2007.06.05. 23:53
Lehet,hogy hülye kérdést teszek fel... Abba az autóba be lehet szerelni navit ,amelyikben nincs ? Sima reverse rádió van az enyémben. Nem kizárólag csak 16:9-esre gondoltam.
2007.06.06. 15:27
Sziasztok!
Tegnap csatlakoztam a Klubhoz és az egész napos fórum olvasgatás után bátran állíthatom, hogy öröm és megtisztelő ha egy ilyen csapathoz tartozhat az ember.
530D-m van egy 16:9-el és egy MKIII-al. Frissíteni akartam a rendszert v.26-al, minden rendben is volt csak a Boot-olás után a következőt írja ki egy fekete képernyőn:
- please insert key CD or version 17
tud valaki segíteni, hogy mit a további teendőm? Vagy mit csináltam rosszul?
Előre is köszi!
2007.06.06. 21:35
Szaky írta:Sziasztok!
Tegnap csatlakoztam a Klubhoz és az egész napos fórum olvasgatás után bátran állíthatom, hogy öröm és megtisztelő ha egy ilyen csapathoz tartozhat az ember.
530D-m van egy 16:9-el és egy MKIII-al. Frissíteni akartam a rendszert v.26-al, minden rendben is volt csak a Boot-olás után a következőt írja ki egy fekete képernyőn:
Előre is köszi!

Kel neki egy CD key lemez mert tul régi volt rajta a szoftver és utána minden ok.Keresrá a neten ha nem találsz akkor küldök!
2007.06.07. 00:02

Szaky! Köszönjük az elismerő megjegyzést!
2007.06.07. 10:03
admin írta:Szaky írta:Sziasztok!
Előre is köszi!

Kel neki egy CD key lemez mert tul régi volt rajta a szoftver és utána minden ok.Keresrá a neten ha nem találsz akkor küldök!
Köszi Admin!
Találtam egyet és tökéletesen működik vele!
2007.06.11. 10:41
Sziasztok!
Horvátország térképben történt vmi előrejutás???
2007.06.11. 13:39
Sziasztok!
Melyik most a legújabb forgalomban lévő és esetleg letölthető

Európa térkép amiben Magyarország is benne van?
Thx!
2007.06.11. 14:13
sziasztok!
térképügyben nézzetek szét ebben a topicban...
http://www.bmwe46.hu/modules.php?name=F ... t=435#6644
2007.06.26. 14:14
Akit érdekel

