Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Turbó

2012.06.20. 19:50

muhaati írta:
bmw520ds írta:
muhaati írta:
bmw520ds írta:Arról már nem is beszélve, hogy alig drágább valamivel.

Gabi! Mikor nézted az árakat utoljára??????

Láttam. Majdnem 400 ezer. Ha tudja kinél keressen, sima ügy. Egyszer egy százas+sallangok. Ráadásul nem lett jó. Még egyszer egy százas+sallangok. Mi a biztosíték hogy akkor jó lesz?
Itt már bőven bebukta az új turbót árban és még mindig csak egy felújított, garancia kérdéses valami van a kocsin. Én így értettem. Azért az árakra visszatérve, nevetségesnek tartom, hogy egy alig egy milliót érő autóra van bőr a pofájukon egy alkatrészért ennyit kérni! Jó tudom: az Euro, az áremelés. De akkor is! :lol:

Ne a gyári árat nézd, az gyakorlatilag megfizethetetlen. De a Garrett is 2 fölött van már.

Sajnos mindenhogyan sok az ára! Ezért lenne jó multimilliomosnak lenni és nem kellene ilyenekről véleményt formálnunk! :oops:

2012.06.20. 19:55

jlaci74 írta:
bmw520ds írta:
kzolee írta:
bmw520ds írta:Azért az árakra visszatérve, nevetségesnek tartom, hogy egy alig egy milliót érő autóra van bőr a pofájukon egy alkatrészért ennyit kérni!

Veszel négy új 19-es defekttűrő gumit, és már az is majdnem annyi, sajnos nem lehet ezeket az autókat annyira olcsón üzemeltetni.

Vagy: 520i, 15-ös lemezfelni, használtgumi, oszt' jóvan. :mrgreen:

.... míg egy turbó mondjuk úgy hogy létfontosságú.... :mrgreen:

Főleg ahogy te taposgálod neki... :mrgreen:

Most nem erre gondoltam! :facepalm: Kimegy a motorolaj a rendszerből, vagy egy előzésnél miatta törsz össze valakit mert belassul, vagy tök mindegy, de csak több problémát gerjeszt maga előtt a hibás egység. 8) Ugye milyen előrelátó vagyok? :D
Én is utáltam amikor a vezérlő szopatott és megállt a kocsi 170-nél mint a hal szeme...

2012.06.20. 20:01

bmw520ds írta:
kzolee írta:
bmw520ds írta:Azért az árakra visszatérve, nevetségesnek tartom, hogy egy alig egy milliót érő autóra van bőr a pofájukon egy alkatrészért ennyit kérni!

Veszel négy új 19-es defekttűrő gumit, és már az is majdnem annyi, sajnos nem lehet ezeket az autókat annyira olcsón üzemeltetni.

Értem a célzást. De valljuk be, a 19"-os gumik az E39-re igencsak luxus dolog, míg egy turbó mondjuk úgy hogy létfontosságú.
Jó is az a " lemezfelni " azzal lehet bátran kátyúzni, kit érdekel az esztétikája! :mrgreen:

1. Akkor az összes M5 tulaj gumiluxusban él? :nyelves: Nem beszélve Madox 20-as úthengereiről :roker:

2. Ezért írtam az 520i-t, azon nincs túróóó. :mrgreen:

2012.06.20. 20:36

bmw520ds írta:Sajnos mindenhogyan sok az ára! Ezért lenne jó multimilliomosnak lenni és nem kellene ilyenekről véleményt formálnunk! :oops:

Hát igen, de biztos akkor egy E65-ben vagy egy F01-ben csücsülnél.

2012.06.20. 20:48

bmw525dsedan írta:100-at fizettem!+ a szerelőmnek minden héten a föl-le vételt fizetnem kell!nem akarom a cég nevét kiírni,de szivesen megtenném már,nem hiszem el,hogy ilyen világban élünk!

Én ismerek néhány profi BMW szerelőt, de ilyen autónál senki nem kínlódik a felújítással. Csakis új gyári vagy Garrett jöhet szóba. Ha holnapig tudsz várni esetleg segíthetek.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek BMWMuller az itt látható tagok köszönték meg: bmw525dsedan
Értékelés: 4.76%

2012.06.20. 21:45

bmw520ds írta:
tibi666 írta:
ruckroland írta:
bmw525dsedan írta:üdv. márkatársak! elhalálozott a turbóm(525de39) elküldtem felújíttatni visszaküldték,nyomja az olajat ugyanugy..garanciába már 3x küldtem vissza! olvastam itt,hogy garrett változogeometriás turbót nem lehet felújítani vagy nem nagyon szokott sikerülni! a turbó javító cég esküszik,hogy minden nap csinálnak ilyet!persze... mindent kicseréltetttem az autón az ilyenkor szokásosokat:légszürü,olaj,olajszűrő,kartergázszűrő,vákumcsövek. Mit javasoltok?nézzek rá új turbót?mert már igy,hogy midnen héten levesszük a turbót meg vissza nem buli.

