![]() |
2011.01.29. 19:52
2011.01.29. 19:59
LeviM5 írta:Ajánlani szeretném a figyelmetekbe a siófoki BMW Tóth műhelyt futóműbeállításra de akár egyéb szervízelésre is.
Teljesen korrekt társaság, komoly technikai háttérrel, és ritka csinos, begyben gazdag kis munkafelvevő hölggyel![]()
(Mellesleg 328ci-je van)
![]()
A 70es úton vannak, a pályától egy ugrásra. Régóta Bmw szervízként működnek, éppen X5, M5 és Range-Rover volt a műhelyben.
A beállítás azért kellett, mert a Vp-i opelnél (18as kereket máshol nem tudtak állítani) teljesen elállították, és instabil volt, aztán nemrég DS ajánlotta őket, bejelentkeztem, elmentem.
Gyári állítással, súlyokkal, ahogy kell, összesen 8eFt volt. Az eredmény minden várakozást felülmúlt!!! Tökéletes lett.
Aki nem akar kisérletezni, és pórul járni keresse őket. Tel: 84/310-465
Elötte:
Utána:
A szervíz:
2011.01.29. 20:09
muhaati írta:mayer015 írta: Nálad jobb nincs.
Üdv: Dani
Azért ez túlzás, sajnos öreg vagyok már megtanulni , megérteni az elektronikai fejlesztéseket. ( Can-bus, motorvezérlő elektronika ). Sőt, Karácsonykor csináltam egy újszerű Focust, hát egy egész vasárnap kint ücsörögtem a műhelyben, nem értettem a Ford által megalkotott "vanost". Aztán csak rájöttem, megcsináltam, jó is lett.Tanulni sohasem késő!
Sőt aki azt állítja, hogy mindenhez ért, és mindenben profi, az gyanús, sőt hazudik. Itt nap mint nap tanulni, tapasztalni kell.
Ez viszont "rutinmunka" volt, de ahhoz hogy precízen megcsináljam, ennyi időbe telt. DE még így is reggel megkaptam a cuccokat, este vihette a kocsit.
Én sosem szerettem a "munkabetárolást" . Nekem nem jó, mert ez nem parkolóház, az ügyfélnek nem jó, mert neki kell a kocsi. Szerintem ez így korrekt.
Majd elötte jelentkezek. 2011.01.29. 21:00
biyi írta:muhaati írta:mayer015 írta: Nálad jobb nincs.
Üdv: Dani
Azért ez túlzás, sajnos öreg vagyok már megtanulni , megérteni az elektronikai fejlesztéseket. ( Can-bus, motorvezérlő elektronika ). Sőt, Karácsonykor csináltam egy újszerű Focust, hát egy egész vasárnap kint ücsörögtem a műhelyben, nem értettem a Ford által megalkotott "vanost". Aztán csak rájöttem, megcsináltam, jó is lett.Tanulni sohasem késő!
Sőt aki azt állítja, hogy mindenhez ért, és mindenben profi, az gyanús, sőt hazudik. Itt nap mint nap tanulni, tapasztalni kell.
Ez viszont "rutinmunka" volt, de ahhoz hogy precízen megcsináljam, ennyi időbe telt. DE még így is reggel megkaptam a cuccokat, este vihette a kocsit.
Én sosem szerettem a "munkabetárolást" . Nekem nem jó, mert ez nem parkolóház, az ügyfélnek nem jó, mert neki kell a kocsi. Szerintem ez így korrekt.
Hello
Ennyi dicséretet ritkán kap az ember,de ez tök jó.
Ezek után ha júniusban megyek haza,akkor visszem hozzád én is a vasat.
Kis kuplungcserére meg mi egymás,és nem fogok cigánykodni!Majd elötte jelentkezek.
2011.01.30. 13:55
2011.03.12. 13:48
2011.03.12. 14:26
afcajax írta:Valaki tud mondani Debrecen és Pest között valami normálisabb szervizt vagy műhelyt ahol egy teljes diagot el lehetne végeztetni autóvásárlás előtt?Mindenképpen ajánlatos h márkaszerviz legyen?
