Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Használtautó

2015.07.31. 12:23

Johny540 írta:
nagy.matyika írta:Az sokkal borzasztóbb, ahogy a motorburkolat alatt futnak a csövek :facepalm:

Vicc.Van a köreimbe 1-2 gázos 6 hengeres.Én csak mozizok rajtuk,mennyi szívás van velük sokszor.Nem vagyok benne biztos,hogy egyáltalán megéri-e.

Soha nem vennék olyat amiben van gáz, és én sose rakatnám be.
Számomra elég szánalmas, hogy vannak akik megveszik a "nagy" kocsit, de tankolni már nem bírják. Ez a gázosítás eléggé gáz :)

Persze mindenkinek van olyan ismerős története, hogy mennyire jó, mert 1000ft/100km... de be kell ismerni a gáz egy erős betegágy

2015.07.31. 12:38

kanyobence írta:
Johny540 írta:
nagy.matyika írta:Az sokkal borzasztóbb, ahogy a motorburkolat alatt futnak a csövek :facepalm:

Vicc.Van a köreimbe 1-2 gázos 6 hengeres.Én csak mozizok rajtuk,mennyi szívás van velük sokszor.Nem vagyok benne biztos,hogy egyáltalán megéri-e.

Számomra elég szánalmas, hogy vannak akik megveszik a "nagy" kocsit, de tankolni már nem bírják. Ez a gázosítás eléggé gáz :)

Persze mindenkinek van olyan ismerős története, hogy mennyire jó, mert 1000ft/100km... de be kell ismerni a gáz egy erős betegágy

Na igen, ez picit olyan mint az autó tunning... Ott eleve erősebbbet, ebben az esetben pedig kisebb fogyasztású autót kellene inkább venni a babrálás helyett szerintem...

G6-L11

2015.07.31. 17:20

F_E_K_ írta:
kanyobence írta:
Johny540 írta:

Na igen, ez picit olyan mint az autó tunning... Ott eleve erősebbbet, ebben az esetben pedig kisebb fogyasztású autót kellene inkább venni a babrálás helyett szerintem...

G6-L11

Ráadásul eleve nem egy nagy fogyasztású autóról van szó.

2015.08.17. 16:13

Nagyon nagyon ritka

2015.08.17. 17:56

Johny540 írta:Nagyon nagyon ritka

Nagyon nagyon rossz helyesírással....

Ezt telóról firkáltam..

2015.08.17. 21:27

Bor3sz írta:

Ezt telóról firkáltam..

Állapot:kitünö

Tapatalk-kal küldve az én HUAWEI Y550-L01-el

2015.08.17. 23:33

jimbi525d írta:
Bor3sz írta:

Ezt telóról firkáltam..

Ez nem hiszem el...... :facepalm: :doglotlo:
Kitűnő ez a szar......bontani nem veszek ilyen lepukkant romot :evil:
Ac schnitzer:????? :shock: az egyetlen:???? :shock:
:doglotlo: :facepalm: :shock: :mereg: :hányás :kalapács :lovoldozos :boxing :blowie

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Schnitzer az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d
Értékelés: 4.76%

2015.08.17. 23:39

atyavilág!!!!
ezen a fostalicskán az ebayes logókon kívül mi az ácésniccer?

2015.08.18. 00:17

Schnitzer írta:
jimbi525d írta:
Bor3sz írta:

Ezt telóról firkáltam..

Ez nem hiszem el...... :facepalm: :doglotlo:
Kitűnő ez a szar......bontani nem veszek ilyen lepukkant romot :evil:
Ac schnitzer:????? :shock: az egyetlen:???? :shock:
:doglotlo: :facepalm: :shock: :mereg: :hányás :kalapács :lovoldozos :boxing :blowie

Igen! ilyen speciális ÁCÉ SNICCER és minden részletre kiterjedő felszereltség csak 1 van eladó magyarországon! :facepalm: :facepalm:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kanyobence az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d

2015.08.28. 08:15

a segítségeteket szeretném kérni árazás ügyében.
sajnos eladósorba került a kocsim, és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez az ár nagyjából fedi-e a valóságot.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/523 ... ta-9299873
az autót tavaly összel vettem, addig van vezetett szervízkönyve, én vagyok a harmadik tulaj. Én 1MFt-ért vettem, azóta nem sok (pár ezer) km-t mentem vele, lecseréltem a fél autót újra (első lengéscsillapítók, az összes fékbetétet, tárcsát, pofa, olajteknő tömítés, első stabrúd összekötőket és szilenteket, összes szűrő és olaj...) vettem téligumi garnitúrát felnivel, beépítettem a hifit, aminek az árát nyilván úgysem fogom visszakapni, csak ezzel is jobb lett az ótó.
előre is köszi!

2015.08.28. 08:58

andrás írta:a segítségeteket szeretném kérni árazás ügyében.
sajnos eladósorba került a kocsim, és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez az ár nagyjából fedi-e a valóságot.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/523 ... ta-9299873
az autót tavaly összel vettem, addig van vezetett szervízkönyve, én vagyok a harmadik tulaj. Én 1MFt-ért vettem, azóta nem sok (pár ezer) km-t mentem vele, lecseréltem a fél autót újra (első lengéscsillapítók, az összes fékbetétet, tárcsát, pofa, olajteknő tömítés, első stabrúd összekötőket és szilenteket, összes szűrő és olaj...) vettem téligumi garnitúrát felnivel, beépítettem a hifit, aminek az árát nyilván úgysem fogom visszakapni, csak ezzel is jobb lett az ótó.
előre is köszi!

