![]() |
2011.01.26. 20:53
szekeres írta:
Én skót és zsidó is vagyok egyben, biztos alkudtam volna,
2011.01.26. 21:01
2011.01.26. 21:29
mayer015 írta: Nálad jobb nincs.
Üdv: Dani
2011.01.26. 21:41
Azt is írd ide hogy Angliába menyit keres egy ember és ahhoz hasonlítsd!jackson írta:
Egyszerűen azt nem fogta fel hogy normális áron pl. angliában 25eFt/óra egy rossz szerelőnél az órabér.
2011.01.26. 22:36
muhaati írta:Bocsánat, hogy ilyesmivel fárasztalak benneteket, de ezt ki kellett írni magamból.
2011.01.26. 23:12
2011.01.27. 11:44
2011.01.27. 12:46
2011.01.27. 13:46
pistino1 írta:Én még csak privátban kértem segítséget, de gyors és korrekt választ adtál. Ha nem lennél olyan messze, biztos, hogy csak hozzád vinném, "mindig, minden körülmények között" az autót.![]()
Még így is lehet, hogy egyszer felköltözök 3 napra és .....................
2011.01.27. 17:32
jackson írta:Én arra próbáltam fűzni mi lenne ha lenne telefonos előfizetéses műszaki támogatás.
Elvégre valamiből meg kell élni. Fizetnénk mondjuk havi ezer forintot (éves előfizetés) és ezért cserébe x ideig rabolhatjuk (mondjuk havi fél óra támogatás összesen).
Akkor ha elég klubtag össze jönnek akkor még gazdaságosan is kihozható lenne. Lehetne tunningolni webkamerás módon. Ati látja a képet és tudja mondani merre az arra. No persze ez nem mindig megoldás de azért a klubtagnak is segítene és atinak se kopna fel az álla.
Mert most ugyebár segít csak éppen pont saját maga elöl veszi el a melót. Így tiszta lenne a kép és nekem se égne a pofám amikor már harmadszor hívom fel a hónapban kérdéssel.
Jackson, aki legalább amikor fizetni kell nem alkudozik mivel tudja így is többet kéne
2011.01.27. 17:49
Imco írta:jackson írta:Én arra próbáltam fűzni mi lenne ha lenne telefonos előfizetéses műszaki támogatás.
Elvégre valamiből meg kell élni. Fizetnénk mondjuk havi ezer forintot (éves előfizetés) és ezért cserébe x ideig rabolhatjuk (mondjuk havi fél óra támogatás összesen).
Akkor ha elég klubtag össze jönnek akkor még gazdaságosan is kihozható lenne. Lehetne tunningolni webkamerás módon. Ati látja a képet és tudja mondani merre az arra. No persze ez nem mindig megoldás de azért a klubtagnak is segítene és atinak se kopna fel az álla.
Mert most ugyebár segít csak éppen pont saját maga elöl veszi el a melót. Így tiszta lenne a kép és nekem se égne a pofám amikor már harmadszor hívom fel a hónapban kérdéssel.
Jackson, aki legalább amikor fizetni kell nem alkudozik mivel tudja így is többet kéne
Azért ez nem egészen így van!
Igazából nem akarok vitatkozni, de 2 sarkalatos pontra rámutatnék, saját tapasztalatom alapján.
1. A gratis telefonokból időnként fizető ügyfél van!
Inkább beszélek gratis 5 potenciális ügyféljelölttel,
mint 1 ilyen alkudozós farokkal időpontot egyeztessek.
2. Havi x000 forintnál biztos lenne "1-2" olyan aki sportból hívogatná, tök hülyén.
Kopog valami elöl, mit csináljak?
Engem hetente többször hívnak, hogy pl:
- kiírta a gép, hogy download update.
Yes v no nyomjak?
-Mondom döntsd el hogy szükséged van-e rá.
-Nem tudok angolul.
-Milyen program kérdezi?
-Nem tudom, egy olyan kis ablakba van.
-Akkor nyomjál NO-t.
Ezzel a kis példával 2 dolgot szerettem volna bemutatni.
Nem mindenki tud jól és -talán - hozzáértő módon kérdezni.
Illetve van az a kedves ügyfél akinek nincs elég pénze, hogy telefonon tanácsot adjak neki!![]()
Persze ez egy általános pl. és semmiképp sem az Attila személyének szól!
Annál inkább, mert nem volt még szerencsénk találkozni!
2011.01.27. 20:38
2011.01.27. 21:26
2011.01.27. 21:48
2011.01.28. 12:00
2011.01.28. 12:07
muhaati írta:Mint tudjátok, elég sok klubos Bömbit javítok, szervizelek.
