![]() |
2009.04.18. 21:27
simi64 írta:A benzines BMW azért szuper mert már alacsony fordulaton is leadja a nagy részét a motor max nyomatékának.
Dieselt akartál írni Jackó, ugye?
De megbocsájtunk Neked ezért a Dieselesek nevében
2009.04.18. 21:47
muhaati írta:gerie39 írta:Köszönöm a részletes leírást Jackson! Időközben "bevizsgáltam", nincs kapcsoló a gázpedál alatt
köszi:
Geri
Mert neked még bowdenes a pedál, ezért nincs kapcsoló. A "kick.down" a bowdwen beállításából ered, a pillangószelepnél van egy másik bowden, azt lehet szabályozni. Be lehet állítani, mikor váltson vissza.
2009.04.18. 21:50
jackson írta:muhaati írta:gerie39 írta:Köszönöm a részletes leírást Jackson! Időközben "bevizsgáltam", nincs kapcsoló a gázpedál alatt
köszi:
Geri
Mert neked még bowdenes a pedál, ezért nincs kapcsoló. A "kick.down" a bowdwen beállításából ered, a pillangószelepnél van egy másik bowden, azt lehet szabályozni. Be lehet állítani, mikor váltson vissza.
Na ja nekem elektronikus gázpedál és elektronikus folytószelepünk mellet csak kapcsolóval lehet megoldani.
Jackson, az elektromos
2009.04.18. 22:15
muhaati írta:gerie39 írta:Köszönöm a részletes leírást Jackson! Időközben "bevizsgáltam", nincs kapcsoló a gázpedál alatt
köszi:
Geri
2009.04.19. 07:49
2009.04.19. 09:08
köszi:
Geri
2009.04.19. 11:19
szilagyi írta:Kérdés az, hogy váltó javítás előtt, hogy működött ez a gázpedál dolog?
2009.04.19. 18:53
strobi írta:muhaati írta:gerie39 írta:Köszönöm a részletes leírást Jackson! Időközben "bevizsgáltam", nincs kapcsoló a gázpedál alatt
köszi:
Geri
Akkorezmosthogyisvanez?!
Mivel nekem adott a bowdenes gázpedálom és a végén ott a kick-down!!! amit ritkán használ az ember V8-nál...
2009.04.19. 19:30
szilagyi írta:Kérdés az, hogy váltó javítás előtt, hogy működött ez a gázpedál dolog?
2009.04.19. 20:58
muhaati írta:strobi írta:muhaati írta:gerie39 írta:Köszönöm a részletes leírást Jackson! Időközben "bevizsgáltam", nincs kapcsoló a gázpedál alatt
köszi:
Geri
Akkorezmosthogyisvanez?!
Mivel nekem adott a bowdenes gázpedálom és a végén ott a kick-down!!! amit ritkán használ az ember V8-nál...
Akkormostmiisakérdés?
2009.04.19. 21:16
2009.04.19. 21:30
jackson írta:
Nyam ez nagyon teccik kár, hogy csak spare part (tehát pótalkatrész katalógus). Van még ilyen doksi ott ahol kersted a közelben ir olyanokat is hogy:
- 5HP24 Functional Description,
- 5HP24 Repair Manual,
- 5HP24 Wall Chart,
- 5-Speed valve Body Manual.
Jackson, a mohó
2009.04.19. 21:31
strobi írta:muhaati írta:strobi írta:muhaati írta:gerie39 írta:Köszönöm a részletes leírást Jackson! Időközben "bevizsgáltam", nincs kapcsoló a gázpedál alatt
köszi:
Geri
Akkorezmosthogyisvanez?!
Akkormostmiisakérdés?
Te irtad azt, valakinek hogy....Mert neked még bowdenes a pedál, ezért nincs kapcsoló!!!
Én erre irtam hogy bowdenes és kapcsolós az enyém...
2009.04.19. 21:33
MChris írta:jackson írta:
Nyam ez nagyon teccik kár, hogy csak spare part (tehát pótalkatrész katalógus). Van még ilyen doksi ott ahol kersted a közelben ir olyanokat is hogy:
- 5HP24 Functional Description,
- 5HP24 Repair Manual,
- 5HP24 Wall Chart,
- 5-Speed valve Body Manual.
Jackson, a mohó
Rákeresek a google-ban
2009.04.20. 07:07
2009.04.20. 10:43
2009.04.20. 12:27
muhaati írta:
ÖN NYERT !
A KAPCSOLÓ ( És a gázbowden. Kick down bowden nincs)
Hiszen az elektronikus vezérlésű váltóknak minek is kellene a bowden a visszakapcsoláshoz.
2009.04.20. 15:19
szilagyi írta:"Szia! A váltójavítás előtt is ugyanezt csinálta, nem mindig váltott vissza az idézett sebességtartományokban. Akkor azt hittem az is váltó, de gyanakszom, hogy valamilyen elektronikai cucc ez inkább."
Csak kell olvastatni a hibatárolót. Pl turbó szelepet cseréltek nekem a csövekkel együtt és már másképp vált a váltó, és jobban is megy. Lehet, hogy nincs elég nyomaték és nem kapcsol a váltó mert vigyáz a motorra, nem akarja forgatni? Ez csak tipp.
2009.04.21. 15:21