Vidd el egy olyan helyre ahol értenek is hozzá!
http://www.ferrykerturbo.hu
bp

Ja, egy ismerősömnek ők csinálták, változó geos 1749v-t. Fél év után összefosta magát megint, pedig az előírások szerint lett beépítve, a mélyen tisztelt ferryker meg széttárta a kezét, hogy ez van, ha nem tetszik, perelje be őket.

Én turbóból csak újat vennék, és akkor ha ésszel használod, 3-400 ezer km-ig nincs gáz.

Arról már nem is beszélve, hogy alig drágább valamivel.

Én is ezt írtam pü-ben a srácnak. Bömbölőnél állítólag olyan van, (már vettek Tőle sokan,) ami tényleg új, gyári és majdnem annyi :!:
A Gabi is szerintem innen szedte a fórumról az infot!

2012.06.28. 17:42

BMWMuller írta:
bmw525dsedan írta:100-at fizettem!+ a szerelőmnek minden héten a föl-le vételt fizetnem kell!nem akarom a cég nevét kiírni,de szivesen megtenném már,nem hiszem el,hogy ilyen világban élünk!

Pedig ilyen :mrgreen:
Irásbeli,vagyis számlás garanciát kérj!Ha korrekt 1 év garit ad,kilóméter megkötés nélkül!
Szívtam én is rendesen,hogy ezt elmulasztottam,mert hát szarnak-bajnak nincs gazdája!

A változó geós-turbót is fel lehet újítani!Géppark kell-na meg szakértelem.
Végigjártam a kálváriát sajnos :mrgreen:

2012.06.28. 17:51

Van egy csö,ami az olajat "adja" a turbónak.Nézesd meg azt.Lehet,hogy annyira eltömödött,hogy nem kap olajat a turbó megfelelö mennyiségben,aztán egy idö után emiatt meghal.

2012.06.30. 11:20

Sziasztok!kösz a válaszokat,ezt jól megszívtam,nincs más hátra veszek egy újat rá! tudnátok segíteni hogy úszhatnám meg relatívan olcsón az új turbót?hol nézzem mennyibe van kb?(e39 525d)

2012.07.03. 21:57

bmw520ds írta:
kzolee írta:

Értem a célzást. De valljuk be, a 19"-os gumik az E39-re igencsak luxus dolog, míg egy turbó mondjuk úgy hogy létfontosságú.
Jó is az a " lemezfelni " azzal lehet bátran kátyúzni, kit érdekel az esztétikája! :mrgreen:

ezeknél az autóknál(is)már nem a vételár a sok,hanem a fentartása :(

2012.07.23. 19:52

Sziasztok Urak
2001-es 530d-mben elszállt a turbó. Kihez lehet itt fordulni, hogy normális áron kapjak? Nem tudom még, hogy javítható-e mert még vizsgálják de új jobb lenne.
köszi

2012.07.23. 20:28

bekog írta:de új jobb lenne.
köszi

Alpina

2012.07.23. 20:38

bekog írta:Sziasztok Urak
2001-es 530d-mben elszállt a turbó. Kihez lehet itt fordulni, hogy normális áron kapjak? Nem tudom még, hogy javítható-e mert még vizsgálják de új jobb lenne.
köszi

AtiTDI

iPhone Tapatalk

2012.07.24. 23:12

köszi

Helo
MIt vízsgálnak egy meg hallt túrbón :?: :?: :?: :?: :?: :?:

2012.07.25. 10:21

lepke írta:
köszi

Helo

Hali
már semmit, kiderült, hogy tengely törött (ha nem az lett volna akkor van esély javítani)

2012.07.25. 10:28

bekog írta:
lepke írta:
köszi

Helo

Hali
már semmit, kiderült, hogy tengely törött (ha nem az lett volna akkor van esély javítani)

Így is lehet javítani, no problem. A ház sérülése a meghatározó a felújítás áránál.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi

2012.08.06. 19:10

525d e39-re 530d turbóját föl leht rakni? ugy tudom az 525d-jl gt20-as a 30-asé 22vagy 25

2012.10.24. 11:17

Urak!525d e39-ben 2000-es fordulatnál megtorpan az autó olyan mintha elvenné a turbó nyomást,aztán megy,ha 2000-en tartom a fordulatot hullámzik hol megy turbó hol nem. Hozzáteszem most volt cserélve motor a kocsiban,esetleg lap-toppal kéne törölni a hibákat vagy ilyesmi?légtömegmérő?

2012.10.24. 11:23

bmw525dsedan írta:Urak!525d e39-ben 2000-es fordulatnál megtorpan az autó olyan mintha elvenné a turbó nyomást,aztán megy,ha 2000-en tartom a fordulatot hullámzik hol megy turbó hol nem. Hozzáteszem most volt cserélve motor a kocsiban,esetleg lap-toppal kéne törölni a hibákat vagy ilyesmi?légtömegmérő?

Egy diag mindenképpen kell. Torpanást nálam a légtömegmérő okozott.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: bmw525dsedan

2012.10.24. 11:38

bekog írta:
lepke írta:
köszi

Helo

Hali

Powefanatics.com

"E39 530D öntvény kipufogó csonk45e,garis turbó70e,komplett motor90e,klímaventilátór(3-om vezetékes)35e,hűtő20e,stb.06209228395."
Hozzászólás küldése

VigLink badge