Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: ...............

2010.01.15. 09:59

admin írta:
jackson írta:Miért nem állitottad át a nyelvet? :o Navival a Set menüben.
Jackson, akinek angol

Ha a navin át állítod az óracsoport nyelvét akkor meghívlak egy söre :lol: :lol: :lol:

Itt volt nálam valaki diagnosztizálni és az neki olasz volt a kijelző. Kérdeztem hogy ne állitsam át neki angolra. Erre közölte, hogy a naviprofi neki az angol szövegre állitotta be a navi magyaritást.
Nem emlékszem pontosan csak mondta vagy mutatta is: Ha átkapcsolja a naviban németre a szöveget akkor nem olasz a IKE kijelzése hanem német de akkor a navi is német és nem ért semmit.
Ha angol akkor meg a olasz szöveg jön a kijelzőre.

Jackson, aki ezért irta és soha nem próbálta maga

2010.01.15. 17:50

jackson írta:
admin írta:
Jackson, akinek angol

Ha a navin át állítod az óracsoport nyelvét akkor meghívlak egy söre :lol: :lol: :lol:

Itt volt nálam valaki diagnosztizálni és az neki olasz volt a kijelző. Kérdeztem hogy ne állitsam át neki angolra. Erre közölte, hogy a naviprofi neki az angol szövegre állitotta be a navi magyaritást.
Nem emlékszem pontosan csak mondta vagy mutatta is: Ha átkapcsolja a naviban németre a szöveget akkor nem olasz a IKE kijelzése hanem német de akkor a navi is német és nem ért semmit.

Hát akkor ott valami nagy gubanc van :!:

2010.01.16. 22:25

admin írta:
jackson írta:
admin írta:
Jackson, akinek angol

Semmi gubanc. 4:3 navin átkapcsoltam németre. Erre a szöveges kijelzőn már nem consuption hanem a német duma volt. ha pöckölöm a BC gombot végig német duma jön. De ha pl. CheckControll-t nyomom meg az továbbra is angolul közli az OK szöveget.

Jackson, aki simán átállitotta a kijelző nyelvét németre.
ui: lehet, hogy ki kéne próbálni hiba üzenettel is

Elektromos műszer probléma

2010.01.19. 21:17

Üdvözölek beneteket.Szeretnék segítséget kérni,két hete vettem 97-es 523i.Műszeres vizsgálat közbe,műszerfal frisítés történt azóta az átlagfogyasztás mérőm 39,5l-nél kiakadt amutatóm se jön 20l alá.Computer resetelés nem segített.Előre is köszi.szumo523i

Re: Elektromos műszer probléma

2010.01.20. 08:59

szumo523i írta:Üdvözölek beneteket.Szeretnék segítséget kérni,két hete vettem 97-es 523i.Műszeres vizsgálat közbe,műszerfal frisítés történt azóta az átlagfogyasztás mérőm 39,5l-nél kiakadt amutatóm se jön 20l alá.Computer resetelés nem segített.Előre is köszi.szumo523i

Milyen "műszerfalas vizsgálat" az ami alatt kinyírják a műszerfalat? Közben szoftvert upgardelt is? Mert ha nagyon elbaszta akkor még akár műszerfal csere is lehet a vége, ha sikeresen kinyírta a flasht.
Ha tényleg csak és kizárólag ez a hiba, lehet hogy elbaszarintotta a kocsi tipusát (ezt a műszerfalat rakják 7-esbe is) és azért halt meg. No persze ekkor még halom másik baromság is van a kocsiban. És csak egy újrakódolás segíthet, már ha az javítani tudja a hibát.

No persze üzemanyag fogyasztás mérő lehet más hiba is ha nem a műszerfal megpiszkálása okozta. Mint az E39klub Tesco gazdaságos házi diagnosztája meg tudom nézni neked és ha nincs nagy gáz még recoding-ot is tudunk nyomni rá. Ha érdekel küldj PÜ-t és adok telefonszámot egyeztetéshez.

