![]() |
2014.12.30. 01:16
2014.12.30. 02:03
nagy.matyika írta:Első dobozt az új üzemanyagszűrőbe, a másodikat pedig egy teli tankba. Komolyan mondom, amilyen franciásan szokott csörgőkígyó hangot imitálni a Navara, most ahhoz képest gyönyörű hangja van, ráadásul a minimális alapjárati ingadozás is eltűnt belőle egyenlőre.

2014.12.30. 09:58
imi36 írta:nagy.matyika írta:Első dobozt az új üzemanyagszűrőbe, a másodikat pedig egy teli tankba. Komolyan mondom, amilyen franciásan szokott csörgőkígyó hangot imitálni a Navara, most ahhoz képest gyönyörű hangja van, ráadásul a minimális alapjárati ingadozás is eltűnt belőle egyenlőre.
Az nekem nem megy...
Ez nem cserélhető betétes...
Ráadásul 2 napos van benne.
Akkor marad a flaskából kiszipkázás. Holnap reggel veszek is egyet. Csak úgy preventív jellegel. Köszi az infót!
2014.12.30. 10:17
2014.12.30. 11:09
csiatt írta:Eredményre én is kíváncsi lennék.
Amúgy melyik terméket ajánljátok és melyiket nem? Mert sok gyártónak van ilyen diesel rendszertisztítója.
2014.12.30. 11:49
imi36 írta:csiatt írta:Eredményre én is kíváncsi lennék.
Amúgy melyik terméket ajánljátok és melyiket nem? Mert sok gyártónak van ilyen diesel rendszertisztítója.
Ma este kiderül;)
A "kiszívást flaskából" azért preferálom, személy szerint, mert úgy szerintem töményen megkapja a matériát, ahogy a belinket videón is. Ha a szűrőt töltöm fel, akkor keveredni fog gázolajjal.
Egyébként én évek óta Liqui Moly-t használok, a saját, és a feleségem autójában is, teszem ezt legnagyobb megelégedettséggel.
Szóval én nem próbálkozok mással.
2014.12.30. 11:51
morv írta:imi36 írta:csiatt írta:Eredményre én is kíváncsi lennék.
Ma este kiderül;)
A "kiszívást flaskából" azért preferálom, személy szerint, mert úgy szerintem töményen megkapja a matériát, ahogy a belinket videón is. Ha a szűrőt töltöm fel, akkor keveredni fog gázolajjal.
Egyébként én évek óta Liqui Moly-t használok, a saját, és a feleségem autójában is, teszem ezt legnagyobb megelégedettséggel.
Hol kotod ra a rendszerre, hogy meglegyen a 3.5-4 bar elinyomas a HP oumpa elott?
2014.12.30. 12:00
imi36 írta:morv írta:imi36 írta:csiatt írta:Eredményre én is kíváncsi lennék.
Ma este kiderül;)
Hol kotod ra a rendszerre, hogy meglegyen a 3.5-4 bar elinyomas a HP oumpa elott?
Őőőő, sehol.![]()
Jó lesz az a szűrőből itatva is
2014.12.30. 12:03
morv írta:imi36 írta:morv írta:imi36 írta:csiatt írta:Eredményre én is kíváncsi lennék.
Ma este kiderül;)
Őőőő, sehol.![]()
Jó lesz az a szűrőből itatva is
Aaaa, pedig mar azt hittem van valami tuti tipped.
2014.12.30. 13:07
imi36 írta:nagy.matyika írta:Első dobozt az új üzemanyagszűrőbe, a másodikat pedig egy teli tankba. Komolyan mondom, amilyen franciásan szokott csörgőkígyó hangot imitálni a Navara, most ahhoz képest gyönyörű hangja van, ráadásul a minimális alapjárati ingadozás is eltűnt belőle egyenlőre.
Az nekem nem megy...
Ez nem cserélhető betétes...
Ráadásul 2 napos van benne.
Akkor marad a flaskából kiszipkázás. Holnap reggel veszek is egyet. Csak úgy preventív jellegel. Köszi az infót!
2014.12.30. 14:21
2014.12.30. 19:59
nagy.matyika írta:Első dobozt az új üzemanyagszűrőbe, a másodikat pedig egy teli tankba. Komolyan mondom, amilyen franciásan szokott csörgőkígyó hangot imitálni a Navara, most ahhoz képest gyönyörű hangja van, ráadásul a minimális alapjárati ingadozás is eltűnt belőle egyenlőre.
2014.12.30. 20:05
atesz25 írta:nagy.matyika írta:Első dobozt az új üzemanyagszűrőbe, a másodikat pedig egy teli tankba. Komolyan mondom, amilyen franciásan szokott csörgőkígyó hangot imitálni a Navara, most ahhoz képest gyönyörű hangja van, ráadásul a minimális alapjárati ingadozás is eltűnt belőle egyenlőre.
Üdv, engem is érdekelne a dolog, pláne ha javít és nem ront a helyzeten. Viszont van egy kérdésem. Azt írod, hogy egy a tankba OK. Egy a szűrőbe. Ha a szűrőt felöntöm ezzel és beindítom, ezzel a tisztító adalékkal fog járni a motor?
2014.12.30. 23:37
csiatt írta:Eredményre én is kíváncsi lennék.

