Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Használtautó

2015.06.09. 11:38

admin írta:
Oroszlan írta:ZS CAR KFT. vagy Z S CAR KFT.
Bp. 18. ker, Üllői u. 812.
Ismeri Őket valaki ?
Vélemény ?

steveboy21 nak van arra felé kereskedése nem az övé? Vagy lehet ismeri őket.

steveboy21 nem a XI. Péterhegyi úton székel? A korábbi kereskedés legalábbis még itt van.

2015.06.09. 12:37

PeterE39 írta:
admin írta:
Ismeri Őket valaki ?
Vélemény ?

steveboy21 nem a XI. Péterhegyi úton székel? A korábbi kereskedés legalábbis még itt van.

Ott autó kozmetika van tudtommal.De amúgy passz :D

2015.06.09. 13:40

admin írta:
PeterE39 írta:
admin írta:
Ismeri Őket valaki ?
Vélemény ?

Ott autó kozmetika van tudtommal.De amúgy passz :D

Az autókozmetika meg a Neszmélyin van/volt :)

2015.06.12. 07:01

tökmöc írta:Elképzelés van egy olyan autó kell ami télen a hegyekben gond nélkül fel megy a hegyre úgy mint az X5-ös! :D Felőlem lehet benzines diesel csak ne legyen olyan hogy egy hónapig bírja ki hiszti nélkül az autó és ezért gondoltam a 330 xd-re mert elég megbízhatónak olvastam meg hallottam! Nos mindenki mondja, hogy 10-15E km még benzinest javasol de mióta elkezdtük használni a kis 120d teljesen kevesebből érünk haza hisz egy út ami 500km hosszú az X5 60 liter benzinből tettük meg ugyan ezt a távolságot a kis 120d-vel 30-35 literből és úgy hogy nyomtam neki mint az állat a kis piszoknak! :D

Ha az X5 mérete a megfelelő, és megbízhatónak tartod a 30d-t, akkor E53 X5 3.0d.

2015.06.13. 00:51

AlpinaFan írta:
tökmöc írta:Elképzelés van egy olyan autó kell ami télen a hegyekben gond nélkül fel megy a hegyre úgy mint az X5-ös! :D Felőlem lehet benzines diesel csak ne legyen olyan hogy egy hónapig bírja ki hiszti nélkül az autó és ezért gondoltam a 330 xd-re mert elég megbízhatónak olvastam meg hallottam! Nos mindenki mondja, hogy 10-15E km még benzinest javasol de mióta elkezdtük használni a kis 120d teljesen kevesebből érünk haza hisz egy út ami 500km hosszú az X5 60 liter benzinből tettük meg ugyan ezt a távolságot a kis 120d-vel 30-35 literből és úgy hogy nyomtam neki mint az állat a kis piszoknak! :D

Ha az X5 mérete a megfelelő, és megbízhatónak tartod a 30d-t, akkor E53 X5 3.0d.

Igen ez egy teljesen jó ötlet de azért lenne egy kérdésem! Mégpedig ha elmész egy étterembe ami teljesen a te ízlésed meg minden olyan amilyet szeretnél és még az étel is kiváló amit rendeltél, legközelebb ugyan azt az ételt fogod rendelni? :roll: :D
Szóval ha van lehetőségem miért ne próbáljak ki egy másik kategóriát mondjuk a tapasztalataim szerint egy 530 xd lenne jó vagyis egy E61 touring de sajna elég sokan panaszkodnak rá főleg az öszkerekesre így nem merem meglépni at , hogy vegyek egyet pedig nagyon tetszik. Ezért néztem ki a 3-ast mert végül egy touring még mindig jobban pakolható mint egy sedan szóval lehet még elég is lenne de mondtak nekem X3 ast is amin szintén elgondolkodtam de ha hosszú utakra tervezek akkor az előzést is figyelembe kell venni mert jobb túl lenni gyorsan rajta mint vacillálni rajta "na mehetek vagy sem" !
Azért nagyon szépen köszön neked a tanácsokat és kedvességet azért megfontolom!
Bár tudnék választani a szívem benzines öszkerekes felé húz de az agyam még mindig diesel és öszkerékre összpontosít! :facepalm:

