Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Pixelhiba javitása

2014.02.01. 16:14

strobi írta:
Imco írta:Ott az étterem mellettük. Kellemes, meleg, olcsó.
Ma elvittem asszonyt is oda kajálni. :)

Ebből kettőt lehet választani... :mrgreen:

Jaj de rossza vagy! :D

Egyébként nagyon baráti a hely. 980 Ft bármilyen leves+második.
Ízlett, jól laktam vele.

2014.10.08. 10:00

Nemrég voltam a pixelfix-nél, most ismét teljes pompájában latszik minden a kijelzőkön. Már-már zavaró... De nagy duzzogva elviselem azért... ;D

Gyorsak (1 órát ígértek javítádi idő tartamnak és azt tartották is), korrektek.

NexusHD2

2014.10.08. 16:28

csiatt írta:
rimarp írta:
Imco írta:
rimarp írta:Tegnap voltam a Pixelfix Kft-nél (Bécsi út). Kb. 1 óra és 27e Ft ellenében szépen megcsinálták az órák alatti kijelzőm. Izzókat is cseréltek, illetve megállapították, hogy valaki már próbálta gányolni a dolgot. Mindenesetre most rendbe van téve és élettartam garit vállaltak rá.

Én is ott voltam tegnap! :)

Kar, hogy nem talalkoztunk. En du. fel 5re mentem.
Egyetlen hatranya volt a dolognak, hogy nincs egy irodajuk, ahol megvarhatod a procedurat. Amugy en ajanlom oket.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Peteeqe-nél ez jóval olcsóbb mutatvány.

Élettartam gari nélkül.

2014.10.08. 16:50

kanyobence írta:
csiatt írta:
rimarp írta:
Imco írta:
rimarp írta:Tegnap voltam a Pixelfix Kft-nél (Bécsi út). Kb. 1 óra és 27e Ft ellenében szépen megcsinálták az órák alatti kijelzőm. Izzókat is cseréltek, illetve megállapították, hogy valaki már próbálta gányolni a dolgot. Mindenesetre most rendbe van téve és élettartam garit vállaltak rá.

Én is ott voltam tegnap! :)

Kar, hogy nem talalkoztunk. En du. fel 5re mentem.
Egyetlen hatranya volt a dolognak, hogy nincs egy irodajuk, ahol megvarhatod a procedurat. Amugy en ajanlom oket.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Peteeqe-nél ez jóval olcsóbb mutatvány.

Élettartam gari nélkül.

Miért? Mi történt?

2014.10.08. 17:45

rimarp írta:Miért? Mi történt?

Történni semmi nem történt. Ez egy nagy különbség a 2 cég között. Én is a drágábbat választanám, vagy vennék Szabitól egy hibamentes óracsoportot, mert az is szokott lenni a Schnitzer Gmbh-nál. :)

2014.10.08. 18:15

hamoriarpi írta:
rimarp írta:Miért? Mi történt?

Történni semmi nem történt. Ez egy nagy különbség a 2 cég között. Én is a drágábbat választanám, vagy vennék Szabitól egy hibamentes óracsoportot, mert az is szokott lenni a Schnitzer Gmbh-nál. :)

Sőtt, emlékeim szerint már olyan is ugrott ki műszerfalból Szabinál ami német cég által felújított, akik szintén élettartam garit + 1 napot vállalnak weboldaluk szerint... ott figyelt a matrica hátul rajta...

2015.06.07. 12:29

Sziasztok!
A pixelfixeseknek szeretném odaadni az óracsoportot javításra.Csak nehezen tudom nélkülözni a gépet.Indítható ill.lehet vele menni anélkül is?
köszönöm

2015.06.07. 15:06

EWS, DDE/DME és IKE vagy K.OMBI mindenképpen kell, hogy elinduljon.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: pastorsteve
Értékelés: 4.76%

2015.06.07. 15:15

3 hete voltam naluk. 1 orat vett igenybe a muvelet.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek petya1 az itt látható tagok köszönték meg: pastorsteve

2015.06.07. 16:40

hamoriarpi írta:EWS, DDE/DME és IKE vagy K.OMBI mindenképpen kell, hogy elinduljon.

Gyanítom egyik sem a slusszkulcsot jelenti. :oops:
Köszönöm a válaszod.

2015.07.04. 21:09

Sziasztok!
Lehet hogy nem ide való,de nem találtam róla semmit,nekem az lenne a probléma hogy se a sebességmérő se a pillanatnyi fogyasztásmérő nem megy :s
Egyszerre ment el a kettő...Mi lehet a hiba? :s E39 523I :shock:

2015.07.04. 21:30

E39Muscle írta:Sziasztok!
Lehet hogy nem ide való,de nem találtam róla semmit,nekem az lenne a probléma hogy se a sebességmérő se a pillanatnyi fogyasztásmérő nem megy :s
Egyszerre ment el a kettő...Mi lehet a hiba? :s E39 523I :shock:

Sőt biztos, hogy nem ide való! Semmi köze a pixelhibához. Azon azért csodálkozom, hogy erről nem találtál semmit. :shock: Illetve egyedül akkor nem, ha ebben a topicban kerested. :wink: A "sebességmérő" szócskára keresve 156 találatot kaptam. Ennek legalább a fele erről a problémáról szól.
Tehát! Feltehetőleg tönkrement a bal hátsó ABS jeladód, vagy az ABS vezérlőd, vagy a bal hátsó kerékcsapágyad. Sárga felkiáltójeles háromszög, és az ABS jel ég-e a műszerfalon?
:diag az majd megmondja mi a hiba!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: admin

2015.10.04. 13:29

Ma nekiálltam megjavítani az óracsoportom pixelhibáját.
Ha tudtam volna, hogy ekkora szívás, akkor neki sem állok.
Mondjuk azért sejtettem, hogy nem lesz egyszerű, de addig sosem nyugszom, amíg meg nem tapasztalom.