2014.12.31. 00:11
2014.12.31. 00:28
nagy.matyika írta:Ha holnap várod a csodát, akkor ne várd! Azért mondtam a második flakont, mert hosszú távon fejti ki érezhetőbben a hatását. Az off Navara a benne lévő 100 ezer km-et szinte csak városban tette meg, ami elég kemény üzem télen nyáron. Így most érezhetően és mások visszajelzése alapján is szebben jár és szebb a hangja, szóval nem Placebo

2014.12.31. 00:48
2015.01.13. 15:49
imi36 írta:nagy.matyika írta:Ha holnap várod a csodát, akkor ne várd! Azért mondtam a második flakont, mert hosszú távon fejti ki érezhetőbben a hatását. Az off Navara a benne lévő 100 ezer km-et szinte csak városban tette meg, ami elég kemény üzem télen nyáron. Így most érezhetően és mások visszajelzése alapján is szebben jár és szebb a hangja, szóval nem Placebo
![]()
Akkó' jóvanakkó'!
Holnap reggel veszek egy másodikat. Innen már nem fordulhatok vissza!
- Offtopic :
- Enivéj, a Navarának rendben van (még)a vezérműlánca?
2015.01.13. 16:30
rimarp írta:imi36 írta:nagy.matyika írta:Ha holnap várod a csodát, akkor ne várd! Azért mondtam a második flakont, mert hosszú távon fejti ki érezhetőbben a hatását. Az off Navara a benne lévő 100 ezer km-et szinte csak városban tette meg, ami elég kemény üzem télen nyáron. Így most érezhetően és mások visszajelzése alapján is szebben jár és szebb a hangja, szóval nem Placebo
![]()
Akkó' jóvanakkó'!
- Offtopic :
Na mi lett a végeredmény? Bevált a dolog?
2015.01.13. 16:55
imi36 írta:rimarp írta:imi36 írta:nagy.matyika írta:Ha holnap várod a csodát, akkor ne várd! Azért mondtam a második flakont, mert hosszú távon fejti ki érezhetőbben a hatását. Az off Navara a benne lévő 100 ezer km-et szinte csak városban tette meg, ami elég kemény üzem télen nyáron. Így most érezhetően és mások visszajelzése alapján is szebben jár és szebb a hangja, szóval nem Placebo
![]()
Akkó' jóvanakkó'!
- Offtopic :
Na mi lett a végeredmény? Bevált a dolog?
Az kizárt dolog, mert nem tudom.
Igazából azért(is) nem írtam, mert még gyüjtöm a tapasztalatot.![]()
Nem érzek semmit, de már a tudat is jóleső: tettem valamit a tervszerű megelőző karbantartás oltárán.
). Gombárék szerint is gyanús, valszeg nagyobb melegedésnél (városi araszolás) felhevül a csúcs és nem megfelelő a szóráskép olyankor, kvázi részlegesen el van dugulva. Viszont mind a két szaki azt mondta, hogy nagy baj nem lehet ha így használom még egy darabig (ünnepek alatt nem lett volna lehetősége senkinek nekiállni).
), vagy máshol érdemes a hibát keresni?