Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Használtautó

2015.12.02. 18:43

Ha választani kéne a kék, és a vörös szín között, akkor én maradnék az utóbbinál (siena rot förevör) :) .
Másban is jobb a vörös (lásd még kék osztriga, és vörös malom):

2015.12.02. 21:54

PeterE39 írta:Ha választani kéne a kék, és a vörös szín között, akkor én maradnék az utóbbinál (siena rot förevör) :) .

Ejnye, ez színtiszta homofóbia, vigyázz, meg ne szóljanak :mrgreen: :mrgreen: :facepalm:
Erről jut(na) eszembe: VÖRÖSBOR :roker: ; hogy is nézne ki kéken :facepalm:

2015.12.02. 23:36

SvidronyA írta:
PeterE39 írta:Ha választani kéne a kék, és a vörös szín között, akkor én maradnék az utóbbinál (siena rot förevör) :) .

Ejnye, ez színtiszta homofóbia, vigyázz, meg ne szóljanak :mrgreen: :mrgreen: :facepalm:
Erről jut(na) eszembe: VÖRÖSBOR :roker: ; hogy is nézne ki kéken :facepalm:

Oké félre a homofóbiával, de Neo is a vöröset választotta :)
Kép
A kék majd csak 20 év múlva fog kelleni remélem :wink:

2015.12.05. 20:29

Helló Mindenkinek!

Eljött az idő, hogy én is megváljak szeretett autómtól. Az alábbi linken megtaláljátok a hirdetést, elérhetőséget.
Eladó az autóm!

Köszönöm.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jimbi525d az itt látható tagok köszönték meg: 2 NagyMatyas, Rjani530d
Értékelés: 9.52%

2015.12.14. 09:17

Kié a verda? Régi rendszámkerettel,de N-es rendszámmal....
535i manual

2015.12.15. 14:21

--- 200 ezer kilóméteres. Tényleg. ---

Kép

Kép

2015.12.15. 17:08

kzolee írta:--- 200 ezer kilóméteres. Tényleg. ---

Kép

Kép

:siros
sirok, olyan szep

2016.01.20. 08:02

Sziasztok!Tegnap elmentem megnézni és kipróbálni ezt a gépet mert elég ritka a 170 lóerős változat automata váltóval!Pár dolog azért feltűnt!Próba kör után kivillant a motorelektronika lámpa és elkezdett kicsit összevissza járni a motor aztán rátettük gépre és az 1-es 2-es hengersornál égéskimaradást írt illetve a hűtővíz hőmérséklet érzékelőt írta hibának de a motor térben hűtőfolyadék maradványok voltak amik frissnek tűntek!A kormány kissé kemény volt nehezen tekerhető!Esztétikailag egy két kezdődő rozsda azért van rajta!Belseje egész szép állapotban van!A váltó nagyon jó nem rángat és gyorsan vált!Mit gondoltok érdemes meg vennem?Köszönöm előre is!

https://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/52 ... et-9742939

2016.01.20. 09:20

Norbi86 írta:Sziasztok!Tegnap elmentem megnézni és kipróbálni ezt a gépet mert elég ritka a 170 lóerős változat automata váltóval!Pár dolog azért feltűnt!Próba kör után kivillant a motorelektronika lámpa és elkezdett kicsit összevissza járni a motor aztán rátettük gépre és az 1-es 2-es hengersornál égéskimaradást írt illetve a hűtővíz hőmérséklet érzékelőt írta hibának de a motor térben hűtőfolyadék maradványok voltak amik frissnek tűntek!A kormány kissé kemény volt nehezen tekerhető!Esztétikailag egy két kezdődő rozsda azért van rajta!Belseje egész szép állapotban van!A váltó nagyon jó nem rángat és gyorsan vált!Mit gondoltok érdemes meg vennem?Köszönöm előre is!

Nekem tetszik. A nyári gumi méret az gáz. Min. 16/225-öst hozzá alkudni, főleg hogy csak a 15" nyári van hozzá gondolom.
Égés kimaradást, vizet nézesd meg a szerelőddel. Jobb esetben pár 10000 Ft-ból megúszhatod.

2016.01.20. 16:44

Norbi86 írta:Sziasztok!Tegnap elmentem megnézni és kipróbálni ezt a gépet mert elég ritka a 170 lóerős változat automata váltóval!Pár dolog azért feltűnt!Próba kör után kivillant a motorelektronika lámpa és elkezdett kicsit összevissza járni a motor aztán rátettük gépre és az 1-es 2-es hengersornál égéskimaradást írt illetve a hűtővíz hőmérséklet érzékelőt írta hibának de a motor térben hűtőfolyadék maradványok voltak amik frissnek tűntek!A kormány kissé kemény volt nehezen tekerhető!Esztétikailag egy két kezdődő rozsda azért van rajta!Belseje egész szép állapotban van!A váltó nagyon jó nem rángat és gyorsan vált!Mit gondoltok érdemes meg vennem?Köszönöm előre is!

Szép vas, különösen a szine tetszik :mrgreen: !
Az árra azért kérdezz rá, nekem nem egyértelmű, hogy honosítva mennyi az annyi .