2011.03.12. 16:59
atiotezer írta:afcajax írta:Valaki tud mondani Debrecen és Pest között valami normálisabb szervizt vagy műhelyt ahol egy teljes diagot el lehetne végeztetni autóvásárlás előtt?Mindenképpen ajánlatos h márkaszerviz legyen?
Mag3 Nyíregyháza
NT Autó Budakalász
5er KFT Budapest
Egy átvizsgálás kb 10-5eFt. De előtte érdemes felhívni őket és tájékozódni az árról.
üdv:atiotezer
2011.03.12. 17:09
szekeres írta:atiotezer írta:afcajax írta:Valaki tud mondani Debrecen és Pest között valami normálisabb szervizt vagy műhelyt ahol egy teljes diagot el lehetne végeztetni autóvásárlás előtt?Mindenképpen ajánlatos h márkaszerviz legyen?
Mag3 Nyíregyháza
NT Autó Budakalász
5er KFT Budapest
Egy átvizsgálás kb 10-5eFt. De előtte érdemes felhívni őket és tájékozódni az árról.
Szerintem meg van erre klubtag, aki diagol is és olyan is akinek régóta van BMW és tudja mit kell nézni!
2011.03.12. 17:14
szekeres írta:atiotezer írta:afcajax írta:Valaki tud mondani Debrecen és Pest között valami normálisabb szervizt vagy műhelyt ahol egy teljes diagot el lehetne végeztetni autóvásárlás előtt?Mindenképpen ajánlatos h márkaszerviz legyen?
Mag3 Nyíregyháza
NT Autó Budakalász
5er KFT Budapest
Szerintem meg van erre klubtag, aki diagol is és olyan is akinek régóta van BMW és tudja mit kell nézni!
2011.03.12. 17:15
Mag3 Nyíregyháza
NT Autó Budakalász
5er KFT Budapest
2011.03.12. 17:18
tibi666 írta:szekeres írta:atiotezer írta:afcajax írta:Valaki tud mondani Debrecen és Pest között valami normálisabb szervizt vagy műhelyt ahol egy teljes diagot el lehetne végeztetni autóvásárlás előtt?Mindenképpen ajánlatos h márkaszerviz legyen?
Mag3 Nyíregyháza
NT Autó Budakalász
5er KFT Budapest
Futóművet pl. a klubtag szemre nem fogja megmondani, hogy jó-e. Egy klubtag nem csinál tételes listát javítási árral arról, hogy mi a rossz, az mennyibe kerül, amire lehet hivatkozni alkudozásnál. És igazából Muhaati kivételével szerintem nem sok klubtag van, akinek kezei között naponta annyi BMW átmegy, mint egy márkaszerviznek, ahol álmukból felkeltve is egyből tudják mire kell figyelni. Aki ezt az 5-10 ezer forintot is sajnálja az autóvásárláskor, az az autótól is sajnálni fogja a rendes karbantartást.
2011.03.12. 17:21
afcajax írta:tibi666 írta:szekeres írta:atiotezer írta:afcajax írta:Valaki tud mondani Debrecen és Pest között valami normálisabb szervizt vagy műhelyt ahol egy teljes diagot el lehetne végeztetni autóvásárlás előtt?Mindenképpen ajánlatos h márkaszerviz legyen?
Mag3 Nyíregyháza
NT Autó Budakalász
5er KFT Budapest
Futóművet pl. a klubtag szemre nem fogja megmondani, hogy jó-e. Egy klubtag nem csinál tételes listát javítási árral arról, hogy mi a rossz, az mennyibe kerül, amire lehet hivatkozni alkudozásnál. És igazából Muhaati kivételével szerintem nem sok klubtag van, akinek kezei között naponta annyi BMW átmegy, mint egy márkaszerviznek, ahol álmukból felkeltve is egyből tudják mire kell figyelni. Aki ezt az 5-10 ezer forintot is sajnálja az autóvásárláskor, az az autótól is sajnálni fogja a rendes karbantartást.
Persze nálam pl. két körben fog sztem zajlani a vétel.Először egy hozzáértő emberkével elmegyek a kiszemelthez h egyáltalán érdemes e diagra elvinni, ha az első rostán átmegy akkor mehet a szervízbe átnézésre.De sajnos sztem sok gép már lehet az első szemrevételnél elvérezne.
