Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: TV- NAVI

2014.02.08. 12:56

csiatt írta:
milanovits írta:Valaki tudna segiteni, hogy honnan toltsek le MKIII navihoz teljes eu cd-t??? A Masik kerdesem pedig az, hogy mi a legegyszerubb modja, hogy az analog Tv boxot digitalisra csereljem vagy esetleg valamit koze dugni vagy...... ? Koszi elore is! Kellemes hetveget mindenkinek!!!

Szerintem CD-n nincsen teljes EU, csak CD-ken.

Ugy gondoltam. 8)

2014.02.08. 14:39

Flashhh írta:kiirtam cdre daemon toolsal, a ccd t betallozva, de ha berakom a lemezt a kocsiba, akkor tovabbra is azt irja h nem megy a navi mert nincs benne lemez.
Nem tudom mit ronthattam el :S

Imgbrun-al írd ki. Cd írás képfájlból.

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

2014.02.08. 22:30

Jajjajj.. elcsesztem.... Feltoltem egy V32 updatet es mostmar nem is latom a GPS feliratot a kijelzon. Valaki valami tanacs esetleg??? Kozben megtalaltam egy ismerosom segitsegevel az EU cd-ket. :facepalm:

2014.02.08. 22:58

milanovits írta:Jajjajj.. elcsesztem.... Feltoltem egy V32 updatet es mostmar nem is latom a GPS feliratot a kijelzon. Valaki valami tanacs esetleg??? Kozben megtalaltam egy ismerosom segitsegevel az EU cd-ket. :facepalm:

Végig ment a frissítés?

2014.02.09. 10:25

MK2 olvasóból ha a CD kiadó mechanika behalt, akkor csak szétszedéssel lehet (érdemes) kivarázsolni a CD-t?

2014.02.09. 10:45

Cxgrav írta:MK2 olvasóból ha a CD kiadó mechanika behalt, akkor csak szétszedéssel lehet (érdemes) kivarázsolni a CD-t?

Van B terv is? :) ;)

2014.02.09. 11:14

Imco írta:
Cxgrav írta:MK2 olvasóból ha a CD kiadó mechanika behalt, akkor csak szétszedéssel lehet (érdemes) kivarázsolni a CD-t?

Gondoltam elkezdem babrálni csipesszel vagy ilyesmi :D

2014.02.09. 14:17

Cxgrav írta:
Imco írta:

Gondoltam elkezdem babrálni csipesszel vagy ilyesmi :D

Nincs rajta olyan kis lyuk, mint a számítógépes CD-ken? Ahol gémkapoccsal benyúlva a fiók mechanikusan kinyomható?

2014.02.09. 15:24

csiatt írta:a a fiók mechanikusan kinyomható?

Ha lenne fiók, lenne lyuk! :)

Viccen kívül. Néhányan már leírták, hogy szétszedős ilyen esetekben.

2014.02.09. 15:43

Imco írta:
csiatt írta:a a fiók mechanikusan kinyomható?

Ha lenne fiók, lenne lyuk! :)

Viccen kívül. Néhányan már leírták, hogy szétszedős ilyen esetekben.

Tálca nincs de lyuk van.
De sajna nem jó semmire, próbáltam :D

2014.02.09. 19:05

admin írta:
milanovits írta:Jajjajj.. elcsesztem.... Feltoltem egy V32 updatet es mostmar nem is latom a GPS feliratot a kijelzon. Valaki valami tanacs esetleg??? Kozben megtalaltam egy ismerosom segitsegevel az EU cd-ket. :facepalm:

Végig ment a frissítés?

Nem tudom, hogy mi tortent, mivel csak kiirta, hogy frissulni fog aztan vagy 10 percet vartam es csak fekete kijelzo volt.Utana CD kivesz. Mi a helyes tennivalo ilyenkor??? Most mire meglettek a navi CD-k addigra eltunt a GPS opcio :( Ja es elegge ugy nez ki mintha hibas lenne a szoftver, mert meg BMW logo sincs bekapcsolasnal. Esetleg meg arra gondolok, hogy max hanyszorosan irjam ki a cd- az befolyasol valamit? :facepalm:

2014.02.09. 19:12

milanovits írta:
admin írta:

Végig ment a frissítés?