Kínából rendeltem javító szettet. Meg sem lepett, hogy a szalagkábel nem volt méretpontos. Ha az egyik felén stimmelt az átfedés, a másikon már el volt csúszva. Ennek következtében természetesen nem a kívánt eredményt kaptam. Most is olvashatatlan a kijelző, de most a másik véglet. Úgy világít, mint a karácsonyfa. Telibe, szinte minden pixel. Nagyot kell hunyorítani, hogy lásd a számokat.
Van valakinek tapasztalata, hogy honnan és milyen kábelt lenne érdemes rendelnem, amivel meg is tudom javítani a pixeleimet?

2015.10.04. 17:43

Üdv.

Én is Kínából rendeltem hozzá javítószettet. Amit postáztak szalagkábelt, szemre nagyából elfogadható értéken belül volt, de nagyon picit nekem is
el volt tolódva a gyárihoz képest. Összeszerelés után tökéletes volt 1 napig. Második napra sajnos a kijelző alsó pixelsora picit halványabban világít,
de teljen olvasható. Ez kb. három hónappal ezelőtt volt azóta nem lett rosszabb a helyzet.
Megmondom őszintén még egyszer nem állnék neki, nagyon nagy szívás az egész, úgy ahogy van!
Én ezzel a módszerrel szögeltem meg : http://www.bimmerforums.com/forum/showt ... xel-Repair

2015.10.04. 23:13

Jerry írta:Ma nekiálltam megjavítani az óracsoportom pixelhibáját.
Mondjuk azért sejtettem, hogy nem lesz egyszerű, de addig sosem nyugszom, amíg meg nem tapasztalom.

Kínából rendeltem javító szettet. Meg sem lepett, hogy a szalagkábel nem volt méretpontos. Ha az egyik felén stimmelt az átfedés, a másikon már el volt csúszva. Ennek következtében természetesen nem a kívánt eredményt kaptam. Most is olvashatatlan a kijelző, de most a másik véglet. Úgy világít, mint a karácsonyfa. Telibe, szinte minden pixel. Nagyot kell hunyorítani, hogy lásd a számokat.
Van valakinek tapasztalata, hogy honnan és milyen kábelt lenne érdemes rendelnem, amivel meg is tudom javítani a pixeleimet?

Pixelfixtől rendelj, 7-8 rugó körül adják, szerelési utasítást is kapsz mellé. Ez a szalag méretpontos, ha elcseszed lehúzod, visszateszed. Balázs szerint akárhányszor. Ezüst alapú, ez a legjobb.

2015.10.05. 02:19

Gallaca írta:
Jerry írta:Ma nekiálltam megjavítani az óracsoportom pixelhibáját.

Pixelfixtől rendelj, 7-8 rugó körül adják, szerelési utasítást is kapsz mellé. Ez a szalag méretpontos, ha elcseszed lehúzod, visszateszed. Balázs szerint akárhányszor. Ezüst alapú, ez a legjobb.

Az lesz, ha másodjára sem sikerül.
Még jó, hogy a kínai 5 kábelt adott.

papa29, Hát igen, ez a kínai minőség.
Ha nem jön össze rendelek egyet a pixelfixtől és meglátjuk. Remélem postáznak ide is.

Update:
A végére csak összejött.
Nálam a megoldás az lett, hogy 3 felé vágtam a pontatlan kínai madzagot. Így már nagyobb arányban tudtam lefedni vele a csatlakozókat.
Igaz nem lett tökéletes, de 2 hiányzó led sorral már tudok élni.
Mondanám, hogy legközelebb majd a Pixelfix javítja, ha lesz ilyen, de az a gyanúm, hogy idekint máskor is nekem kell majd szopnom vele. :(

Az eredmény:
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: 2 admin, Xjanchi
Értékelés: 9.52%

2015.10.16. 23:03

Amit beletettel aluminium vagy rez szinu volt ?

Tapatalk-kal küldve az én Lenovo S898t-el

2015.10.17. 10:54

Nekem amit küldtek alu vagy ezüst szerű volt. :roker:

2015.10.17. 12:03

papa29 írta:Nekem amit küldtek alu vagy ezüst szerű volt. :roker:

Igen sztem is az valo hozza, de ha jol tudom az ora es a mid -é eltér.

2015.10.17. 12:11

Xjanchi írta:Amit beletettel aluminium vagy rez szinu volt ?

Egyik sem. Grafit szerű volt.
Hozzászólás küldése

VigLink badge