2015.06.13. 13:03

tökmöc írta:Igen ez egy teljesen jó ötlet de azért lenne egy kérdésem! Mégpedig ha elmész egy étterembe ami teljesen a te ízlésed meg minden olyan amilyet szeretnél és még az étel is kiváló amit rendeltél, legközelebb ugyan azt az ételt fogod rendelni? :roll: :D :

Én igen! :mrgreen: Sokszor... nagyon sokszor...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek PapaBoss az itt látható tagok köszönték meg: SvidronyA
Értékelés: 4.76%

2015.06.13. 13:43

tökmöc írta:Igen ez egy teljesen jó ötlet de azért lenne egy kérdésem! Mégpedig ha elmész egy étterembe ami teljesen a te ízlésed meg minden olyan amilyet szeretnél és még az étel is kiváló amit rendeltél, legközelebb ugyan azt az ételt fogod rendelni? :roll: :D :

Olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem? :facepalm: :mrgreen:

2015.06.13. 23:29

PapaBoss írta:

Én igen! :mrgreen: Sokszor... nagyon sokszor...

Akár hányszor mész mindig csak azt a bizonyos ételt fogod rendelni ami ízlett és semmi mást? Az nem lehet, hogy netán a másik étel finomabb lehetne? :D Kedves "PapaBoss" nem egy bevállalós embernek tűnsz ez alapján! :nyelves:

2015.06.13. 23:32

SvidronyA írta:

Hát igen az élet nehéz kérdései? :D De én tudom szeretnék az életemben minél több mindent kipróbálni és az X5 nagyon bejött a kis 120d is most majd a kettő közt kéne valami jót találni! :D A lényeg ha netán én betérnék egy étterembe és jó az étel tuti kipróbálnám a többit is! Így vagyok most a nagy kérdéssel is ami most már kibővült X3 3.0 diesel vagy 330xd vagy 530 xd de utóbbi nagyon nagy eséllyel nem fogom választani! :D

A kiszemeltek : http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x3/ ... et-8927276
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/330 ... et-8896727

2015.06.13. 23:41

tökmöc írta:
SvidronyA írta:

Hát igen az élet nehéz kérdései? :D De én tudom szeretnék az életemben minél több mindent kipróbálni és az X5 nagyon bejött a kis 120d is most majd a kettő közt kéne valami jót találni! :D A lényeg ha netán én betérnék egy étterembe és jó az étel tuti kipróbálnám a többit is! Így vagyok most a nagy kérdéssel is ami most már kibővült X3 3.0 diesel vagy 330xd vagy 530 xd de utóbbi nagyon nagy eséllyel nem fogom választani! :D

Szépek. Én az X3-at választanám, ha megkapnám Tőled ajándékba :mrgreen: Küldjem a postacímet :?: :facepalm:

2015.06.14. 00:31

SvidronyA írta:
tökmöc írta:
SvidronyA írta:

Szépek. Én az X3-at választanám, ha megkapnám Tőled ajándékba :mrgreen: Küldjem a postacímet :?: :facepalm:

én is szívem szerint azt választanám de az árkülönbsség már más fele húzz és a 330xd sportosabban néz ki! :D Na majd az idő eldönti! :D

2015.06.14. 07:26

tökmöc írta:
SvidronyA írta:

E kettö közül mindenképp 330-at választanám!
Sok sikert! :franko:

2015.06.14. 09:06

bendegúz írta:
tökmöc írta:
SvidronyA írta:

E kettö közül mindenképp 330-at választanám!
Sok sikert! :franko:

Neked megveszi a hármast, nekem az X3-at (jó lesz horgászósnak, ártérbe), utána ráér gondolkodni, hogy eldöntse, mit akar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek SvidronyA az itt látható tagok köszönték meg: bendegúz

2015.06.14. 09:11

"Hát igen az élet nehéz kérdései? :D De én tudom szeretnék az életemben minél több mindent kipróbálni és az X5 nagyon bejött a kis 120d is most majd a kettő közt kéne valami jót találni! :D A lényeg ha netán én betérnék egy étterembe és jó az étel tuti kipróbálnám a többit is! Így vagyok most a nagy kérdéssel is ami most már kibővült X3 3.0 diesel vagy 330xd vagy 530 xd de utóbbi nagyon nagy eséllyel nem fogom választani! :D"

Egy haveromnak E61 530 XD van már kicsit több mint 2 éve már a faceliftes verzió automata és hiba nélkűl üzemel neki.1-2 futomű kopó alkatrészt kellett cserélnie és azon kívűl eddig még semmi.Ugyhogy remélem javítottam az esélyeit egy kicsit.Meg úgy általánosságban az autó értékelését :) :D De ez a két autó közül egyértelmeűen a 3-as mellett van a szavazat ;)

2015.06.14. 09:20

Elozoleg irta Tokmoc, hogy szempont a teli kozlekedes a hegyen. Ennek tekinteteben inkabb X3. Ha esik fel meter ho, azzal eselyesebb a kozlekedes.

