![]() |
2015.04.25. 18:17
morv írta:SvidronyA írta:Reszka írta:Ma haza úton rámtört az agymenés és akartam üzemanyagfogyasztás rekordot csinálni.A Premier Outlet-től (régi 1-es út) Dunakesziig az M0-án GPS szerint tempomat 92-vel jöttem végig. Azért ezt a tempót választottam, mert itt már nem előznek meg a kamionok...
Mikor a kapu előtt megálltam 7.8 Litert írt a board. Nekem a korrekciós tényező úgy van beállítva, hogy mindig többet mutat pár dl-el, mint a valós fogyasztás. Szóval aki csak a hangja miatt venne V8-at és nem az ereje miatt, szerintem annak is megérheti, feltéve, hogy nem megy városba...
Akkor most autót cseréljünk vagy lakást?
Nem, kezd el te is menet kozben nullazva merni a fogyasztasod.
2015.04.25. 18:23
Reszka írta:morv írta:SvidronyA írta:Reszka írta:Ma haza úton rámtört az agymenés és akartam üzemanyagfogyasztás rekordot csinálni.A Premier Outlet-től (régi 1-es út) Dunakesziig az M0-án GPS szerint tempomat 92-vel jöttem végig. Azért ezt a tempót választottam, mert itt már nem előznek meg a kamionok...
Mikor a kapu előtt megálltam 7.8 Litert írt a board. Nekem a korrekciós tényező úgy van beállítva, hogy mindig többet mutat pár dl-el, mint a valós fogyasztás. Szóval aki csak a hangja miatt venne V8-at és nem az ereje miatt, szerintem annak is megérheti, feltéve, hogy nem megy városba...
Induláskor nulláztam.mondjuk tény hogy ilyen jó időben nem nagyon hűlt le a motor...
2015.04.25. 18:47
morv írta:Ugy mas, de akkor sem a fogyasztas miatt vesz az ember Bmw-t
2015.04.25. 19:06
Imco írta:morv írta:Ugy mas, de akkor sem a fogyasztas miatt vesz az ember Bmw-t
Dehogynem! Sőt mint a példa mutatja, a 40-es is ECO motorral rendelkezik!
2015.04.25. 19:20
morv írta:Reszka írta:morv írta:SvidronyA írta:Reszka írta:Ma haza úton rámtört az agymenés és akartam üzemanyagfogyasztás rekordot csinálni.A Premier Outlet-től (régi 1-es út) Dunakesziig az M0-án GPS szerint tempomat 92-vel jöttem végig. Azért ezt a tempót választottam, mert itt már nem előznek meg a kamionok...
Induláskor nulláztam.mondjuk tény hogy ilyen jó időben nem nagyon hűlt le a motor...
Ugy mas, de akkor sem a fogyasztas miatt vesz az ember Bmw-t
2015.04.25. 19:43
morv írta:Reszka írta:morv írta:SvidronyA írta:Reszka írta:Ma haza úton rámtört az agymenés és akartam üzemanyagfogyasztás rekordot csinálni.A Premier Outlet-től (régi 1-es út) Dunakesziig az M0-án GPS szerint tempomat 92-vel jöttem végig. Azért ezt a tempót választottam, mert itt már nem előznek meg a kamionok...
Ugy mas, de akkor sem a fogyasztas miatt vesz az ember Bmw-t
2015.04.25. 20:21
Reszka írta:Nyilván én sem az alacsony fogyasztás miatt vettem V8-at. Csak ez olyan "az élet apró örömei" kategória...meglepett, hogy ez a batár képes (hogy Imco szavait idézzem) eco módra is...
2015.04.25. 20:32
2015.04.25. 20:38
Imco írta:Zo78 írta:Egyébként egy pillanatra megremegett a térdem a V8 hallatán, amikor elindultál hazafelé...
Ideje lenne már motort cserélned!![]()
2015.04.25. 21:09
Zo78 írta:Reszka írta:Nyilván én sem az alacsony fogyasztás miatt vettem V8-at. Csak ez olyan "az élet apró örömei" kategória...meglepett, hogy ez a batár képes (hogy Imco szavait idézzem) eco módra is...
Az eco mód az egy dolog. Az, hogy élvezted-e a 92 km/h-t, az meg a másik...![]()
Egyébként egy pillanatra megremegett a térdem a V8 hallatán, amikor elindultál hazafelé...
2015.04.25. 21:10
Zo78 írta:Imco írta:Zo78 írta:Egyébként egy pillanatra megremegett a térdem a V8 hallatán, amikor elindultál hazafelé...
