![]() |
2015.06.09. 11:38
admin írta:Oroszlan írta:ZS CAR KFT. vagy Z S CAR KFT.
Bp. 18. ker, Üllői u. 812.
Ismeri Őket valaki ?
Vélemény ?
steveboy21 nak van arra felé kereskedése nem az övé? Vagy lehet ismeri őket.
2015.06.09. 12:37
PeterE39 írta:admin írta:Oroszlan írta:ZS CAR KFT. vagy Z S CAR KFT.
Ismeri Őket valaki ?
Vélemény ?
steveboy21 nem a XI. Péterhegyi úton székel? A korábbi kereskedés legalábbis még itt van.
2015.06.09. 13:40
admin írta:PeterE39 írta:admin írta:Oroszlan írta:ZS CAR KFT. vagy Z S CAR KFT.
Ismeri Őket valaki ?
Vélemény ?
steveboy21 nem a XI. Péterhegyi úton székel? A korábbi kereskedés legalábbis még itt van.
Ott autó kozmetika van tudtommal.De amúgy passz
2015.06.12. 07:01
tökmöc írta:Elképzelés van egy olyan autó kell ami télen a hegyekben gond nélkül fel megy a hegyre úgy mint az X5-ös!Felőlem lehet benzines diesel csak ne legyen olyan hogy egy hónapig bírja ki hiszti nélkül az autó és ezért gondoltam a 330 xd-re mert elég megbízhatónak olvastam meg hallottam! Nos mindenki mondja, hogy 10-15E km még benzinest javasol de mióta elkezdtük használni a kis 120d teljesen kevesebből érünk haza hisz egy út ami 500km hosszú az X5 60 liter benzinből tettük meg ugyan ezt a távolságot a kis 120d-vel 30-35 literből és úgy hogy nyomtam neki mint az állat a kis piszoknak!
![]()
2015.06.13. 00:51
AlpinaFan írta:tökmöc írta:Elképzelés van egy olyan autó kell ami télen a hegyekben gond nélkül fel megy a hegyre úgy mint az X5-ös!Felőlem lehet benzines diesel csak ne legyen olyan hogy egy hónapig bírja ki hiszti nélkül az autó és ezért gondoltam a 330 xd-re mert elég megbízhatónak olvastam meg hallottam! Nos mindenki mondja, hogy 10-15E km még benzinest javasol de mióta elkezdtük használni a kis 120d teljesen kevesebből érünk haza hisz egy út ami 500km hosszú az X5 60 liter benzinből tettük meg ugyan ezt a távolságot a kis 120d-vel 30-35 literből és úgy hogy nyomtam neki mint az állat a kis piszoknak!
![]()
Ha az X5 mérete a megfelelő, és megbízhatónak tartod a 30d-t, akkor E53 X5 3.0d.
2015.06.13. 13:03
tökmöc írta:Igen ez egy teljesen jó ötlet de azért lenne egy kérdésem! Mégpedig ha elmész egy étterembe ami teljesen a te ízlésed meg minden olyan amilyet szeretnél és még az étel is kiváló amit rendeltél, legközelebb ugyan azt az ételt fogod rendelni?![]()
:
2015.06.13. 13:43
tökmöc írta:Igen ez egy teljesen jó ötlet de azért lenne egy kérdésem! Mégpedig ha elmész egy étterembe ami teljesen a te ízlésed meg minden olyan amilyet szeretnél és még az étel is kiváló amit rendeltél, legközelebb ugyan azt az ételt fogod rendelni?![]()
:
2015.06.13. 23:29
PapaBoss írta:tökmöc írta:Igen ez egy teljesen jó ötlet de azért lenne egy kérdésem! Mégpedig ha elmész egy étterembe ami teljesen a te ízlésed meg minden olyan amilyet szeretnél és még az étel is kiváló amit rendeltél, legközelebb ugyan azt az ételt fogod rendelni?![]()
:
Én igen!Sokszor... nagyon sokszor...
2015.06.13. 23:32
SvidronyA írta:tökmöc írta:Igen ez egy teljesen jó ötlet de azért lenne egy kérdésem! Mégpedig ha elmész egy étterembe ami teljesen a te ízlésed meg minden olyan amilyet szeretnél és még az étel is kiváló amit rendeltél, legközelebb ugyan azt az ételt fogod rendelni?![]()
:
Olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?![]()
2015.06.13. 23:41
tökmöc írta:SvidronyA írta:tökmöc írta:Igen ez egy teljesen jó ötlet de azért lenne egy kérdésem! Mégpedig ha elmész egy étterembe ami teljesen a te ízlésed meg minden olyan amilyet szeretnél és még az étel is kiváló amit rendeltél, legközelebb ugyan azt az ételt fogod rendelni?![]()
:
Hát igen az élet nehéz kérdései?De én tudom szeretnék az életemben minél több mindent kipróbálni és az X5 nagyon bejött a kis 120d is most majd a kettő közt kéne valami jót találni!
