![]() |
2015.06.20. 23:02
kovessyroli írta:Tesomnak nézegetünk 116i-t 2006-os évj. 116le-s motorral szerelt autót.
Jó ez a motor? Nem nagyon találok róla semmit....
Városban használná, illetve ha marad az iskolában, akkor napi 60 km ingázás.
Dieselt és automatát nem mernék rábízni
2015.06.20. 23:30
Oroszlan írta:
2005-ös E46 316i ezüst, kb, 170ezer km, Lentiben, 1,5M Ft.
Kívülről szép, belül nem láttam.
Hahu-n szerintem nincs fenn.
Ha esetleg érdekel.
2015.06.21. 17:09
2015.06.21. 17:36
Johny540 írta:Jogosan tetszik ez nekem?
Bár a jobb hátsó ív mögötti részen,a lökhárító felett van egy kis rozsdakezdemény (ha jól látom).A jobb küszöb hátulján szintén,hacsak nem valami ragacs.Nem egyértelmű.Bár nekem ennyi javítanivaló simán belefér.A km-t azt persze inkább hagyjuk.De vonóhorgos,napfénytetős.....nekem lényeges.Ja...talán még a váltó állása,ami nem tetszik üresben
2015.06.22. 16:18
2015.06.22. 23:14
tökmöc írta:Esetleg ez a típus mennyire ismeritek?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/325 ... io-8967367
Csak, mert a benzinesről beszéltetek és gondolom kevesebb hiba jön ennél elő!
2015.06.23. 00:04
Gallaca írta:tökmöc írta:Esetleg ez a típus mennyire ismeritek?
Én csak ezt az eladót ismerem. Itt még levegőt sem szabad venni...
2015.06.23. 00:26
Bár a jobb hátsó ív mögötti részen,a lökhárító felett van egy kis rozsdakezdemény (ha jól látom).A jobb küszöb hátulján szintén,hacsak nem valami ragacs.Nem egyértelmű.Bár nekem ennyi javítanivaló simán belefér.A km-t azt persze inkább hagyjuk.De vonóhorgos,napfénytetős.....nekem lényeges.Ja...talán még a váltó állása,ami nem tetszik üresben
2015.06.23. 08:12
tökmöc írta:Esetleg ez a típus mennyire ismeritek?
2015.06.23. 08:39
értem én, hogy nem tudja mi az a box a tetőkárpiton, de jött belőle hideg, hogy klímának nézi?
2015.06.23. 13:45
Oroszlan írta:tökmöc írta:Esetleg ez a típus mennyire ismeritek?
Meg kellett volna venned az enyémet ...
2015.06.23. 14:31
2015.06.23. 14:54
tökmöc írta:vezérlés is ki lett cserélve és minden olyan dolog ami fontos az autózáshoz!
2015.06.23. 15:16
PapaBoss írta:tökmöc írta:vezérlés is ki lett cserélve és minden olyan dolog ami fontos az autózáshoz!
Javítsatok ki ha tévedek, de a vezérlés cserét magasabb futásteljesítmény /vagy ismeretlen/ indokolná ?! Nekem amúgy nem tetszik, unalmas kívül, unalmas fekete belül. Fa alatt fényképezte, sz@r képek, semmi nem látszik.
2015.06.23. 15:20
tökmöc írta:Nos tudom mindenki mondta hogy 530 xd nagyon sok baj van vele de ennek a tulaja olyan mint itt mindenki vagyis költ rá rendesen az autóra!
Az autó ez lenne http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... ta-7944799
Sajnos téli felnik meg gumik nincsenek hozzá az még egy vagyon lehet de majd megoldom!![]()
Szóval E60-E61 tulajok szerintetek megéri vagy tényleg sok baj van vele?
Jah a tetőmotorja össze akadt vagy valami ilyesmi meg a hátsó ablak nem nyílik azt úgy kéne fel feszíteni hogy ki lehessen nyitni de minden más cserélve vagyis a váltó teljesen fel lett újítva 500E ft állítólag nincs benne pillangó mert ez már az újabb típus " azért tudja mert le akarta dugózni", vezérlés is ki lett cserélve és minden olyan dolog ami fontos az autózáshoz!
