![]() |
2014.12.24. 14:59
2014.12.24. 15:13
atesz25 írta:Sziasztok. Ha mk3-ba kiírom a cd-s navigációt 1x sebességgel mégis kidobja a fejegység akkor mi lehet a hiba? Mégis csak rosszul írom ki, vagy rosszat írnék ki, vagy esetleg fej hiba? Sajnos nincs köztünk másik ilyen verda amiben van gps, hogy kipróbáljuk. Csak egy 2004-es e60. Lehet avval ki lehetne próbálni a mi lemezünket?
2014.12.24. 16:08
odus írta:atesz25 írta:Sziasztok. Ha mk3-ba kiírom a cd-s navigációt 1x sebességgel mégis kidobja a fejegység akkor mi lehet a hiba? Mégis csak rosszul írom ki, vagy rosszat írnék ki, vagy esetleg fej hiba? Sajnos nincs köztünk másik ilyen verda amiben van gps, hogy kipróbáljuk. Csak egy 2004-es e60. Lehet avval ki lehetne próbálni a mi lemezünket?
Szerintem az nem jó. Van egy csomó cd-m mkIII-hoz, mert mkIV-re váltottam, ha segít, el tudom küldeni.
2014.12.25. 12:16
2014.12.25. 17:09
SvidronyA írta:Sziasztok, először is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Honosítást követően, január elején veszem át egy kereskedőtől E39 (M52) Touringomat. Gyárilag Reverse RDS (két részes) rádió+kazettás magnó van beépítve. Tisztelettel kérdezném, hogy az alábbi hivatkozásban szereplő eszközről tudtok-e valamit, illetve átalakítás nélkül -max. adapterek közbeiktatásával- beépíthető-e: http://www.icar-tech.de/shop/index.php? ... ch=BMW+E39
Válaszaitokat, tanácsaitokat előre is köszönöm szépen, további szép napot mindenkinek!
2014.12.25. 21:59
2014.12.25. 22:58
2014.12.25. 23:50
2014.12.26. 00:56
SvidronyA írta:Hello, először is köszönöm a gyors választ.
Jelenleg kicsit tanácstalannak érzem magam, mert ez az első BMW amivel összehoz a (jó?)sors, s nem igazán tudom, hol találok autentikus forrást infoéhségemre. Esetleg ismersz valakit, aki hasonlót épített be?
Nem szeretnék lyukra futni;nem olcsón mérik az efféle holmikat, s magyarországi forgalmazó híján valószínű, hogy bonyolult lenne az esetleges elállás a nem megfelelőség miatt. Mivel eddig ebayről csak kis értékű holmikat rendeltem, ezért nem okozott -volna- fejfájást az esetleges tévedés okozta veszteség; ez azonban anyagilag már más dimenzió.
Nem akarom, hogy más "kaparja ki a gesztenyét" nekem, mindössze iránymutatásra/tanácsra van szükségem.
Előre is köszönöm.
Üdvözlettel:
András
2014.12.26. 08:17
SvidronyA írta:Szia!
Köszi a tanácsot/segítséget!
Gyűlölöm a mobilt, csak sajnos néha elkerülhetetlen a használata. Az elmúlt közel két évtizedben számos autós alkalmazást -nagy részét céges autókban- volt módom használni, DE pont az autós mobilozás iránt érzett gyűlöletem inspirál az "optimális megoldás" eléréséhez.
A különböző navik (PNA, telefon...stb) már így is kellőképpen elbutítottak; azt vettem észre, hogy nehezebben használom az amúgy tévedhetetlen, papír alapú térképeket (az újak beszerzése szintén egy kisebb vagyon... Remélem, 43 évesen ez még nem az időskori demencia kezdeti ismérveinek egyike:-)
Biztos lesz mire költeni, mert olyan autó nincs, amelyre -az ésszerűség határain belül, pláne azon túl- ne lehetne, de szándékosan nem a paletta legolcsóbb darabjára esett a választás, mint ahogy azt esetleg "csikó koromban" tettem volna anno.
Szóval kell valamilyen eszköz, de nem mindenáron, csak még nagyon az elején tartok a horizont tágításának.
Még egyszer köszönöm, további szép estét kívánok!
Üdvözlettel:
András
2014.12.26. 10:52
2014.12.26. 13:03
Lacza írta:SvidronyA írta:Szia!