Nem tudom, hogy mi tortent, mivel csak kiirta, hogy frissulni fog aztan vagy 10 percet vartam es csak fekete kijelzo volt.Utana CD kivesz. Mi a helyes tennivalo ilyenkor??? Most mire meglettek a navi CD-k addigra eltunt a GPS opcio :( Ja es elegge ugy nez ki mintha hibas lenne a szoftver, mert meg BMW logo sincs bekapcsolasnal. Esetleg meg arra gondolok, hogy max hanyszorosan irjam ki a cd- az befolyasol valamit? :facepalm:

Nem kellet volna kiveni a lemezt!! Ha végez kiadja magától!
Ted vissza a lemezt és várj türelemel akkár egy órát is ha szerencséd van helyrejön.

2014.02.09. 19:23

admin írta:
milanovits írta:
admin írta:

Végig ment a frissítés?

Nem kellet volna kiveni a lemezt!! Ha végez kiadja magától!
Ted vissza a lemezt és várj türelemel akkár egy órát is ha szerencséd van helyrejön.

Viszont ha beteszem nem tortenik semmi az eg adta vilagon.(legalabbis ugy latom) csomagtartot es az elso ajtot is nyitva kell hagyni? Plussz a kulcson egyet forditani?

2014.02.09. 19:30

milanovits írta:Viszont ha beteszem nem tortenik semmi az eg adta vilagon.(legalabbis ugy latom) csomagtartot es az elso ajtot is nyitva kell hagyni? Plussz a kulcson egyet forditani?

Igen a kulcs legyen rádió állásba(1-es) ajtókat bezárhatod.

2014.02.09. 19:49

admin írta:
milanovits írta:Viszont ha beteszem nem tortenik semmi az eg adta vilagon.(legalabbis ugy latom) csomagtartot es az elso ajtot is nyitva kell hagyni? Plussz a kulcson egyet forditani?

Egy ideig olvasgatja a cd-t de utana leall es nem tortenik semmi. Na ilyenkor mit tudok meg kiprobalni? :facepalm:

2014.02.09. 20:22

milanovits írta:
admin írta:

Egy ideig olvasgatja a cd-t de utana leall es nem tortenik semmi. Na ilyenkor mit tudok meg kiprobalni? :facepalm:

Menyit vártál vele?

2014.02.09. 20:51

admin írta:
milanovits írta:
admin írta:

Menyit vártál vele?

5 percet kb.... direkt hallgattam az olvasot hatul es teljesen leallt. hagyjam ugy akar egy orara is??? tenyleg semmi nem tortenik :(

kozben mar benne volt vagy 30 percig es semmi nem tortent.... olyan mintha nem ltana a lejatszot..... nagyon elszomorit :(

2014.02.09. 22:21

milanovits írta:
5 percet kb.... direkt hallgattam az olvasot hatul es teljesen leallt. hagyjam ugy akar egy orara is??? tenyleg semmi nem tortenik :(

kozben mar benne volt vagy 30 percig es semmi nem tortent.... olyan mintha nem ltana a lejatszot..... nagyon elszomorit :(

admin írta:Nem kellet volna kiveni a lemezt!! Ha végez kiadja magától!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: 2 admin, milanovits
Értékelés: 9.52%

2014.02.10. 09:34

Imco írta:
milanovits írta:

admin írta:Nem kellet volna kiveni a lemezt!! Ha végez kiadja magától!

Nem tortenik semmi. Valoszinu behalt a program rajta. Elvileg innentol menthetetlen. :facepalm: :sírás:

2014.02.10. 13:09

milanovits írta:
Nem tortenik semmi. Valoszinu behalt a program rajta. Elvileg innentol menthetetlen. :facepalm: :sírás:

Ne zokogj, olvass!
V27-tel talán, lehet downgradelni.
Felül kereső be írd be v27.
19 illetve mire ezt elküldöm már 20 találat lesz.
Olvasd át!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: milanovits
Értékelés: 4.76%
Hozzászólás küldése

VigLink badge