![]() |
2014.03.11. 22:03
BmwM3 írta:Sziasztok!
Ma a kocsiba ülve ez a kép fogadott a navi kijelzőn:
Néha néha a kép is elmegy és a navi olvasó se megy nem világít.
2003-as X5 e53.
Előre is köszönöm a válaszokat.
2014.03.12. 15:22
admin írta:BmwM3 írta:Sziasztok!
2003-as X5 e53.
Első körben vedd ki a lemezt a naviból.
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el
2014.03.12. 17:57
BmwM3 írta:admin írta:BmwM3 írta:Sziasztok!
2003-as X5 e53.
Első körben vedd ki a lemezt a naviból.
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el
Na ma kivettem a lemezt a naviból és minden visszajött!
2014.03.17. 16:36
2014.03.17. 18:57
admin írta:Tegnap semmi baja ma meg ezt csinálja. Aksi saru levétel nem segitett.
http://youtu.be/MocvCM1gtv0
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
2014.03.17. 23:13
2014.03.17. 23:19
admin írta:Sajnos mindennel ez a helyzet ha lehúzom a rechnert akkor is ezt csinálja már a dvb-t is lehúztam de semmi.Így nem tudom hogy mi lehet a hibás![]()
http://youtu.be/V54SdkrUiLk
2014.03.18. 20:16
Imco írta:admin írta:Sajnos mindennel ez a helyzet ha lehúzom a rechnert akkor is ezt csinálja már a dvb-t is lehúztam de semmi.Így nem tudom hogy mi lehet a hibás![]()
Gyere erre, kiveszem a kijelzőm egy tesztre.
2014.03.18. 20:52
admin írta:Imco írta:admin írta:Sajnos mindennel ez a helyzet ha lehúzom a rechnert akkor is ezt csinálja már a dvb-t is lehúztam de semmi.Így nem tudom hogy mi lehet a hibás![]()
Köszi a felajánlást csak mesze vagyGallacaval leteszteltük a monitor szarakszik.Most kaptam kölcsön egyet majd ha haza jöttem megnézem mi baja az enyémnek.
2014.03.20. 09:38
kzolee írta:admin írta:Imco írta:admin írta:Sajnos mindennel ez a helyzet ha lehúzom a rechnert akkor is ezt csinálja már a dvb-t is lehúztam de semmi.Így nem tudom hogy mi lehet a hibás![]()
Köszi a felajánlást csak mesze vagyGallacaval leteszteltük a monitor szarakszik.Most kaptam kölcsön egyet majd ha haza jöttem megnézem mi baja az enyémnek.
Nem kellett volna erőltetni azt a mysql-t a 16:9-en.
2014.03.22. 21:30
2014.03.22. 22:40
Lallleee írta:üdv urak. csak egy gyors egyszerű kérdésamióta a sima TV rendszer a szobámba váltottt digitális cuccra, azóta gyakorlatilag a kocsiban a TV használhatatlan film nézésre?
2014.03.23. 11:34
Cxgrav írta:Lallleee írta:üdv urak. csak egy gyors egyszerű kérdésamióta a sima TV rendszer a szobámba váltottt digitális cuccra, azóta gyakorlatilag a kocsiban a TV használhatatlan film nézésre?
A kocsi is az analóg sugárzást fogta.
Most hogy digitális adás van, füst a kocsiban való tv-zésnek.
DVB-T tuner a megoldás a továbbiakban.
2014.03.23. 12:02
Lallleee írta:Cxgrav írta:Lallleee írta:üdv urak. csak egy gyors egyszerű kérdésamióta a sima TV rendszer a szobámba váltottt digitális cuccra, azóta gyakorlatilag a kocsiban a TV használhatatlan film nézésre?
és abban tud nekem valaki segíteni hogy milyen formában tudom én azt beszerezni, és beleszerelni? mennyire kell belemászni a "rendszerbe" . köszönöm
2014.03.23. 13:52
Cxgrav írta:Lallleee írta:Cxgrav írta:Lallleee írta:üdv urak. csak egy gyors egyszerű kérdésamióta a sima TV rendszer a szobámba váltottt digitális cuccra, azóta gyakorlatilag a kocsiban a TV használhatatlan film nézésre?
és abban tud nekem valaki segíteni hogy milyen formában tudom én azt beszerezni, és beleszerelni? mennyire kell belemászni a "rendszerbe" . köszönöm
Ebay kereső - Car DVB-T tuner és kidob egy párat. 20.000Ft-nál kezdődnek ha jól emlékszem.
Ennek a topicnak kb a 194. oldalán tettek fel videót, hogy milyen beépítve és hogy hogyan kell berakni.
A csomagtartóban található TV tunerbe kell rákötni az AV-ra.
2014.03.23. 19:06
admin írta:Cxgrav írta:Lallleee írta:Cxgrav írta:Lallleee írta:üdv urak. csak egy gyors egyszerű kérdésamióta a sima TV rendszer a szobámba váltottt digitális cuccra, azóta gyakorlatilag a kocsiban a TV használhatatlan film nézésre?
Ebay kereső - Car DVB-T tuner és kidob egy párat. 20.000Ft-nál kezdődnek ha jól emlékszem.
Ennek a topicnak kb a 194. oldalán tettek fel videót, hogy milyen beépítve és hogy hogyan kell berakni.
A csomagtartóban található TV tunerbe kell rákötni az AV-ra.
Állítólag ez tökéletes 4db antennával.
ebay
2014.03.23. 19:18
spider2 írta:Erre a linkre hibát dob.
2014.03.23. 19:35
admin írta:Köszi a felajánlást csak mesze vagyGallacaval leteszteltük a monitor szarakszik.Most kaptam kölcsön egyet majd ha haza jöttem megnézem mi baja az enyémnek.
2014.03.23. 19:49
admin írta:admin írta:Köszi a felajánlást csak mesze vagyGallacaval leteszteltük a monitor szarakszik.Most kaptam kölcsön egyet majd ha haza jöttem megnézem mi baja az enyémnek.
Ma szétborítottam apró darabokra majd össze raktam és működik lehet valami kontakt hiba volt.
2014.03.23. 20:17
Gallaca írta:admin írta:admin írta:Köszi a felajánlást csak mesze vagyGallacaval leteszteltük a monitor szarakszik.Most kaptam kölcsön egyet majd ha haza jöttem megnézem mi baja az enyémnek.
Ma szétborítottam apró darabokra majd össze raktam és működik lehet valami kontakt hiba volt.
Akkor mondhatjuk, hogy kézrátétellel gyógyítottad!