Nos E60-E61 tulajok válaszát várom meg persze aki tud az autótípusról!

2015.06.23. 15:45
2015.06.23. 16:04
kzolee írta:tökmöc írta:Nos tudom mindenki mondta hogy 530 xd nagyon sok baj van vele de ennek a tulaja olyan mint itt mindenki vagyis költ rá rendesen az autóra!
Sajnos téli felnik meg gumik nincsenek hozzá az még egy vagyon lehet de majd megoldom!![]()
Jah a tetőmotorja össze akadt vagy valami ilyesmi meg a hátsó ablak nem nyílik azt úgy kéne fel feszíteni hogy ki lehessen nyitni de minden más cserélve vagyis a váltó teljesen fel lett újítva 500E ft állítólag nincs benne pillangó mert ez már az újabb típus " azért tudja mert le akarta dugózni", vezérlés is ki lett cserélve és minden olyan dolog ami fontos az autózáshoz!
Nem a tető motor akad össze, hanem a mechanika. Javítható, a hátsó üveg billentésének elvesztésével, két műanyag kinövést kell leoperálni róla.
Láncos vezérlést ilyen alacsony futásnál nem szokás cserélni, ahogy PapaBoss is írta.
A full-full persze nem igaz, szokás szerint.
Ebben még vannak lapkák, szóval kamuzott. Mi a helyzet a porlasztókkal? Termosztátokkal? Főtengely ékszíjtárcsával? Lengéscsillapítókkal? Szintszabályzó kompresszorral? Szilentek, GE szemek? Turbó? Leömlő? Ha négy éve nála van, ennél sokkal többet kellene tudjon róla.
Ennek tükrében azért én fenntartásokkal kezelném a tulaj állításait. "Minden olyan dolog, ami fontos az autózáshoz."
Ja, és van E60-at vennék téma is, ott könnyebben megtalálják az érdeklődők.
2015.06.23. 17:43
nagy.matyika írta:kzolee írta:tökmöc írta:Nos tudom mindenki mondta hogy 530 xd nagyon sok baj van vele de ennek a tulaja olyan mint itt mindenki vagyis költ rá rendesen az autóra!
Nem a tető motor akad össze, hanem a mechanika. Javítható, a hátsó üveg billentésének elvesztésével, két műanyag kinövést kell leoperálni róla.
Láncos vezérlést ilyen alacsony futásnál nem szokás cserélni, ahogy PapaBoss is írta.
A full-full persze nem igaz, szokás szerint.
Ebben még vannak lapkák, szóval kamuzott. Mi a helyzet a porlasztókkal? Termosztátokkal? Főtengely ékszíjtárcsával? Lengéscsillapítókkal? Szintszabályzó kompresszorral? Szilentek, GE szemek? Turbó? Leömlő? Ha négy éve nála van, ennél sokkal többet kellene tudjon róla.
Ennek tükrében azért én fenntartásokkal kezelném a tulaj állításait. "Minden olyan dolog, ami fontos az autózáshoz."
Ja, és van E60-at vennék téma is, ott könnyebben megtalálják az érdeklődők.
Pont abban a korban van, hogy szerintem horribilis pénzt rá lehetne locsolni. A tökéletes állapotú és az autózható között ég és föld a különbségA beltér szerintem a futásnak megfelelő. Hibalehetőségnek ott van a szokásos dolgokon kívül a CCC. Eddig bárkivel beszéltem, akinek E60-E61 van a birtokában, mindenkinek megdöglött (250-260 ezer forint a cserével együtt).
Kövezzetek meg, de szerintem ennyi vagy picit több pénzért, egy A6 3.0 V6 TDI Quattro jobb választás. Tudom van annak is nyűgje, de valahogy kevesebb szart hallok róluk.
2015.06.23. 17:48
2015.06.23. 18:27
tökmöc írta:Oroszlan írta:tökmöc írta:Esetleg ez a típus mennyire ismeritek?
Meg kellett volna venned az enyémet ...
Miért már nincs meg? Ha jól tudom a tiéd nem öszkerekes volt, vagy tévedek?!