A lényeg ha netán én betérnék egy étterembe és jó az étel tuti kipróbálnám a többit is! Így vagyok most a nagy kérdéssel is ami most már kibővült X3 3.0 diesel vagy 330xd vagy 530 xd de utóbbi nagyon nagy eséllyel nem fogom választani!
A kiszemeltek : http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x3/ ... et-8927276
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/330 ... et-8896727
2015.06.14. 00:31
SvidronyA írta:tökmöc írta:SvidronyA írta:tökmöc írta:Igen ez egy teljesen jó ötlet de azért lenne egy kérdésem! Mégpedig ha elmész egy étterembe ami teljesen a te ízlésed meg minden olyan amilyet szeretnél és még az étel is kiváló amit rendeltél, legközelebb ugyan azt az ételt fogod rendelni?![]()
:
Hát igen az élet nehéz kérdései?De én tudom szeretnék az életemben minél több mindent kipróbálni és az X5 nagyon bejött a kis 120d is most majd a kettő közt kéne valami jót találni!
A lényeg ha netán én betérnék egy étterembe és jó az étel tuti kipróbálnám a többit is! Így vagyok most a nagy kérdéssel is ami most már kibővült X3 3.0 diesel vagy 330xd vagy 530 xd de utóbbi nagyon nagy eséllyel nem fogom választani!
Szépek. Én az X3-at választanám, ha megkapnám Tőled ajándékbaKüldjem a postacímet
![]()
2015.06.14. 07:26
tökmöc írta:SvidronyA írta:tökmöc írta:Igen ez egy teljesen jó ötlet de azért lenne egy kérdésem! Mégpedig ha elmész egy étterembe ami teljesen a te ízlésed meg minden olyan amilyet szeretnél és még az étel is kiváló amit rendeltél, legközelebb ugyan azt az ételt fogod rendelni?![]()
:
2015.06.14. 09:06
bendegúz írta:tökmöc írta:SvidronyA írta:tökmöc írta:Igen ez egy teljesen jó ötlet de azért lenne egy kérdésem! Mégpedig ha elmész egy étterembe ami teljesen a te ízlésed meg minden olyan amilyet szeretnél és még az étel is kiváló amit rendeltél, legközelebb ugyan azt az ételt fogod rendelni?![]()
:
E kettö közül mindenképp 330-at választanám!
Sok sikert!
2015.06.14. 09:11
2015.06.14. 09:20
2015.06.14. 09:49
2015.06.14. 09:53
nagy.matyika írta:Fél méter hó? Ugyan márMég a felni közepéig talán el tudom képzelni, hogy kínozva lehet vele menni, de biztos nem erre találták ki ezeket. Takarított hegyi úton szépen meg lehet közelíteni a sípályát hanyag eleganciával
2015.06.14. 10:01
SvidronyA írta:nagy.matyika írta:Fél méter hó? Ugyan márMég a felni közepéig talán el tudom képzelni, hogy kínozva lehet vele menni, de biztos nem erre találták ki ezeket. Takarított hegyi úton szépen meg lehet közelíteni a sípályát hanyag eleganciával
No, azért ott sem mindig tudják lekövetni a havazásokat rendesen; hidd el sokszor kínszenvedés még normál hasmagasságú összkerekessel isNem véletlen oly népszerűek a 4WD/AWD crossover jellegű járművek az alpesi tájakon. Tudom.
2015.06.14. 10:58
SvidronyA írta:nagy.matyika írta:Fél méter hó? Ugyan márMég a felni közepéig talán el tudom képzelni, hogy kínozva lehet vele menni, de biztos nem erre találták ki ezeket. Takarított hegyi úton szépen meg lehet közelíteni a sípályát hanyag eleganciával
No, azért ott sem mindig tudják lekövetni a havazásokat rendesen; hidd el sokszor kínszenvedés még normál hasmagasságú összkerekessel isNem véletlen oly népszerűek a 4WD/AWD crossover jellegű járművek az alpesi tájakon. Tudom.
2015.06.14. 16:42
Milán88 írta:"Hát igen az élet nehéz kérdései?De én tudom szeretnék az életemben minél több mindent kipróbálni és az X5 nagyon bejött a kis 120d is most majd a kettő közt kéne valami jót találni!
"
Egy haveromnak E61 530 XD van már kicsit több mint 2 éve már a faceliftes verzió automata és hiba nélkűl üzemel neki.1-2 futomű kopó alkatrészt kellett cserélnie és azon kívűl eddig még semmi.Ugyhogy remélem javítottam az esélyeit egy kicsit.Meg úgy általánosságban az autó értékelését![]()
De ez a két autó közül egyértelmeűen a 3-as mellett van a szavazat