:
NAVTEQ.DIGITAL.MAP.EASTERN.EUROPE.2007.2 (legújabb, Magyarország is benne van...)
http://www.torrentleech.org/download.ph ... rG.torrent
a bithumen-en is fennt van már, láttam. üdv.
2007.06.27. 12:21
Kevés a seeder ott a problem :S
2007.06.28. 09:29
Az ellenük folyó amerikai perek miatt tartalomszűrésbe kezd a TorrentSpy és az ISOHunt, amelyek mindeddig a világ legnépszerűbb bittorrent-keresői közé tartoztak. A szájtokon egy automatizált technológiával teszik elérhetetlenné az illegális tartalmakat.
A két szájt a FileRights nevű rendszert használja majd a jogsértő tartalmak kiszűrésére, amely a jogtulajdonosok által összeállított közös adatbázis alapján teszi elérhetetlenné azokat - adta hírül a ZeroPaid.com. A két oldal esetében a tartalmak fizikai eltávolítására nincs szükség, mivel azok csak keresőként működnek: a Bittorrent fájlcserélőt használó felhasználóknak mutatnak utat az egymás között megosztott állományokhoz.
A torrentkeresők ellen jelenleg is eljárás folyik az Egyesült Államokban, így a lépés valójában csak a hatóságok felé tett gesztusként értékelhető: a pert ezzel valószínűleg nem ússzák meg. A FileRights használata mindenesetre összhangban van DMCA (Digital Millenium Copyright Act) rendelkezéseivel, amelyek értelmében a tulajdonos feladata figyelmeztetni a tartalomszolgáltatót a jogsértésre.
Korábban szóba jött az is, hogy a két keresőt elérhetetlenné teszik az amerikai felhasználók számára, a TorrentSpy-t pedig arra is kötelezi egy korábbi bírói ítélet, hogy monitorozza a felhasználók tevékenységét az oldalon. A tartalomszűrés miatt a két webhely minden bizonnyal elveszíti felhasználói legnagyobb részét, akik a továbbra is illegálisan működő keresőkhöz pártolnak át.
2007.06.28. 10:55
Hi all
MK2 be való osztrák, német, horvát, magyar térkép van vkinek ami friss nekem tavalyi van ???
2007.06.28. 17:19
Hero írta:Kevés a seeder ott a problem :S
Már le jött de a magyar még rosszabb mint a régi sok olyan település nincs benne ami a régiben benne volt.
Igy maradok a réginél.
2007.06.28. 23:39
admin írta:Hero írta:Kevés a seeder ott a problem :S
Már le jött de a magyar még rosszabb mint a régi sok olyan település nincs benne ami a régiben benne volt.
Igy maradok a réginél.
Sziasztok!!!!!!!!!!!
Laci milyen a horvát benne? meg tudnád nézni?
köszi
bezo
2007.06.29. 07:35
Horvát ország:
A hivatalos meghatározás:
Hungary’s capital Budapest, Poland’s Warsaw and Krakow. Slovenian Ljubljana and Maribor. Croatia's busy city centres of Zagreb, Split and Vokovar. Estonia’s Tallinn, Latvia's capital Riga, and Lithuania’s historic Vilnius.
Azért ilyen rossz benne a Magyar térkép, mert ez NAVTEQ adatbázis, olyan mint a MERCI vagy AUDI-ban.
A jó adatbázis a TELEATLAS kiadásában jelent meg. Ez az idáigi 17-19% lefedettséggel szemben 47%-os.
Ég és föld a különbség.
Nekem meg van mind a kettő, ha valakit érdekel.
2007.06.29. 22:49
Sziasztok!
Az én navim MK2-es, és 1 német CD van benne, amiből én semmi mást nem tudok kivenni, csak azt hogy a navim működik! Magyar-Horvát CD érdekelne. Autós újságokból lehet CD ket rendelni, 8 ropi, szerintetek jók ezek? Ki tudja ezekhez a Bömbikhez magyar leírást lehet szerezni? Köszi! Jani
2007.06.30. 13:23
NaviProfi írta:Horvát ország:

A hivatalos meghatározás:
Hungary’s capital Budapest, Poland’s Warsaw and Krakow. Slovenian Ljubljana and Maribor. Croatia's busy city centres of Zagreb, Split and Vokovar. Estonia’s Tallinn, Latvia's capital Riga, and Lithuania’s historic Vilnius.
Azért ilyen rossz benne a Magyar térkép, mert ez NAVTEQ adatbázis, olyan mint a MERCI vagy AUDI-ban.
A jó adatbázis a TELEATLAS kiadásában jelent meg. Ez az idáigi 17-19% lefedettséggel szemben 47%-os.
Ég és föld a különbség.
Nekem meg van mind a kettő, ha valakit érdekel.
E60-ban müködik?
2007.06.30. 20:01
Üdv mundenkinek!
Lehet hogy béna a kérdés, és csak részben tarztozik ide, de mégis felteszem.
Tehát, 96 os ( MÉG MINDÍG GYÖNYÖRŰ) E39. Középen- már hogy a műszerfal- egy nem igazán sikeres kazettás magnóval, alatta viszont egész jó kijelző. A kérdésem: lehet -e ezt a kombinációt kicserélni egy olyanra ami, dvd tv meg ilyenek. ennél sokkal pontosabban nem tudom, de biztosan értitek mit is szeretnék.
Köszönöm előre is
2007.06.30. 21:25
jancsika írta:Üdv mundenkinek!
Lehet hogy béna a kérdés, és csak részben tarztozik ide, de mégis felteszem.
Tehát, 96 os ( MÉG MINDÍG GYÖNYÖRŰ) E39. Középen- már hogy a műszerfal- egy nem igazán sikeres kazettás magnóval, alatta viszont egész jó kijelző. A kérdésem: lehet -e ezt a kombinációt kicserélni egy olyanra ami, dvd tv meg ilyenek. ennél sokkal pontosabban nem tudom, de biztosan értitek mit is szeretnék.
Köszönöm előre is
Mindent lehet csak pénz kérdése! Gondolom 16:9-es kijelzőre gondolsz meg tv modul navigáció dvd mert ez kb 400000ft.Vagy valami nem gyári cucra?mert azt még nemlátam olyat ami igazán jólnézetvolna ki ott a helyén!