![]() |
2012.04.22. 00:30
MPowerPH írta:Gallaca írta:Hi!
Máris a tanácsotokra van szükségem ASC-vel kapcsolatban, megadta magát a vezérlőm valószínűleg. Mióta megvettem a kocsit azóta égett az abs lámpa plusz a sárga háromszög. INPA közli, hogy nincs kapcsolat az asc vezérlővel, nem válaszol. gondoltam biztos a forrasztások mentek haza, de most már kitalálta, hogy addig forog a kocka hátulján a motor míg az akkusaru rajta van az akkun. Lehúzom, visszateszem, újra megy és kompresszorhangja van. 001-es kocka. Ez még javítható lehet, vagy kezdjek keresgélni egyet valahol?
Másik probléma, ami ugyan nem asc hiba, de nem akartam mindenhová beírogatni. Diag kiírja,hogy nem megy a computerhűtő ventim, zárlatos. Valóban nem megy a helyén. Kivettem a ventit működik. Tudja-e valaki hol van ennek a vezérlője?
Hali.
Menj el Hozzájuk. Budapest, Bécsi út. Ingyen megvizsgálják a compodat, és az autódba beleraknak egy tuti jó darabot, hogy biztosan ki legyen szűrve a hiba. Ha a sajátod rendben van, akkor ez semmibe nem kerül Neked, maximum úti költségbe. Ott helyben meg is diagolják Neked a másik compal is, szintén ingyen.
Km óra, km számláló müxik rendesen?
2012.04.24. 22:01
2012.04.25. 00:16
patloka írta:Hali!
Kipörgésgátló menet közben, különböző sebességeknél villog? Miért lehet?
2012.04.25. 05:43
2012.04.25. 06:46
2012.04.25. 08:32
MPowerPH írta:Gallaca írta:Hi!
Máris a tanácsotokra van szükségem ASC-vel kapcsolatban, megadta magát a vezérlőm valószínűleg. Mióta megvettem a kocsit azóta égett az abs lámpa plusz a sárga háromszög. INPA közli, hogy nincs kapcsolat az asc vezérlővel, nem válaszol. gondoltam biztos a forrasztások mentek haza, de most már kitalálta, hogy addig forog a kocka hátulján a motor míg az akkusaru rajta van az akkun. Lehúzom, visszateszem, újra megy és kompresszorhangja van. 001-es kocka. Ez még javítható lehet, vagy kezdjek keresgélni egyet valahol?
Másik probléma, ami ugyan nem asc hiba, de nem akartam mindenhová beírogatni. Diag kiírja,hogy nem megy a computerhűtő ventim, zárlatos. Valóban nem megy a helyén. Kivettem a ventit működik. Tudja-e valaki hol van ennek a vezérlője?
Hali.
Menj el Hozzájuk. Budapest, Bécsi út. Ingyen megvizsgálják a compodat, és az autódba beleraknak egy tuti jó darabot, hogy biztosan ki legyen szűrve a hiba. Ha a sajátod rendben van, akkor ez semmibe nem kerül Neked, maximum úti költségbe. Ott helyben meg is diagolják Neked a másik compal is, szintén ingyen.
Km óra, km számláló müxik rendesen?
2012.05.12. 22:29
2012.05.22. 21:57
2012.05.23. 09:02
Gallaca írta:...Jeladó csere után nem mentünk vele, esetleg az a baj?
2012.05.23. 13:19
Jerry írta:Gallaca írta:...Jeladó csere után nem mentünk vele, esetleg az a baj?
Igen, ez lehet baj. Jelado csere utan nem art menni vele egy nagyobb hazkort, par kilometert.
2012.07.31. 18:08
2012.08.18. 14:53
2012.08.18. 15:38
greeen54 írta:Tudja valaki, hogy a motortér felől hogyan tudom kimérni, hogy a jobb hátsó ABS jeladóhoz hátramenő kábel nem szakadt-e? Másik kérdésem,hogy a jeladót ki tudom mérni jó-e? Ha igen mit mérjek és mennyit?? Vélemény az utángyártott jeladókról? Már a 2. utángyártottat próbálom, de az egyik be sem ment a helyére, a másik meg kb. 2 percet működött jól aztán megint kidobta a hibalámpákat..Üdv.
2012.09.14. 18:35
2012.12.04. 18:47
2012.12.04. 19:28
ulics1987 írta:Sziasztok,
Most készülök venni, egy 523i-t, holnap fogjuk regisztrálni a kocsit. Az eladóval tegnap megbeszéltük,hogy még egy hibát megcsináltat a kocsin, mielőtt átvenném, az pedig az ABS tömb talán, vagy valami ilyesmi. Nem volt ABS, ASC, és KM óra. Debrecenben csinálták, Vollaynál talán. Kicserélte a cuccot, a km óra már működik, de az abs és asc továbbra is világít. Valakinek van valami ötlete?
Köszönöm a válaszokat!
2012.12.04. 22:41
Qwerti írta:ulics1987 írta:Sziasztok,
Most készülök venni, egy 523i-t, holnap fogjuk regisztrálni a kocsit. Az eladóval tegnap megbeszéltük,hogy még egy hibát megcsináltat a kocsin, mielőtt átvenném, az pedig az ABS tömb talán, vagy valami ilyesmi. Nem volt ABS, ASC, és KM óra. Debrecenben csinálták, Vollaynál talán. Kicserélte a cuccot, a km óra már működik, de az abs és asc továbbra is világít. Valakinek van valami ötlete?
Köszönöm a válaszokat!
Gépre kéne tenni...Kár találgatni addig.
2012.12.04. 23:15
greeen54 írta:Qwerti írta:ulics1987 írta:Sziasztok,
Köszönöm a válaszokat!
Jeladók? Valamit írtak a múltkor, hogy ha nincs abs/asc és kilométeróra akkor valószínű, hogy valamelyik első jeladó a rossz.. De lehet, hogy tévedek!?
2012.12.05. 07:06
Gallaca írta:greeen54 írta:Qwerti írta:ulics1987 írta:Sziasztok,
Köszönöm a válaszokat!
Jeladók? Valamit írtak a múltkor, hogy ha nincs abs/asc és kilométeróra akkor valószínű, hogy valamelyik első jeladó a rossz.. De lehet, hogy tévedek!?
Ja mert a bal hátsó. Vagy a csapágy. Vagy a kocka.
Qwerti írta:Gépre kéne tenni...Kár találgatni addig.
2012.12.05. 21:13
Imco írta:Gallaca írta:greeen54 írta:Qwerti írta:ulics1987 írta:Sziasztok,
Köszönöm a válaszokat!
Ja mert a bal hátsó. Vagy a csapágy. Vagy a kocka.
Tehát:Qwerti írta:Gépre kéne tenni...Kár találgatni addig.