Gyűlölöm a mobilt, csak sajnos néha elkerülhetetlen a használata. Az elmúlt közel két évtizedben számos autós alkalmazást -nagy részét céges autókban- volt módom használni, DE pont az autós mobilozás iránt érzett gyűlöletem inspirál az "optimális megoldás" eléréséhez.
A különböző navik (PNA, telefon...stb) már így is kellőképpen elbutítottak; azt vettem észre, hogy nehezebben használom az amúgy tévedhetetlen, papír alapú térképeket (az újak beszerzése szintén egy kisebb vagyon... Remélem, 43 évesen ez még nem az időskori demencia kezdeti ismérveinek egyike:-)
Biztos lesz mire költeni, mert olyan autó nincs, amelyre -az ésszerűség határain belül, pláne azon túl- ne lehetne, de szándékosan nem a paletta legolcsóbb darabjára esett a választás, mint ahogy azt esetleg "csikó koromban" tettem volna anno.
Szóval kell valamilyen eszköz, de nem mindenáron, csak még nagyon az elején tartok a horizont tágításának.
Üdvözlettel:
András
Szia!
Jómagam ezzel szemezek, ami ugyan picit drágább, de ezt tényleg E39-be tervezték, relatíve barkácsolás-mentesen be lehet szerelni és a külhoni fórumozók véleménye szerint csak apróbb gikszerek vannak vele, amit a gyártó megfelelően kezel a frissítésekkel. Helyesen tanácsolták az előttem szólók; tedd rendbe az autót, aztán a fennmaradó lehetőségek alapján vegyél bele valami rendes motyót.
2014.12.27. 19:36
Lacza írta:SvidronyA írta:Szia!
Üdvözlettel:
András
Szia!
Jómagam ezzel szemezek, ami ugyan picit drágább, de ezt tényleg E39-be tervezték, relatíve barkácsolás-mentesen be lehet szerelni és a külhoni fórumozók véleménye szerint csak apróbb gikszerek vannak vele, amit a gyártó megfelelően kezel a frissítésekkel. Helyesen tanácsolták az előttem szólók; tedd rendbe az autót, aztán a fennmaradó lehetőségek alapján vegyél bele valami rendes motyót.
2014.12.27. 19:38
SvidronyA írta:Sziasztok, először is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Honosítást követően, január elején veszem át egy kereskedőtől E39 (M52) Touringomat. Gyárilag Reverse RDS (két részes) rádió+kazettás magnó van beépítve. Tisztelettel kérdezném, hogy az alábbi hivatkozásban szereplő eszközről tudtok-e valamit, illetve átalakítás nélkül -max. adapterek közbeiktatásával- beépíthető-e: http://www.icar-tech.de/shop/index.php? ... ch=BMW+E39
Válaszaitokat, tanácsaitokat előre is köszönöm szépen, további szép napot mindenkinek!
2014.12.27. 22:04
2014.12.27. 22:10
2014.12.27. 23:16
SvidronyA írta:Sziasztok,
Az előző hozzászólásból kihagytam, de a figyelmes olvasónak nyilván fel is tűnt, hogy nem audiofil igények kielégítése az elsődleges szempont, hanem a funkcionalitás és a lehetőség szerint a "plug and play" beszerelhetőség (max. adapter kábelekkel, csatlakozókkal). Persze a relatív jó minőség joggal elvárható egy 6-700.- EUR értékű készüléktől.
Üdv.:
András
2014.12.28. 00:54
SvidronyA írta:Sziasztok,
Az előző hozzászólásból kihagytam, de a figyelmes olvasónak nyilván fel is tűnt, hogy nem audiofil igények kielégítése az elsődleges szempont, hanem a funkcionalitás és a lehetőség szerint a "plug and play" beszerelhetőség (max. adapter kábelekkel, csatlakozókkal). Persze a relatív jó minőség joggal elvárható egy 6-700.- EUR értékű készüléktől.
Üdv.:
András

2014.12.28. 08:28
Haminda írta:SvidronyA írta:Sziasztok,
Üdv.:
András
A fórumot telorol nem fogom megtalalni. De ha az esztétikum is számít akkor itt egy érv ellene:
Küldve az én D5503-emről
2014.12.28. 11:02
PeterE39 írta:Haminda írta:SvidronyA írta:Sziasztok,
Üdv.:
András
A fórumot telorol nem fogom megtalalni. De ha az esztétikum is számít akkor itt egy érv ellene:
Küldve az én D5503-emről
Remélem ez minden jóízlésű embert kellően elriaszt.