![]() |
2007.08.28. 10:32
collins írta:Labi írta:Diabolica írta:Tolmacsi írta:Na Labi Ezt szépen kifejtetted,le a kalappal... Én is azt szoktam mondani,hogyha majd az F1 be diesel motorok lesznek akkor majd lezárhatjuk ezt a vitát....
csak jelzem, hogy a gokartosok - ahol nagy szükség van nyomatékra - már futtatják a dízeles gépeket - mi is ilyennel indulunk jövőre a 24 óráson Kaukcson - úgyhogy óvatosan az ilyen és hasonló hirtelen kijelentésekkel a jövőben
Bizony! Valamelyik madár csiripelte, hogy Le Mans-ban nyert vmi dízel, de nem tudom volt az!? Az biztos, hogy az elmúlt 20 évben nagyot fejlődött a dízel technológia...és ha a benzinesre is szántak volna ennyi energitát (amit nem tettek) akkor megint más volna a felállás! ...egy a biztos fiúk: a halál...na de komolyan. A szén alapú erőforrások lassan lassan kialszanak és lassan térünk rá a megujuló energiákra! Ha minden jól megy és 50 év múlva visszanézzük a fórum irományait, mikor már hidrogénhajtású Bömivel járunk, jót nevetünk majd, hogy itt """"vitáztunk"""!!
azért ebben az is benne van, hogy mondjuk hárommal kevesebbszer kell kiállnia tankolni.. na meg az nem az F1, tehát abszolut nem játszanak az ezredmásodpercre a szerelők sem, így szerintem az inkább egy megbízhatósági tartósteszt mint egy gyorsasági verseny.
2007.08.28. 10:37
Diabolica írta:collins írta:Labi írta:Diabolica írta:Tolmacsi írta:Na Labi Ezt szépen kifejtetted,le a kalappal... Én is azt szoktam mondani,hogyha majd az F1 be diesel motorok lesznek akkor majd lezárhatjuk ezt a vitát....
csak jelzem, hogy a gokartosok - ahol nagy szükség van nyomatékra - már futtatják a dízeles gépeket - mi is ilyennel indulunk jövőre a 24 óráson Kaukcson - úgyhogy óvatosan az ilyen és hasonló hirtelen kijelentésekkel a jövőben
Bizony! Valamelyik madár csiripelte, hogy Le Mans-ban nyert vmi dízel, de nem tudom volt az!? Az biztos, hogy az elmúlt 20 évben nagyot fejlődött a dízel technológia...és ha a benzinesre is szántak volna ennyi energitát (amit nem tettek) akkor megint más volna a felállás! ...egy a biztos fiúk: a halál...na de komolyan. A szén alapú erőforrások lassan lassan kialszanak és lassan térünk rá a megujuló energiákra! Ha minden jól megy és 50 év múlva visszanézzük a fórum irományait, mikor már hidrogénhajtású Bömivel járunk, jót nevetünk majd, hogy itt """"vitáztunk"""!!
azért ebben az is benne van, hogy mondjuk hárommal kevesebbszer kell kiállnia tankolni.. na meg az nem az F1, tehát abszolut nem játszanak az ezredmásodpercre a szerelők sem, így szerintem az inkább egy megbízhatósági tartósteszt mint egy gyorsasági verseny.
ehhez képest nézd meg az átlagsebességüket!!!
2007.08.28. 12:06
Jolet írta:Diabolica írta:collins írta:Labi írta:Diabolica írta:Tolmacsi írta:Na Labi Ezt szépen kifejtetted,le a kalappal... Én is azt szoktam mondani,hogyha majd az F1 be diesel motorok lesznek akkor majd lezárhatjuk ezt a vitát....
ehhez képest nézd meg az átlagsebességüket!!!
persze-persze
mindenkinek igaza van...
csak egy kicsit sok választja el a széria motort a verseny motortól...
majd nézzük meg hogyan fog működni a lebutított v12-es dízel a Q7-ban mondjuk 5 év távlatából...
csak hasonlítsd össze a F1-es renault motorok teljesítményét és eredményeit egy utcai renault megbízhatóságával és teljesítményeivel...
közük nincs egymáshoz...
2007.08.28. 12:16
2007.09.06. 10:41
2007.09.06. 13:21
2007.09.06. 16:15
2007.09.08. 22:07
2007.09.09. 19:11
2007.09.09. 23:39
2007.09.10. 07:52
2007.09.10. 08:17
pappkari írta:Ez nagyon jó fogyasztás Morello kollega:D
hátszél volt????
2007.09.10. 10:16
Morello írta:pappkari írta:Ez nagyon jó fogyasztás Morello kollega:D
hátszél volt????
Egy kisebb hurrikán tombolt hazáig a valagamban, Kari kollega
2007.09.10. 10:40
Labi írta:Morello írta:pappkari írta:Ez nagyon jó fogyasztás Morello kollega:D
hátszél volt????
Egy kisebb hurrikán tombolt hazáig a valagamban, Kari kollega
Hááát igen! a kor előrehaladtával az ember nehezen bír a szelekkel!!(közösségben kínos, de a saját autódban....) ...de úgy tűnik a fogyasztásra jó hatással van!!
![]()
![]()
![]()
Üdv,
Labi
2007.09.11. 12:59
2007.09.11. 19:29
2007.09.11. 20:17
Diabolica írta:én ezt az egész topicot kitörölném úgy ahogy van!!!!![]()
Hogy a halálba van időtök ennyit számolgatni???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
2007.09.11. 20:24
kbhont írta:Diabolica írta:én ezt az egész topicot kitörölném úgy ahogy van!!!!![]()
Hogy a halálba van időtök ennyit számolgatni???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ha 40 litert enne, akkor is ez lenne!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De ha lenne 8000cm3 -s, akkor azt venném!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
2007.09.11. 20:25
kbhont írta:Diabolica írta:én ezt az egész topicot kitörölném úgy ahogy van!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2007.09.11. 21:28
Diabolica írta:kbhont írta:Diabolica írta:én ezt az egész topicot kitörölném úgy ahogy van!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Egy kis elrettentés:
egybarátomnak van egy piros lapos gokartja, valalmi fekete csikó egykerekezik az elején az emblémában sárga alapon (cavallino asszem).
Na az a fostalicska 40 litert eszik és ha egymás után ötször elnidítod rajta a rajtautómatikát akkor ki kell ugrani vele Bécsbe hogy újrakalibrálják a rendszert mert letilt benne egyvédelem - mondjuk ez a művelet ingyenes)))))))))))