![]() |
2015.10.03. 09:07
SvidronyA írta:didli írta:SvidronyA írta:Zo78 írta:didli írta:Üdv mindenkinek itt az e39.hu-n!
Sikerült eladni az előző autómat és most teljes gőzzel keresem a következőt. (...) Várok tanácsokat, esetleg ajánlatokat is tőletek, leendő CARtársak.![]()
Hú, erre mi újat lehetne mondani, amit még nem mondtak el...?
Állapot a mérvadó, nem km óra állás. Próba és megelőző diag... stb.
Mivel az előző autód is E39 volt, gondolom a típussal kapcsolatos tapasztalat nagyjából adott.
A vágyott motorok közül bármelyiket választhatod, ha nincs szétgyilkolva, jól fog szolgálni, kivéve ha nyomatékfüggő vagy. Arra ott a diesel.
A 28i (M52) és a 25i/30i (M54) konstrukciós különbségeire - amennyiben ilyen mélységig érdekel a téma - kezdésnek ott a google.
A hahun pillanatnyilag(?) nincs olyan benzines Touring, amely nyugodt szívvel ajánlható lenne
Köszi a gyors vàlaszt. És a belinkeltről vèlemény?
Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Amennyire a nem túl sokat mutató képekről elsőre látni: a jobb első sárvédő és a géptető nem illeszkedik rendesen (lehet, csak nyitva van), a felni mintha E46-ról lenne, de ez másodlagos. Számíts pixelhibára mind a műszeregységen, mind a MID-en, rozsdásodó csomiajtóra (típushiba). Kérj az eladótól VIN-t, az sok mindent elárul a felszereltségéről, meg egyáltalán az eladóról. Ha nem akarja megadni, az több, mint elgondolkodtató. Jól írja Zoli, az állapot a mérvadó.
Ha még nem volt E39 a birtokodban, olvass vissza a fórumban, tanulságos lesz; vagy magával ránt, vagy eltántorít![]()
Nézz szét a külföldi oldalakon is így jobban lesz összehasonlítási alapod ár/érték tükrébenHa valami pöpecre vágysz, az nem lesz olcsó (kint pláne nem az), de sokkal inkább érdemes egy jó gazdától származó, megbecsült darabot megvenni inkább több pénzért, az kisebb eséllyel lesz azonnali pénztemető a vásárlást követően. Ne ess egyből szerelembe, mert az lesz a legdrágább!
2015.10.03. 11:13
didli írta:Üdv mindenkinek itt az e39.hu-n!
Sikerült eladni az előző autómat és most teljes gőzzel keresem a következőt. Ami biztos, az hogy e39 vagy e46, 25i, 28i vagy 30i motorral, ja és mindenképpen touring. A jobbak azok mindenképpen 1 millió felett kezdődnek, azt látom. Várok tanácsokat, esetleg ajánlatokat is tőletek, leendő CARtársak.![]()
Erről esetleg valamit tud valaki némi infót?:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... ng-9395840
üdvözlettel: Norbi
2015.10.03. 11:24
SvidronyA írta:... a felni mintha E46-ról lenne, de ez másodlagos.
2015.10.03. 11:36
dreizwanzig írta:SvidronyA írta:... a felni mintha E46-ról lenne, de ez másodlagos.
e46 felni felmegy e39-re? az e39-nek nem nagyobb az agy átmérője?
2015.10.03. 12:22
jlaci74 írta:dreizwanzig írta:SvidronyA írta:... a felni mintha E46-ról lenne, de ez másodlagos.
Plug&play nem megy fel , mert kisebb a tehermentesítő mérete ( 72,5 vs. 74 ), ill. az ET ( IS) miatt bután is áll alatta.
2015.10.03. 20:30
THT írta:jlaci74 írta:dreizwanzig írta:SvidronyA írta:... a felni mintha E46-ról lenne, de ez másodlagos.
Plug&play nem megy fel , mert kisebb a tehermentesítő mérete ( 72,5 vs. 74 ), ill. az ET ( IS) miatt bután is áll alatta.
Szerintem ez első szériás E39 felni. Az enyémen is ilyen volt.
2015.10.07. 06:41
2015.10.07. 07:47
2015.10.07. 08:38
didli írta:UP!!
Az autót végig vezetett szervizkönyvvel árulják. Na most ez valójában azt jelenti, hogy egyszer (2005) volt márka szervizben 93e km-el. Egyébként a jobb eleje valóban javítva volt, csak nem igényesen, a belseje igénytelen, koszos-foltos ülésekkel és néhány apró rozsdakezdemény a jobb hátsó sárvédőn, valamit a csomagtér ajtón. Enyhe olajszivárgás látszik alul a motorvédő lemeznél. Ezeken kívül egyben van az autó, bár még nincs nagyon összehasonlítási alapom. Elektromos kütyük működnek.