2016.01.20. 17:56

rockolo77 írta:

Az árra azért kérdezz rá, nekem nem egyértelmű, hogy honosítva mennyi az annyi .

Szép :). Innen :oops: .
Ha gépészetileg nincs nagyobb gebasz, s a korrózió is "csak a szokásos" helyeken jelentkezik, szerintem simán vállalható.

2016.01.21. 19:40

Eladó lett az autóm, a lényegesebb adatok a következők:

E46 320td Compact (150le)
2003.10.havi
280ekm
ezüst színű
teljes gyári M-Paket (lökhárítók, küszöb, kormány, váltógomb, lábtámasz)
sérülés és festésmentes
16-os gyári alu télikerék
alcantara sportülés
fekete tetőkárpit
ülésfűtés
DSC
eső és fényszenzor
gyári M sportfutómű
digitklíma
6 sebességes váltó
gyári legnagyobb zene(sokhangszórós)
stb.

279ekm-nél cserélve:
első lengéscsillapítók gyári Sachs (50eft/db), Sachs porvédők és Sachs toronycsapágyak
Febi stabpálcák
Castrol motorolaj, Mann szűrők (levegő, pollen, olaj)
kartergázszűrő
összes vákuumcső
szívósor tömítések
izzitógyertyák Denso
ülés alatti pumpa Pierburg és üzemanyagszűrő (70eft)
első xenonállító kar és vezérlődoboz

Télikerékkel fix 1.400.000 Ft-ot kérek érte, és 1.500.000 Ft az ára a gyári 17-es M-es nyárigumikkal pluszban.
A kerekek karcmentesek, Németországban futottak, szintén gyári festésűek, és nem kell őket görgőzni sem.

2016.01.22. 08:04

SvidronyA írta:
rockolo77 írta:

Szép :). Innen :oops: .
Ha gépészetileg nincs nagyobb gebasz, s a korrózió is "csak a szokásos" helyeken jelentkezik, szerintem simán vállalható.

Pár karc és lakksérülés azért van rajta illetve az első löksin repedés de ez nem olyan nagy baj!Inkább a nagyon fekete kipufogó ami aggaszt !Nem lehet,hogy eszi az olajat?Mondjuk sikerült egy elég baráti árat kialkudni rá :lol: :lol:

2016.01.27. 23:19

kovessyroli írta:Eladó lett az autóm...........

Elkelt.

A 17-es M -es nyári kerekeim megmaradtak, ha ez valakit érdekel, akkor az Alkatrészes topikban van róla kép és infó.

2016.02.20. 14:16

egy kis offtopic:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswa ... ta-9828558

És mondják, hogy vásároljon az ember józan ésszel.... :facepalm:
Imádom a tohonya semmilyen kinézetét.

2016.02.20. 14:45

Afterdark írta:egy kis offtopic:

200 ezer km. Muhaha

Tapatalk

2016.02.20. 15:16

Nem minta számítana... :)

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

2016.02.20. 15:37

barbrady írta:

200 ezer km. Muhaha

Tapatalk

A futásteljesítményt, gondolom, tulajdonosonként kell érteni :mrgreen:
Biztosan jó vasak voltak, de a népautó embléma lett a vesztük. Nem alaptalanul, nagyon rossz asszociáció. Bár jó lenne (az életszínvonalunk), ha ez lenne a népautó (egyik) megtestesítője :facepalm:

2016.02.20. 17:28

SvidronyA írta:
barbrady írta:

200 ezer km. Muhaha

Tapatalk

A futásteljesítményt, gondolom, tulajdonosonként kell érteni :mrgreen:
Biztosan jó vasak voltak, de a népautó embléma lett a vesztük. Nem alaptalanul, nagyon rossz asszociáció. Bár jó lenne (az életszínvonalunk), ha ez lenne a népautó (egyik) megtestesítője :facepalm:

Pont, hogy sokaknak ez az asszociáció kellett. Utazol az A8 kényelmével, miközben népautónak titulálják, mert nem propelleres, négykarikás vagy éppen csillagos. Most viszont már nincsen pont emiatt semmi értékük :doglotlo: Mondjuk nehezen tudom elképzelni, hogy erre valaki rákívánjon. Egy jól felszerelt 4-es Golf anyagait tartalmazza :D

2016.02.22. 20:41

Üdv Urak!

Eladó egyik magyar kollégám autója. 2001-es 525d Limo, manuál.
Német az autó, csütörtökön hazamegy vele, vasárnapig megtekinthető ha valakit érdekel.
Itt a link, az ár IRÁNYÁR!!!
http://ww3.autoscout24.de/classified/283313554?asrc=st|as
Kell bele egy bal első sárga indexes faceliftes lámpa, mert az megsérült, most facelift előtti lámpák vannak benne, de a jobb oldali megvan.Kicsit megnéztem, rozsdát csak a csomiajtón láttam, az is kicsi.Polír, egy kis csinosítás elkell, de amúgy nemrég műszakizott, műszakilag rendben van, téli-nyári kerekek.
Illetve elkezdett rosszalkodni a jobb első el.ablak.
Hozzászólás küldése

VigLink badge