Jackson, aki csak néz milyen hibát csinálhat egy vizsgálat :o

Re: Elektromos műszer probléma

2010.01.20. 09:33

jackson írta:
szumo523i írta:Üdvözölek beneteket.Szeretnék segítséget kérni,két hete vettem 97-es 523i.Műszeres vizsgálat közbe,műszerfal frisítés történt azóta az átlagfogyasztás mérőm 39,5l-nél kiakadt amutatóm se jön 20l alá.Computer resetelés nem segített.Előre is köszi.szumo523i

Milyen "műszerfalas vizsgálat" az ami alatt kinyírják a műszerfalat? Közben szoftvert upgardelt is? Mert ha nagyon elbaszta akkor még akár műszerfal csere is lehet a vége, ha sikeresen kinyírta a flasht.
Ha tényleg csak és kizárólag ez a hiba, lehet hogy elbaszarintotta a kocsi tipusát (ezt a műszerfalat rakják 7-esbe is) és azért halt meg. No persze ekkor még halom másik baromság is van a kocsiban. És csak egy újrakódolás segíthet, már ha az javítani tudja a hibát.

No persze üzemanyag fogyasztás mérő lehet más hiba is ha nem a műszerfal megpiszkálása okozta. Mint az E39klub Tesco gazdaságos házi diagnosztája meg tudom nézni neked és ha nincs nagy gáz még recoding-ot is tudunk nyomni rá. Ha érdekel küldj PÜ-t és adok telefonszámot egyeztetéshez.

Jackson, aki csak néz milyen hibát csinálhat egy vizsgálat :o

Igen, láttam én is, akár a többiek, mindkét helyen a beírást és azért nem válaszoltam rá, mert ez Jackson kedvenc témaköre. Nem is tévedtem.
Tetszik ez a recoding-ot rányomás. :lol:

2010.01.20. 10:07

Köszi szépen Jackson lehet,hogy élni fogok a lehetőséggel,de a szervíz nagyon korektul ált a dologhoz(nem garázs szervíz)mivel csak szombaton érek rá 9-kor várnak.A műszeres vizsgálat egy hibakód lekérdezés,törlés volt olajcsere után.Törlés után, önmagát frisítette ez a program. :?

2010.01.27. 16:50

jackson írta:
admin írta:
jackson írta:
admin írta:
Jackson, akinek angol

Semmi gubanc. 4:3 navin átkapcsoltam németre. Erre a szöveges kijelzőn már nem consuption hanem a német duma volt. ha pöckölöm a BC gombot végig német duma jön. De ha pl. CheckControll-t nyomom meg az továbbra is angolul közli az OK szöveget.

Most akkor lehet-e vagy nem-e lehet nyelvet váltani? Mert most akrok venni egy ilyent, és nagy valószínűséggel francisul fog beszélni a drága, én meg angolul tudok csak.

2010.01.27. 17:43

a lényeg h lehet. ha veszel egyet, mindenképpen megoldható így vagy úgy!

2010.01.27. 19:20

gk004 írta:
jackson írta:
admin írta:
jackson írta:
admin írta:
Jackson, akinek angol

Most akkor lehet-e vagy nem-e lehet nyelvet váltani? Mert most akrok venni egy ilyent, és nagy valószínűséggel francisul fog beszélni a drága, én meg angolul tudok csak.

IGEN. Navi-val tudod kettő nyelv között váltani magad is. És olvastam hogy a valami 8 gyári nyelv közül kódodoláskor lehet kiválasztani melyik kettő kerül a naviba.
Amit a Navi profi meg sec-perc alatt kicserél.

Jackson, aki válaszol

2010.02.04. 10:58

:( SZIASZTOK!! Következő lenne a kérdésem. 2001-es 530d 16/9 navi,tv, 6-os cd tár. Időközönkén teljesen elmegy a hang,mindegy tv cd rádiót esetleg kazettát halgatok. Egy kis idő elteltével újra visszajön a hang. Minden funkcó jó csak egyedül hangja nincs a rendszernek. Van hogy hogy több száz kilómétert levetetek a teljes csendben hiába van benne minden. Valaki nem tudna megoldást??,?

2010.02.04. 11:01

kokuszkuszo írta::( SZIASZTOK!! Következő lenne a kérdésem. 2001-es 530d 16/9 navi,tv, 6-os cd tár. Időközönkén teljesen elmegy a hang,mindegy tv cd rádiót esetleg kazettát halgatok. Egy kis idő elteltével újra visszajön a hang. Minden funkcó jó csak egyedül hangja nincs a rendszernek. Van hogy hogy több száz kilómétert levetetek a teljes csendben hiába van benne minden. Valaki nem tudna megoldást??,?

Hi-Fi topikban van a megoldás. Meghallt a rádió modulod. Ha minden igaz BM54-es amit a fórumon javithatatlanként emlegetnek. Próbálj PÜ-t dobni PMikinek mivel nagy a lelkesedése és lehet megtudja javitani.
Nekem ő javitotta meg a talán BM24-es rádiómat (de ez még nem 100%-alék).