Szerintem ennyit nem fogsz kapni érte, persze kereslet-kínálat kérdése az egész.
Amiket lecseréltél azt amúgy is meg kellett volna lépned, mert ha rosszak voltak, a műszakin is megbukott volna.
Talán azt visszakapod amennyiért vetted.
Ez csak 1 vélemény, várd meg a többiekét is.
üdv.

2015.08.28. 12:52

andrás írta:a segítségeteket szeretném kérni árazás ügyében.

Ha már kérded...
Az autó szép, de erősen túlárazott.
Úgy vélem, hogy már a vásárlás is magas áron történt.

1.250.000-ért 2002 20i touringot hoztak valós 180000km-rel a németektől 1,5 éve.
Ugyanaz mint az enyém +PDC és sokkal szebb, jobb. A könnyem csordult érte.

Én FL párti vagyok. Biztos hogy nem adnék ennyit érte.
Persze ettől még akármi is lehet! :) ;)

2015.08.28. 13:01

Én 1 milliót gondolnék érte. Mert hogy szép az biztos. :franko:
Szerintem 1,1-ért tedd fel, aztán meglátod. Az 1,2 riasztó már.
Mindenki bagóért akar ilyet venni, a minőséget nem megfizetve.

Nem lesz könnyű eladni, az biztos.
Sok sikert hozzá!

2015.08.28. 13:44

Eddig nekem gyorsan elment minden autóm.
Most mindkettőt feltettem a HA.hura, jófogásra, és a powerre is, és még csak hívásom sem volt 1 db sem.
A touringot cserélni akarták egy autószállító 7,5t trélerre, de azon kívül semmi :shock:
Ennyire nincs mozgás, vagy nálam van a hiba :?:

2015.08.28. 14:41

köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
Imco írta:Az autó szép, de erősen túlárazott.
óh, zavarba hoztál, de köszi :)
levittem 1,1MFt-ra, ez nagyjából stimmel?
sajnos kimondtátok amit csak sejtettem... :(
bár egy tréler megfontolandó, gyerekkoromban úgyis kamionsöfőr szerettem volna lenni :lol:

2015.08.28. 16:04

kovessyroli írta:Ennyire nincs mozgás, vagy nálam van a hiba :?:

Elég árérzékeny a jó nép! :)
A közvetlen környezetemben 3-4 ember él autó behordásból.
/ Nem kereskedő. Csak vesz egyet, hazahozza, eladja. Megy a következőért./
Szerintem hetente, két hetente eladnak 1-1 vasat.

2015.08.28. 16:08

kovessyroli írta:Eddig nekem gyorsan elment minden autóm.
Most mindkettőt feltettem a HA.hura, jófogásra, és a powerre is, és még csak hívásom sem volt 1 db sem.
A touringot cserélni akarták egy autószállító 7,5t trélerre, de azon kívül semmi :shock:

Az enyémet a múlt héten akarták megvenni a piros lámpánál. A pali azt mondta, azonnal ad érte 800.000 forintot. :facepalm: :facepalm:
Nagyon vártam, hogy zöld legyen...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Afterdark az itt látható tagok köszönték meg: NagyMatyas

2015.08.28. 18:26

Rjani530d írta:Én 1 milliót gondolnék érte. Mert hogy szép az biztos. :franko:

Sok sikert hozzá!

Na én pont ezért nem fogom "talán soha" eladni az autómat. Nem kapnék érte csak egy jelképes összeget hiába hibátlan az autó!Sajnos a tiednél fiatalabb face autók is ott sorakoznak a neten régóta eladóak mégsem viszik el.Nincs pénz,akinek van már nem ilyet vesz a csórik meg viszik a lepusztult ócskavasakat.Sajnos igen szűk az a réteg aki értékeli a megbecsült minőségi használt prémium autót és meg is tudja venni.......nem lesz könnyű,sok sikert!

2015.08.28. 22:00

Tomi.i írta:
Rjani530d írta:Én 1 milliót gondolnék érte. Mert hogy szép az biztos. :franko:

Sok sikert hozzá!

Na én pont ezért nem fogom "talán soha" eladni az autómat. Nem kapnék érte csak egy jelképes összeget hiába hibátlan az autó!Sajnos a tiednél fiatalabb face autók is ott sorakoznak a neten régóta eladóak mégsem viszik el.Nincs pénz,akinek van már nem ilyet vesz a csórik meg viszik a lepusztult ócskavasakat.Sajnos igen szűk az a réteg aki értékeli a megbecsült minőségi használt prémium autót és meg is tudja venni.......nem lesz könnyű,sok sikert!

Ezeket a vasakat sajnos már nem a használati érték, méginkább nem a szenvedély, hanem a piac árazza be. Igazán jó eladó darabokat itthon nem is nagyon találsz. Pontosan ezért. A kívánatos példányokért még (már) 6k EUR feletti összegeket kérnek, így azokat "normális emberek" nem is veszik.

Tapatalk-kal küldve az én D6503-el

2015.08.29. 13:14

Afterdark írta:
kovessyroli írta:Eddig nekem gyorsan elment minden autóm.

Az enyémet a múlt héten akarták megvenni a piros lámpánál. A pali azt mondta, azonnal ad érte 800.000 forintot. :facepalm: :facepalm:
Nagyon vártam, hogy zöld legyen...

Van egy ismerősöm, aki iphone-t vett így, illetve hasonló körülmények között.
Ugye, Zolika ? :roker: :doglotlo: :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Oroszlan az itt látható tagok köszönték meg: admin
Hozzászólás küldése

VigLink badge