az MK3-am, hála az előző tulaj remekül sikerült flashelésének, és szeretném életre kelteni.
De azt írják angol fórumokon, hogy kell hozzá key cd is.

2015.01.07. 18:09

imi36 írta:Valaki elmagyarázná nekem, lehetőleg mint egy 2 éves hülyegyereknek, hogy mi az a "key cd"?
Továbbra is halott az MK3-am, hála az előző tulaj remekül sikerült flashelésének, és szeretném életre kelteni.

Fogalmam sincs mi ez, de innen le tudod tölteni...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek KissGSV az itt látható tagok köszönték meg: imi36

2015.01.07. 22:19

imi36 írta:Valaki elmagyarázná nekem, lehetőleg mint egy 2 éves hülyegyereknek, hogy mi az a "key cd"?

Elkel hogy keseritselek de a key cd nem fogja megjavitani!
Azt akkor kéri ha V25,V26 -ról frissìtesz mondjuk V 30-ra.
Próbálj meg egy V17-et ki írni és azzal életet csiszolni bele.Vagy vid el Daninak (mobilgumi.hu)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: imi36

2015.01.09. 13:58

Van valakinek Bp, vagy annak vonzáskörzetében kiírt, tesztelt v17 vagy v17.1 -es lemeze?
Azt 1-2 napra esetleg kölcsön is tudná adni?
Lehetőleg olyan kellene ami már bizonyítottan működik/használták.

Gallaca! A Te lemezed milyen verziójú volt, amit belepróbáltunk?

Nem tudok egyszerűen olyan lemezt szerezni amit 8x lassabban megírna az író.
Pedig előkerestem a jó öreg, Plextor csak cd írómat. De nincs mit beletennem :facepalm:

2015.01.09. 22:01

imi36 írta:Van valakinek Bp, vagy annak vonzáskörzetében kiírt, tesztelt v17 vagy v17.1 -es lemeze?

Pedig előkerestem a jó öreg, Plextor csak cd írómat. De nincs mit beletennem :facepalm:

V29.

2015.01.09. 22:27

Gallaca írta:
imi36 írta:Van valakinek Bp, vagy annak vonzáskörzetében kiírt, tesztelt v17 vagy v17.1 -es lemeze?

V29.

Köszönöm szépen!

Más:
Ha valakinek van egy üres, de régi 4x írható lemeze, megvásárolnám!

2015.01.09. 23:16

imi36 írta:
Gallaca írta:

V29.

Köszönöm szépen!

Más:
Ha valakinek van egy üres, de régi 4x írható lemeze, megvásárolnám!

Nem akarom elvenni a kedved, jó a lelkesedés, hátha sikerül...
Én ugyanezt a kört futottam, mindig új lelkesedéssel mentem az autóhoz, hogy majd most!
De nem... Ami változott, hogy vagy ki sem adta a CD-t, vagy csak szórakozott vele.
Aztán Szabitól vettem egyet mikor épp volt neki.
Ez hibátlanul lefrissült egy mezei 10x-esen, a szükséges módban megírt lemezzel...
Ez az IMGBurn-el készült MODE2-ben.
Próbáld minél lassabban írni, de inkább szerencse, mint írási sebesség kérdése lesz szerintem...

Sok sikert!!!
Hozzászólás küldése

VigLink badge