Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: 525TDS vélemények,tippek vásárláshoz stb

2013.03.27. 16:43

klicsko07 írta:
barbrady írta:
kovessyroli írta:A HDK fej szabályozza a mennyiségállítást az adagolóban. Ha ez a része tönkremegy, akkor azt csak csere oldja meg, javítani nem lehet.

A régebbi potméterest nem lehet újítani, az kuka ha behal, a HDK-st felújítják. A 325tds-emben felújíttatam.

Szia!

Hol újítattad fel és mennyibe fájt, ha nem vagyok túl indiszkrét.
Sajna nálam is valószínű ez a hiba.
rázkódik a motor, váltáskor melegen leáll, illetve erőtlen is 2000' alatt
Amúgy hidegen(pöccre) és melegen (3-4mp) jól indul.
Ismerős adagolós szerint lánccal van a gond, valószínűleg nyúlott és emiatt csinálja.
Ha megpörgeted és amikor visszaengedi a fordulatot, akkor még csuklik egyet a motor.
Ötlet?

Nekem ŐK csinálták. Neked messze van, de szerintem ha felhívsz a netről pár nagyobb adagoló szervízt, valamelyik biztos tud segíteni.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: klicsko07
Értékelés: 4.76%

2014.05.13. 22:25

Csumi 2014 szeptemberében lesz nálam 3 éve a 525tds-em 220.000 vettem most 350.000tarok pályázok nagyon sokat kijárok németbe velerendszeresen nagyon meg vagyok elégedve vele az a lényeg hidegen nagypapisan kell hajtani turbót motort rendesen hűteni "járatni vissza hűteni" olajat 10max15nél dobni az összes szűrővel együtt brutálisan megy élmény vezetni van lehetőségem németbe nyomni de nyomom én mindenhol :lol: de elég sok új kocsit is :doglotlo: mint a szart Szeva

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Ricsi525 az itt látható tagok köszönték meg: Bakker 525TDS

2014.05.14. 07:52

Ricsi525 írta:Csumi 2014 szeptemberében lesz nálam 3 éve a 525tds-em 220.000 vettem most 350.000tarok pályázok nagyon sokat kijárok németbe velerendszeresen nagyon meg vagyok elégedve vele az a lényeg hidegen nagypapisan kell hajtani turbót motort rendesen hűteni "járatni vissza hűteni" olajat 10max15nél dobni az összes szűrővel együtt brutálisan megy élmény vezetni van lehetőségem németbe nyomni de nyomom én mindenhol :lol: de elég sok új kocsit is :doglotlo: mint a szart Szeva

Csumi, csak az a francos középpontozás ne lenne... :facepalm: :lol:

2014.05.14. 08:36

Zo78 írta:
Ricsi525 írta:Csumi 2014 szeptemberében lesz nálam 3 éve a 525tds-em 220.000 vettem most 350.000tarok pályázok nagyon sokat kijárok németbe velerendszeresen nagyon meg vagyok elégedve vele az a lényeg hidegen nagypapisan kell hajtani turbót motort rendesen hűteni "járatni vissza hűteni" olajat 10max15nél dobni az összes szűrővel együtt brutálisan megy élmény vezetni van lehetőségem németbe nyomni de nyomom én mindenhol :lol: de elég sok új kocsit is :doglotlo: mint a szart Szeva

Amit egyébiránt központozásnak hívnak :facepalm: De amúgy ja, na csőváz :lol:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek PeterE39 az itt látható tagok köszönték meg: Zo78

2014.05.14. 09:40

PeterE39 írta:
Zo78 írta:

Amit egyébiránt központozásnak hívnak :facepalm: De amúgy ja, na csőváz :lol:

:shock: Ezt elírtam, mint a szart.
Csákány.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Zo78 az itt látható tagok köszönték meg: Padre540

2014.05.14. 19:33

Ricsi525 írta: brutálisan megy élmény vezetni van lehetőségem németbe nyomni de nyomom én mindenhol :lol: de elég sok új kocsit is :doglotlo: mint a szart Szeva

Szerintem most a V8 tulajok rákívántak a tds-re....

:mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: Bummer

2014.05.14. 20:27

kzolee írta:
Ricsi525 írta: brutálisan megy élmény vezetni van lehetőségem németbe nyomni de nyomom én mindenhol :lol: de elég sok új kocsit is :doglotlo: mint a szart Szeva

Szerintem Lepke fortyog duheben, h a 35 dezsovel miert nem tudja lelepni...bar Levi arcara is kivancsi lennek amikor kiakasztott gazpedallal 300 felett is palcaval osztokeli az M5 oldalat, h gyiiiii, neeee,gyiiiiii...de csak a tavolodo tds-t latja meg a fustpamacsot mikor elvaltja a 9.-et :D

Jah es 1 hsz-el feltorli az egesz forumot ;)

2014.05.14. 20:45

Bummer írta:
kzolee írta:

Szerintem Lepke fortyog duheben, h a 35 dezsovel miert nem tudja lelepni...bar Levi arcara is kivancsi lennek amikor kiakasztott gazpedallal 300 felett is palcaval osztokeli az M5 oldalat, h gyiiiii, neeee,gyiiiiii...de csak a tavolodo tds-t latja meg a fustpamacsot mikor elvaltja a 9.-et :D

Jah es 1 hsz-el feltorli az egesz forumot ;)

Most miért kell piszkálni szegényt?
Bár annál még a 20d-m is jobban megy. :oops:

2014.05.14. 21:58

Szomorú igazság, de annál még egy 1.3 as swift is fürgébb 140 ig :roker: Persze, az ember mindig így van ezzel, ha erősebb járműbe ül, mint az előző, de azért ennyire nem kell elfogultnak lenni :doglotlo:

2014.05.15. 02:37

nagy.matyika írta:Szomorú igazság, de annál még egy 1.3 as swift is fürgébb 140 ig :roker: Persze, az ember mindig így van ezzel, ha erősebb járműbe ül, mint az előző, de azért ennyire nem kell elfogultnak lenni :doglotlo:

A műszaki adatok alapján jobban gyorsul a TDS.
Valamint gyakorlatban is, a TDS-em mellett volt a családban Swift 1.3 és a TDS jobban ment 100-ig is, meg utána is.
Nem nagy dicsőség ez tudom, de azért rémhíreket ne terjesszünk ;)

2014.05.15. 08:51

Papírforma és youtube videók alapján kb tök egyformán mennek, gyakorlatban pedig nem ültem még Suzukiban és nem is akarok, de látszólag fürgék :D A továbbiakban meg kiszálltam a vitából, mert nem érdekem egyik típust se képviselni, de a TDS-ből ne csináljunk verseny autót azért :D

2014.05.15. 11:33

nagy.matyika írta:Papírforma és youtube videók alapján kb tök egyformán mennek, gyakorlatban pedig nem ültem még Suzukiban és nem is akarok, de látszólag fürgék :D A továbbiakban meg kiszálltam a vitából, mert nem érdekem egyik típust se képviselni, de a TDS-ből ne csináljunk verseny autót azért :D

Tényleg nem a vita kedvéért ;)
Egyet is értek abban, hogy nem versenyautó, soha nem is volt az, bár dízel létére jó menetteljesítményű gép volt a maga idejében. Sajnos az idő telik, a dicsőség múlik, de egy karbantartott TDS még mindig jó kocsi. Legalábbis szerintem.
Azt is bevallom, az adatokra rosszul emlékeztem, mert az 1.3-as Swift esetén 13 s rémlett.
Azért még így is maradt 0.6 s előnye a jó öreg TDS-nek, a 10.4 másodpercével :lol:
És akkor a papírforma: Kép
A legújabb 1.2-es Swiftet azonban már könnyedén üti a TDS :lol:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára polip 2014.05.15. 11:37-kor.

2014.05.15. 11:36

Vitát eldöntendően hozzászólnék, mint gyakorló automataváltós TDS tulaj és mint egy, nap, mint nap 2005-ös, 1,3-as Suzuki Swiftet vezető sofőr.

A BMW messze jobb autó mégha TDS is!!!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: 2 Bakker 525TDS, bendegúz
Értékelés: 9.52%

2014.05.15. 11:46

Mindig imádom a 'kiaszarabb versenyt :doglotlo: :mrgreen:

Az egyik 950 kiló, a másik meg ezernyócca'.... semmi értelme hasonlítgatni.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek PapaBoss az itt látható tagok köszönték meg: bendegúz

2014.05.15. 11:49

Jerry írta:Vitát eldöntendően hozzászólnék, mint gyakorló automataváltós TDS tulaj és mint egy, nap, mint nap 2005-ös, 1,3-as Suzuki Swiftet vezető sofőr.