Jackson, aki válaszol

2010.02.04. 12:20

kokuszkuszo írta::( SZIASZTOK!! Következő lenne a kérdésem. 2001-es 530d 16/9 navi,tv, 6-os cd tár. Időközönkén teljesen elmegy a hang,mindegy tv cd rádiót esetleg kazettát halgatok. Egy kis idő elteltével újra visszajön a hang. Minden funkcó jó csak egyedül hangja nincs a rendszernek. Van hogy hogy több száz kilómétert levetetek a teljes csendben hiába van benne minden. Valaki nem tudna megoldást??,?

Helo
Nekem is ez volt az E39-ben :cry: mikor elhallgatott mindig megkelletett állni pár percre és újraindult
elégvolt egy kis döccenő vagy hozzáértem valamelyik gombhoz akkor elhallgatott
Rádió modul csere kellett + egy 16:9-es MONITOR
üdv zoli

2010.02.04. 22:40

Szia.

Szerintem BM24-ed van. A jó hír, hogy elvileg javítható a dolog. :) Ha gondolod keress meg! :wink:

modul

2010.02.15. 22:16

Köszönöm a segítséget mindenkinek!! Ezer Hála!!!

Re: modul

2010.02.20. 20:40

kokuszkuszo írta:Köszönöm a segítséget mindenkinek!! Ezer Hála!!!

Nem tudom, hogy jó topicba írom e. Ha a kutyám egyedül marad a kocsiban mindig bekapcsolja a vészvillógót. Elmentünk ma megrendelni a kulcsot, visszafelé megálltunk egy Mcló..ba, ugye oda kutyát bevinni tilos. Egyszercsak jön egy ember, hogy az enyém e az a gyönyörű zöld BMW. Megállt bennem az ütő, azt hittem megnyomta, erre mondta, hogy megy az index.
Megkönnyebbültem és megköszöntem a segítségét. Mivel nehézkesen mozgok járógipszemmel, ami műanyag, párom ment el kikapcsolni. Visszajött, mondta, hogy a hamutartó is nyitva volt, de hamu nem volt benne. Ha a kulcsot megkaparintja, talán még egy kört is megy vele. :lol:

2010.02.20. 21:03

Viper írta:

Nem tudom, hogy jó topicba írom e. Ha a kutyám egyedül marad a kocsiban mindig bekapcsolja a vészvillógót. Elmentünk ma megrendelni a kulcsot, visszafelé megálltunk egy Mcló..ba, ugye oda kutyát bevinni tilos. Egyszercsak jön egy ember, hogy az enyém e az a gyönyörű zöld BMW. Megállt bennem az ütő, azt hittem megnyomta, erre mondta, hogy megy az index.
Megkönnyebbültem és megköszöntem a segítségét. Mivel nehézkesen mozgok járógipszemmel, ami műanyag, párom ment el kikapcsolni. Visszajött, mondta, hogy a hamutartó is nyitva volt, de hamu nem volt benne. Ha a kulcsot megkaparintja, talán még egy kört is megy vele. :lol:

Tényleg!
Ha rálép belül a központi zárra, kívülről nyitható marad? :roll:
Ultrahangos riasztó? Vagy nincs bohócorrod?

2010.02.20. 21:42

simi64 írta:
Viper írta:

Tényleg!
Ha jól emlékszem efert így zárta ki a gyereke a kulcs meg bent lógot :cry:

2010.02.20. 22:51

admin írta:
simi64 írta:
Viper írta:

Tényleg!
Ha jól emlékszem efert így zárta ki a gyereke a kulcs meg bent lógot :cry:

Ezért irja a gyári doksi soha de soha ne hagyd bent a kulcsot ha gyereked van?
Nekem a gyerekek is képesek bekapcsolni az elakadás jelzőt ezek szerint sokban nem különböznek a kutyáktól :lol:

Jackson, aki inkább bekapcsolta az idegesitő kulcs bimbamot de nem hagyja bent a kulcsot

2010.03.01. 21:56

Hali!

Lehet hogy nem jó helyre írom a kérdésemet. Azt szeretném megtudni hogy a jobb oldali pollenszűrő alatt van 2 db vezérlő egység és állítólag a 2 között van 1 olyan kábel ami sebesség adatod közöl a 2 között. Ennek a kábelnak szeretném a gyári számát kideríteni de én a gyáriprogramban nem találom. Ha valaki elárulná a gyári számát azt nagyon megköszönném. Alvázszámom utolsó 7 karaktere: gx36027
Hozzászólás küldése

VigLink badge