Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Pixelhiba javitása

2013.05.31. 22:34

Péter 1976 írta:Sziasztok.Kérdésem a következő.Nagy board-nál csak gumit cserélnek vagy az egész üveget?Mert ugye ezek a napfénytől mennek tönkre és ha csak gumit cserélik attól még az üveg 1-2 éven belül kifog fakulni,ha valakinek volt e34 automatája az tudja miről beszélek.Válaszotokat előre is köszönöm.

Gumi? :O A meleg nem a forrasztást lazítja fel?

2013.06.26. 17:27

Hello!

Tudtok valakit aki pixelhibát javít szegeden vagy környékén?

2013.06.26. 19:21

kisati írta:Hello!

Tudtok valakit aki pixelhibát javít szegeden vagy környékén?

Pixelfixeseknek szerintem van ott is kontaktjuk. Hozzák-viszik. 48 óra.

2013.07.12. 21:47

Sziasztok
Ma délelőtt voltam peteeqe klubtársnál és rendbe tette a műszerfalamat cserélt átvezetőt, és néhány izzót is, hogy egyformák legyenek, így most már én is el tudom olvasni mit üzenget a gép nekem.
Políroztunk (igazából csak ő :lol: ) hátsó lámpát és ha már nem volt matt ne is legyen, kapott víztiszta fóliát is.
Köszi szépen a munkád már-már zavaró, hogy az összes betű olvasható a titkos menüben.
:franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Merga13 az itt látható tagok köszönték meg: peteeqe
Értékelés: 4.76%

2013.07.13. 20:45

Merga13 írta:Sziasztok
Ma délelőtt voltam peteeqe klubtársnál és rendbe tette a műszerfalamat cserélt átvezetőt, és néhány izzót is, hogy egyformák legyenek, így most már én is el tudom olvasni mit üzenget a gép nekem.
Políroztunk (igazából csak ő :lol: ) hátsó lámpát és ha már nem volt matt ne is legyen, kapott víztiszta fóliát is.
Köszi szépen a munkád már-már zavaró, hogy az összes betű olvasható a titkos menüben.
:franko:

örülök, hogy segíthettem :)

2013.07.21. 12:14

Üdv.Valaki esetleg Békéscsaba környékén csinál pixel javítást?

2013.07.21. 16:09

Nekem is esedékes, nem látni mar sokmindent

2013.07.23. 21:59

hemy írta:Üdv.Valaki esetleg Békéscsaba környékén csinál pixel javítást?

Pixelfixesek házhoz mennek.

2013.08.16. 16:47

Üdv mindenkinek :roker:
Érdeklődni szeretnék hogy Szabolcs megyében vagy esetleg Hajdu-Bihar megyében nem e tud v.ki egy jó plexihiba javító helyet?
Esetleg árat?
Előre is köszönöm a segítséget :)

2013.08.16. 17:24

attisxxx írta:Üdv mindenkinek :roker:
Érdeklődni szeretnék hogy Szabolcs megyében vagy esetleg Hajdu-Bihar megyében nem e tud v.ki egy jó plexihiba javító helyet?
Esetleg árat?
Előre is köszönöm a segítséget :)

http://pixelfix.net/ Itt próbáld meg!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: attisxxx

2013.08.17. 10:12

Okés köszönöm szépen!
Első sorban megpróbálnék itt a környéken találni v.kit :)

2013.08.17. 13:20

attisxxx írta:Okés köszönöm szépen!
Első sorban megpróbálnék itt a környéken találni v.kit :)

Ok! Csak ezért gondoltam:
"- új szolgáltatás!!! - a kiszerelt műszert az Ön által megjelölt helyen
begyűjtjük, és megjavított állapotban visszaszállítjuk. A szolgáltatás
ingyenes az Ország teljes területén."

Javítósból nincs sok, itt nem kell sehová menni, és megbízhatóak.

2013.08.18. 12:53

Értem,ez így már mindjárt más :D
Köszönöm a segítséget :)

2013.09.01. 21:04

Sziasztok
Nekem olvashatók a kiirások meg majdnem minden, bár ha nagyon meleg van nyáron van hogy nekem is eltünik ez az... de nekem most az lenne a gondom ami a képen is látszik a bal oldalon a km számláló elhalványodott, el lehet olvasni de sokal halványabb mint a többi.
Kiéget volna valami kis égő? led vagy nekem is szalag kábelt kel cserélni? :( köszönöm a segitséget :)
http://kepfeltoltes.hu/130901/20130901_ ... es.hu_.jpg

2014.01.29. 09:55

Tegnap voltam a Pixelfix Kft-nél (Bécsi út). Kb. 1 óra és 27e Ft ellenében szépen megcsinálták az órák alatti kijelzőm. Izzókat is cseréltek, illetve megállapították, hogy valaki már próbálta gányolni a dolgot. Mindenesetre most rendbe van téve és élettartam garit vállaltak rá.

2014.01.29. 13:50

rimarp írta:Tegnap voltam a Pixelfix Kft-nél (Bécsi út). Kb. 1 óra és 27e Ft ellenében szépen megcsinálták az órák alatti kijelzőm. Izzókat is cseréltek, illetve megállapították, hogy valaki már próbálta gányolni a dolgot. Mindenesetre most rendbe van téve és élettartam garit vállaltak rá.

Én is ott voltam tegnap! :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: rimarp

2014.01.29. 21:59

Imco írta:
rimarp írta:Tegnap voltam a Pixelfix Kft-nél (Bécsi út). Kb. 1 óra és 27e Ft ellenében szépen megcsinálták az órák alatti kijelzőm. Izzókat is cseréltek, illetve megállapították, hogy valaki már próbálta gányolni a dolgot. Mindenesetre most rendbe van téve és élettartam garit vállaltak rá.

Kar, hogy nem talalkoztunk. En du. fel 5re mentem.
Egyetlen hatranya volt a dolognak, hogy nincs egy irodajuk, ahol megvarhatod a procedurat. Amugy en ajanlom oket.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

2014.01.30. 19:07

rimarp írta:
Imco írta:

Egyetlen hatranya volt a dolognak, hogy nincs egy irodajuk, ahol megvarhatod a procedurat. Amugy en ajanlom oket.

Peteeqe-nél ez jóval olcsóbb mutatvány.

2014.01.30. 19:31

rimarp írta:
Imco írta:

Ott az étterem mellettük. Kellemes, meleg, olcsó.
Ma elvittem asszonyt is oda kajálni. :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: janchi

2014.02.01. 14:49

Imco írta:Ott az étterem mellettük. Kellemes, meleg, olcsó.
Ma elvittem asszonyt is oda kajálni. :)

Ebből kettőt lehet választani... :mrgreen:
Hozzászólás küldése

VigLink badge