![]() |
2015.05.02. 09:46
SvidronyA írta:hamoriarpi írta:Én is beletoltam a 39-esembe. Többet.
Csak az új téli és nyári gumigarnitúra volt közel 500k...
2015.05.02. 09:52
nagy.matyika írta:Tomi.i írta:Norbi86 írta:nagy.matyika írta:Norbi86 írta:Sziasztok!Kéréssel fordulnék hozzátok!Nézegetem ezt a BMW-t!Beszéltem is a tulajjal az autón tavaly volt váltó felújítást,2013-ban kapott új porlasztó csúcsokat és turbót!Küldött fényképet a km óra kiolvasásról 321 ezer km van benne!Képről nagyon szép!Esetleg valaki a környékről nem ismeri az autót?Minden véleményt szívesen fogadok!Köszönöm!![]()
http://olx.hu/hirdetes/bmw-525-d-tourin ... db4098d5b3
Valamire való váltófelújítás 400 ezer forint, új "csúcsok" durván 250 ezer munkadíjjal, új turbó 2-300 ezer forint. Biztos vagy benne? Elég álomszerű
igen ezért is vagyok tanácstalan az ügyben és kérem a véleményeteket
Ennyi év és kilométer után nem csoda ha költeni kellett rá.Ha,költöttek rá....ha számlával munkalappal igazolható talán hihető.
321e km nem sok de nem is kevés talán reális.De mondjanak bármit felesleges, meg kell nézni,ha jó és tetszik, meg kell venni.Minden használt autó LUTRI!
Csak a józan ész ellen vall, hogy beletoljon valaki közel egy millát egy ennyi idős, ilyen értékű autóba. Kicsit sántít nekem.![]()
Az a régi vicc jut róla eszembe, hogy Moszkvában Mercedeseket osztogatnak..
2015.05.02. 10:04
nagy.matyika írta:Tomi.i írta:Norbi86 írta:nagy.matyika írta:Norbi86 írta:Sziasztok!Kéréssel fordulnék hozzátok!Nézegetem ezt a BMW-t!Beszéltem is a tulajjal az autón tavaly volt váltó felújítást,2013-ban kapott új porlasztó csúcsokat és turbót!Küldött fényképet a km óra kiolvasásról 321 ezer km van benne!Képről nagyon szép!Esetleg valaki a környékről nem ismeri az autót?Minden véleményt szívesen fogadok!Köszönöm!![]()
http://olx.hu/hirdetes/bmw-525-d-tourin ... db4098d5b3
Valamire való váltófelújítás 400 ezer forint, új "csúcsok" durván 250 ezer munkadíjjal, új turbó 2-300 ezer forint. Biztos vagy benne? Elég álomszerű
igen ezért is vagyok tanácstalan az ügyben és kérem a véleményeteket
Ennyi év és kilométer után nem csoda ha költeni kellett rá.Ha,költöttek rá....ha számlával munkalappal igazolható talán hihető.
321e km nem sok de nem is kevés talán reális.De mondjanak bármit felesleges, meg kell nézni,ha jó és tetszik, meg kell venni.Minden használt autó LUTRI!
Csak a józan ész ellen vall, hogy beletoljon valaki közel egy millát egy ennyi idős, ilyen értékű autóba. Kicsit sántít nekem.![]()
Az a régi vicc jut róla eszembe, hogy Moszkvában Mercedeseket osztogatnak..
2015.05.02. 11:22
2015.05.02. 11:57
igen, balek
2015.05.02. 12:14
2015.05.02. 12:31
2015.05.02. 16:01
2015.05.02. 16:20
2015.05.02. 16:35
Norbi86 írta:Srácok kértem ma a tulajtól belső képeket az autóról és sajnos nagyon el is vette a kedvem mert olyan szinten koszos az autó összes ülése,hogy az valami elképesztő!Tele van foltokkal és egyéb más szennyeződéssel nem is értem tényleg kivűlröl nagyon szép de a belseje az katasztrófa!
2015.05.02. 16:37
hamoriarpi írta:Norbi86 írta:Srácok kértem ma a tulajtól belső képeket az autóról és sajnos nagyon el is vette a kedvem mert olyan szinten koszos az autó összes ülése,hogy az valami elképesztő!Tele van foltokkal és egyéb más szennyeződéssel nem is értem tényleg kivűlröl nagyon szép de a belseje az katasztrófa!
Ha csak koszos, akkor Xenonbalu 1 láda sörért és egy tank benzin áráért újat csinál belőle, úgyhogy ez szerintem nem szempont egy adásvételnél. A tulajról viszont ad egy képet...
2015.05.02. 17:00
Norbi86 írta:hamoriarpi írta:Norbi86 írta:Srácok kértem ma a tulajtól belső képeket az autóról és sajnos nagyon el is vette a kedvem mert olyan szinten koszos az autó összes ülése,hogy az valami elképesztő!Tele van foltokkal és egyéb más szennyeződéssel nem is értem tényleg kivűlröl nagyon szép de a belseje az katasztrófa!
