![]() |
2010.01.15. 09:59
admin írta:jackson írta:Miért nem állitottad át a nyelvet?Navival a Set menüben.
Jackson, akinek angol
Ha a navin át állítod az óracsoport nyelvét akkor meghívlak egy söre![]()
![]()
2010.01.15. 17:50
Hát akkor ott valami nagy gubanc vanjackson írta:admin írta:jackson írta:Miért nem állitottad át a nyelvet?Navival a Set menüben.
Jackson, akinek angol
![]()
Itt volt nálam valaki diagnosztizálni és az neki olasz volt a kijelző. Kérdeztem hogy ne állitsam át neki angolra. Erre közölte, hogy a naviprofi neki az angol szövegre állitotta be a navi magyaritást.
Nem emlékszem pontosan csak mondta vagy mutatta is: Ha átkapcsolja a naviban németre a szöveget akkor nem olasz a IKE kijelzése hanem német de akkor a navi is német és nem ért semmit.
Ha angol akkor meg a olasz szöveg jön a kijelzőre.
Jackson, aki ezért irta és soha nem próbálta maga
2010.01.16. 22:25
admin írta:Hát akkor ott valami nagy gubanc vanjackson írta:admin írta:jackson írta:Miért nem állitottad át a nyelvet?Navival a Set menüben.
Jackson, akinek angol
![]()
Itt volt nálam valaki diagnosztizálni és az neki olasz volt a kijelző. Kérdeztem hogy ne állitsam át neki angolra. Erre közölte, hogy a naviprofi neki az angol szövegre állitotta be a navi magyaritást.
Nem emlékszem pontosan csak mondta vagy mutatta is: Ha átkapcsolja a naviban németre a szöveget akkor nem olasz a IKE kijelzése hanem német de akkor a navi is német és nem ért semmit.
2010.01.19. 21:17
2010.01.20. 08:59
szumo523i írta:Üdvözölek beneteket.Szeretnék segítséget kérni,két hete vettem 97-es 523i.Műszeres vizsgálat közbe,műszerfal frisítés történt azóta az átlagfogyasztás mérőm 39,5l-nél kiakadt amutatóm se jön 20l alá.Computer resetelés nem segített.Előre is köszi.szumo523i
2010.01.20. 09:33
jackson írta:szumo523i írta:Üdvözölek beneteket.Szeretnék segítséget kérni,két hete vettem 97-es 523i.Műszeres vizsgálat közbe,műszerfal frisítés történt azóta az átlagfogyasztás mérőm 39,5l-nél kiakadt amutatóm se jön 20l alá.Computer resetelés nem segített.Előre is köszi.szumo523i
Milyen "műszerfalas vizsgálat" az ami alatt kinyírják a műszerfalat? Közben szoftvert upgardelt is? Mert ha nagyon elbaszta akkor még akár műszerfal csere is lehet a vége, ha sikeresen kinyírta a flasht.
Ha tényleg csak és kizárólag ez a hiba, lehet hogy elbaszarintotta a kocsi tipusát (ezt a műszerfalat rakják 7-esbe is) és azért halt meg. No persze ekkor még halom másik baromság is van a kocsiban. És csak egy újrakódolás segíthet, már ha az javítani tudja a hibát.
No persze üzemanyag fogyasztás mérő lehet más hiba is ha nem a műszerfal megpiszkálása okozta. Mint az E39klub Tesco gazdaságos házi diagnosztája meg tudom nézni neked és ha nincs nagy gáz még recoding-ot is tudunk nyomni rá. Ha érdekel küldj PÜ-t és adok telefonszámot egyeztetéshez.
Jackson, aki csak néz milyen hibát csinálhat egy vizsgálat
2010.01.20. 10:07
2010.01.27. 16:50
jackson írta:admin írta:Hát akkor ott valami nagy gubanc vanjackson írta:admin írta:jackson írta:Miért nem állitottad át a nyelvet?Navival a Set menüben.
Jackson, akinek angol
![]()
Semmi gubanc. 4:3 navin átkapcsoltam németre. Erre a szöveges kijelzőn már nem consuption hanem a német duma volt. ha pöckölöm a BC gombot végig német duma jön. De ha pl. CheckControll-t nyomom meg az továbbra is angolul közli az OK szöveget.
Jackson, aki simán átállitotta a kijelző nyelvét németre.
ui: lehet, hogy ki kéne próbálni hiba üzenettel is
2010.01.27. 17:43
2010.01.27. 19:20
gk004 írta:jackson írta:admin írta:Hát akkor ott valami nagy gubanc vanjackson írta:admin írta:jackson írta:Miért nem állitottad át a nyelvet?Navival a Set menüben.