Ideje lenne már motort cserélned!![]()
Persze, hogy 9 helyett 12 L legyen az átlagfogyasztásom?
Nem érné meg...
2015.04.25. 21:38
Reszka írta:Zo78 írta:Reszka írta:Nyilván én sem az alacsony fogyasztás miatt vettem V8-at. Csak ez olyan "az élet apró örömei" kategória...meglepett, hogy ez a batár képes (hogy Imco szavait idézzem) eco módra is...
Az eco mód az egy dolog. Az, hogy élvezted-e a 92 km/h-t, az meg a másik...![]()
Egyébként egy pillanatra megremegett a térdem a V8 hallatán, amikor elindultál hazafelé...
Hát az tény, hogy sok élvezet nincs benne, hacsak az nem, hogy figyeled, ahogy egy emelkedőn ilyenkor is 15 literig lendül a pillanatnyi fogyasztás, és várod, hogy mikor ugrik 1 tizedet az átlagfogyi...na de ilyet nem fogok többet csinálni, Kb. 1 órába telt haza érnem...:S
A hangja zseniális szerintem is. Nem az az amcsi nyers V8, de azért jellegzetes, amikor meg kipörgeted üvölt mint egy vadállat...Bár elég ritkán van kihasználva a teljes ménes állomány, de olyankor mindig csak vigyorgok mint a vadalma. Nem lehet vele betelni...
de akkor milyen lehet egy 400le?
2015.04.25. 21:45
atti523i írta:Reszka írta:Zo78 írta:Reszka írta:Nyilván én sem az alacsony fogyasztás miatt vettem V8-at. Csak ez olyan "az élet apró örömei" kategória...meglepett, hogy ez a batár képes (hogy Imco szavait idézzem) eco módra is...
Hát az tény, hogy sok élvezet nincs benne, hacsak az nem, hogy figyeled, ahogy egy emelkedőn ilyenkor is 15 literig lendül a pillanatnyi fogyasztás, és várod, hogy mikor ugrik 1 tizedet az átlagfogyi...na de ilyet nem fogok többet csinálni, Kb. 1 órába telt haza érnem...:S
A hangja zseniális szerintem is. Nem az az amcsi nyers V8, de azért jellegzetes, amikor meg kipörgeted üvölt mint egy vadállat...Bár elég ritkán van kihasználva a teljes ménes állomány, de olyankor mindig csak vigyorgok mint a vadalma. Nem lehet vele betelni...
a sor hat se rossz,egyszer volt egy e30 20i remus rendszerrel,svácból hoztam annak is jó hangja volt.a ménesed nem akarom leszólni,az enyém csak 170,de akkor milyen lehet egy 400le?
2015.04.25. 21:49
SvidronyA írta:atti523i írta:Reszka írta:Zo78 írta:Reszka írta:Nyilván én sem az alacsony fogyasztás miatt vettem V8-at. Csak ez olyan "az élet apró örömei" kategória...meglepett, hogy ez a batár képes (hogy Imco szavait idézzem) eco módra is...
a sor hat se rossz,egyszer volt egy e30 20i remus rendszerrel,svácból hoztam annak is jó hangja volt.a ménesed nem akarom leszólni,az enyém csak 170,de akkor milyen lehet egy 400le?
Kérd meg Levit, hogy vigyen egy kanyart "csökkentett módban", s megtudod...ELMONDHATATLAN.
2015.04.25. 21:57
atti523i írta:ő is veszprémi,de még nem sikerült találkoznunk.az is érdekes,hogy még talán sose láttam a gépét.pedig nem nagy város a miénk.
2015.04.25. 22:29
atti523i írta:SvidronyA írta:Kérd meg Levit, hogy vigyen egy kanyart "csökkentett módban", s megtudod...ELMONDHATATLAN.
ő is veszprémi,de még nem sikerült találkoznunk.az is érdekes,hogy még talán sose láttam a gépét.pedig nem nagy város a miénk.
2015.04.25. 22:41
admin írta:atti523i írta:SvidronyA írta:Kérd meg Levit, hogy vigyen egy kanyart "csökkentett módban", s megtudod...ELMONDHATATLAN.
ő is veszprémi,de még nem sikerült találkoznunk.az is érdekes,hogy még talán sose láttam a gépét.pedig nem nagy város a miénk.
Levié 500+ os
2015.04.26. 08:27
admin írta:atti523i írta:SvidronyA írta:Kérd meg Levit, hogy vigyen egy kanyart "csökkentett módban", s megtudod...ELMONDHATATLAN.
Levié 500+ os
2015.05.14. 05:43