![]() |
2014.11.18. 10:39
2014.11.18. 10:44
Isi520i írta:Üdv!Hogy lehet kivenni a gyári E39 alap magnós (Reverse RDS) fejegységet?Odáig eljutottam,hogy levettem a tekerőgombot és csavarhúzóval kireteszeltem ki is jött azon az oldalon de jobboldalon nem akar.Nem akarom feszegetni.
2014.11.18. 11:10
PeterE39 írta:Isi520i írta:Üdv!Hogy lehet kivenni a gyári E39 alap magnós (Reverse RDS) fejegységet?Odáig eljutottam,hogy levettem a tekerőgombot és csavarhúzóval kireteszeltem ki is jött azon az oldalon de jobboldalon nem akar.Nem akarom feszegetni.
Pedig kénytelen leszel, mert pontosan így kellene kijönnie.
2014.11.18. 11:51
2014.11.22. 20:06
2014.11.22. 21:32
2014.11.22. 22:09
Isi520i írta:Tud valaki valami nagyon tuti DVB-T antennát ajánlani?
2014.11.22. 23:13
admin írta:Isi520i írta:Tud valaki valami nagyon tuti DVB-T antennát ajánlani?
Nekem ebből van 2 darab nem olcsó de szerintem nem rossz.
http://www.antennacentrum.hu/auto_tv_an ... 1_dvb_t_27
2014.11.25. 11:38
Isi520i írta:admin írta:Isi520i írta:Tud valaki valami nagyon tuti DVB-T antennát ajánlani?
Nekem ebből van 2 darab nem olcsó de szerintem nem rossz.
http://www.antennacentrum.hu/auto_tv_an ... 1_dvb_t_27
Nézegettem már én is ezt de nem tudom mennyire lehet jobb az olcsóbb típusokhoz képest.Menet közben is jól teljesít?Ott milyen ahol gyengébb a vétel?Az autóban hova célszerű elhelyezni hol van a legjobb helyen?
2014.12.17. 12:50
2014.12.17. 12:57
Gabesz72 írta:Urak!
A következő a problémám...navi folyamatosan rossz helyre rakja az autót! Térképet beolvassa, kijelzi, megtervezi az útvonalat, természetesen a téves kiindulási ponttól, ha elindulok érzékeli a mozgást megfelelően, de vinne árkon-bokron át.
A jelenség fokozatosan romlott, most már folyamatosan ezt csinálja. A vége felé állandóan újraindult a rendszer, kijelző elsötétült, jött az indító képernyő, majd a szokásos infókat mutatta, de x idő után ismét újraindulást produkált, a lemezt is köpködte.
Miután kivettem végleg a lemezt, azóta az állandó újraindulás teljesen megszűnt.
Mivel lehet a gond? Olvasó, lemez, esetleg gps antenna, a rossz pozicionálás miatt?
2014.12.17. 13:06
morv írta:Gabesz72 írta:Urak!
A következő a problémám...navi folyamatosan rossz helyre rakja az autót! Térképet beolvassa, kijelzi, megtervezi az útvonalat, természetesen a téves kiindulási ponttól, ha elindulok érzékeli a mozgást megfelelően, de vinne árkon-bokron át.
A jelenség fokozatosan romlott, most már folyamatosan ezt csinálja. A vége felé állandóan újraindult a rendszer, kijelző elsötétült, jött az indító képernyő, majd a szokásos infókat mutatta, de x idő után ismét újraindulást produkált, a lemezt is köpködte.
Miután kivettem végleg a lemezt, azóta az állandó újraindulás teljesen megszűnt.
Mivel lehet a gond? Olvasó, lemez, esetleg gps antenna, a rossz pozicionálás miatt?
Sztem probalj ki egy masnal mukodo lemezt, esetleg a tiedet mas kocsijaban, de en az olvasofej hibajara tippelek.
2014.12.17. 15:42
Gabesz72 írta:morv írta:Gabesz72 írta:Urak!
Sztem probalj ki egy masnal mukodo lemezt, esetleg a tiedet mas kocsijaban, de en az olvasofej hibajara tippelek.
Amiatt rakná rossz helyre a verdát? Mármint az olvasófej miatt?
2014.12.17. 18:37
morv írta:Ha fejjel lefele tartod a terkepet, tudod honnan hova mesz?
Ne már! Még gondolkoztam is egy pillanatig!
2014.12.17. 20:33
2014.12.17. 20:46
atesz25 írta:Üdv. Az egyik barátom éppen a minap vett egy 530d 2002. Nagyon szép és jó, van is benne gyári 16:9 fejegység. Amihez viszont nincs navi lemez. Kérdezném én hogyan tudnánk megállapítani, hogy mk3 vagy mk4? És hogy milyen software van rajta? Ezek után tudnánk gondolom én a megfelelő térkép programot letölteni.
És még egy nem fontos kérdés. Most hogy digitális korszakot élünk a tv-re nincs is megoldás?
Köszönöm a segítségeket előre is az Ő nevében is.
2014.12.17. 21:07
kopasz30 írta:atesz25 írta:Üdv. Az egyik barátom éppen a minap vett egy 530d 2002. Nagyon szép és jó, van is benne gyári 16:9 fejegység. Amihez viszont nincs navi lemez. Kérdezném én hogyan tudnánk megállapítani, hogy mk3 vagy mk4? És hogy milyen software van rajta? Ezek után tudnánk gondolom én a megfelelő térkép programot letölteni.
És még egy nem fontos kérdés. Most hogy digitális korszakot élünk a tv-re nincs is megoldás?
Főoldalon tippek trükkök menüpont alatt "milyen navi van a kocsiban"
Fényképes beszámolóból meg tudod állapítani.
2014.12.17. 21:46
enkóron van 2014 mapset CD kivitelben, de a magyar része az 8xx Mb. A CD meg 700Mb......atesz25 írta:kopasz30 írta:atesz25 írta:Üdv. Az egyik barátom éppen a minap vett egy 530d 2002. Nagyon szép és jó, van is benne gyári 16:9 fejegység. Amihez viszont nincs navi lemez. Kérdezném én hogyan tudnánk megállapítani, hogy mk3 vagy mk4? És hogy milyen software van rajta? Ezek után tudnánk gondolom én a megfelelő térkép programot letölteni.
Főoldalon tippek trükkök menüpont alatt "milyen navi van a kocsiban"
Fényképes beszámolóból meg tudod állapítani.
Okés köszi meg is van. Szóval 2001/04. Akkor ez mk3. Ahogyan nézem akkor ezen a software v17 lenne? Akkor most ehhez kell keresni egy megfelelő navi programot?
2014.12.17. 21:53
atesz25 írta:És még egy nem fontos kérdés. Most hogy digitális korszakot élünk a tv-re nincs is megoldás?
2014.12.18. 00:37