Jackson, akinek angol
![]()
Semmi gubanc. 4:3 navin átkapcsoltam németre. Erre a szöveges kijelzőn már nem consuption hanem a német duma volt. ha pöckölöm a BC gombot végig német duma jön. De ha pl. CheckControll-t nyomom meg az továbbra is angolul közli az OK szöveget.
Jackson, aki simán átállitotta a kijelző nyelvét németre.
ui: lehet, hogy ki kéne próbálni hiba üzenettel is
Most akkor lehet-e vagy nem-e lehet nyelvet váltani? Mert most akrok venni egy ilyent, és nagy valószínűséggel francisul fog beszélni a drága, én meg angolul tudok csak.
2010.02.04. 10:58
2010.02.04. 11:01
kokuszkuszo írta::( SZIASZTOK!! Következő lenne a kérdésem. 2001-es 530d 16/9 navi,tv, 6-os cd tár. Időközönkén teljesen elmegy a hang,mindegy tv cd rádiót esetleg kazettát halgatok. Egy kis idő elteltével újra visszajön a hang. Minden funkcó jó csak egyedül hangja nincs a rendszernek. Van hogy hogy több száz kilómétert levetetek a teljes csendben hiába van benne minden. Valaki nem tudna megoldást??,?
2010.02.04. 12:20
kokuszkuszo írta::( SZIASZTOK!! Következő lenne a kérdésem. 2001-es 530d 16/9 navi,tv, 6-os cd tár. Időközönkén teljesen elmegy a hang,mindegy tv cd rádiót esetleg kazettát halgatok. Egy kis idő elteltével újra visszajön a hang. Minden funkcó jó csak egyedül hangja nincs a rendszernek. Van hogy hogy több száz kilómétert levetetek a teljes csendben hiába van benne minden. Valaki nem tudna megoldást??,?
2010.02.04. 22:40
2010.02.15. 22:16
2010.02.20. 20:40
kokuszkuszo írta:Köszönöm a segítséget mindenkinek!! Ezer Hála!!!
2010.02.20. 21:03
Viper írta:kokuszkuszo írta:Köszönöm a segítséget mindenkinek!! Ezer Hála!!!
Nem tudom, hogy jó topicba írom e. Ha a kutyám egyedül marad a kocsiban mindig bekapcsolja a vészvillógót. Elmentünk ma megrendelni a kulcsot, visszafelé megálltunk egy Mcló..ba, ugye oda kutyát bevinni tilos. Egyszercsak jön egy ember, hogy az enyém e az a gyönyörű zöld BMW. Megállt bennem az ütő, azt hittem megnyomta, erre mondta, hogy megy az index.
Megkönnyebbültem és megköszöntem a segítségét. Mivel nehézkesen mozgok járógipszemmel, ami műanyag, párom ment el kikapcsolni. Visszajött, mondta, hogy a hamutartó is nyitva volt, de hamu nem volt benne. Ha a kulcsot megkaparintja, talán még egy kört is megy vele.
2010.02.20. 21:42
Ha jól emlékszem efert így zárta ki a gyereke a kulcs meg bent lógotsimi64 írta:Viper írta:kokuszkuszo írta:Köszönöm a segítséget mindenkinek!! Ezer Hála!!!
Nem tudom, hogy jó topicba írom e. Ha a kutyám egyedül marad a kocsiban mindig bekapcsolja a vészvillógót. Elmentünk ma megrendelni a kulcsot, visszafelé megálltunk egy Mcló..ba, ugye oda kutyát bevinni tilos. Egyszercsak jön egy ember, hogy az enyém e az a gyönyörű zöld BMW. Megállt bennem az ütő, azt hittem megnyomta, erre mondta, hogy megy az index.
Megkönnyebbültem és megköszöntem a segítségét. Mivel nehézkesen mozgok járógipszemmel, ami műanyag, párom ment el kikapcsolni. Visszajött, mondta, hogy a hamutartó is nyitva volt, de hamu nem volt benne. Ha a kulcsot megkaparintja, talán még egy kört is megy vele.
Tényleg!
Ha rálép belül a központi zárra, kívülről nyitható marad?![]()
Ultrahangos riasztó? Vagy nincs bohócorrod?
2010.02.20. 22:51
admin írta:Ha jól emlékszem efert így zárta ki a gyereke a kulcs meg bent lógotsimi64 írta:Viper írta:kokuszkuszo írta:Köszönöm a segítséget mindenkinek!! Ezer Hála!!!
Tényleg!
Ha rálép belül a központi zárra, kívülről nyitható marad?![]()
Ultrahangos riasztó? Vagy nincs bohócorrod?
2010.03.01. 21:56