![]() |
2014.02.08. 12:56
csiatt írta:milanovits írta:Valaki tudna segiteni, hogy honnan toltsek le MKIII navihoz teljes eu cd-t??? A Masik kerdesem pedig az, hogy mi a legegyszerubb modja, hogy az analog Tv boxot digitalisra csereljem vagy esetleg valamit koze dugni vagy...... ? Koszi elore is! Kellemes hetveget mindenkinek!!!
Szerintem CD-n nincsen teljes EU, csak CD-ken.
2014.02.08. 14:39
Flashhh írta:kiirtam cdre daemon toolsal, a ccd t betallozva, de ha berakom a lemezt a kocsiba, akkor tovabbra is azt irja h nem megy a navi mert nincs benne lemez.
Nem tudom mit ronthattam el :S
2014.02.08. 22:30
2014.02.08. 22:58
milanovits írta:Jajjajj.. elcsesztem.... Feltoltem egy V32 updatet es mostmar nem is latom a GPS feliratot a kijelzon. Valaki valami tanacs esetleg??? Kozben megtalaltam egy ismerosom segitsegevel az EU cd-ket.
2014.02.09. 10:25
2014.02.09. 10:45
Cxgrav írta:MK2 olvasóból ha a CD kiadó mechanika behalt, akkor csak szétszedéssel lehet (érdemes) kivarázsolni a CD-t?
2014.02.09. 11:14
Imco írta:Cxgrav írta:MK2 olvasóból ha a CD kiadó mechanika behalt, akkor csak szétszedéssel lehet (érdemes) kivarázsolni a CD-t?
Van B terv is?![]()
2014.02.09. 14:17
Cxgrav írta:Imco írta:Cxgrav írta:MK2 olvasóból ha a CD kiadó mechanika behalt, akkor csak szétszedéssel lehet (érdemes) kivarázsolni a CD-t?
Van B terv is?![]()
Gondoltam elkezdem babrálni csipesszel vagy ilyesmi
2014.02.09. 15:24
csiatt írta:a a fiók mechanikusan kinyomható?
2014.02.09. 15:43
Imco írta:csiatt írta:a a fiók mechanikusan kinyomható?
Ha lenne fiók, lenne lyuk!
Viccen kívül. Néhányan már leírták, hogy szétszedős ilyen esetekben.
2014.02.09. 19:05
admin írta:milanovits írta:Jajjajj.. elcsesztem.... Feltoltem egy V32 updatet es mostmar nem is latom a GPS feliratot a kijelzon. Valaki valami tanacs esetleg??? Kozben megtalaltam egy ismerosom segitsegevel az EU cd-ket.
Végig ment a frissítés?
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el
2014.02.09. 19:12
milanovits írta:admin írta:milanovits írta:Jajjajj.. elcsesztem.... Feltoltem egy V32 updatet es mostmar nem is latom a GPS feliratot a kijelzon. Valaki valami tanacs esetleg??? Kozben megtalaltam egy ismerosom segitsegevel az EU cd-ket.
Végig ment a frissítés?
Nem tudom, hogy mi tortent, mivel csak kiirta, hogy frissulni fog aztan vagy 10 percet vartam es csak fekete kijelzo volt.Utana CD kivesz. Mi a helyes tennivalo ilyenkor??? Most mire meglettek a navi CD-k addigra eltunt a GPS opcioJa es elegge ugy nez ki mintha hibas lenne a szoftver, mert meg BMW logo sincs bekapcsolasnal. Esetleg meg arra gondolok, hogy max hanyszorosan irjam ki a cd- az befolyasol valamit?
2014.02.09. 19:23
admin írta:milanovits írta:admin írta:milanovits írta:Jajjajj.. elcsesztem.... Feltoltem egy V32 updatet es mostmar nem is latom a GPS feliratot a kijelzon. Valaki valami tanacs esetleg??? Kozben megtalaltam egy ismerosom segitsegevel az EU cd-ket.
Végig ment a frissítés?
Nem tudom, hogy mi tortent, mivel csak kiirta, hogy frissulni fog aztan vagy 10 percet vartam es csak fekete kijelzo volt.Utana CD kivesz. Mi a helyes tennivalo ilyenkor??? Most mire meglettek a navi CD-k addigra eltunt a GPS opcioJa es elegge ugy nez ki mintha hibas lenne a szoftver, mert meg BMW logo sincs bekapcsolasnal. Esetleg meg arra gondolok, hogy max hanyszorosan irjam ki a cd- az befolyasol valamit?
Nem kellet volna kiveni a lemezt!! Ha végez kiadja magától!
Ted vissza a lemezt és várj türelemel akkár egy órát is ha szerencséd van helyrejön.
2014.02.09. 19:30
milanovits írta:Viszont ha beteszem nem tortenik semmi az eg adta vilagon.(legalabbis ugy latom) csomagtartot es az elso ajtot is nyitva kell hagyni? Plussz a kulcson egyet forditani?
2014.02.09. 19:49
admin írta:milanovits írta:Viszont ha beteszem nem tortenik semmi az eg adta vilagon.(legalabbis ugy latom) csomagtartot es az elso ajtot is nyitva kell hagyni? Plussz a kulcson egyet forditani?
2014.02.09. 20:22
milanovits írta:admin írta:milanovits írta:Viszont ha beteszem nem tortenik semmi az eg adta vilagon.(legalabbis ugy latom) csomagtartot es az elso ajtot is nyitva kell hagyni? Plussz a kulcson egyet forditani?
Igen a kulcs legyen rádió állásba(1-es) ajtókat bezárhatod.
Egy ideig olvasgatja a cd-t de utana leall es nem tortenik semmi. Na ilyenkor mit tudok meg kiprobalni?
2014.02.09. 20:51
admin írta:milanovits írta:admin írta:milanovits írta:Viszont ha beteszem nem tortenik semmi az eg adta vilagon.(legalabbis ugy latom) csomagtartot es az elso ajtot is nyitva kell hagyni? Plussz a kulcson egyet forditani?
Igen a kulcs legyen rádió állásba(1-es) ajtókat bezárhatod.
Egy ideig olvasgatja a cd-t de utana leall es nem tortenik semmi. Na ilyenkor mit tudok meg kiprobalni?
2014.02.09. 22:21
milanovits írta:
5 percet kb.... direkt hallgattam az olvasot hatul es teljesen leallt. hagyjam ugy akar egy orara is??? tenyleg semmi nem tortenik
kozben mar benne volt vagy 30 percig es semmi nem tortent.... olyan mintha nem ltana a lejatszot..... nagyon elszomorit
admin írta:Nem kellet volna kiveni a lemezt!! Ha végez kiadja magától!
Ted vissza a lemezt és várj türelemel akkár egy órát is ha szerencséd van helyrejön.
2014.02.10. 09:34
Imco írta:milanovits írta:
5 percet kb.... direkt hallgattam az olvasot hatul es teljesen leallt. hagyjam ugy akar egy orara is??? tenyleg semmi nem tortenik
kozben mar benne volt vagy 30 percig es semmi nem tortent.... olyan mintha nem ltana a lejatszot..... nagyon elszomoritadmin írta:Nem kellet volna kiveni a lemezt!! Ha végez kiadja magától!
2014.02.10. 13:09
milanovits írta:
Nem tortenik semmi. Valoszinu behalt a program rajta. Elvileg innentol menthetetlen.![]()