2015.06.14. 09:49

Fél méter hó? Ugyan már :D Még a felni közepéig talán el tudom képzelni, hogy kínozva lehet vele menni, de biztos nem erre találták ki ezeket. Takarított hegyi úton szépen meg lehet közelíteni a sípályát hanyag eleganciával :franko:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára NagyMatyas 2015.06.14. 10:57-kor.

2015.06.14. 09:53

nagy.matyika írta:Fél méter hó? Ugyan már :D Még a felni közepéig talán el tudom képzelni, hogy kínozva lehet vele menni, de biztos nem erre találták ki ezeket. Takarított hegyi úton szépen meg lehet közelíteni a sípályát hanyag eleganciával :franko:

No, azért ott sem mindig tudják lekövetni a havazásokat rendesen; hidd el sokszor kínszenvedés még normál hasmagasságú összkerekessel is :!: Nem véletlen oly népszerűek a 4WD/AWD crossover jellegű járművek az alpesi tájakon. Tudom.

2015.06.14. 10:01

SvidronyA írta:
nagy.matyika írta:Fél méter hó? Ugyan már :D Még a felni közepéig talán el tudom képzelni, hogy kínozva lehet vele menni, de biztos nem erre találták ki ezeket. Takarított hegyi úton szépen meg lehet közelíteni a sípályát hanyag eleganciával :franko:

No, azért ott sem mindig tudják lekövetni a havazásokat rendesen; hidd el sokszor kínszenvedés még normál hasmagasságú összkerekessel is :!: Nem véletlen oly népszerűek a 4WD/AWD crossover jellegű járművek az alpesi tájakon. Tudom.

Ez tény azért ha friss havazás van és akkor ér haza az ember vagy pont menni kell valahova akkor nincs idő megvárni a hókotrót annak ellenére hogy jóval sűrűbben járnak mint otthon.Ez esetben főleg azon a vidéken indokolt a nagy X-ek valamelyike... X6 hmm... :facepalm: :D

2015.06.14. 10:58

SvidronyA írta:

Nem azt a tényt kérdőjeleztem meg, hogy előfordulhat e fél méternyi eltakarítatlan hó, hanem, hogy az X3 elbír vele. Eléggé limitáló tényező a hasmagassága, még úgy is hogy 4x4-es. Ettől függetlenül, nem szélsőséges helyzetekben biztos, hogy jó és sokat ér, de nem fél méter hóba venném.

2015.06.14. 16:42

Milán88 írta:"Hát igen az élet nehéz kérdései? :D De én tudom szeretnék az életemben minél több mindent kipróbálni és az X5 nagyon bejött a kis 120d is most majd a kettő közt kéne valami jót találni! :D A lényeg ha netán én betérnék egy étterembe és jó az étel tuti kipróbálnám a többit is! Így vagyok most a nagy kérdéssel is ami most már kibővült X3 3.0 diesel vagy 330xd vagy 530 xd de utóbbi nagyon nagy eséllyel nem fogom választani! :D"

Egy haveromnak E61 530 XD van már kicsit több mint 2 éve már a faceliftes verzió automata és hiba nélkűl üzemel neki.1-2 futomű kopó alkatrészt kellett cserélnie és azon kívűl eddig még semmi.Ugyhogy remélem javítottam az esélyeit egy kicsit.Meg úgy általánosságban az autó értékelését :) :D De ez a két autó közül egyértelmeűen a 3-as mellett van a szavazat ;)

sokat segítettél mert nagyon tetszik az E61 is de nagyon sok a nem ismert előéletű! Sajna ez van! Azért nagyon szépen köszi!!! :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek tökmöc az itt látható tagok köszönték meg: Milán88
Hozzászólás küldése

VigLink badge