2011.03.12. 17:23
afcajax írta:tibi666 írta:szekeres írta:atiotezer írta:afcajax írta:Valaki tud mondani Debrecen és Pest között valami normálisabb szervizt vagy műhelyt ahol egy teljes diagot el lehetne végeztetni autóvásárlás előtt?Mindenképpen ajánlatos h márkaszerviz legyen?
Mag3 Nyíregyháza
NT Autó Budakalász
5er KFT Budapest
Persze nálam pl. két körben fog sztem zajlani a vétel.Először egy hozzáértő emberkével elmegyek a kiszemelthez h egyáltalán érdemes e diagra elvinni, ha az első rostán átmegy akkor mehet a szervízbe átnézésre.De sajnos sztem sok gép már lehet az első szemrevételnél elvérezne.
2011.03.12. 17:26
tibi666 írta:afcajax írta:tibi666 írta:szekeres írta:atiotezer írta:afcajax írta:Valaki tud mondani Debrecen és Pest között valami normálisabb szervizt vagy műhelyt ahol egy teljes diagot el lehetne végeztetni autóvásárlás előtt?Mindenképpen ajánlatos h márkaszerviz legyen?
Mag3 Nyíregyháza
NT Autó Budakalász
5er KFT Budapest
Mi is kb. 20-25 autót néztünk meg, ebből vagy 4-et vittünk diagra, és csak egy maradt fent a szűrőn, azzal járunk 2 éve.
2011.03.12. 17:50
afcajax írta:szekeres írta:atiotezer írta:afcajax írta:Valaki tud mondani Debrecen és Pest között valami normálisabb szervizt vagy műhelyt ahol egy teljes diagot el lehetne végeztetni autóvásárlás előtt?Mindenképpen ajánlatos h márkaszerviz legyen?
Mag3 Nyíregyháza
NT Autó Budakalász
5er KFT Budapest
Tudsz esetleg egy pár klubtagot mondani akik itt élnek Debrecen-Nyíregyháza régió környékén és szükség esetén esetleg kérhetném a szíves segítségüket?Azt tudom h vannak egy páran Nyíregyről-Miskolcról meg még Szoboszlóról is de te sztem te fejből vágod őket.
2011.03.12. 17:52
atiotezer írta:afcajax írta:szekeres írta:atiotezer írta:afcajax írta:Valaki tud mondani Debrecen és Pest között valami normálisabb szervizt vagy műhelyt ahol egy teljes diagot el lehetne végeztetni autóvásárlás előtt?Mindenképpen ajánlatos h márkaszerviz legyen?
Mag3 Nyíregyháza
NT Autó Budakalász
5er KFT Budapest
Tudsz esetleg egy pár klubtagot mondani akik itt élnek Debrecen-Nyíregyháza régió környékén és szükség esetén esetleg kérhetném a szíves segítségüket?Azt tudom h vannak egy páran Nyíregyről-Miskolcról meg még Szoboszlóról is de te sztem te fejből vágod őket.
Helló
204d1 a Mag3-nál dolgozik, esetleg vele is felveheted a kapcsolatot, hátha tud segíteni. Ott van még hamoriarpi ő éppen debreceni és elég régóta van BMW-je.
2011.03.12. 17:59
szekeres írta:
Igen, ők, de ha kell elmegyek szívesen én is veled. + szerelőt is tudok debrecenben és itt is.
2011.03.12. 18:50
afcajax írta:szekeres írta:
Igen, ők, de ha kell elmegyek szívesen én is veled. + szerelőt is tudok debrecenben és itt is.
Azt nagyon megköszönném, lehet h élnem kell majd vele.Debrecenben a vágóhíd utcaira gondolsz vagy a Magiszra?
2011.03.12. 18:53
525DA-M-PETI írta:Helló!
Szerintem ha átvizsgálni szeretnél, akkor Magisz, vagy Vollai (vágóhíd u.), mindegy,
De ha majd javíttatni, akkor csak VOLLAI FREI, abszolut vérprofi, nem olcsó, de nagyon
vágja a dolgot, és ott állhatsz mellette, tudod mikor mit csinál.