Viszont újabb véleménykérés lenne:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... ul-9237457
2015.10.09. 16:17
didli írta:UP!!
Az autót végig vezetett szervizkönyvvel árulják. Na most ez valójában azt jelenti, hogy egyszer (2005) volt márka szervizben 93e km-el. Egyébként a jobb eleje valóban javítva volt, csak nem igényesen, a belseje igénytelen, koszos-foltos ülésekkel és néhány apró rozsdakezdemény a jobb hátsó sárvédőn, valamit a csomagtér ajtón. Enyhe olajszivárgás látszik alul a motorvédő lemeznél. Ezeken kívül egyben van az autó, bár még nincs nagyon összehasonlítási alapom. Elektromos kütyük működnek.
Viszont újabb véleménykérés lenne:
2015.10.12. 06:31
2015.10.12. 07:41
didli írta:Ja és nekem fontos, hogy tempomat legyen, úgyhogy egyúttal kérdés is, hogy konkrétan ezekbe a típusokba lehet-e? Olvasgattam az ide tartozó fórumot, de még nem látom át tisztán...
Köszi mindenkinek és beszámolok majd a fejleményekről.
2015.10.12. 07:53
didli írta:Sziasztok!
Még nem találtam meg álmaim autóját, de keresésben vagyok. Az alábbival beszéltem telefonon, de úgy kezdte, hogy nem nagyon akarja eladni kb, szóval gondolom nem nagyon akar engedni az árból. Ma megkapom az alvázszámot, lekérdezem a BMW-nél, aztán megpróbálok lemenni megnézni a héten.
Van itt még pár, amivel talán érdemes foglalkozni. Bár 528i-t nem nagyon akarok, hanem inkább 25i vagy 30i, azaz főleg facelift utánit keresek, de egy jó állapotút talán érdemes megnézni a régebbiből is, pláne ha olyan a gazdája. Szóval, ha van időtök rápillantani ezekre...
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/528 ... ta-9434644
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/528 ... ng-9414896
Ja és nekem fontos, hogy tempomat legyen, úgyhogy egyúttal kérdés is, hogy konkrétan ezekbe a típusokba lehet-e? Olvasgattam az ide tartozó fórumot, de még nem látom át tisztán...
2015.10.12. 09:10
Imco írta:didli írta:Ja és nekem fontos, hogy tempomat legyen, úgyhogy egyúttal kérdés is, hogy konkrétan ezekbe a típusokba lehet-e? Olvasgattam az ide tartozó fórumot, de még nem látom át tisztán...
Csak az elsőben van / ha van/ tempomat.
Viszont az is nagyon drága, 15-ös kerekeken.
2015.10.12. 18:47
Gallaca írta:Imco írta:didli írta:Ja és nekem fontos, hogy tempomat legyen, úgyhogy egyúttal kérdés is, hogy konkrétan ezekbe a típusokba lehet-e? Olvasgattam az ide tartozó fórumot, de még nem látom át tisztán...
A tempomat motor az utolsó kettőben is benne van úgy látom, kérdés, hogy hová lett a hozzá tartozó multikormány?
2015.10.12. 23:23
Schnitzer írta:Gallaca írta:Imco írta:didli írta:Ja és nekem fontos, hogy tempomat legyen, úgyhogy egyúttal kérdés is, hogy konkrétan ezekbe a típusokba lehet-e? Olvasgattam az ide tartozó fórumot, de még nem látom át tisztán...
A tempomat motor az utolsó kettőben is benne van úgy látom, kérdés, hogy hová lett a hozzá tartozó multikormány?
Hol látod Laci??????????
Szerintem egyikben sincs benne"
2015.10.15. 12:23
2015.10.15. 12:42
2015.10.15. 13:06
PeterE39 írta:
Ha nem csak árulni, hanem eladni is akarod, akkor azért a fenti litániát a hirdetésbe is berakhatod, mert biztos több érdeklődő lenne.
Remélem hamar viszontlátunk, tetszőlegesen idős propelleressel.
. Viszont a leírás törvényszerűen vonzza az olyasféle kanapéfizikusokat, akik majd a küszöb-lakatolás árát is le akarják alkudni Ádám korrektsége oltárán.
2015.10.15. 14:40
SvidronyA írta:PeterE39 írta:
Ha nem csak árulni, hanem eladni is akarod, akkor azért a fenti litániát a hirdetésbe is berakhatod, mert biztos több érdeklődő lenne.
Remélem hamar viszontlátunk, tetszőlegesen idős propelleressel.
Szájhagyomány útján hamar(abb) elkel. Viszont a leírás törvényszerűen vonzza az olyasféle kanapéfizikusokat, akik majd a küszöb-lakatolás árát is le akarják alkudni Ádám korrektsége oltárán.
Fene tdja, lehet, hogy igazad van, minden megtörténhet, meg annak az ellenkezője is