Tegnap este komoly lelki trauma ért, leírom, természetesen az ü.f. neve nélkül.
Sokszor előfordul, hogy előre nem lehet árajánlatot adni, hiszen nem tudod mennyit fogsz szívni a melóval.
Most sem volt előre "kialkudott" árajánlat, nem is volt kérdés, ill. téma.
A feladat, vízszivárgás megszüntetése.
M54-es motorról van szó, ami nem az egyszerűbbik típusú motor. A folyások megszüntetéséhez le kell bontani a motor teljes bal oldalát, ( ott van alatta két műanyag vízcső ). Ez nem egyszerű feladat, szét 4 óra, össze ugyanennyi. Plusz külön egy órámba került, hogy a hengerfejben maradt műanyag részeket eltávolítsam, úgy, hogy ne kerüljön bele a víztérbe.
Tehát összesen 9 órát matattam el vele. Az alkatrészeket az ü.f. rendelte, ill. hozta, persze nem pont belevalókat.No sebaj, van amit megjavítottam, van amit átalakítottam a helyes működéshez.
Hozzájött még, a hiányzó anyák, csavarok pótlása, több menet javítása.Vákumcsövek cseréje gyári csövekkel.
Összesen 35.000 ft.-ot kértem, erre alkudozás következett!!!!!
Merthogy felhívott két szerelőt, és ők 15, és 20 - ért megcsinálták volna. ( Ezentúl oda kell vinni a vasa!t )
Mivel ü.f. 28i.- re kért ajánlatot tőlük, nem a másik két szerelő a hibás, hiszen a 28- ast sokkal egyszerűbb szerelni.
Viszont ez egy alakított kocsi, motorcserés és 25i. lett, egész más a leányzó fekvése.
Persze " A " szerelőnél ott kell hagyni egy-két hétre, aztán majd meglátjuk. ( Ez is egy hozzáállás )
Este (mivel nem tud nyitvatartási időben érte jönni, ezért vigyázzba állok még este 8-kor is, mindent az ügyfélért,)
már nem volt kedvem sem alkudozni, sem vitatkozni, ajánlottam egy 25-ös végösszeget, amit ki is fizetett. Ezt természetesen le is számláztam.Biztos ami hótziher.
Tudjátok, hogy akinek tudok mindig segítek, sosem mondtam, hogy olcsón dolgozok, de amit megcsinálok az jó.
Ha nem értek hozzá (főleg elektronika) inkább megmondom, és esetleg ajánlok olyat, aki tuti benne.
Ne keressétek az urat, nem azonosítható a leírtakból, nem is érdemes. Viszont ha Ő olvassa, kérem ne is keressen többször, inkább ülök a sámlin, takarítom a műhelyt, aki olcsóbban buherál, oda kell fordulni. Többször fordult már elő, hogy azért jöttek át hozzám, mert a más által megadott árajánlat után többszöröse lett az összeg mire a kocsit megcsinálták. Most én előre nem mondtam árat, ennyi lett. Higgyétek el , az iparral nem svarcolva dolgozó nem tud gombokért dolgozni.
Mi lenne mondjuk a maszek péknél, ha kérek egy kiló kenyeret, ami ott 250Ft, de csak 180-at akarnék fizetni, mert máshol csak annyi. Persze ott ki van írva az ár. Node itt nem tud így működni, az előre nem látható dolgok miatt.
Bocsánat, hogy ilyesmivel fárasztalak benneteket, de ezt ki kellett írni magamból.
2011.01.28. 13:49
szekeres írta:Helo!
Kép nincs arrol a bögyről?
2011.01.29. 11:22
2011.01.29. 11:24
afcajax írta:Jó reggalt/napot mindenkinek!
Bocsi ha már volt róla szó vagy valaki már kérdezte de a topicban csak az els7-8 oldalt sikerült még csak elolvasnom. A kérdésem h Debrecen-Nyíregyháza környéken tudtok e megbízható, korrekt szerelőműhelyet ajánlani ill. van e bármilyen tapasztalat a környék szervízeiről?
2011.01.29. 13:20
afcajax írta:Jó reggalt/napot mindenkinek!
Bocsi ha már volt róla szó vagy valaki már kérdezte de a topicban csak az els7-8 oldalt sikerült még csak elolvasnom. A kérdésem h Debrecen-Nyíregyháza környéken tudtok e megbízható, korrekt szerelőműhelyet ajánlani ill. van e bármilyen tapasztalat a környék szervízeiről?