Ha csak koszos, akkor Xenonbalu 1 láda sörért és egy tank benzin áráért újat csinál belőle, úgyhogy ez szerintem nem szempont egy adásvételnél. A tulajról viszont ad egy képet...
Nem is az a fő probléma mert ez orvosolható de ha belül Így néz ki akkor hogy lehet hiteles a sok alkatrész cseréje és a rendszeres karban tartás?Ez aggaszt ebben a dologban!
2015.05.02. 20:21
Zo78 írta:Olyan használt E39, amire a megfelelő műszaki szinten tartás érdekében nem kell, vagy legalábbis a vásárlástól számított fél-1 éven belül nem kell költeni, nagyjából lottóötös kategória, vagyis majdnem nem lézetik.
Aki 1 millió körüli összeget locsol egy valamikori prémium kategóriát képviselő autóra - függetlenül attól, hogy azt "extrák" beépítése vagy csupán a vásárláskor nem kideríthető (de természetesen azt követő 2 héten belül azonnal jelentkező) hibák javítása céljából teszi - minimum szerelmes az E39-be, mert ha nem az, akkor igen, mondjuk ki: nem normális. (Jómagam azt hiszem mindkét kategóriában indulhatnék...) Nem véletlen azt sem, hogy az extrákat idézőjelbe tettem, ugyanis az ilyen-olyan extrák utólagos beépítésének összegét a majdani eladó ugyancsak nem fogja viszont látni, a vételár azzal egyenes arányban nem növekszik...legfeljebb megkönnyítheti az eladást. Ám ők azok, akik vérző szívvel adják el - több százezerből másoknak feljavított - autójukat annak reményében, hogy az újabb egyúttal jobb is. Tőlük érdemes / szabad vásárolni.
Azon egyedek, akik csupán rongyrázás - értsd: a társadalmi hierarchiában birtokolt presztízs exhibicionista mentális maszturbációja - céljából vesznek E39-et, szintén nem normálisak. Az E39 ma már nem presztízs. De! Van az, aki E39 birtoklásával tévképzetei (és ehhez idomuló szellemi képességei) alapján vélt társadalmi presztízst kíván reprezentálni, és az autó átalakításának száma azonos a nyakában lógó fux súlyával. Amikor megunja a költekezést, és az autó hisztijeit, "Ez szar!"-felkiáltással az első arra járó gyanútlannak eladja. Aztán van az, aki ma nem az E39-ben látja a tökéletes presztízsszimbólumot, de szerelmes ebbe a típusba, és a józan belátás képességével sem kell rendelkeznie, mert nincs rá szüksége. Ez az a típus, aki a berlini operába járós Jaguár mellé passzióból veszi, ápolja, gondozza a kis bömbikéjét, amihez csikóéveinek szép emlékei fűzik... (Elvileg tőlük is lehetne vásárolni, feltéve ha a fentiek okán egyáltalán eladja, és feltéve hogy a debil fiacskája egyik éjjel rommá nem töri a körúton).
Végül van a "messzi messzi galaxisban" fellelhető kategória. Ebbe azok az élemedett korú értelmiségi, nem honi polgárok tartoznak, akik egykor a szalonból kigurították, majd ugyanazzal a lendülettel a garázsba begurították az akármilyen E39-üket, csendesen folydogáló nyugdíjas éveik alatt hétvégente elmentek vele bevásárolni, tejben-vajban fürösztötték, és most az örökösök hirdetik; jelenleg a km óra állása alulról nyaldossa a 100.000 km-t. Na ilyet soha nem fogunk találni, mert a szomszéd már régen megvette.
(A fentiek valósággal való egyezése csakis a véletlen műve.)
2015.05.02. 21:45
Zo78 írta:Olyan használt E39, amire a megfelelő műszaki szinten tartás érdekében nem kell, vagy legalábbis a vásárlástól számított fél-1 éven belül nem kell költeni, nagyjából lottóötös kategória, vagyis majdnem nem lézetik.
.
.
.
Végül van a "messzi messzi galaxisban" fellelhető kategória. Ebbe azok az élemedett korú értelmiségi, nem honi polgárok tartoznak, akik egykor a szalonból kigurították, majd ugyanazzal a lendülettel a garázsba begurították az akármilyen E39-üket, csendesen folydogáló nyugdíjas éveik alatt hétvégente elmentek vele bevásárolni, tejben-vajban fürösztötték, és most az örökösök hirdetik; jelenleg a km óra állása alulról nyaldossa a 100.000 km-t. Na ilyet soha nem fogunk találni, mert a szomszéd már régen megvette.
2015.05.03. 09:47
2015.05.03. 12:04
hamoriarpi írta:
150 ezres, jól megőrzött portéka.
Kormány, vezetőülés. Ezek soha nem hazudnak.
2015.05.04. 14:02