A BMW messze jobb autó mégha TDS is!!!

Na... és melyik megy jobban? :D

A kiemelt mondatodban nem tetszik a még ha kifejezés, olyan kishitű, ezzel önkéntelenül degradálod a TDS-t :D
Egy igazán önérzetes TDS tulajtól ez inkább így hangzana: A TDS messze jobb autó!!! :D :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek polip az itt látható tagok köszönték meg: Bummer

2014.05.15. 11:51

PapaBoss írta:

Ott a pont.

2014.05.15. 11:53

PapaBoss írta:Mindig imádom a 'kiaszarabb versenyt :doglotlo: :mrgreen:

Persze, hogy semmi értelme és nem csak a súly miatt, de ilyen szar időben?!
Na ugye, így már mindjárt más :D

2014.05.15. 14:05

Emberek, egy szóval nem mondtam, hogy szar autó a TDS! Opel Omega B-ben is 130 lóra butult TDS blokk volt és akkoriban szerette többször a 200 at :wink: Jó motor volt! Viszont, azért mertem összehasonlítani egy swift-tel, mert abból sok van az utakon manapság és könnyen összefuthat velük egy kedves TDS tulaj.(még ha nem is egy kategória a kettő, de mint mindenki tudja a suzuki tulajok elég harciasak tudnak lenni :franko: ) Én mindkettőre papír forma szerinti 11 sec-et találtam, ahol néztem, de akkor nyert a TDS! :roker: Ettől még most is és régen is jó gép volt, de azért nem egy halálosztó :twisted:

2014.05.15. 15:07

nagy.matyika írta:Emberek, egy szóval nem mondtam, hogy szar autó a TDS! Opel Omega B-ben is 130 lóra butult TDS blokk volt és akkoriban szerette többször a 200 at :wink: Jó motor volt! Viszont, azért mertem összehasonlítani egy swift-tel, mert abból sok van az utakon manapság és könnyen összefuthat velük egy kedves TDS tulaj.(még ha nem is egy kategória a kettő, de mint mindenki tudja a suzuki tulajok elég harciasak tudnak lenni :franko: ) Én mindkettőre papír forma szerinti 11 sec-et találtam, ahol néztem, de akkor nyert a TDS! :roker: Ettől még most is és régen is jó gép volt, de azért nem egy halálosztó :twisted:

Manuált a manuállal, automatát az automatával, az a 0.6 sec élet és halál között dönthet, így akár nevezhetjük "halálosztónak" is :D :D
Kép
Ne vedd véresen komolyan ;)
De, ha még valamit hozzáfűzöl, postázok egy TDS felíratot, aztán ragaszthatsz :P :D
TDS POWA :franko:

2014.05.16. 08:55

nagy.matyika írta:Emberek, egy szóval nem mondtam, hogy szar autó a TDS! Opel Omega B-ben is 130 lóra butult TDS blokk volt és akkoriban szerette többször a 200 at :wink: Jó motor volt! Viszont, azért mertem összehasonlítani egy swift-tel, mert abból sok van az utakon manapság és könnyen összefuthat velük egy kedves TDS tulaj.(még ha nem is egy kategória a kettő, de mint mindenki tudja a suzuki tulajok elég harciasak tudnak lenni :franko: ) Én mindkettőre papír forma szerinti 11 sec-et találtam, ahol néztem, de akkor nyert a TDS! :roker: Ettől még most is és régen is jó gép volt, de azért nem egy halálosztó :twisted:

Dehogynem...igazi halaloszto az :)

Igaz e34, de tds, a sogore...multkor volt vele nemi gond...ellotte es a 2x2 savon katonai alcazast alkalmazott...uh halaloszto...tudorakot biztos :D

De, mostmar rendben...szerintem kellemesen elheto es a dezso kerregese ercesen banto es hangos...de tetszik...1000 kozul megismerni, nem az a fostalicska hangu pdtdciti rosseb mint a tobbinel...a moci olyan mint Terry Crew az old spice reklamokban... :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge