Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.06.21. 08:00

Hero írta:
vaszarig írta:Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy a kubbkártyával kinek milyen tapasztalata van? Van már mindenkinek, és esetleg csak én lennék lemaradva? :wink:

Szia!

Nos az a tapasztalatom, hogy van.
Rengeteg helyen tudnám használni csak mindig elfelejtem :(
Egyébként szerintem jó dolog, mert ilyen csak nekünk van másnak nem lesz :D

Értem, akkor lehet csináltatok egyet én is, végülis az a 2000Ft nem vág a földhöz! :lol:
Köszi a választ.

2007.06.25. 23:14

Azért mindenképpen megéri mert ilyen csak tényleg nekünk e39 eseknek van :)

2007.07.05. 10:20

Sziasztok! Nem volt múlt héten valaki közülünk Olaszországban, azonbelül Jesolo-ban? Láttam egy szép, sötét színű magyar e39 sedant. IXK volt a rendszáma.

2007.07.06. 19:55

Hali

Olyan kérdésem lenne hogy olajcsere után valahogy elő tudom varázsolni a kis zőld lámpákat ? :P
Láttam a letőltéseknél hogy van ide vonatkozó letoltés de nekem csak kasza basza írás jön be :(

2007.07.06. 19:59

Ja és a klub kártyával kapcsolatban én rendeltem de nem kaptam meg ! :evil:

2007.07.06. 20:27

Megtaláltam a nullázos topikot ! :lol:

2007.07.09. 01:33

szevasztok!

van valakinek X5-ös autóval tapasztalata?irjátok meg légyszi milyen dolgokra kell különösen figyelni!

THX!

2007.07.09. 17:47

Ali_Killer írta:Ja és a klub kártyával kapcsolatban én rendeltem de nem kaptam meg ! :evil:

Milyen néven volt?

2007.07.27. 00:15

Sziasztok Skacok!

Voltam ma Tatabányán, egy Srácnál, akitől sikerült gyári ültető rugót vennem!
A Fiú a szakma csúcsán lehet, mert egy E36 cabrióba rak be, egy 4,4l V8-as blokkot!!!!
Nem lesz gyenge a gép!Az Alpin-tól kellett beszerezni hozzá egy csomó dolgot! (másik karter, kormánymű, motortartó bakok)
Nagyon várom a végkifejletet! Szorítok Neki, hogy sikerüljön! :franko: :franko: :franko: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps:

2007.07.29. 12:38

Szia Sanyi!
Mi pénz volt az a rigó garnitúra? Véletlen volt neki,vagy ezekkel foglalkozik?

2007.07.30. 00:40

tanktaz írta:Szia Sanyi!
Mi pénz volt az a rigó garnitúra? Véletlen volt neki,vagy ezekkel foglalkozik?

Szia!

Szerintem véletlen! 20-at kért érte!
Nagyon baráti!
Ja és az Ember is!

2007.08.01. 18:38

Sziasztok! Vki nem tudna képet küldeni az 530d motorjáról előlnézetből, mert most cseréltem generátor vízpumpa szervo szíjat(ami egy hosszú szíj) és szeretném ellenőrizni hogy jól tettem e fel. Segítségeteket előre is köszönöm!

2007.08.01. 18:54

530d_ írta:Sziasztok! Vki nem tudna képet küldeni az 530d motorjáról előlnézetből, mert most cseréltem generátor vízpumpa szervo szíjat(ami egy hosszú szíj) és szeretném ellenőrizni hogy jól tettem e fel. Segítségeteket előre is köszönöm!

Hali!

Én a mult héten cseréltem a generátorba forgó részt és csináltam 2 képet a szíjról remélem segíteni fog mert telefonnal csináltam.
A képeket elküldtem a hotmailos emiledre.

Üdv

2007.08.01. 20:02

Szia, ha nem lenne gond erre az emailra--->arameus_@freemail.hu el tudnád küldeni mert a hotmailosat csak msn-re használom. Nagyon szépen köszönöm!

2007.08.01. 21:46

530d_ írta:Szia, ha nem lenne gond erre az emailra--->arameus_@freemail.hu el tudnád küldeni mert a hotmailosat csak msn-re használom. Nagyon szépen köszönöm!

Elküldtem.

2007.08.01. 21:58

Rendben, köszönöm szépen!

2007.08.03. 07:20

Sziasztok!

Tegnap volt szerencsém modickólni egyet! :)
Meglepő dolgok kerültek napvilágra! :roll:
Ajánlom mindenkinek!!!:hangos:
Pl.! Nem érzékelhető a vezérmű tengely jeladóm!!!, Aztán teljesen halott az elektronikus termosztátom!!!
Ezek gyilkos hibák, és egyik sem hallatott magáról!
A termosztát hiba szét égeti a vezérlő elektronikát, mert ha szét megy 98% hogy zárlatra megy, és nincs külön védelme! ( Tehát füstöl minden!):nono:
Mondanom sem kell, hogy kis torpanáson kívül semmit nem vettem észre az auton, bár a szervízbe azt kérdezték, hogy trélerrel hoztam?????? 8O
8O
Szóval, lényeg a lényeg!
A vez.táv. adó 27e.Ft. Az elektromos termosztát 17e.Ft. + munkadíj!

2007.08.03. 17:00

kbhont írta: Nem érzékelhető a vezérmű tengely jeladóm!!!, Aztán teljesen halott az elektronikus termosztátom!!!
A termosztát hiba szét égeti a vezérlő elektronikát, mert ha szét megy 98% hogy zárlatra megy, és nincs külön védelme! ( Tehát füstöl minden!):nono:
Mondanom sem kell, hogy kis torpanáson kívül semmit nem vettem észre az auton, bár a szervízbe azt kérdezték, hogy trélerrel hoztam?????? 8O 8O
Szóval, lényeg a lényeg!

Ugye neked is M62TU-s motorod van?

Mi az a vez.táv. adó? Mitől táv? Mitől 27eFt?
Nekem van egy felesleges vezérmű tengely jeladóm, de úgy emlékszem csak kábé 15e-ért vettem...
Persze nem táv-adó, csak amolyan drótos.

A vez.tengely jeladó hibája esetén tudomásom szerint a legrosszabb, ami történhet, hogy nincs vezérműtengely-állítás...
Az is lehet, hogy ha az egyik hengersor jeladója meghal, a Motronic a másik jelét használja mindkét hengersorra, gondolom, még nem vészprogramként. Asszem még a főtengely jeladó hibája esetén is ezt használja, nyilván már kikapcsolt Vanos mellett, és biztosan vészprogramként.

A termosztát hiba érdekes... Utánanézek..

2007.08.03. 18:44

kbhont írta:Sziasztok!

Tegnap volt szerencsém modickólni egyet! :)
Meglepő dolgok kerültek napvilágra! :roll:
Ajánlom mindenkinek!!!:hangos:
Pl.! Nem érzékelhető a vezérmű tengely jeladóm!!!, Aztán teljesen halott az elektronikus termosztátom!!!
Mondanom sem kell, hogy kis torpanáson kívül semmit nem vettem észre az auton, bár a szervízbe azt kérdezték, hogy trélerrel hoztam?????? 8O
8O
Szóval, lényeg a lényeg!

Az elekotromos termosztátot babráltam én is, de úgy vettem észre, hogy míg a korábbiaknak külön gombás érzékelője van, az újabbak a vezérlésből adják a jelet a ventillátornak. Csak következtettem, ezért kérdezem, hogy így van?

2007.08.03. 19:08

g4400 írta:
kbhont írta: Nem érzékelhető a vezérmű tengely jeladóm!!!, Aztán teljesen halott az elektronikus termosztátom!!!
Mondanom sem kell, hogy kis torpanáson kívül semmit nem vettem észre az auton, bár a szervízbe azt kérdezték, hogy trélerrel hoztam?????? 8O 8O
Szóval, lényeg a lényeg!

Ugye neked is M62TU-s motorod van?

Mi az a vez.táv. adó? Mitől táv? Mitől 27eFt?
Nekem van egy felesleges vezérmű tengely jeladóm, de úgy emlékszem csak kábé 15e-ért vettem...
Persze nem táv-adó, csak amolyan drótos.

A vez.tengely jeladó hibája esetén tudomásom szerint a legrosszabb, ami történhet, hogy nincs vezérműtengely-állítás...
Az is lehet, hogy ha az egyik hengersor jeladója meghal, a Motronic a másik jelét használja mindkét hengersorra, gondolom, még nem vészprogramként. Asszem még a főtengely jeladó hibája esetén is ezt használja, nyilván már kikapcsolt Vanos mellett, és biztosan vészprogramként.

A termosztát hiba érdekes... Utánanézek..

Szia! Az vezérmű tengely jeladó akart lenni! Igazad van! Az árat 2 helyen kérdeztem meg, és egymástól független ezt mondták!Ha esetleg el kívánod adni, akkor én szívesen megveszem!
A száma:12 14 1 742 185
Az okfejtésedben is igazad van, én is így gondoltam, de most azt mondták, hogy csak egy ideig veszi a főtengelyről az infót, utána az is letérdel!
Köszi
Hozzászólás küldése

VigLink badge